Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.
diverdoc
 www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack

érdekesen lehet megcsinálva a rendszerük ha a gyártást is offolni kell
Negritis
csak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.
diverdoc
nemtom, de én mint aki clouddal foglalkozik nem akarom végig gondolni milyen hibák vezetnek egy ilyen sérülékenységhez
Negritis
Szted varhato, hogy belathato idon belul visszaall (adatvesztes nelkul)?
diverdoc
ez nehéz kérdés, kb azon múlik hogy mennyire volt integrálva az adatbázis azzal a rendszerrel amit elkapott a ransomware
azon is múlik hogy mennyi ideig tart nekik egy full újratelepítés
ha újra kell telepíteni akkor a kérdés hogy van-e és mikor az adatbázis backup
Negritis
köszi (sajnos nem jó hír ez)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 466 — The Mathematician
A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.
diverdoc
 www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack

Negritis
csak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.
diverdoc
nemtom, de én mint aki clouddal foglalkozik nem akarom végig gondolni milyen hibák vezetnek egy ilyen sérülékenységhez
Negritis
diverdoc
ez nehéz kérdés, kb azon múlik hogy mennyire volt integrálva az adatbázis azzal a rendszerrel amit elkapott a ransomware
azon is múlik hogy mennyi ideig tart nekik egy full újratelepítés
ha újra kell telepíteni akkor a kérdés hogy van-e és mikor az adatbázis backup

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
diverdoc

Negritis
diverdoc
Negritis

több mint 5 éve
diverdoc

Negritis
diverdoc

több mint 5 éve
diverdoc

Negritis

több mint 5 éve
diverdoc

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 142
 24.hu/belfold/2020/07/24/orosz-bernadett-targyalas/
jogállam meg a faszom
Negritis
Magánindítványos, magánvádas eljárás a becsületsértés, amit ha az érintett megindít, akkor nincs mit tenni. Az ügyészség ebben nem is vesz részt. A bíróságnak pedig el kell rendelnie a nyomozást, a rendőrségnek le kell folytatnia azt, majd pedig lesz egy bírósági meghallgatás, ahol eldől, hogy bűncselekmény-e vagy nem.

Más kérdés, hogy az ügyvédek a média segítségével ezeket a pitiáner sztorikat - mármint ez esetben a FB megosztást, nem a verést, hiszen az külön, közvádas eljárás - milyen szinten felfújják.
több mint 5 éve
 24.hu/belfold/2020/07/24/orosz-bernadett-targyalas/
jogállam meg a faszom

több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 925
Pontosan, de ő az. Egy fasz.
A vita csak az állagáról folyik. 😉

Szerkesztette: ozibozi
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Idáig csak az ismerősei tudták, most ezzel a zseniális ügyvédi húzással egy ország tudta meg mekkora puha pöcs.
ozibozi
Inkább megköszönte volna a kommentet.
A fasz ugyanis kemény, mind élvezetileg, mind szaporodásilag hasznos dolog.
Ellenben a puha pöcs...

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
ozibozi New York Giants 20 925
Idáig csak az ismerősei tudták, most ezzel a zseniális ügyvédi húzással egy ország tudta meg mekkora puha pöcs.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
 m.hvg.hu/itthon/20200723_Ferfi_nemiszervhez_hasonlitotta_a_gyori_alpolgarmestert_harom_ev_probara_bocsatottak
Remélem ezt a fórumot nem olvassa Radnóti alpolgármester úr, mert akkor majd Rákosfalvy ügyvéd úr engem is beperel!
Van ami soha nem változik Győrben sem, u.a. az ügyvéd járt el a felperes érdekében, aki Borkaival kellett volna, hogy bukjon, de Ő évtizedek óta a győri elit jogi képviselője és ahogy látom az is marad... 😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
meg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni

ui: esetleg egy amish arc volt aki bowlingozott?
briareos
"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
Borbinho
omg, azigen
briareos
Mi lenne az elfogadható, nem omg érv a piszoárbaszarásra?
Sobri Jóska
eldugult és csurig van az összes budi
slowmotion
vagy ahogy Stan is mondta
már csak 2 perc volt a szünetből és a többi budi foglalt

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan

briareos
Borbinho
omg, azigen
briareos
Sobri Jóska
eldugult és csurig van az összes budi
több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

briareos
Borbinho
omg, azigen
briareos
Sobri Jóska
Amikor annak idején német nagymamám elgyalogolt königsbergből mecklenburg vorpommernbe a ruszki front elől, és végül utolérték a megszálló oroszok és kezdődött a raping meg minden akkor az orosz csapatok ugye bevágódtak a német házakba lakásokba és ott éltek. Sokuknak az volt az első rendes elszállásolás, nem tábori körülmények között amióta harcba álltak. Jelentős részük tatár kirgiz mongol szó szerint sztyeppékről mélyszegénység v hm nagyon falusi körülmények közül besorozott baka volt.

jópár német családot lőttek halomra oroszok részegen mert megvádolták a őket avval h lopják a krumplit. Sosem láttak angol wc-t annyit láttak viz áll benne, krumpli be, lánc meghúz, krumpli eltűnik, géppisztoly csőre tölt.

Szóval röviden: idegen kulturájú egyén aki még nem találkozott piszoárral, és alapvetően azt gondolta h a náluk rendszeresített lyuk fölé guggolok a kerámia lábnyomokba rendszer kényelmesebb, állva ülök verziója.

vagy bad drug trip

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress

briareos
Borbinho
omg, azigen
briareos

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

briareos
Borbinho
omg, azigen
briareos
Szerencsere csak abban az egy evben voltam ugy kolis, h a gvamosok is ott laktak..

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve

briareos
Borbinho
omg, azigen

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 28 976 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Amúgy meg nem nagyon tudod szabályozni, hogy hány dolgot lehessen ott vásárolni, az ottani felügyelő nem fog beleállni a vitába, hogy miért 20 dolgot vettél, mikor 15 a max.
Meg sokan úgy lennének vele, hogy ha már 15, akkor lehet az 16-17 is, de ha már az az 1-2 pluszban ott van, akkor az a maradék 3 már nem olyan sok 😀
Solymi
Ez a fő probléma. Minek szabályok, ha nem tartják be őket? Mint a maszknál is...
Aki átcímkézi a termékeket, hogy azzal spóroljon, az is csak kiskaput talál...

De persze mindig lehet játszani ezzel, a 16 csak egyel több mint a 15 a példádban. a 65km/h épp csak több mint a 60. a 17 éves lány is majdnem nagykorú. (tudom h az egyik egy bolti szabály a másik meg törvény, nem ugyan olyan értékű példaként értem, inkább a jellegére, meg a magyarázatra amit adni szoktak)

Higgyétek el nem zavarna, ha valaki ott intézné a nagybevásárlást, ha nem állna fent a többi eset is egyszerre, ellehetetlenítve így az önkiszolgáló kasszákat, amiknek a fő funkciója a vásárlók oldaláról a vásárlás fizetés meggyorsítása lenne, így pont ezt veszíti el (a boltok szempontjából nyilván munkaerő optimalizálás). Csak h érzékeltessem: 8:45kor értem be a Sparba. 8:46kor álltam be a sorba ( 2 péksüteményt és 1 gyümölcsöt vettem abban a szűk 1 percben). 9:00kor kerültem sorra, 9:01kor fizettem, és 9:01kor már kint voltam az utcán. 9:05re értem be melóba, ahol a törzsidő 9-15, és 2 perc késésért is lebaszást kapok. Kevés dolgot utálok annyira, mint (feleslegesen) várni, sorban állni.

Ha nincs senki sorban az önkiszolgáló kasszáknál és van 5-6 működő egység, akkor intézzétek nyugodtan ott a nagybevásárlást.
De szerintem pont akkora tirpákság odaállni telepakolt bevásárlókocsival amikor sor van, mint a szalagoshoz beállni 2 termékkel.

| De persze kinek mi a bevett/elfogadott szokás. Volt olyan kolis társam aki képes volt megmagyarázni miért van joga a piszoárba szarni....Nem kell megsértődni, nem hasonlításként írtam, csak hogy ennél sokkal nagyobb baromságokat is képesek megmagyarázni az emberek |
Borbinho

briareos
Ugyanitt félheréjű angol bulldog eladó? 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan

briareos
Borbinho
Drága kalács, ezt de gyűlölöm...irodában is sokan otthagyják az asztalukon az üres poharat, ezt-azt és nem egyszer-egyszer, hanem folyamatosan meg a konyhában nem képesek berakni a mosogatógépbe a cuccot, hanem ott van mosogatóban felhalmozva...
Solymi
ez nálunk is ment (home office előtt), de mondjuk ott az is közre játszott, hogy a két mosogatógépről nem lehetett megmondani, hogy melyik szabad éppen, mit kell még kipakolni, stb.
a takarítőnő tudja, pakolja, nem szakítja meg a mosási ciklust.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 978

briareos
Borbinho
Drága kalács, ezt de gyűlölöm...irodában is sokan otthagyják az asztalukon az üres poharat, ezt-azt és nem egyszer-egyszer, hanem folyamatosan meg a konyhában nem képesek berakni a mosogatógépbe a cuccot, hanem ott van mosogatóban felhalmozva...
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

briareos

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Amúgy meg nem nagyon tudod szabályozni, hogy hány dolgot lehessen ott vásárolni, az ottani felügyelő nem fog beleállni a vitába, hogy miért 20 dolgot vettél, mikor 15 a max.
Meg sokan úgy lennének vele, hogy ha már 15, akkor lehet az 16-17 is, de ha már az az 1-2 pluszban ott van, akkor az a maradék 3 már nem olyan sok 😀
Solymi
Ez a fő probléma. Minek szabályok, ha nem tartják be őket? Mint a maszknál is...
Aki átcímkézi a termékeket, hogy azzal spóroljon, az is csak kiskaput talál...

De persze mindig lehet játszani ezzel, a 16 csak egyel több mint a 15 a példádban. a 65km/h épp csak több mint a 60. a 17 éves lány is majdnem nagykorú. (tudom h az egyik egy bolti szabály a másik meg törvény, nem ugyan olyan értékű példaként értem, inkább a jellegére, meg a magyarázatra amit adni szoktak)

Higgyétek el nem zavarna, ha valaki ott intézné a nagybevásárlást, ha nem állna fent a többi eset is egyszerre, ellehetetlenítve így az önkiszolgáló kasszákat, amiknek a fő funkciója a vásárlók oldaláról a vásárlás fizetés meggyorsítása lenne, így pont ezt veszíti el (a boltok szempontjából nyilván munkaerő optimalizálás). Csak h érzékeltessem: 8:45kor értem be a Sparba. 8:46kor álltam be a sorba ( 2 péksüteményt és 1 gyümölcsöt vettem abban a szűk 1 percben). 9:00kor kerültem sorra, 9:01kor fizettem, és 9:01kor már kint voltam az utcán. 9:05re értem be melóba, ahol a törzsidő 9-15, és 2 perc késésért is lebaszást kapok. Kevés dolgot utálok annyira, mint (feleslegesen) várni, sorban állni.

Ha nincs senki sorban az önkiszolgáló kasszáknál és van 5-6 működő egység, akkor intézzétek nyugodtan ott a nagybevásárlást.
De szerintem pont akkora tirpákság odaállni telepakolt bevásárlókocsival amikor sor van, mint a szalagoshoz beállni 2 termékkel.

| De persze kinek mi a bevett/elfogadott szokás. Volt olyan kolis társam aki képes volt megmagyarázni miért van joga a piszoárba szarni....Nem kell megsértődni, nem hasonlításként írtam, csak hogy ennél sokkal nagyobb baromságokat is képesek megmagyarázni az emberek |
Borbinho

több mint 5 éve
17.5 évesen alkohol fogyasztás mer már majdnem ott van ne basszunk már ki vele effektus sztem kiváltja a példát 😀