Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
akkor lájkold ha egyetértessz veleHa lájkolom, akkor szeretem a parlagfüvet? Ha diszlájkolom, akkor nem? Vagy a hsz-t? Még szoknom kell az új módit 😊Dzsokijuing+1DzsokijuingDzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Hurka

több mint 14 éve
Ha lájkolom, akkor szeretem a parlagfüvet? Ha diszlájkolom, akkor nem? Vagy a hsz-t? Még szoknom kell az új módit 😊Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛HurkaMocskos geci allergia...Soldados+1Dzsokijuing
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Dzsoki, pontosan ezért van alul ez a like/dislike megoldás, hogy ilyen hsz-ek ne legyenek 😛 😛Mocskos geci allergia...Soldados+1Dzsokijuing
több mint 14 éve
Mocskos geci allergia...Soldados+1
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Gyűlölök minden változást! Úúúútálom, hogy meg kell szoknom ezt az új kinézetet (nem a sajátomat, hanem az ezen oldalét).

több mint 14 éve
Mocskos geci allergia...

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Annyira segg másnapos vagyok elmondani nem tudom,faszért kellett igy szétcsapni magam 😐
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 14 éve
Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛fetomyEzt mondd az árvízkárosultaknak 😛
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Ide még úgyse írtam, hogy a mondat helyesen: mennyivel királyabb lenne, ha állandóan szakadna az eső 😛kedvenc topikom maradt.inkább örülnél neki 😛 mennyivel rosszabb lenne, ha állandóan szakadni az esőWyatt
tele is van a faszom a meleggel már megint.haromt
több mint 14 éve
azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jóvalszeg kicsit megtelt a memóriatár olyankor szokott ilyet csinálni
remélem nem lesz hosszútávú probléma...Newman

több mint 14 éve
azt hittem meghal a gépem,monitor kimered,kurzor eltűnik,zenében egy mondat elkezd ismétlődni majd elkezd sípolni a gép,gyorsan ki is nyomtam,most jóremélem nem lesz hosszútávú probléma...

több mint 14 éve
😛ha már úgyis ennyire tökélyre fejlesztetted a csajozásodat, akkor most bepróbálkozhatsz az állatoknál, sok sikert 😛HurkaMert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newmanmondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.briareos

több mint 14 éve
ha már úgyis ennyire tökélyre fejlesztetted a csajozásodat, akkor most bepróbálkozhatsz az állatoknál, sok sikert 😛mondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackMert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newman
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.briareos
több mint 14 éve
mondjuk én azt sem értettem sosem h a dagadt nőket miért dagadt teheneknek nevezik.Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackMert ilyet igazi férfi nem mond ilyet,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛Newman
németországban egyik rokonnak voltak tehenei (klasszikus fekete-fehér foltos) és megfigyeléseim szerint a teheneknek kifejezetten kecses lábaik vannak.

több mint 14 éve
catattack
3 520
akkor téged is nyugodtan lehet nevezni egy bunkó fasznak, minthogy egy fantasztikusan őszinte embernek? 😛HurkaÉn próbálok őszinte maradni és nem szoktam szándékosan bunkózni.
több mint 14 éve
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackMert ilyet igazi férfi nem mond ,hogy "hú mekkora egy sertés vagy" vagy elkerüli a témát vagy azt mondja,hogy " telt karcsú" 😛

több mint 14 éve
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...catattackakkor téged is nyugodtan lehet nevezni egy bunkó fasznak, minthogy egy fantasztikusan őszinte embernek? 😛
több mint 14 éve
catattack
3 520
Miért nem lehet a nevén nevezni a dolgokat? Ha egy nő dagadt disznó, akkor ne hívjuk már nőiesnek! Ebben a világba púderből sosem elég...
több mint 14 éve
you my sir, are a genius 😀nagyon remélem h hamar megoldjuk a hsz-ek sorrendjének megfordítását, mert már most ki van a faszom a sok görgetéstőlbriareoshasználd az end billentyűt azzal az utolsóra ugrik 😊neuw

több mint 14 éve
Holnaptól 3 nap kórház... rohadt jó lesz mondhatni...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
nagyon remélem h hamar megoldjuk a hsz-ek sorrendjének megfordítását, mert már most ki van a faszom a sok görgetéstőlbriareoshasználd az end billentyűt azzal az utolsóra ugrik 😊
-------------------------

több mint 14 éve
nagyon remélem h hamar megoldjuk a hsz-ek sorrendjének megfordítását, mert már most ki van a faszom a sok görgetéstől

több mint 14 éve
Továbbra is bek@phatja az upc. 😐
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
kedvenc topikom maradt.tele is van a faszom a meleggel már megint.