NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Goodell a qrva anyád! Takarodj!

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 15 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
ez de szánalmas...
http://index.hu/belfold/2010/11/22/kontrat_szerint_a_lanyanak_nincs_koze_schmitt_alkotmanyjavaslatahoz/
csak egy időzet jut róla eszembe.
"a jegyszedőt internáltuk. Ő felel az egész incidensért. Az anyja, egy malomtulajdonos kulák... szeretője volt. Bevallotta..."haromt
http://hangorienidiocc.blog.hu/2010/11/22/elmeletek_6

😀

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ez de szánalmas...
http://index.hu/belfold/2010/11/22/kontrat_szerint_a_lanyanak_nincs_koze_schmitt_alkotmanyjavaslatahoz/
csak egy időzet jut róla eszembe.
"a jegyszedőt internáltuk. Ő felel az egész incidensért. Az anyja, egy malomtulajdonos kulák... szeretője volt. Bevallotta..."
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Sorozatbeli negyedik nap kibaszott másnapos lenni...
Nem tudom, hogy gyűlölöm-e vagy szeretem-e, csak megbarátkoztam vele. Már nem remegnek a végtagjaim, hanem nem is mozognak, a szédülés pedig már hiányozna, ha nem lenne.
És akkor ma még MNF. Vodkát iszom citromlével, vagy citromlevet vodkával, ahogy jobban tetszik. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 187 — no es importante
Ezért kell úgy összerakni az egyetemi órarendet, hogy három előtt ne legyen értelmes óra. Így mindent lehet nézni annak rendje és módja szerint.Rajna
tedd hozzá még az edzést meg a melót, aztán állíthatsz össze bármilyen órarendet, akkor sem lesz semmire időd 😛JJ Tiller
Én biza járok kupákba focizni meg nyomom a floorballt de elefér 😛 melóm az viszont most épp nincs. Egyelőre elég nekem az ösztöndíj 😀Rajna
jó mondjuk ez az utazási időtől függ, ezért gyűlölöm egyre jobban pestet... a gond ott kezdődik, mikor egy 70-80 perces edzésre elmegy három órája az embernek, komolyan meg kellene tanulnom állva aludni, és megoldódna minden problémám

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ezért kell úgy összerakni az egyetemi órarendet, hogy három előtt ne legyen értelmes óra. Így mindent lehet nézni annak rendje és módja szerint.Rajna
tedd hozzá még az edzést meg a melót, aztán állíthatsz össze bármilyen órarendet, akkor sem lesz semmire időd 😛JJ Tiller
Én biza járok kupákba focizni meg nyomom a floorballt de elefér 😛 melóm az viszont most épp nincs. Egyelőre elég nekem az ösztöndíj 😀

több mint 15 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 654 — je suis poloska
főleg ha felveszed a tárgyat a csoportodba, és átbasznak egy másikba, mint engem 😂

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants James Madison Dukes 64 187 — no es importante
tedd hozzá még az edzést meg a melót, aztán állíthatsz össze bármilyen órarendet, akkor sem lesz semmire időd 😛

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
Tomi is Longhorns szurkoló az Eagles mellett 😛Höri
na jólvan az ő esete akkor gázosabb 😀 az már kemény eset 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
amúgy csak hogy kötöszködjek,elég furi hogy egy eagles drukker egy texasi csapatnak drukkol még akkor is ha csak az NBAben 😛Cowboykarcsi
amúgy ez tényleg érdekes. Főleg hogy Ginobili argentin 😀 mert amúgy azokat sem bírom 😀 dehát Parker francia, ő a kedvencem, meg ugye Duncan is elég szimpatikus, Gregbácsi óriási edző. a Spurs rajongásom messzebre tehető mint az Eagles...de igazad van, minden sportban rühellem a Texasi csapatokat, de a Spurs egy üde kivétel 😊 hihetetlenül szimpatikus csapat.eaglesmcnabb
Tomi is Longhorns szurkoló az Eagles mellett 😛

több mint 15 éve
amúgy csak hogy kötöszködjek,elég furi hogy egy eagles drukker egy texasi csapatnak drukkol még akkor is ha csak az NBAben 😛Cowboykarcsi
amúgy ez tényleg érdekes. Főleg hogy Ginobili argentin 😀 mert amúgy azokat sem bírom 😀 dehát Parker francia, ő a kedvencem, meg ugye Duncan is elég szimpatikus, Gregbácsi óriási edző. a Spurs rajongásom messzebre tehető mint az Eagles...de igazad van, minden sportban rühellem a Texasi csapatokat, de a Spurs egy üde kivétel 😊 hihetetlenül szimpatikus csapat.

több mint 15 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
jó csak ez nem minden suliba megy így Mezőturon annak idején pl megkaptuk az órarendet rendesen mint a középsuliban és mi már csak felvenni tudtuk a tárgyakat,úgyhogy mehettem reggel 8ra fizikára matekra meg műszaki hő és áramlástanra...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
Rajna Tennessee Titans 7 998 — Nega Scott
Ezért kell úgy összerakni az egyetemi órarendet, hogy három előtt ne legyen értelmes óra. Így mindent lehet nézni annak rendje és módja szerint.

több mint 15 éve
jaja,ráadásul nem olyan mint a fociban hogy egy évben előfordul 2-3szor egy hajnal félhármas meccs hanem állandóan ilyen embertelen időpontokban vannak a meccsek,a suns meg nem egy heat vagy egy lakers szóval nincs az hogy ha nem nézem az élő közvetítéseket akkor is látok évi 10-15 mérkőzést.Cowboykarcsi
a másik meg nem tudom hogy rakják össze a meccseket, de a Spurs még 2 óra előtt nem játszott idén. pedig az éjféli, illetve 1 órási meccseket még meg lehetne nézni, de hogy folyton 2.30, 3.00, 3.30, esetleg 4.00 az már sok nekem is 😀
ma meg nem látom a SD meccset, mert így se biztos meg lesz aláírásom alk. számtechből a sok hiányzásom miatt, kedden 8-ra be kell mennem. bár lehet inkább nem alszok semennyit... nagy dilemmában vagyok :/eaglesmcnabb
amúgy csak hogy kötöszködjek,elég furi hogy egy eagles drukker egy texasi csapatnak drukkol még akkor is ha csak az NBAben 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 15 éve
jaja,ráadásul nem olyan mint a fociban hogy egy évben előfordul 2-3szor egy hajnal félhármas meccs hanem állandóan ilyen embertelen időpontokban vannak a meccsek,a suns meg nem egy heat vagy egy lakers szóval nincs az hogy ha nem nézem az élő közvetítéseket akkor is látok évi 10-15 mérkőzést.Cowboykarcsi
a másik meg nem tudom hogy rakják össze a meccseket, de a Spurs még 2 óra előtt nem játszott idén. pedig az éjféli, illetve 1 órási meccseket még meg lehetne nézni, de hogy folyton 2.30, 3.00, 3.30, esetleg 4.00 az már sok nekem is 😀
ma meg nem látom a SD meccset, mert így se biztos meg lesz aláírásom alk. számtechből a sok hiányzásom miatt, kedden 8-ra be kell mennem. bár lehet inkább nem alszok semennyit... nagy dilemmában vagyok :/

több mint 15 éve
Az a baj, hogy most már az MLB se engedi hogy legalább tavasszal/nyáron vissza lehessen normálisan állni, szóval gáz ez... 😊Döme
velem az NBA baszik ki. szarabb mint az NFL, mert ráadásul minden nap van 😀eaglesmcnabb
jaja,ráadásul nem olyan mint a fociban hogy egy évben előfordul 2-3szor egy hajnal félhármas meccs hanem állandóan ilyen embertelen időpontokban vannak a meccsek,a suns meg nem egy heat vagy egy lakers szóval nincs az hogy ha nem nézem az élő közvetítéseket akkor is látok évi 10-15 mérkőzést.

több mint 15 éve
Az a baj, hogy most már az MLB se engedi hogy legalább tavasszal/nyáron vissza lehessen normálisan állni, szóval gáz ez... 😊Döme
velem az NBA baszik ki. szarabb mint az NFL, mert ráadásul minden nap van 😀

több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
a hétfő király 😊 WWE + MNF
sokkal rosszabb a kedd és a szerda, amikor nincs meccs 😛Höri
Én meg azt utálom hogy megint teljesen elbaszódott a bioritmusom az NFL miatt. 😀Döme
az enyém szeptemberben már a college miatt.
Még teljes höritiszem nincs, éppen hogy a legszarabb változat hogy éjjel 4-kor fekszem 12-kor kelekharomt
Az a baj, hogy most már az MLB se engedi hogy legalább tavasszal/nyáron vissza lehessen normálisan állni, szóval gáz ez... 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Utalom a hetfot, foleg vasarnapi vereseg utan... 😕RaiderNation
Én meg azt utálom hogy megint teljesen elbaszódott a bioritmusom az NFL miatt. 😀Döme
az enyém szeptemberben már a college miatt.
Még teljes höritiszem nincs, éppen hogy a legszarabb változat hogy éjjel 4-kor fekszem 12-kor kelek
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 762 — Sworn to the Black
Én meg azt utálom hogy megint teljesen elbaszódott a bioritmusom az NFL miatt. 😀
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 636 — Wrath of Khan
Nah elkúrtam a megajánlott progjegyet, damn strázsás duplán láncolt vizsgák 😕 Lehet +1 vizsgára készülni.
több mint 15 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
sokkal rosszabb a kedd és a szerda, amikor nincs meccs 😛

több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 528 — C-lver'N'Blacc
Utálok betegnek lenni. Annyira szar hogy hihetetlen. Kedvem is elveszi mindentől. Szákk.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 251 — #neverpunt
Debrecenben van 4-5000 néző is, és ha nagyot nem romlik a csapat, akkor szvsz egy új stadion még plusznézőket is hoz majd. Nagyrészt magyar munkaerők építik majd gondolom, kijárt már a keleti végre is egy ilyen.
Azon persze lehet vitázni, hogy ezekben az időkben pont erre kell-e költeni.atapapa
éppen ezen nem lehet vitázni, mert erre csak a NEM válasz lehetséges.
Az hogy ha lenne pénz, kaphatna-e a Loki stadiont, beleférne. De az nem hogy most amikor válságvan, megszorítás, sarcoltatás.haromt
Ha csak az a válasz lenne a lehetséges, akkor nem épülne meg 😉

több mint 15 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
kevesebb bajom lenne vele, ha helyi/átengedett bevételből finanszíroznák, nem a központi költségvetésből.

ami nem hajlik, az törik!