NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 2 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 752 — No one likes us, cause no one like us
az egész globális szemüveg maffia menjen a kurva anyjába

nem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
de mikor beviszem hogy basszunk neki valamit közlik hogy vagy fel kell küldeni vizsgálatra hogy kinek a hibája
és akkor 2-3 hétig off
vagy garanciálisan cserélik a keretet de azért fizessem ki a 25%át
a kibaszott rugót persze nem lehet cserélni, anyjuk picsáját
Negritis, a vajda
 sasszemklinika.hu
deyell
pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...
csebi
Felsorolnak itt vagy 7 fajtát, azon múlik melyikkel, hogy a szemed milyen, vagy azon hogy a pénztárcád?

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott
pont ugyanezt akartam linkelni, en most majusban mutottem meg, es verem a fejeb a falba, hogy miert nem elobb ...
csebi
6-8 éve kérdeztem a műtétet akkor azt mondták hogy nem műthető
azóta fejlődhetett sok minden, és lehet hogy majd megint utána kérdezek mi van
Negritis, a vajda
megkerdezem apumat, mert neki is volt vmi halyog problemaja (lehet nem zold). o nem a sasszemnel mutotte, hanem ilyen fel allamiban (vmit fizetett szamla elleneben de nem annyit mint a sasnal kell). ha nem lehet a sasnal dobj ram PMt es elkerem a professzor elerhetoseget!

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 233 — The Mathematician
csebi
6-8 éve kérdeztem a műtétet akkor azt mondták hogy nem műthető
azóta fejlődhetett sok minden, és lehet hogy majd megint utána kérdezek mi van

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 971 — Lucas Scott

nem elég hogy a kurva szemüvegben a semmire eltörik a rugó és emiett lötyög a szár és az ember aggódik hogy mikor törik le a faszba
de mikor beviszem hogy basszunk neki valamit közlik hogy vagy fel kell küldeni vizsgálatra hogy kinek a hibája
és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
 sasszemklinika.hu
deyell

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve

és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
 sasszemklinika.hu
deyell
zöldhályog problémák miatt off

több mint 2 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

és akkor 2-3 hétig off
Negritis, a vajda
 sasszemklinika.hu

choose life
több mint 2 éve

és akkor 2-3 hétig off

több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
Győrben holnaptól bezár az összes uszoda, pénzhiány karbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
Győr, a vizek városa....
zemanla
az Tata lesz, de igen
slowmotion
Túl nagyot nem tévedett, Győr a "folyók városa".
nagylaza, főpohárnok
Bocs!
Pedig oda jártam fősuliba..
Leánykori neve KTMF 😄
Aki akkor nem mászott át a Revfalusi hídon egyszer, az nem volt ember...(persze, szín tiszta józanul...😄)

Szerkesztette: zemanla

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 327 — beers & Packers
Győrben holnaptól bezár az összes uszoda, pénzhiány karbantartási munkák miatt! Úszás oktatás, pl. ami Minket érint.
nagir
Győr, a vizek városa....
zemanla
az Tata lesz, de igen
slowmotion
Túl nagyot nem tévedett, Győr a "folyók városa".
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
nagir
Két jó cimborám is edző Győrben. Pár hete voltam fent kórházat látogatni... azt hittem Győr jócskán Pécs előtt van megélhetési színvonal terén...
gyeek
Pécs és környékén voltunk a nyáron és megdöbbentő, mennyivel több pénzt öntöttek az elmúlt évtizedekben Győrbe, Péccsel ellentétben...😞
nagir
Hírhedt libsi citadella, ide nem jön vadászni a ner, itt a szarvas vadászik hoppálra.

Viszont engem pont az lepett meg, hogy orvosprof. polgi ellenére a kórház siralmasan nézett ki. Meg ez az úszoda bezárás is elég wtf dolog.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 913 — Bla, bla, bla
nagir
Két jó cimborám is edző Győrben. Pár hete voltam fent kórházat látogatni... azt hittem Győr jócskán Pécs előtt van megélhetési színvonal terén...
gyeek
Pécs és környékén voltunk a nyáron és megdöbbentő, mennyivel több pénzt öntöttek az elmúlt évtizedekben Győrbe, Péccsel ellentétben...😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 347 — capitaine du château de Vienne 1487
Hamarabb fogunk szomjan halni, mint megfagyni...
Debrecent és környékét vajon, hogy fogja érinteni az új akkumulátor gyár iszonyatos termeszetes víz igénye?

24.hu/fn/gazdasag/2022/09/14/kinai-gigaakkumulatorgyar-3000-milliard-forinttalajvizszint-csokkenes/
Pari
Júniusban beszélgettem ismerőssel, náluk általában 19 m-ről jön a víz.
Idén a 25 méteres búvarszivattyú nem bírta felvenni a vizet.
És nálunk nincs semmilyen nagy vizfogyasztó.
kittli

Otthon meg az elmúlt 80 évben először idén kiszáradt a patak. Az a patak amiről elnevezték a falut... Át kell nevezni azt is lassan.

eaglesmcnabb
érted Szexárdot is elnevezték, azt mégis el kellett jönnöm...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 509 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Debrecent és környékét vajon, hogy fogja érinteni az új akkumulátor gyár iszonyatos termeszetes víz igénye?

24.hu/fn/gazdasag/2022/09/14/kinai-gigaakkumulatorgyar-3000-milliard-forinttalajvizszint-csokkenes/
Pari
kittli
Haveroméknál meg 2 méteren szokott állni a gyűrűben a víz, mostanra pont kifogyott, pont most hétvégén fúrtunk le rajta 3 métert, remélik locsolásra lesz legalább, különben fölös bármit is ültetni a veteményesbe.

Otthon meg az elmúlt 80 évben először idén kiszáradt a patak. Az a patak amiről elnevezték a falut... Át kell nevezni azt is lassan.

Egyetértek Parival, inkább hideg legyen, csak legyen amit meginni.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 279 — Steelers fan

Pari
több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 190 — Faith, Fight, Fold
nagir

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 639 — Rise My Nation!

Szerkesztette: Pari
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 663 — Cowboys fan
nagir
Győr, a vizek városa....
zemanla
az Tata lesz, de igen
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 771 — StuG Life
Első kerékbilincsem...

Alig várom, hogy jöjjenek leszedni és felfrissítsék kresz ismereteimet.
Hanni
 www.youtube.com/watch?v=avT9OVqSl9k

több mint 2 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 371 — Do Your Job
nagir
Győr, a vizek városa....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 313 — Je suis kobranadrág
Első kerékbilincsem...

Alig várom, hogy jöjjenek leszedni és felfrissítsék kresz ismereteimet.
több mint 2 éve
nagir
Az Olimpia parkot is...😩

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve

több mint 2 éve
 24.hu/belfold/2022/09/13/videon-ahogy-kifosztjak-az-elutott-verzo-fejjel-foldon-fekvo-asszonyt/

hogy rohadna le az ilyenek keze
több mint 2 éve
kurva rák, egy negyvenes munkatársat vitt el...
több mint 2 éve
jól rémlett hogy volt már ilyen

video.atlatszo.hu/2016/12/20/tobb-fenyt-igy-tuntetett-a-tanitanek-mozgalom-a-kossuth-teren-a-koznevelesi-torveny-ellen/

"A tüntetés után elvonuló tömeget atrocitás is érte, amikor a szomszédos épület harmadik szintjének erkélyéről két vödör vizet is borítottak az akkorra már jócskán átfagyott tüntetőkre."

hvg.hu/itthon/20170410_tuntetes_sandor_palota_belvaros_ceu_ader_janos
"A tüntetők átértek Pestre, említésre méltó esemény, hogy az Oktogon felé tartva, a József Nádor térnél valaki kihajított rájuk egy vödör vizet. Ezen a képen éppen ezt nézik a tüntetők:"

www.blikk.hu/aktualis/politika/tizezrek-tuntettek-az-internetado-ellen/w6x03wz
"19.07: A vonuló tömegre a kis körúton egy erkélyről egy vödör vizet zúdított valaki."

Negritis, a vajda
Képzeld el fordítva, ha valaki a békemenetbe behajítana egy vizes léggömböt...
bobi0092
merem remélni, hogy a nem-békamenetes oldal ennél civilizáltabb. (nem az, pontosabban jelentős része nem az, de remélem nem csinálnának ilyeneket)