Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Bizalmi elv?
LOL
Ezer éve nem működőképes. Ha mindig így mennék, már sokszor rábasztam volna .alap, hogy a jobbkezes utcákban is balra nézek először... Más kárán jobb taulni.kishaszi
én is elnézek az egyirányú utca mindkét irányába, mikor kijövök a kapun, de azért van egy szint ami után már durva. Pl. ha nem merek bemenni normálisan a kereszteződésbe, hátha valaki áttép a piroson.
több mint 15 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 835 — Steelers fan
Várjuk ki a végét. Könnyen lehet hogy csak a szokásos Fidesz-játék zajlik: mondunk valami nagyon rosszat, de végül csak fele olyan rossz lesz, és az emberek fellélegeznek, hogy milyen jól jártakatapapa
Ez nem fideszjáték. Ugyanaz, mint a vasútvonalakkal, vagy a nagyob bcégeknél a bértárgyalásoknál és elbocsátásoknál.
Kitalálják, hogy mennyit akarnak megszüntetni, leépíteni, elbocsájtani. Utána bedobják a közösbe ennek a dupláját pl. Ekkor mindenki felháborodik, anyázik, és jön a kínkeserves tárgyalás, ahol az "érdekvédők" "elérik" a felét mondjuk. Magyarán a kis ember azt hiszi, hogy elért valamit a többi kisembernek, büszke, hoyg ezt elérték, közben meg a vezetők meg elégedettek, mert a tervük teljesült, és még a kicsi is azt hiszi, hogy de frankó!

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Bizalmi elv?
LOL
Ezer éve nem működőképes. Ha mindig így mennék, már sokszor rábasztam volna .alap, hogy a jobbkezes utcákban is balra nézek először... Más kárán jobb taulni.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 15 éve
Lehet, csak nálunk olyan, hogy normál utazósebességgel teljesen jól át lehet haladni rajta, de igazából nem is a lassúsággal van probléma, értem én, hogy aki ki sem próbálja, vagy mittudomén, az lassan megy át, hanem azzal, hogy konkrétan megállnak előtte. Majd gázadás nélkül megy át rajta, és így viszont k.vahosszú idő alatt jut át, mert hát a finommenet azért alapból is lassú, nem még ha bukkanón megy át.fetomy
Ez a hazai vezetési "kultúra" része. A zemberek ott is megállnak, ahol azt hinnéd, józan ésszel senki. Pl. balra kanyarodásnál zöld lámpa, jobbra mackósajt: evidens, hogy megállás nélkül befordulhatsz jobbra, hiszen a lámpa miatt balról nem jöhetnek. Ehhez képest 10-ből kilenc befékez és a fejét balra fordítva sasol.Dzsokijuing
Aztán ha mégis jönne akkor meg helószia! Attól mert nem jöhetne még nem biztos hogy nem is fog jönniKGB
A kresz-ben van egy bizalmi elv nevű dolog, miszerint bízunk abban, hogy a többiek betartják a szabályokat, ergo ha mehetek, akkor mehetek, nem fog valaki tilosba menni, és szétzúzni.

Enélkül vezetni sem érdemes, mert ilyen alapon ha megyek az utcán óvatosan kell, hátha egy szemből jövő gondol egyet, és átjön a sávomba meghalni.
több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 412 — Saturday Night Lights
Ez a hazai vezetési "kultúra" része. A zemberek ott is megállnak, ahol azt hinnéd, józan ésszel senki. Pl. balra kanyarodásnál zöld lámpa, jobbra mackósajt: evidens, hogy megállás nélkül befordulhatsz jobbra, hiszen a lámpa miatt balról nem jöhetnek. Ehhez képest 10-ből kilenc befékez és a fejét balra fordítva sasol.Dzsokijuing
Aztán ha mégis jönne akkor meg helószia! Attól mert nem jöhetne még nem biztos hogy nem is fog jönniKGB
Jó, ilyen alapon mindenki megállhatna a zöldnél is körülnézni, nem jön-e át valaki a piroson...somoskovig
Valóban, ha a mentő-rendőr-tűzoltó nénó nélkül megérkezik balról, nekem nincs több fórumozás. Plusz valami őrült. De bízom az állami szervek szabálykövetésében és az ámokfutók halandóságában 😊

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
Lehet, csak nálunk olyan, hogy normál utazósebességgel teljesen jól át lehet haladni rajta, de igazából nem is a lassúsággal van probléma, értem én, hogy aki ki sem próbálja, vagy mittudomén, az lassan megy át, hanem azzal, hogy konkrétan megállnak előtte. Majd gázadás nélkül megy át rajta, és így viszont k.vahosszú idő alatt jut át, mert hát a finommenet azért alapból is lassú, nem még ha bukkanón megy át.fetomy
Jó, ilyen alapon mindenki megállhatna a zöldnél is körülnézni, nem jön-e át valaki a piroson...

több mint 15 éve
KGB 79
Aztán ha mégis jönne akkor meg helószia! Attól mert nem jöhetne még nem biztos hogy nem is fog jönni
több mint 15 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 412 — Saturday Night Lights
Ez a hazai vezetési "kultúra" része. A zemberek ott is megállnak, ahol azt hinnéd, józan ésszel senki. Pl. balra kanyarodásnál zöld lámpa, jobbra mackósajt: evidens, hogy megállás nélkül befordulhatsz jobbra, hiszen a lámpa miatt balról nem jöhetnek. Ehhez képest 10-ből kilenc befékez és a fejét balra fordítva sasol.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Lehet, csak nálunk olyan, hogy normál utazósebességgel teljesen jól át lehet haladni rajta, de igazából nem is a lassúsággal van probléma, értem én, hogy aki ki sem próbálja, vagy mittudomén, az lassan megy át, hanem azzal, hogy konkrétan megállnak előtte. Majd gázadás nélkül megy át rajta, és így viszont k.vahosszú idő alatt jut át, mert hát a finommenet azért alapból is lassú, nem még ha bukkanón megy át.
több mint 15 éve
wes New England Patriots 29
Csak én vagyok olyan idióta, hogy a teszkósféle minifekvőrendőrön nem úgy megyek át, mint az emberek 95%-a, hogy megáll előtte, és finommenetben áterőlködik rajta?fetomy
Én akkor a 95 %-hoz tartozom, mindig lassan megyek át rajta. Probáltam gyorsabban is, de olyan fos modón van megcsinálva nálunk, hogy majdnem kiestem az ülésből, azóta nem probálkozom.
több mint 15 éve
Csak én vagyok olyan idióta, hogy a teszkósféle minifekvőrendőrön nem úgy megyek át, mint az emberek 95%-a, hogy megáll előtte, és finommenetben áterőlködik rajta?
több mint 15 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 465 — Chiefs GM
Hehe:

http://holnapiujsag.blog.hu/2010/11/24/2060_orban_vagy_rakosi_volt_e_a_nagyobb_kommunista

több mint 15 éve
Mi a faxért nem lehet indexelni mikor elhagyják a kurva körforgót? Tiszta idegesítő, hogy lendületből az összesen át tudnék menni, de a sok gyökér megállásra késztet. És az überpro sofőrök még telefonálnak is miközben megoldják a körforgó adta kihívásokat.Matthew99
grrr...

több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
A nyugdíj-biztosítási háborúhoz egyetlen megjegyzésem lenne.

A napokban a pénztárak képviseletében az összes médiumban nyilatkozó személy, azaz a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke, dr. Bába Julianna is az évfolyamtársam volt.

több mint 15 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 536 — Steelers fan
menj a faszba akkor hülye picsa!!
fákjú bazdmeg! fákjú!!!
több mint 15 éve
Toca Minnesota Vikings 20 106 — Vikings fan
Fogadjunk egy 2 hetes Patriots/Steelers avatarban, hogy átmész?F.Schleck
Jó. Meg meghívlak egy sörre a holnapi gólyakocsmában is. Amúgy gyere msnre magyarázni akkor 😀tenorx
Holnap megyek haza, szóval ez nekem most kimarad. Még én sem tudok semmit, tanulok inkább most, bocsi. 😊F.Schleck
Pedig ilyen társadalmi rendezvényeket nem szabad kihagyni. 😀
A BSZ meg egyszerű, legalábbis a ZH 😛 😀
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát ez nem sírás, ténymegállapítás 😀 Olyanokat sikerült kérdeznem ma, hogy mondták, hogy inkább hagyjam. Nem baj, majd 3 hét múlva jobb lesz.tenorx
Jó. Meg meghívlak egy sörre a holnapi gólyakocsmában is. Amúgy gyere msnre magyarázni akkor 😀tenorx
Holnap megyek haza, szóval ez nekem most kimarad. Még én sem tudok semmit, tanulok inkább most, bocsi. 😊

több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 636 — Wrath of Khan
Az előre sírást soha nem értettem...F.Schleck
Hát ez nem sírás, ténymegállapítás 😀 Olyanokat sikerült kérdeznem ma, hogy mondták, hogy inkább hagyjam. Nem baj, majd 3 hét múlva jobb lesz.tenorx
Jó. Meg meghívlak egy sörre a holnapi gólyakocsmában is. Amúgy gyere msnre magyarázni akkor 😀
több mint 15 éve
Hát holnap van egy gyakorlatilag borítékolható bukóm 😕tenorx
Fogadjunk egy 2 hetes Patriots/Steelers avatarban, hogy átmész?

több mint 15 éve
Hát ez nem sírás, ténymegállapítás 😀 Olyanokat sikerült kérdeznem ma, hogy mondták, hogy inkább hagyjam. Nem baj, majd 3 hét múlva jobb lesz.
több mint 15 éve
Az előre sírást soha nem értettem...

több mint 15 éve
Hát holnap van egy gyakorlatilag borítékolható bukóm 😕
több mint 15 éve
Itt van Török Gábor szokatlanul kemény hangnemű írása: http://torokgaborelemez.blog.hu/2010/11/24/288_most_mulik_pontosan_2

több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 248 — #neverpunt
http://varanus.blog.hu/2010/11/24/hogyan_verjunk_matolcsy_kezere

nem is rossz elképzelés ez
"De megrettenés és visszalépés helyett van más út is. Nem kell ide tüntetés, ahogy nekem is javasolták páran, nem kell alkotmánybírósági hercehurca, úgyis értelmetlen. A döntés és a lehetőség a mi kezünkben van: ha akarunk ráverhetünk Matolcsy elvtárs megtakarításokat markoló mohó kezeire. Tegyük fel, hogy a manyup megtakarítással rendelkezők elég tökösek némi időhúzáshoz. Vagyis kivárnak, és nem lépegetnek sehova, fenyegessen bármivel Matolcsy és a kormány. Mi lesz ekkor? A semmi. Az üres kassza, a mibe nem folyik be az a 2700 milliárd, amire a jövő álomvetései épülnek. A befizetéseink nélkül Matolcsy és a költségvetése szopóágra kerül, kardozhatnak bármivel. A 2011-ben elkölteni szándékozott 530 milliárd mindjárt hiányként jelenik meg, amivel borul minden"haromt
ott bicsaklik az elmélet, hogy 360 milliárd biztosan be fog esni a kasszába 2011-ben, mivel a munkaadó az APEH felé utalja a járulékot, és ezt a pénzt az APEH nem fogja továbbítani a manyupnak.

több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 248 — #neverpunt
azt te is tudod, hogy most fajintosan összemosod a dolgokat. nem esik jól nekiállni magyarázni, mert Te még hiszel Viktorunkban/nak.
DiamondsHead44
te vádolsz összemosással? 😂
Ki volt az, aki a különböző kétségbevonható kormányzati kiadásokat egybemosta a manyupok bevételei alapján? Igen, te.

A "hiszek a Viktornak" és a Te álláspontod között van még nagyon sok gradiens. Mivel szerintem Viktoron kívül is alig tudják néhányan, hogy pontosan mit terveznek jövőre vagy éppen mit takar a februárban bejelentendő 600 milliárdot hozó strukturális átalakítás, így az a helyzet hogy nincs mit elhinnem.
De ez nem változtat azon a tényen, hogy perpillanat semmivel se rosszabb a kormányzás az elmúlt 8 évnél. Ami persze nem Viktorékat dicséri, és nem is a te ízlésedet, hogy az előzőektől jobban eltűrted ezt

csak 1 kérdés: ha 8 éven keresztül készen álltak a kormányzásra, a kötelező magánnyugdíjak megszüntetéséről/államosításáról (Putyin b@zd+ csak pislog) miért nem beszéltek lassan hogy mindenki megértse?
DiamondsHead44
Felvilágosítalak
mondjuk 5-6 éve ki mondta meg előre, hogy világválság lesz?
ki mondta meg akár csak 1 éve, hogy görög válság lesz, amelynek a hatására az IMF nem hajlandó a korábbi háttértárgyalásokon meglengetett hiánycél emelésére, amennyiben cserébe a kormány reformokat hoz?
ki gondolta, hogy a görög válság és a megroggyanó euró miatt az EU pont ebben az évben határozza el magát arra, hogy a költségvetési hiányokat valós szankciókkal fogja végre-valahára büntetni, továbbá ennek hatására még attól is félnek, hogy a nyugdíjreformot bevezetett országok elszámolási kérésérének helyt adjanak?

Aki kicsit is fegyelmesebben nézte az elmúlt fél év eseményeit, az láthatta, hogy Orbánék elmentek a falig az IMF-nél és az EU-nál az alternatív eszközök keresésében.
Ennek ellenére nem értek egyet azzal, amit nyugdíjfronton tesznek, mivel még az se világos, hogy pontosan mit akarnak.
De aki ezzel kapcsolatban Járai fizetéséről meg egyházak támogatásáról beszél, az demagóg.