Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
Kértem JC6-ot, hogy engedje el, úgy lenne etikus, hogy a másik oldal is most akkor szintén elengedi. Semmi kedvem is megint napokon át olvasni, hogy nem tudjátok a másikat meggyőzni, csak ismételgetitek ugyanazt.
NB2
Csak az nem korrekt h annak a vallásnak a nevében, tanítása alapján nyilvánítja természetellenesnek a homoszexualitást, amely vallás egyházai pedig védi a pedofil tisztviselőit és bujtatja őket ... ezek után ráadásul még neki áll feljebb.
csebi
A Kaleta-ügy után a külügyre analóg módon alkalmazható lehet(ne) ez az állításod: honnan tudod, hogy nem tudta senki a cégnél, honnan tudhatnánk, hogy nem bújtatták ideig-óráig, honnan tudod, hogy nem szóltak az érdekében a kiadatásnál, mondjuk hogy ne az USA_ban kapjon életfogytot, blablabla...

Vannak elítélt pedofil papok, vannak elítélt pedofil közszolgák, vannak elítélt pedofil közemberek.

Mellesleg ha azt nézem, minden vallási közösségben volt már (akár szervezett formájú) gyermekabúzus, nem csak a katolikusoknál, szóval nem illik általánosítani és személyeskedni. Keress rá pl Japánban az enjo kosai kifejezésre vagy az iszlám kapcsán nem kell messzire menni a, csak a Boko Haramig.

Részemről én itt lezárom, nem is érdekel a továbbiakban senki véleménye.
Fast Willie
Nem tudom, hogy a külügyben nem tudtak. Azt sem h a titkos szolgák nem tudtak. Nem Kaleta lenne az első akit megbuktattak volna a nemzetbiztonságin de a politika közbeszólt. Ezt tudom h vokt ilyen nem is egy.

Plusz azért nem ugyanaz a két szituáció h azok a papok nem kerülnek a bíróság elé mert az egyház lelkes képviselői lebeszélik a hívőket mert Jézus sem ezt akarna és így védik Isten szolgáit míg itt a csávó végigmegy a büntetőeljáráson. Btw ha az amcsik akartak volna elítélni akkor elítélték volna, de nem érdekelte őket ez a csávó, ezt biztos forrásból tudom.
csebi
elítélhették volna? nem volt diplomáciai mentessége?
slowmotion
Diplomáciai mentességed csak a fogadó államban / államokban van. Anno én sem mentesultem volna ha pl Ausztriában embert ölök. Peruba volt akkreditalva nem USAba.
csebi
ja, nekem az kimaradt, én azt hittem, Peruból hozták haza
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 642 — Lucas Scott
Kértem JC6-ot, hogy engedje el, úgy lenne etikus, hogy a másik oldal is most akkor szintén elengedi. Semmi kedvem is megint napokon át olvasni, hogy nem tudjátok a másikat meggyőzni, csak ismételgetitek ugyanazt.
NB2
Csak az nem korrekt h annak a vallásnak a nevében, tanítása alapján nyilvánítja természetellenesnek a homoszexualitást, amely vallás egyházai pedig védi a pedofil tisztviselőit és bujtatja őket ... ezek után ráadásul még neki áll feljebb.
csebi
A Kaleta-ügy után a külügyre analóg módon alkalmazható lehet(ne) ez az állításod: honnan tudod, hogy nem tudta senki a cégnél, honnan tudhatnánk, hogy nem bújtatták ideig-óráig, honnan tudod, hogy nem szóltak az érdekében a kiadatásnál, mondjuk hogy ne az USA_ban kapjon életfogytot, blablabla...

Vannak elítélt pedofil papok, vannak elítélt pedofil közszolgák, vannak elítélt pedofil közemberek.

Mellesleg ha azt nézem, minden vallási közösségben volt már (akár szervezett formájú) gyermekabúzus, nem csak a katolikusoknál, szóval nem illik általánosítani és személyeskedni. Keress rá pl Japánban az enjo kosai kifejezésre vagy az iszlám kapcsán nem kell messzire menni a, csak a Boko Haramig.

Fast Willie
Nem tudom, hogy a külügyben nem tudtak. Azt sem h a titkos szolgák nem tudtak. Nem Kaleta lenne az első akit megbuktattak volna a nemzetbiztonságin de a politika közbeszólt. Ezt tudom h vokt ilyen nem is egy.

Plusz azért nem ugyanaz a két szituáció h azok a papok nem kerülnek a bíróság elé mert az egyház lelkes képviselői lebeszélik a hívőket mert Jézus sem ezt akarna és így védik Isten szolgáit míg itt a csávó végigmegy a büntetőeljáráson. Btw ha az amcsik akartak volna elítélni akkor elítélték volna, de nem érdekelte őket ez a csávó, ezt biztos forrásból tudom.
csebi
slowmotion
Diplomáciai mentességed csak a fogadó államban / államokban van. Anno én sem mentesultem volna ha pl Ausztriában embert ölök. Peruba volt akkreditalva nem USAba.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
NB2
csebi

Fast Willie

csebi
több mint 5 éve
Amúgy szomorú nap lehet ez pár embernek:

index.hu/kulfold/2020/07/16/emberi_jogok_europai_birosaga_transznemu_emberek_neme_jogi_elismeres/

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
NB2
csebi

Fast Willie

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
inkább azt magyarázza el nekem valami okos miért van érzésre az összes fájdalomreceptorom a kislábujjamban.
Plusz az is érdekelne hogy birom random mindig belebaszni valamibe amikor alapvetően nem vagyok egy bizonytalan járású
briareos
a látásod rendben van?

valószínűtlen h pont az a baj, mint nálam volt, de mást nem egy kis figyelem felhívás másoknak is.

én 3-4 éve vettem észre, hogy csomó mindenbe "beleakadok" (kilincsbe, szekrény sarkába, stb), akár a lakásban akár az utcán. esetleg a lábam nem emeltem eléggé, és "földbe rúgtam".
aztán elmentünk megnézetni a szemem, és ott derült ki h keratoconusom van, és nem véletlen volt, h beleakadtam/belerúgtam dolgokba, hanem simán szar a (tér)látásom.

elég ismeretlen genetikai rendellenesség, onnan lehet leginkább kiszúrni, hogy nem ugyan arányban romlik mindkét szem (nekem az egyik 0-0.5ös, a másikat bemérni se lehet).

főleg a férfiakat érinti, tinédzser korban alakul ki és a 20as évek elején/közepén tetőzik.
Borbinho
elvileg okés a látásom, pont fél éve voltam szemvizsgálaton. De érdekes kóreset ez nem tudtam h van ilyen
briareos
Mikor kicsi volt az elsőszülött, azt játszottuk, hogy farkasszemet néztünk egymással.
Mindig "veszített" mert elnézett mellettem.
Pedig nem. Ő a jobb szememre fókuszált és ez csak akkor észleltem, ha becsuktam a bal szemem. A bal kvázi a domináns szemem és elnyomja a jobbat.
Orvosnál nem derült ki mert a jobbal is látok majdnem olyan jól (szar mindkettő egyébként) mint a ballal.
És igen sima járdán a legkisebb repedésben képes voltam hasra esni. Mára változott a járásom, kicsit magasabbakat lépek.
kittli
én, miután 50 méteren belül 3adszor rúgok a földbe séta közben 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
inkább azt magyarázza el nekem valami okos miért van érzésre az összes fájdalomreceptorom a kislábujjamban.
Plusz az is érdekelne hogy birom random mindig belebaszni valamibe amikor alapvetően nem vagyok egy bizonytalan járású
briareos
a látásod rendben van?

valószínűtlen h pont az a baj, mint nálam volt, de mást nem egy kis figyelem felhívás másoknak is.

én 3-4 éve vettem észre, hogy csomó mindenbe "beleakadok" (kilincsbe, szekrény sarkába, stb), akár a lakásban akár az utcán. esetleg a lábam nem emeltem eléggé, és "földbe rúgtam".
aztán elmentünk megnézetni a szemem, és ott derült ki h keratoconusom van, és nem véletlen volt, h beleakadtam/belerúgtam dolgokba, hanem simán szar a (tér)látásom.

elég ismeretlen genetikai rendellenesség, onnan lehet leginkább kiszúrni, hogy nem ugyan arányban romlik mindkét szem (nekem az egyik 0-0.5ös, a másikat bemérni se lehet).

főleg a férfiakat érinti, tinédzser korban alakul ki és a 20as évek elején/közepén tetőzik.
Borbinho
elvileg okés a látásom, pont fél éve voltam szemvizsgálaton. De érdekes kóreset ez nem tudtam h van ilyen
briareos
Mikor kicsi volt az elsőszülött, azt játszottuk, hogy farkasszemet néztünk egymással.
Mindig "veszített" mert elnézett mellettem.
Pedig nem. Ő a jobb szememre fókuszált és ez csak akkor észleltem, ha becsuktam a bal szemem. A bal kvázi a domináns szemem és elnyomja a jobbat.
Orvosnál nem derült ki mert a jobbal is látok majdnem olyan jól (szar mindkettő egyébként) mint a ballal.
És igen sima járdán a legkisebb repedésben képes voltam hasra esni. Mára változott a járásom, kicsit magasabbakat lépek.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
...
#JC6
szolgálati közlemény

Sobri gyakran cinikus, és az emberek saját kijelentéseit használja a velük való kommunikációban. ha őt olvasod, gyakran a sorok között kell olvasnod. ha nem olvasol, akkor nagyon hülyére vesz.
slowmotion
Vagy ha abszolút nem olvasod a hsz-eit, csak jót teszel magaddal. 😀
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978
briareos
a látásod rendben van?

Borbinho
briareos
Tavaly voltam szokásos szemvizsgálaton, nézzetek velem Lang-stereotesztet, csak úgy, mivel gyerekeknek való, hogy kialakult-e a térlátás...hááát, nem láttam a képeken semmit se 😀

Ami azért fura, mert van térlátásom, 3D meg minden kutyaf*sza, ráadásul műszaki főiskolán végeztem, szóval műszaki rajzoláskor csak kiderült volna ha probléma van.
Doki is csak nézett, de amúgy mivel minden rendben van és nincs problémám, így hanyagoltuk a dolgot.
Nem tudom lehet-e amiatt, hogy asztigmiás a szemem...
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 466 — The Mathematician
Filmajánló a témában: What happened to Monday AKA Hét Nővér
empty taxi
netflixen asszem már elérhető, mozi miatt volt kis kavarodás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 227 — NFL bracket champion '26
Filmajánló a témában: What happened to Monday AKA Hét Nővér

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
...
#JC6
szolgálati közlemény

Sobri gyakran cinikus, és az emberek saját kijelentéseit használja a velük való kommunikációban. ha őt olvasod, gyakran a sorok között kell olvasnod. ha nem olvasol, akkor nagyon hülyére vesz.
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
briareos
a látásod rendben van?

Borbinho

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 885
Miért kellene nekem magyarázkodnom? Egy az, hogy NB2-nek igaza van, úgysem tudjuk egymást meggyőzni. Kettő: nem fröcsögni jöttem, hanem feltettem egy kérdést, mivel pár héttel ezelőtt az OFF-ban oldalakon át a homoszexualitás volt a téma. Vagyis azt hiszem ott, de már nem emlékszem pontosan. Hogy ez ekkora betegség, csóri melegek, stb., és kértem neves orvosok, egyetemek vizsgálatait vagy tanulmányokat arról, 100%-osan melyik gén vagy sejt vagy bármi felelős azért, hogy valaki melegnek születik? Hogy valakinek 14-17 éves kora között barátnői vannak, boldog, kiegyensúlyozott, aztán 18 évesen bejelenti otthon, hogy ő meleg?
Vagy a volt főnököm, aki 25 éven át boldog házasságban él a világ legkedvesebb asszonyával, felnevelnek 3 gyermeket és 46 évesen hirtelen bejelenti, hogy el akar válni, majd öszeköltözik a meleg üzlettársával?
Slow hiába kéri, nem vagyok egy fórum-zseni, nem tudom hogy kell visszakeresni és beilleszteni ide, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy mások mellett Sobri is - a szokásos személyeskedésen túl - úgy kérdezett vissza, hogy miért vegzálom szegény buzikat, hisz ez egy betegség?
Jöttök itt nekem állandóan a vallással, meg a gyülekezettel, hát ember, nem én választottam, ebben nőttem fel, fontos mindig kihangsúlyozni meg szidni? Meg hogy nekem áll feljebb. Így az egyház, úgy az egyház. Mondtam már, nem értek mindennel egyet, de úgy érzem itt teljesedtem ki és így vagyok boldog. Nektek ez fáj, hogy állandóan ezt csináljátok? Mennyivel vagytok különbek ilyenkor, mikor ugyanazt csináljátok, mint régen én a melegekkel?
Ugyanolyan, mint a homoszexualitás - szerintetek. Szerintem nem, de ebbe most nem megyek bele, nem kellenek újabb felesleges körök.
Nekem nem áll feljebb, én nem kérem ki magamnak, egyszerűen csak azt nem értem, hogy miért mindig ugyan az a válasz és a reakció, bármit kérdezek? Nem érzitek soknak?
Ismerek nem egy meleget. Minden betegségnek vannak tünetei, de nekik semmi bajuk az ég egy adta világon, dolgoznak, jól élnek, megvan mindenük, szabadok, csak máshová szeretik dugni. Ennyi. Ezért nem értettem, hogy miért bélyegzik őket betegnek, miért az a válasz a kérdésemre, hogy ez betegség? Ezzel a szóval a legkönnyebb takarózni, ezzel megadjuk nekik a felmentést és így lesznek kiváltságosak.
Ennyi lett volna a kérdésem, pusztán erre céloztam, hogy itt sokan ezzel a szóval ezzel vágtak vissza az elmúlt időben, érvek helyett. És hiába magyarázom, hogy nem gűlölöm őket, hanem szeretem őket, mint embereket, de a cselekedeteikkel és a média cirkusszal, balliberális ömlengéssel nem értek csak egyet, ez mind-mind süket fülekre talál.
Én ezzel tényleg lezárom.

Szerkesztette: JC6 (Mr. Miele)
több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 514 — zászló zászló szív
NB2
Senkit nem akarok meggyőzni. Mindenki azt gondol bármiről amit akar. Minden zsigerem ellenkezik ez ellen. Felháborodni sem fogok ezen. A vélemény szabadsága a legfontosabb. Viszont is csak ennyit kérek. Na itt szokott a gond lenni...

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
NB2
csebi

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
briareos
a látásod rendben van?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 221 — Forum Reader
NB2
Ámen!

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 5 éve
NB2

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 126 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
Fattyu New Orleans Saints 2 071
Tippre jóval több pedofil van a hitgyüliseknél mint homoszexuális, így elég érthető hogy JC6 az előbbiekkel szimpatizál
Borbinho
Nem tisztem itt senki védelme. És meg vannak a Magam nézetei.
De tippre ez a hozzászólás nem korrekt és rosszindulatú.
Sehol nem állította azt hogy a pedofilokkal szimpatizàlna.

több mint 5 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 514 — zászló zászló szív
Én, mint gyakorló online-megmondó-homokospátyolgató-magyar-és-keresztényellenes-liberális-suttyó(R) szeretném felhívni egy apróságra a figyelmet, ami mellett a nagy vitában elhaladt mindenki. A homoszexuális szexuális kapcsolat, hasonlóan a legtöbb heteroszexuális kapcsolathoz konszenszusos kapcsolat, míg a pedofil/necrofil/zoofil aktus nem az. Utóbbi kettő azokban hagy mély nyomot akik látják, az első viszont erőteljesen megnyomorítja az áldozat életét. És ez óriási különbség. Sokkal nagyobb, mint az hogy mit minősít betegségnek a vallás vagy az orvostudomány. És én, mint elvetemült ellensége annak, hogy embereket az alapján ítélenek meg, hogy kivel szeret szexelni, itt húznám meg a határvonalat.

Ha ki akarom csavarni a nagy keresztény elutasítást a homoszexuális beállítottság ellen, akkor az az egyértelmű tény szűrhető le, hogy az egyházak szemében még egy jó heteroszexuális erőszaktevő is többet ér, mint egy békés buzi, aki egy másik békés buzival él együtt. És a gyakorlati élet azt mutatja, hogy ehhez csavargatni sem kell a tényeket.

Nyilván kell az ellenségkép, mert még a végén tényleg a fontos problémákkal foglalkozna az ember, mint az olyan vérlázító deviánsokkal, mint a vegánok, weebek vagy a nemzeti rock rajongók. És az utolsónál nem is ironizáltam.

(Csak nekem tűnt fel, hogy ősrobbanás egy kalap alá tartozik a buzikkal? Az ugye meg van, hogy katolikusok elfogadják tényként a tényt? 1951 óta...)

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Érdekes azért a betegség fogalma ezekben a témákban.

A homoszexualitás betegség.
A pedofília betegség.
Az állatszex betegség.

Ami természetellenes az mind betegség?
#JC6
nem nyuszi, a homoszexualitás még mindig nem betegség, mindössze egy más típusú irányultság, egy kisebbségben levő preferencia.
slowmotion
Hát nyuszi, akkor vagy valaki kimosta az agyatok vagy megint ősrobbanás történt, el is elmehettek a sunyiba itt páran.
1 vagy 2 hónappal ezelőtt volt itt legutóbb a homoszexualitás mint téma és nem egy, nem két ember írta le, hogy én mint agyhalott szektás miért szekálom szegény melegeket, hiszen ez egy betegség?!
Most akkor döntsétek már el... nyuszi.
#JC6
Szerintem nemigen hangzott el, hogy betegség, de ha gondolod, szívesen idézd a vonatkozó kommenteket. Kb Tőled meg JC6-től lesz a 90 százalékuk. Elmondom a kategorizálást. Vannak a homofóbok, azokba beletartozol Te. Vannak, akik nem érzik kényelmesen magukat, nem értik, de amíg a négy fal között marad, addig nincs vele bajuk. Ide tartoznak a gyakorló keresztények túlnyomó része. És vannak, akiket azért nem érdekel, mert konkurenciát nem támaszt nekik, az életükre nincs hatással, és a saját tyúkszaros életük ennél fontosabbnak vélt problémáival törődnek. Ez az itteni olvasóközönség kb 85-90 százaléka. És ez utóbbiak azt is mondják, hogy ha ez genetikailag kódolva van (mert genetikailag kódolva van), akkor valahol valamelyik Isten így akarta, merthogy mindem úgy van ahogy ő a végtelen bölcsességevel... szóval remélem érted.
Nyuszi.
slowmotion
Egyetértek veled, teljesen. Viszont amíg JC olyan dolgokhoz hasonlította hogy valaki meleg, mint ha valaki az utcára szarik, addig nincs értelme vele tárgyalni. Sajnos egyes emberek annyira vakon hisznek valamiben hogy nem képesek a másik oldal érveit, ez esetben a melegekét nagyon figyelembe se. Persze nekem is vannak hibáim, de hiába lehet egy saját véleményem, mindig próbálom objektívan megvizsgálni a dolgokat, vagy megnézni a másik oldalt, hiszen szerintem ebből tanulhat az ember a legjobban. De ez csak az én véleményem.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Érdekes azért a betegség fogalma ezekben a témákban.

A homoszexualitás betegség.
A pedofília betegség.
Az állatszex betegség.

Ami természetellenes az mind betegség?
#JC6
nem nyuszi, a homoszexualitás még mindig nem betegség, mindössze egy más típusú irányultság, egy kisebbségben levő preferencia.
slowmotion
Hát nyuszi, akkor vagy valaki kimosta az agyatok vagy megint ősrobbanás történt, el is elmehettek a sunyiba itt páran.
1 vagy 2 hónappal ezelőtt volt itt legutóbb a homoszexualitás mint téma és nem egy, nem két ember írta le, hogy én mint agyhalott szektás miért szekálom szegény melegeket, hiszen ez egy betegség?!
Most akkor döntsétek már el... nyuszi.
#JC6
Szerintem nemigen hangzott el, hogy betegség, de ha gondolod, szívesen idézd a vonatkozó kommenteket. Kb Tőled meg JC6-től lesz a 90 százalékuk. Elmondom a kategorizálást. Vannak a homofóbok, azokba beletartozol Te. Vannak, akik nem érzik kényelmesen magukat, nem értik, de amíg a négy fal között marad, addig nincs vele bajuk. Ide tartoznak a gyakorló keresztények túlnyomó része. És vannak, akiket azért nem érdekel, mert konkurenciát nem támaszt nekik, az életükre nincs hatással, és a saját tyúkszaros életük ennél fontosabbnak vélt problémáival törődnek. Ez az itteni olvasóközönség kb 85-90 százaléka. És ez utóbbiak azt is mondják, hogy ha ez genetikailag kódolva van (mert genetikailag kódolva van), akkor valahol valamelyik Isten így akarta, merthogy mindem úgy van ahogy ő a végtelen bölcsességevel... szóval remélem érted.
Nyuszi.