NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
miele óraSoha nem voltam elegedettaz auchan es a shell kutakkal.milyen mutatókról beszélünk?
Ma tankoltam nem sokat, de meg sem mozdultak azok a mutatok amiknek kene egy modern autoban.
Panasz stb....
Atmentem mashova ugyanannyit beleraktam es pont olyanok lettek a mutatok amire szamitottam.....
Soha tobbet shellnel.
YoungZeeZee
Kúrfürst briareos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Soha nem voltam elegedettaz auchan es a shell kutakkal.milyen mutatókról beszélünk?
Ma tankoltam nem sokat, de meg sem mozdultak azok a mutatok amiknek kene egy modern autoban.
Panasz stb....
Atmentem mashova ugyanannyit beleraktam es pont olyanok lettek a mutatok amire szamitottam.....
Soha tobbet shellnel.
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 919
Így vagyok vele én is, mondjuk ennek az autónkhoz semmi köze.Soha nem voltam elegedettaz auchan es a shell kutakkal.Én már nem válogatok, ott tankolok, ahol van mit....
Panasz stb....
Soha tobbet shellnel.
YoungZeeZee
nagir
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Soha nem voltam elegedettaz auchan es a shell kutakkal.Én már nem válogatok, ott tankolok, ahol van mit....
Panasz stb....
Soha tobbet shellnel.
YoungZeeZee
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Soha nem voltam elegedettaz auchan es a shell kutakkal.Ma tankoltam nem sokat, de meg sem mozdultak azok a mutatok amiknek kene egy modern autoban.
Panasz stb....
Soha tobbet shellnel.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
Kicsit Gran Torino-s sztoriThis is the beginning of a beautiful friendship 😀www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearazt a kis seggdugót nagyon szájba kellett volna verni 1-2x
a retkes kurva anyját az összesnek
eaglesmcnabb
mondjuk a faszi a hosszú lábával simán távol tarthatta volna, 2x-3x fejberúgja, utána nem lett volna ennyire virgonc
NB2
warr_b
több mint 2 éve
This is the beginning of a beautiful friendship 😀www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearazt a kis seggdugót nagyon szájba kellett volna verni 1-2x
eaglesmcnabb
mondjuk a faszi a hosszú lábával simán távol tarthatta volna, 2x-3x fejberúgja, utána nem lett volna ennyire virgonc
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nálam simán jogos önvédelembe beleférneMivel szomszédok, gondolom egy életre meg akarnak tőlük szabadulni, ezért nem arcoskodott annyira a tűzoltónk, inkább csak védekezett, mivel a videó ugye bizonyíték..www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearazt a kis seggdugót nagyon szájba kellett volna verni 1-2x
eaglesmcnabb
NB2
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
7 006
Mivel szomszédok, gondolom egy életre meg akarnak tőlük szabadulni, ezért nem arcoskodott annyira a tűzoltónk, inkább csak védekezett, mivel a videó ugye bizonyíték..www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearazt a kis seggdugót nagyon szájba kellett volna verni 1-2x
eaglesmcnabb
NB2
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearazt a kis seggdugót nagyon szájba kellett volna verni 1-2x
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
tipikus, 3v1. mondjuk a merőkanál az kemény volt. ezt a kis görcsöt bazdmeg megborítom én kapnék 25 évet.www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearÉs a legszebb hogy a srác, ha tűz ütne ki a munkásszállón, menne tüzet oltani a szomszédba gondolom
eaglesmcnabb
Gergőbácsi
több mint 2 éve
én kb 15 éve voltam, de offoltak mert állítólag gyenge a szaruhártyám és bármikor leválhat(?). akkor még csak LASIK volt, gondolom már lehetne olyat is ami ezt nem érintené.igen, eloszor jon az, hogy mire jo a szemed ES van-e vmi kulonleges dolog (pl bizonyos sportoknal kizarhato 1-2 eljaras fajta). aztan te dontod el. nekem szerencsere bmi lehetett, Femto Smartot nyomtam le. ha kell bovebb info, leirom szivesen, hogy ment az egesz.is-isFelsorolnak itt vagy 7 fajtát, azon múlik melyikkel, hogy a szemed milyen, vagy azon hogy a pénztárcád?pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
nem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
de mikor beviszem hogy basszunk neki valamit közlik hogy vagy fel kell küldeni vizsgálatra hogy kinek a hibája
és akkor 2-3 hétig off
vagy garanciálisan cserélik a keretet de azért fizessem ki a 25%át
a kibaszott rugót persze nem lehet cserélni, anyjuk picsáját
Negritis, a vajda
deyell
csebi
Eazzy
Negritis, a vajda
csebi
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showwearÉs a legszebb hogy a srác, ha tűz ütne ki a munkásszállón, menne tüzet oltani a szomszédba gondolom
eaglesmcnabb
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 2 éve
a retkes kurva anyját az összesnekÁtlagos napi párbeszéd Gyöngyösön 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=n0ffOetQqo0&ab_channel=That%27showweara retkes kurva anyját az összesnek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
nyugodtan, a gond hogy kb minden keret a Luxottica kezén van így megtehet bármitNem mertem már beírni tegnap😃Miele-t kellett vón' venni.az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábaSzigszalagozd meg
nem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
de mikor beviszem hogy basszunk neki valamit közlik hogy vagy fel kell küldeni vizsgálatra hogy kinek a hibája
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
Willie Parker
warr_b
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
7 006
Nem mertem már beírni tegnap😃Miele-t kellett vón' venni.az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábaSzigszalagozd meg
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
Willie Parker
warr_b
több mint 2 éve
Miele-t kellett vón' venni.az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábaSzigszalagozd meg
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
Willie Parker
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Willie Parker
15 412
az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábaSzigszalagozd meg
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nekem prk volt sasszemnél kb 7 éve, tesómnak is vagy 13 éve. Neki másfelesre romlott azóta és megállt, nekem meg most úgy egy feles szemüveg kellene. Nekem -5,5 volt gyárilag, neki olyan -6. Az árát már rég visszahozta ígyis, csak azért írom, hogy jó tudni ezt is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
deyell
11 702
azon is, meg hogy milyen módszert akarsz. van a felszínes lézeres kezelés (PRK) meg van a lebenyes eljárás (femto). utóbbinál a lézer egy lebenyt hoz létre a szaruhártya felső rétegéből, amelyet felnyitnak majd ott végzi el a korrekciót a lézer, aztán visszahajtják. általában azonnali eredmény van, viszont sosem forr vissza teljesen a körbevágott lebeny. PRK felszínes kezelésnél a lézer elpárologtatja a szaruhártya felső hámrétegét, majd a szaruhártya szabaddá vált mélyebb rétegében elvégzi a dioptria korrekciót. itt nincs azonnali eredmény, meg kell várni a hámosodást, ami kellemetlen lehet. majd minimum 1 hét mire jól látsz távolra. nekem 1 hónap volt mire tökéletesen láttam, addig voltak gondok a közeli látással is. de megéri. olcsóbb, és mert nincs lebeny, amitől tartani kell hogy esetleg megsérülhet. aki nem punci az PRK-t választFelsorolnak itt vagy 7 fajtát, azon múlik melyikkel, hogy a szemed milyen, vagy azon hogy a pénztárcád?pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
deyell
csebi
Eazzy
choose life
több mint 2 éve
. ha kell bovebb info, leirom szivesen, hogy ment az egesz.pm it bitte 😊
csebi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
igen, eloszor jon az, hogy mire jo a szemed ES van-e vmi kulonleges dolog (pl bizonyos sportoknal kizarhato 1-2 eljaras fajta). aztan te dontod el. nekem szerencsere bmi lehetett, Femto Smartot nyomtam le. ha kell bovebb info, leirom szivesen, hogy ment az egesz.is-isFelsorolnak itt vagy 7 fajtát, azon múlik melyikkel, hogy a szemed milyen, vagy azon hogy a pénztárcád?pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
deyell
csebi
Eazzy
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Nyugi, maradtunk még egy páran itthon kalandvágyból....😊érted Szexárdot is elnevezték, azt mégis el kellett jönnöm...Hamarabb fogunk szomjan halni, mint megfagyni...Júniusban beszélgettem ismerőssel, náluk általában 19 m-ről jön a víz.
Debrecent és környékét vajon, hogy fogja érinteni az új akkumulátor gyár iszonyatos termeszetes víz igénye?
24.hu/fn/gazdasag/2022/09/14/kinai-gigaakkumulatorgyar-3000-milliard-forinttalajvizszint-csokkenes/
Pari
Idén a 25 méteres búvarszivattyú nem bírta felvenni a vizet.
És nálunk nincs semmilyen nagy vizfogyasztó.
kittli
Otthon meg az elmúlt 80 évben először idén kiszáradt a patak. Az a patak amiről elnevezték a falut... Át kell nevezni azt is lassan.
eaglesmcnabb
Gróf de sutianap
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 2 éve
is-isFelsorolnak itt vagy 7 fajtát, azon múlik melyikkel, hogy a szemed milyen, vagy azon hogy a pénztárcád?pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
deyell
csebi
Eazzy