Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Öööö.... bevezetnéd Te is a heti egyszeri kesztyű nélküli boxot a közigazgatásban?
Első perctől az utolsó lélegzetig? 😀 Szemkinyomás, harapás és ágyéktámadás érvényes!toxique
Az ötlet az ukrán parlamentből van? 😀

több mint 15 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
http://index.hu/belfold/2010/12/18/onkritikat_gyakorolt_lazar_janos/

Lázár önkritikát? Muhahahahahahahaha.
Ez az ember nem tisztel senkit,akit kell elsöpör.
Valamelyik reggel arról beszélt a rádióban,hogy Hódmezővásárhely összes utcája/útja le van takarítva,mert ő reggel látott egy hókotrót.
Ebben az a "vicces",hogy én pont egy totálhavas utcán araszoltam a kocsimmal az interjú közben.
Hazug szarházi,soha nem ismeri be a tévedését,maximum érdekből.Bazzani
Öööö.... bevezetnéd Te is a heti egyszeri kesztyű nélküli boxot a közigazgatásban?
Első perctől az utolsó lélegzetig? 😀 Szemkinyomás, harapás és ágyéktámadás érvényes!
több mint 15 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Gyűlölöm, hogy 20-al kikaptunk Nyíregyházán és megint rohadhatunk az alsóházban tavasszal, ahogy elmúlt 5 évben mindig. Ráadásul megint jönnek majd a tét nélküli meccsek :mad:
Kaposvári Kosárlabda Klub én így szeretlek :o :o

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
1 órán át kergettem ma a család fehér nyulát a hóban mindezt tök sötétben(el lehet képzelni milyen poén lehetett ez az azonos szinvilág -hó és nyúl- miatt. Közben azt hiszem az összes magyar káromkodást sikerült felhasználnom(remélem a szomszédok nem sokat hallottal belőle...). Végül fülig havasan de sikerült elfognom a kis tökmagot.
Tanulság: Zárd vissza a ketrecet jól; még ha vizet is mész cserélni 8ami 2 perces távollétet igényel).
több mint 15 éve
gyeek LSU Tigers 8 689 — Grady Judd fan
Jútyúb Fícsörd Vidió, egy világvégéért fohászkodó Tool számnál találtam a linket:

http://www.youtube.com/watch?v=embdtwW-sSE&feature=fvw

Gondolom a sok diszlájk a kommentek eltávoltása miatt van, hogy a jóérzésű átlagos lelkes felhasználó (mint pl én) nem közölheti vele, hogy b***ná rongyosra ennek a kokktízinges finom cafkának az összes ly***t! ... Ha valaki aki esetleg twitterel... :rolleyes:

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
Tomeee 753
Szaruhártyagyulladás.

twitter | last.fm | mixcloud
több mint 15 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
nem akarok kegyeletsértő lenni, de ebben láttok valami logikát?

"Rosszul lett, majd meghalt egy utas a 3-as metrón, ezért a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között a metró helyett pótlóbuszok közlekednek mindkét irányban"JJ Tiller
Én úgy tudom halál esetén ki kell tisztítani a járművet.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
http://index.hu/belfold/2010/12/18/onkritikat_gyakorolt_lazar_janos/

Lázár önkritikát? Muhahahahahahahaha.
Ez az ember nem tisztel senkit,akit kell elsöpör.
Valamelyik reggel arról beszélt a rádióban,hogy Hódmezővásárhely összes utcája/útja le van takarítva,mert ő reggel látott egy hókotrót.
Ebben az a "vicces",hogy én pont egy totálhavas utcán araszoltam a kocsimmal az interjú közben.
Hazug szarházi,soha nem ismeri be a tévedését,maximum érdekből.

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

"Rosszul lett, majd meghalt egy utas a 3-as metrón, ezért a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között a metró helyett pótlóbuszok közlekednek mindkét irányban"JJ Tiller
nemtom, talán nem tudják miben halt meg, és ott átvizsgálják azt a részt, vagy helyszínelnek, vagy ilyesmi.
de hát ebben az országban már a fene tudja..
több mint 15 éve
tenorx 14 179 — fő libsi

Lehet, hogy valami fertőzés. Mondjuk madárinfluenza!
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante

"Rosszul lett, majd meghalt egy utas a 3-as metrón, ezért a Nagyvárad tér és a Deák Ferenc tér között a metró helyett pótlóbuszok közlekednek mindkét irányban"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
bármikor tanulás < bármi másHöri
bármiből csúszáseaglesmcnabb
hosszú csúszás > azonnali elvégzésHöri
most a szánkózásról beszéltek? 😀😀
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Nálunk benne van a közös költségben a hóeltakarítási díj.
Párszáz forint havonta.
Jobb mintha nekem kellene állandóan lejárkálni.

több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
vizsgaidőszakban tanulás < bármi más 😊konqueror
bármiből csúszáseaglesmcnabb
hosszú csúszás > azonnali elvégzés

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 337 — je suis poloska
bármiből csúszás
tök mindegy, mert ha pár óra múlva kinéznek, ugyanúgy szétbasszák a fejed 😀fetomy
ráadásul öcsém-bátyám sincs itthon hogy elvégezné helyettem a piszkos melót.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Elállhatna már ez a rohadt hóesés... Kezdem unni a lapátolását; hiába van új hólapát -azért ilyen gyakran nem akarom hasznáni...iktriad
Várd meg amíg mind leesik. 😉 😛apeszos
most várjam meg amíg fater/muter szétbassza a fejem, mert nincs ellapátolva? 😛
ráadásul még tanulnom is kéne... áááááááááááááááááááááááááááááhhh :mad:eaglesmcnabb
tök mindegy, mert ha pár óra múlva kinéznek, ugyanúgy szétbasszák a fejed 😀
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ráadásul még tanulnom is kéne... áááááááááááááááááááááááááááááhhh :mad:eaglesmcnabb
bármikor tanulás < bármi más

több mint 15 éve
Mifelénk még meg sem kezdte a városi koszfenntartó vállalat az utak takarítását. Már megint meglepte őket, hogy télen havazni szokott. Minden kib.szott évben meglepődnek. Tetejében fél Pest az ablakom alatt káromkodik, mert nem takarítják a havat. Káromkodni, meg kürtölni van eszük vazzeg! Kapjanak fel egy lapátot és takarítsák el, ha nem tetszik. Büdös pesti bunkók... :mad:
több mint 15 éve
konqueror 2 491 — ...
Elállhatna már ez a rohadt hóesés... Kezdem unni a lapátolását; hiába van új hólapát -azért ilyen gyakran nem akarom hasznáni...iktriad
vizsgaidőszakban tanulás < bármi más 😊
több mint 15 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 337 — je suis poloska
ráadásul még tanulnom is kéne... áááááááááááááááááááááááááááááhhh :mad:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
így van, én is azért nem lapátolom, mert szakad le öklömni pelyhekben, ellapátolom, max két óra, és ugyanakkora a hó..
több mint 15 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Várd meg amíg mind leesik. 😉 😛
több mint 15 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Elállhatna már ez a rohadt hóesés... Kezdem unni a lapátolását; hiába van új hólapát -azért ilyen gyakran nem akarom hasznáni...
több mint 15 éve
Hogy teremt Orbán 1 millió munkahelyet?
- 2 milliót kirúgat 1 milliót visszavesz...
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 467 — #neverpunt
kedves volt a Népszabadságtól, hogy átengedte a fotóportfólióját