NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
RedZone week 14
67
6
19:00
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
39
7
22:05
Cleveland Browns - Tennessee Titans
28
11
19:00
Green Bay Packers - Chicago Bears
27
12
22:25
Arizona Cardinals - Los Angeles Rams
3
3
22:25
Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Debrecenben van 4-5000 néző is, és ha nagyot nem romlik a csapat, akkor szvsz egy új stadion még plusznézőket is hoz majd. Nagyrészt magyar munkaerők építik majd gondolom, kijárt már a keleti végre is egy ilyen.éppen ezen nem lehet vitázni, mert erre csak a NEM válasz lehetséges.
Azon persze lehet vitázni, hogy ezekben az időkben pont erre kell-e költeni.atapapa
Az hogy ha lenne pénz, kaphatna-e a Loki stadiont, beleférne. De az nem hogy most amikor válságvan, megszorítás, sarcoltatás.
több mint 15 éve
Debrecenben van 4-5000 néző is, és ha nagyot nem romlik a csapat, akkor szvsz egy új stadion még plusznézőket is hoz majd. Nagyrészt magyar munkaerők építik majd gondolom, kijárt már a keleti végre is egy ilyen. Azon persze lehet vitázni, hogy ezekben az időkben pont erre kell-e költeni.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem lenne kevés a 40k-s pestrecsak az viszont már 50 milliárdnál kezdődne
magyar áron számolva tehát úgy 75 milcsi
Az meg kicsit sok. Debrecenbe semmiképpen sem kéne. A 3 ezer embernek NB1-re?
egy 40ks elég és meg is telne sokszor válogatottra, na meg lenne elég koncert.
De nemm mert Kósa Lajos jobb arc, képes kő részegen beszélni a választási győzelemnél, meg különben is bejött zsebre az a 10 milliárd a görögös balhéjával.
de mindegy ilyeneken már nem kéne felakadni, ezek csak a jéghegy csúcsa...
több mint 15 éve
akkor kell stadion (a fővárosba v debrecenbe) amikor nem 5 évenként kettő alkalommal tudjuk megtölteni illetve van értelmes koncepció a nem sportcélú hasznosítására vonatkozóan.ja,de ahogy írod nem csak sport eventeket lehetne ott tartani hanem pl koncerteket stb
nyilván nem jön vissza soha egy ilyen beruházás, de csak úgy a két szép szeméért, meg mert annyira jó lenne nem nagyon engednék ilyet.gabtsi
több mint 15 éve
akkor kell stadion (a fővárosba v debrecenbe) amikor nem 5 évenként kettő alkalommal tudjuk megtölteni illetve van értelmes koncepció a nem sportcélú hasznosítására vonatkozóan.nyilván nem jön vissza soha egy ilyen beruházás, de csak úgy a két szép szeméért, meg mert annyira jó lenne nem nagyon engednék ilyet.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 15 éve
kell új stadion,nem debrecenbe,de a fővárosba.egy 80ezres a Puskás helyére.tavaly mikor még volt esélyünk a selejtezőben megtelt volna simán,idén is meg telne svédek hollandok ellen,kevés az a 42ezer ami most van,és ráadásul ótvar szar állapotban is vanMinek kell új stadion Debrecenbe/bárhová?Kósa Lajos, a Fidesz másik erős embere szerint az új debreceni stadion építésére kapott tízmilliárd forint kevés, a jelenlegi stadion fenntartására és felújítására 1,2 milliárd forintot javasol. A képviselő a pluszpénzt az áfabevételek hasonló mértékű emelkedésből finanszíroznápróba szerencse 😉
ha belépek a fideszbe kérhetek én is mondjuk 1 milliárdot csak úgy?haromt
minek kell az új stadion árának tizedét elkölteni a régi felújítására?atapapa
Állami pénz a magyar futballnak = a felesleges pénzszórás minősített esete. Akkora közhely, hogy igaz, de egy futballbolond miniszterelnöknek semmi sem drága, még a közhelyek sem.Dzsokijuing
több mint 15 éve
Minek kell új stadion Debrecenbe/bárhová?Kósa Lajos, a Fidesz másik erős embere szerint az új debreceni stadion építésére kapott tízmilliárd forint kevés, a jelenlegi stadion fenntartására és felújítására 1,2 milliárd forintot javasol. A képviselő a pluszpénzt az áfabevételek hasonló mértékű emelkedésből finanszíroznápróba szerencse 😉
Állami pénz a magyar futballnak = a felesleges pénzszórás minősített esete. Akkora közhely, hogy igaz, de egy futballbolond miniszterelnöknek semmi sem drága, még a közhelyek sem.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
11,2 milliárdból többet lehet lopni mint 10 milliárdból.Kósa Lajos, a Fidesz másik erős embere szerint az új debreceni stadion építésére kapott tízmilliárd forint kevés, a jelenlegi stadion fenntartására és felújítására 1,2 milliárd forintot javasol. A képviselő a pluszpénzt az áfabevételek hasonló mértékű emelkedésből finanszíroznápróba szerencse 😉
ebben az országban éltél az elmúlt 20 évben hogy ez nem világos? 😊
én most tapasztalom mi megy kicsiben(közösképviselő. 1 helységben/3 ajtó/ a zárcsere, papíron 300 ezer forint)... akkor ilyen beruházásoknál mi mehet...
több mint 15 éve
Kósa Lajos, a Fidesz másik erős embere szerint az új debreceni stadion építésére kapott tízmilliárd forint kevés, a jelenlegi stadion fenntartására és felújítására 1,2 milliárd forintot javasol. A képviselő a pluszpénzt az áfabevételek hasonló mértékű emelkedésből finanszíroznápróba szerencse 😉
minek kell az új stadion árának tizedét elkölteni a régi felújítására?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Kósa Lajos, a Fidesz másik erős embere szerint az új debreceni stadion építésére kapott tízmilliárd forint kevés, a jelenlegi stadion fenntartására és felújítására 1,2 milliárd forintot javasol. A képviselő a pluszpénzt az áfabevételek hasonló mértékű emelkedésből finanszíroznáha belépek a fideszbe kérhetek én is mondjuk 1 milliárdot csak úgy?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
csak kérdezem mert én szeretem Aurél bácsit. Az utolsó értelmes magyar tábornok volt.Mi nem világos benne? Stromfeld Aurél egy remek magyar volt. 😊gyeekhttp://www.southparkstudios.com/clips/360880/you-gonna-deglaze-thatezt a Stromfeld Aurél fan dolgot nem értem.haromt
😊gyeek
több mint 15 éve
Mi nem világos benne? Stromfeld Aurél egy remek magyar volt. 😊ezt a Stromfeld Aurél fan dolgot nem értem.haromtha nem nézed ne is írj róla 😛haromthttp://www.southparkstudios.com/clips/360880/you-gonna-deglaze-that
😊gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
Emlékszem a sztorira és videóra. Hogy mik vannak!Haverom gudea_enszi a (gyülölt ellenségeink egyik szerzője), a CSak Van dobosa. Ők voltak azok (lényegében ő) akik csináltak egy Bukás átfeliratozást, amiből botrány lett. Mindezt azért, mert már az elődöntő előtt alá akartak velük iratni egy szerződést (ami az abban való indulás feltétele), hogy ha bejutsz a döntőbe akkor 3 évig minden csak a TV2 engedélyével csinálhatsz, koncertet, lényegében bármit. Akkor és ott kell lenned amit a TV2 mond. Nem mehetsz még dolgozni sem, tanulni sem semmit. Ők mindent megmondhatnak, hogyan öltözz, milyen legyen a hajad, sőt még az együttes tagjait is lecserélhetik.ennyi. itt elmegy mindennek a hitelessége. Népbutító ostobaság + tehetséges de naiv emberek totális kihasználása.Ne légy diplomatikus és úriember, nem áll jól neked! 😛
Hidd el saját baráti körömből van embernek tapasztalata ezzel kapcsolatban (mostani megaszar. Elég nagy bulvárbotrány is lett belőle 😊 )haromt
Inkább mesélj, mert kíváncsivá tettél!vadibandi
Na ők ezt nem voltak hajladóak aláírni és ebből lett bulvárbalhé, ami szerint a zsűrit Hitlerhez hasonlították. Ennyiharomt

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Haverom gudea_enszi a (gyülölt ellenségeink egyik szerzője), a CSak Van dobosa. Ők voltak azok (lényegében ő) akik csináltak egy Bukás átfeliratozást, amiből botrány lett. Mindezt azért, mert már az elődöntő előtt alá akartak velük iratni egy szerződést (ami az abban való indulás feltétele), hogy ha bejutsz a döntőbe akkor 3 évig minden csak a TV2 engedélyével csinálhatsz, koncertet, lényegében bármit. Akkor és ott kell lenned amit a TV2 mond. Nem mehetsz még dolgozni sem, tanulni sem semmit. Ők mindent megmondhatnak, hogyan öltözz, milyen legyen a hajad, sőt még az együttes tagjait is lecserélhetik.Ne légy diplomatikus és úriember, nem áll jól neked! 😛Valóvilággal egyetértek de a zenei tehetségkutatókkal mi a baj? Azon kívül hogy itt vérciki minden ami nem amerikai, kereskedelmi csatornás és 10 embernél többen ismerik.JayBennyi. itt elmegy mindennek a hitelessége. Népbutító ostobaság + tehetséges de naiv emberek totális kihasználása.
Hidd el saját baráti körömből van embernek tapasztalata ezzel kapcsolatban (mostani megaszar. Elég nagy bulvárbotrány is lett belőle 😊 )haromt
Inkább mesélj, mert kíváncsivá tettél!vadibandi
Na ők ezt nem voltak hajladóak aláírni és ebből lett bulvárbalhé, ami szerint a zsűrit Hitlerhez hasonlították. Ennyi
több mint 15 éve
Igen, hiteltelen a k.vanagy rajongás a szar iránt is, de akkoris.. annyiban azért más az xfaktor és a megasztár is, hogy ezek szórakoztatók. A zsűris kurakodás legtöbbször nem, de a produkciók (többsége) igen. Mondjuk nekem inkább az xfaktorosok jönnek be, némelyik előadót kifejezetten szeretem hallgatni. Viszont kétségkívül sokkal jobban örülnék egy kevésbé hiteltelen és szar körítésnek..Valóvilággal egyetértek de a zenei tehetségkutatókkal mi a baj? Azon kívül hogy itt vérciki minden ami nem amerikai, kereskedelmi csatornás és 10 embernél többen ismerik.JayBennyi. itt elmegy mindennek a hitelessége. Népbutító ostobaság + tehetséges de naiv emberek totális kihasználása.
Amúgy aki mégis követi innen ezeket, komolyan ajánlom az UK X-factort. A zsűri is kevésbé érezhető hiteltelennek, és a produkciók/előadók között is van jó néhány igen komolyan jó. A 7. évad épp kb. ott jár, ahol a magyar.
Úúúh, Hurka millió dánke!!!
több mint 15 éve
Én ezt elhiszem de ha kikerülnek (a megasztárnál talán 2 éves szerződés volt?) akkor születnek jó dalok, jó előadók akik a maguk útját járják majd. Nem az RTL felirat miatt nézem hanem mert vannak ott olyan emberek akiket tényleg jó hallgatni. Nem vagyok xfaktor buzi, nem tarozik hozzá az életemhez a szombat esti műsor de szerintem hosszú évek óta messze ez a legnormálisabb dolog az RTL-en.Valóvilággal egyetértek de a zenei tehetségkutatókkal mi a baj? Azon kívül hogy itt vérciki minden ami nem amerikai, kereskedelmi csatornás és 10 embernél többen ismerik.JayBennyi. itt elmegy mindennek a hitelessége. Népbutító ostobaság + tehetséges de naiv emberek totális kihasználása.
több mint 15 éve
Ne légy diplomatikus és úriember, nem áll jól neked! 😛Valóvilággal egyetértek de a zenei tehetségkutatókkal mi a baj? Azon kívül hogy itt vérciki minden ami nem amerikai, kereskedelmi csatornás és 10 embernél többen ismerik.JayBennyi. itt elmegy mindennek a hitelessége. Népbutító ostobaság + tehetséges de naiv emberek totális kihasználása.
Inkább mesélj, mert kíváncsivá tettél!

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valóvilággal egyetértek de a zenei tehetségkutatókkal mi a baj? Azon kívül hogy itt vérciki minden ami nem amerikai, kereskedelmi csatornás és 10 embernél többen ismerik.JayBennyi. itt elmegy mindennek a hitelessége. Népbutító ostobaság + tehetséges de naiv emberek totális kihasználása.
Hidd el saját baráti körömből van embernek tapasztalata ezzel kapcsolatban (mostani megaszar. Elég nagy bulvárbotrány is lett belőle 😊 )
több mint 15 éve
nem gázos, jól nő, csak ugye szakítja az ínyemet és fájkurva bölcsességfog... jó volt nekem 28 foggal, minek nő?.brkjobban jársz, ha mielőbb kiveteted, ha nem jól nő 😉 Kvanagy és sok fájdalmat fog okozni máskülönben.. :/fetomy
több mint 15 éve
Valóvilággal egyetértek de a zenei tehetségkutatókkal mi a baj? Azon kívül hogy itt vérciki minden ami nem amerikai, kereskedelmi csatornás és 10 embernél többen ismerik.
több mint 15 éve
off: el ne felejtsed ma a Vidi meccset 😉kurva bölcsességfog... jó volt nekem 28 foggal, minek nő?.brkjobban jársz, ha mielőbb kiveteted, ha nem jól nő 😉 Kvanagy és sok fájdalmat fog okozni máskülönben.. :/fetomy
több mint 15 éve
kurva bölcsességfog... jó volt nekem 28 foggal, minek nő?.brkjobban jársz, ha mielőbb kiveteted, ha nem jól nő 😉 Kvanagy és sok fájdalmat fog okozni máskülönben.. :/
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
ezt a Stromfeld Aurél fan dolgot nem értem.http://www.southparkstudios.com/clips/360880/you-gonna-deglaze-thatakkor szakadjon rám a plafon ha nézném bármelyiket is önszántamból 😊 szombaton is jobbnál-jobb meccsek, oszt ezeket nézik az emberek... pfejjj....eaglesmcnabbha nem nézed ne is írj róla 😛haromt
😊gyeek
több mint 15 éve
http://www.southparkstudios.com/clips/360880/you-gonna-deglaze-thatha nem nézed ne is írj róla 😛haromttovábbra is szeretném hangsúlyozni, hogy az oldalon tiltott a VV-ről, x-fucktor-ról, vagy megaszarról való beszélgetés. Még ebben a topikban is.akkor szakadjon rám a plafon ha nézném bármelyiket is önszántamból 😊 szombaton is jobbnál-jobb meccsek, oszt ezeket nézik az emberek... pfejjj....eaglesmcnabb
Ha nézed is ezeket tartsd magadban.haromt
😊
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 15 éve
kurva bölcsességfog... jó volt nekem 28 foggal, minek nő?