NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Felsorolnak itt vagy 7 fajtát, azon múlik melyikkel, hogy a szemed milyen, vagy azon hogy a pénztárcád?pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
nem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
de mikor beviszem hogy basszunk neki valamit közlik hogy vagy fel kell küldeni vizsgálatra hogy kinek a hibája
és akkor 2-3 hétig off
vagy garanciálisan cserélik a keretet de azért fizessem ki a 25%át
a kibaszott rugót persze nem lehet cserélni, anyjuk picsáját
Negritis, a vajda
deyell
csebi
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
megkerdezem apumat, mert neki is volt vmi halyog problemaja (lehet nem zold). o nem a sasszemnel mutotte, hanem ilyen fel allamiban (vmit fizetett szamla elleneben de nem annyit mint a sasnal kell). ha nem lehet a sasnal dobj ram PMt es elkerem a professzor elerhetoseget!pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...6-8 éve kérdeztem a műtétet akkor azt mondták hogy nem műthető
csebi
azóta fejlődhetett sok minden, és lehet hogy majd megint utána kérdezek mi van
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...6-8 éve kérdeztem a műtétet akkor azt mondták hogy nem műthető
csebi
azóta fejlődhetett sok minden, és lehet hogy majd megint utána kérdezek mi van
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
nem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
de mikor beviszem hogy basszunk neki valamit közlik hogy vagy fel kell küldeni vizsgálatra hogy kinek a hibája
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
deyell
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
zöldhályog problémák miatt offaz egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
deyell
több mint 2 éve
deyell
11 702
az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábasasszemklinika.hu
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
choose life
több mint 2 éve
az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjábanem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
és akkor 2-3 hétig off
több mint 2 éve
Bocs!Túl nagyot nem tévedett, Győr a "folyók városa".az Tata lesz, de igenGyőrben holnaptól bezár az összes uszoda,Győr, a vizek városa....pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
zemanla
slowmotion
nagylaza, főpohárnok
Pedig oda jártam fősuliba..
Leánykori neve KTMF 😄
Aki akkor nem mászott át a Revfalusi hídon egyszer, az nem volt ember...(persze, szín tiszta józanul...😄)
Szerkesztette: zemanla
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Túl nagyot nem tévedett, Győr a "folyók városa".az Tata lesz, de igenGyőrben holnaptól bezár az összes uszoda,Győr, a vizek városa....pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
zemanla
slowmotion
több mint 2 éve
Hírhedt libsi citadella, ide nem jön vadászni a ner, itt a szarvas vadászik hoppálra.Pécs és környékén voltunk a nyáron és megdöbbentő, mennyivel több pénzt öntöttek az elmúlt évtizedekben Győrbe, Péccsel ellentétben...😞Győrben holnaptól bezár az összes uszoda,Két jó cimborám is edző Győrben. Pár hete voltam fent kórházat látogatni... azt hittem Győr jócskán Pécs előtt van megélhetési színvonal terén...pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
gyeek
nagir
Viszont engem pont az lepett meg, hogy orvosprof. polgi ellenére a kórház siralmasan nézett ki. Meg ez az úszoda bezárás is elég wtf dolog.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Pécs és környékén voltunk a nyáron és megdöbbentő, mennyivel több pénzt öntöttek az elmúlt évtizedekben Győrbe, Péccsel ellentétben...😞Győrben holnaptól bezár az összes uszoda,Két jó cimborám is edző Győrben. Pár hete voltam fent kórházat látogatni... azt hittem Győr jócskán Pécs előtt van megélhetési színvonal terén...pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
gyeek
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
érted Szexárdot is elnevezték, azt mégis el kellett jönnöm...Hamarabb fogunk szomjan halni, mint megfagyni...Júniusban beszélgettem ismerőssel, náluk általában 19 m-ről jön a víz.
Debrecent és környékét vajon, hogy fogja érinteni az új akkumulátor gyár iszonyatos termeszetes víz igénye?
24.hu/fn/gazdasag/2022/09/14/kinai-gigaakkumulatorgyar-3000-milliard-forinttalajvizszint-csokkenes/
Pari
Idén a 25 méteres búvarszivattyú nem bírta felvenni a vizet.
És nálunk nincs semmilyen nagy vizfogyasztó.
kittli
Otthon meg az elmúlt 80 évben először idén kiszáradt a patak. Az a patak amiről elnevezték a falut... Át kell nevezni azt is lassan.
eaglesmcnabb
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Haveroméknál meg 2 méteren szokott állni a gyűrűben a víz, mostanra pont kifogyott, pont most hétvégén fúrtunk le rajta 3 métert, remélik locsolásra lesz legalább, különben fölös bármit is ültetni a veteményesbe.Hamarabb fogunk szomjan halni, mint megfagyni...Júniusban beszélgettem ismerőssel, náluk általában 19 m-ről jön a víz.
Debrecent és környékét vajon, hogy fogja érinteni az új akkumulátor gyár iszonyatos termeszetes víz igénye?
24.hu/fn/gazdasag/2022/09/14/kinai-gigaakkumulatorgyar-3000-milliard-forinttalajvizszint-csokkenes/
Pari
kittli
Otthon meg az elmúlt 80 évben először idén kiszáradt a patak. Az a patak amiről elnevezték a falut... Át kell nevezni azt is lassan.
Egyetértek Parival, inkább hideg legyen, csak legyen amit meginni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Hamarabb fogunk szomjan halni, mint megfagyni...Júniusban beszélgettem ismerőssel, náluk általában 19 m-ről jön a víz.
Pari
több mint 2 éve
Győrben holnaptól bezár az összes uszoda,Két jó cimborám is edző Győrben. Pár hete voltam fent kórházat látogatni... azt hittem Győr jócskán Pécs előtt van megélhetési színvonal terén...pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Hamarabb fogunk szomjan halni, mint megfagyni...Debrecent és környékét vajon, hogy fogja érinteni az új akkumulátor gyár iszonyatos termeszetes víz igénye?
Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
az Tata lesz, de igenGyőrben holnaptól bezár az összes uszoda,Győr, a vizek városa....pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
zemanla
több mint 2 éve
Első kerékbilincsem...www.youtube.com/watch?v=avT9OVqSl9k
Alig várom, hogy jöjjenek leszedni és felfrissítsék kresz ismereteimet.
Hanni
több mint 2 éve
Győrben holnaptól bezár az összes uszoda,Győr, a vizek városa....pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Első kerékbilincsem...Alig várom, hogy jöjjenek leszedni és felfrissítsék kresz ismereteimet.
több mint 2 éve
Győrben holnaptól bezár az összes uszoda,Az Olimpia parkot is...😩pénzhiánykarbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Győrben holnaptól bezár az összes uszoda, ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
24.hu/belfold/2022/09/13/videon-ahogy-kifosztjak-az-elutott-verzo-fejjel-foldon-fekvo-asszonyt/hogy rohadna le az ilyenek keze
több mint 2 éve
kurva rák, egy negyvenes munkatársat vitt el...
több mint 2 éve
merem remélni, hogy a nem-békamenetes oldal ennél civilizáltabb. (nem az, pontosabban jelentős része nem az, de remélem nem csinálnának ilyeneket)jól rémlett hogy volt már ilyenKépzeld el fordítva, ha valaki a békemenetbe behajítana egy vizes léggömböt...
video.atlatszo.hu/2016/12/20/tobb-fenyt-igy-tuntetett-a-tanitanek-mozgalom-a-kossuth-teren-a-koznevelesi-torveny-ellen/
"A tüntetés után elvonuló tömeget atrocitás is érte, amikor a szomszédos épület harmadik szintjének erkélyéről két vödör vizet is borítottak az akkorra már jócskán átfagyott tüntetőkre."
hvg.hu/itthon/20170410_tuntetes_sandor_palota_belvaros_ceu_ader_janos
"A tüntetők átértek Pestre, említésre méltó esemény, hogy az Oktogon felé tartva, a József Nádor térnél valaki kihajított rájuk egy vödör vizet. Ezen a képen éppen ezt nézik a tüntetők:"
www.blikk.hu/aktualis/politika/tizezrek-tuntettek-az-internetado-ellen/w6x03wz
"19.07: A vonuló tömegre a kis körúton egy erkélyről egy vödör vizet zúdított valaki."
Negritis, a vajda
bobi0092