Gyűlölködjünk
38 feliratkozó
több mint 15 éve
Szeretett családtagjaim egyöntetűen azt fogadták meg újév alkalmából, hogy engem fognak baszogatni azért, mert nincs munkám?!úgy látom ez is közös pontunk ^^...
Még csak 22 óra telt el az évből, de már a tököm televan velük. Enélkül is érik már, hogy elküldjem őket a francba...
:mad: :mad:Mikey
Azt főleg szeretem, hogy néhányan leszarják, hogy mi ösztönző és mi nem, inkább begyaláznak a földbe, hátha majd akkor lesz valami változás. Főleg, egy depresszióra hajlamos, önbizalomhiányos embernél ez biztos eredményre vezet.
Ja, ha már gyűlölködjünk: Kurvára utálom, ha parancsolgatnak. Akárki. Akkor főleg felbasz, ha az illető "lenne kedved...?" kezdetű kérdéseire kb. 98%-ban pozitív visszajelzést kap, mégis úgy érzi, fennhangon kell parancsolni, mert az király.
És utálom, hogy külföldön (Csehország, Ausztria) SEMMI nincs nyitva 7-8 után, max a benzinkút és a megdonácc.
több mint 15 éve
Aurora :cool:Szeretett családtagjaim egyöntetűen azt fogadták meg újév alkalmából, hogy engem fognak baszogatni azért, mert nincs munkám?!http://www.youtube.com/watch?v=v8uAMPwV8HYSobri Jóska
Még csak 22 óra telt el az évből, de már a tököm televan velük. Enélkül is érik már, hogy elküldjem őket a francba...
jan közepén koncert Debrecenben :cool:
több mint 15 éve
Qrvajó. 😊Szeretett családtagjaim egyöntetűen azt fogadták meg újév alkalmából, hogy engem fognak baszogatni azért, mert nincs munkám?!http://www.youtube.com/watch?v=v8uAMPwV8HYSobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 15 éve
Szeretem amikor mindenki jobban tudja, hogy mit kéne tennem és ontja magából a hülyeségeket.
több mint 15 éve
Szeretett családtagjaim egyöntetűen azt fogadták meg újév alkalmából, hogy engem fognak baszogatni azért, mert nincs munkám?!http://www.youtube.com/watch?v=v8uAMPwV8HY
több mint 15 éve
Szeretett családtagjaim egyöntetűen azt fogadták meg újév alkalmából, hogy engem fognak baszogatni azért, mert nincs munkám?!Még csak 22 óra telt el az évből, de már a tököm televan velük. Enélkül is érik már, hogy elküldjem őket a francba...
:mad: :mad:
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
kisse bealudtam 😀egyetlen szitkozodnivalom h bealudtam a gamecocks-seminoles kozepefele ugy bebebasztam
pedig vicces meccsnek indult hatarozottan
több mint 15 éve
catattack
3 520
Rakétát dugok mindenki seggébe és fellövöm a holdra!
több mint 15 éve
rohadt életbe, anyám kimosta a kedvenc gatyám, erre összement, eddig fő előnye volt, hogy bő, nagy zsebbel amibe befér minden, és nem ilyen feszes buzis szar, errre mostmeg alig bírok mozogni benne, kurvaélet :mad:
több mint 15 éve
valamiben sose csalódok,buszmenetrend,én így szeretlek
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
msot hogy leírtam idebasztak az ablakom alá 3 petárdát ami geci hangos volt 😛
több mint 15 éve
Az erős túlzás hogy elit hely... Mondjuk minden viszonyítás kérdése.sashalom egy elit hely. ez itt ugye a gettó 😛itt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2haromtAkkor inteligens környéken laksz. Már most nagyon idegesitő és ez semmi ahhoz képest ami majd éjjel környékén lesz...iktriad
a 90es években azért volt durva mert egy olyan ház volt velünk szemben amiben csak rendőrök laktak. ergo az összes elkobzott petárdát elnyomták a gyerekeik 😊 azóta a gyerekek felnőttek és a törvény is liberálisabb lett, így nincs, csak durrogtatás light.
a legalja 2004? volt amikor a sima petárda is legális volt. akkor még átértünk a blaha alúljárón konkrétan megsüketültem a sok norvégtólharomt
Nálunk pont fordítva van a trend - 90es években lightos volt a petárdázást; mostanság viszont már-már kibirhtalan (épp most maradt abba egy 3 perces folyamatos ágyúzás. És még csak este 7 van...És ha engem zavar; mit szólhat a két szomszédom akik 82 és 92 évesek pl?...)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
sashalom egy elit hely. ez itt ugye a gettó 😛Akkor inteligens környéken laksz. Már most nagyon idegesitő és ez semmi ahhoz képest ami majd éjjel környékén lesz...iktriadUtálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakint. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem irigylem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell végigélvezniiktriaditt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2haromt
a 90es években azért volt durva mert egy olyan ház volt velünk szemben amiben csak rendőrök laktak. ergo az összes elkobzott petárdát elnyomták a gyerekeik 😊 azóta a gyerekek felnőttek és a törvény is liberálisabb lett, így nincs, csak durrogtatás light.
a legalja 2004? volt amikor a sima petárda is legális volt. akkor még átértünk a blaha alúljárón konkrétan megsüketültem a sok norvégtól
több mint 15 éve
Akkor inteligens környéken laksz. Már most nagyon idegesitő és ez semmi ahhoz képest ami majd éjjel környékén lesz...Utálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakint. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem irigylem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell "végigélvezni"iktriaditt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2haromt
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Utálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakin. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem iriglem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell végigélvezniiktriaditt angyalföldön leszoktak róla. pedig régen amikor még semmi sem volt legális hiperdurván küldték. (én is 😀 ) most már abszolút nem. alig van 1-2
több mint 15 éve
Utálom a szilveszteri ipari mennyiségű petárdázást. Komolyan mintha ostrom lenne odakint. Szerencsére a háziállataink biztos helyen vannak; de nem irigylem pl azokat a joszágokat akiknek ezt odakint kell "végigélvezni".
több mint 15 éve
Gyűlölöm a szarkeverő ribancokat...
több mint 15 éve
2009-2010-es szezonom abszolút mélyrepülés volt. Azt hiszem, ennyi káka után kívánok magamnak egy kib.szott jó és abszolút irigylésre méltó, eszelősen bejövős és bitangul gazdagodós 2011-et!Kívánom Nektek is, hogy mindent sikerüljön elérni, amit elterveztek. Mivel a focit is győzelemre játszák, nemde?
Mivel gyülölködöm, ezért azt mondom, hogy; 2010 sucks, fuck yourself and never come back. Shit with you!
több mint 15 éve
Így van, 10 centi hó nem kifejezetten tartozik a környezeti katasztrófák közé mégsem tudunk rá felkészülni.London két éve megbénult 5 centi hótól és szerintem bármikor meg tudják ismételni az akkori balfaszkodásukat. Volt kb 3 hókotrója annak a világvárosnak, ezen pörgött a sajtó is, mutattak egy képet egyről és alá írták, "szóval ÍGY néz ki egy hókotró". 😊 Akkor és most is büszke lennék a magyar hatékonyságra ahhoz képest.gyeekLondon éghajlata kicsit másabb a miénknél. Náluk ez extrém körülménynek számít, nálunk megszokottnak... 😀toxique
több mint 15 éve
London két éve megbénult 5 centi hótól és szerintem bármikor meg tudják ismételni az akkori balfaszkodásukat. Volt kb 3 hókotrója annak a világvárosnak, ezen pörgött a sajtó is, mutattak egy képet egyről és alá írták, "szóval ÍGY néz ki egy hókotró". 😊 Akkor és most is büszke lennék a magyar hatékonyságra ahhoz képest.gyeekLondon éghajlata kicsit másabb a miénknél. Náluk ez extrém körülménynek számít, nálunk megszokottnak... 😀
több mint 15 éve
London két éve megbénult 5 centi hótól és szerintem bármikor meg tudják ismételni az akkori balfaszkodásukat. Volt kb 3 hókotrója annak a világvárosnak, ezen pörgött a sajtó is, mutattak egy képet egyről és alá írták, "szóval ÍGY néz ki egy hókotró". 😊 Akkor és most is büszke lennék a magyar hatékonyságra ahhoz képest.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
ha már t-mánál vagyunk akkor innen küldenék egy méretes faszkorbácsot a főkefének, hogy a tiltása ellenére, nem egyszer nem kétszer sikerült úgy televerni az autót sóval, hogy örülhetek h maradt színe.persze ha én kezdeném el sózni a járdát, ott helyben agyonlőnének.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
Nekem az a kedvencem, amikor azzal a szöveggel jönnek, hogy nem voltak felkészülve a havazásra. Miért mikor vannak rá felkészülve augusztusban? Valaki szólhatna nekik, hogy a tél már csak ilyen, hogy esik a hó és jó lenne ha felkészülnének rá.SebiiEz olyan, mint az autósok. Mindig meglepetésként éri őket a decemberi havazás, aztán a nyári gumival koriznak egyet.
több mint 15 éve
Nekem az a kedvencem, amikor azzal a szöveggel jönnek, hogy nem voltak felkészülve a havazásra. Miért mikor vannak rá felkészülve augusztusban? Valaki szólhatna nekik, hogy a tél már csak ilyen, hogy esik a hó és jó lenne ha felkészülnének rá.