Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve
köszi (sajnos nem jó hír ez)ez nehéz kérdés, kb azon múlik hogy mennyire volt integrálva az adatbázis azzal a rendszerrel amit elkapott a ransomwareSzted varhato, hogy belathato idon belul visszaall (adatvesztes nelkul)?nemtom, de én mint aki clouddal foglalkozik nem akarom végig gondolni milyen hibák vezetnek egy ilyen sérülékenységhezcsak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack
diverdoc
érdekesen lehet megcsinálva a rendszerük ha a gyártást is offolni kell
Negritis
diverdoc
Negritis
diverdoc
azon is múlik hogy mennyi ideig tart nekik egy full újratelepítés
ha újra kell telepíteni akkor a kérdés hogy van-e és mikor az adatbázis backup
Negritis

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
ez nehéz kérdés, kb azon múlik hogy mennyire volt integrálva az adatbázis azzal a rendszerrel amit elkapott a ransomwareSzted varhato, hogy belathato idon belul visszaall (adatvesztes nelkul)?nemtom, de én mint aki clouddal foglalkozik nem akarom végig gondolni milyen hibák vezetnek egy ilyen sérülékenységhezcsak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack
diverdoc
Negritis
diverdoc
Negritis
diverdoc
azon is múlik hogy mennyi ideig tart nekik egy full újratelepítés
ha újra kell telepíteni akkor a kérdés hogy van-e és mikor az adatbázis backup
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szted varhato, hogy belathato idon belul visszaall (adatvesztes nelkul)?nemtom, de én mint aki clouddal foglalkozik nem akarom végig gondolni milyen hibák vezetnek egy ilyen sérülékenységhezcsak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack
diverdoc
Negritis
diverdoc
Negritis

több mint 5 éve
nemtom, de én mint aki clouddal foglalkozik nem akarom végig gondolni milyen hibák vezetnek egy ilyen sérülékenységhezcsak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack
diverdoc
Negritis
diverdoc
több mint 5 éve
csak a flyGarmint, ami szintén webes, ha jól tudom. Zsarolóprogram, fasza. Kiváncsi leszek, mikor lesz újrainditás, adatokkal mi lesz, stb.A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack
diverdoc
Negritis

több mint 5 éve
A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.www.zdnet.com/article/garmin-services-and-production-go-down-after-ransomware-attack
diverdoc
több mint 5 éve
A Garmin 1,5 napja meghalt. Hazudoznak karbantartásról, valószínű kemény hekkelés történt. Nemrég fizetőssé vált a Strava amit Garminnal használok (használnék). Fasza.

több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/07/24/orosz-bernadett-targyalas/Magánindítványos, magánvádas eljárás a becsületsértés, amit ha az érintett megindít, akkor nincs mit tenni. Az ügyészség ebben nem is vesz részt. A bíróságnak pedig el kell rendelnie a nyomozást, a rendőrségnek le kell folytatnia azt, majd pedig lesz egy bírósági meghallgatás, ahol eldől, hogy bűncselekmény-e vagy nem.
jogállam meg a faszom
Negritis
Más kérdés, hogy az ügyvédek a média segítségével ezeket a pitiáner sztorikat - mármint ez esetben a FB megosztást, nem a verést, hiszen az külön, közvádas eljárás - milyen szinten felfújják.
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/07/24/orosz-bernadett-targyalas/jogállam meg a faszom
több mint 5 éve
Idáig csak az ismerősei tudták, most ezzel a zseniális ügyvédi húzással egy ország tudta meg mekkora puha pöcs.Inkább megköszönte volna a kommentet.
ozibozi
A fasz ugyanis kemény, mind élvezetileg, mind szaporodásilag hasznos dolog.
Ellenben a puha pöcs...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Idáig csak az ismerősei tudták, most ezzel a zseniális ügyvédi húzással egy ország tudta meg mekkora puha pöcs.
több mint 5 éve
m.hvg.hu/itthon/20200723_Ferfi_nemiszervhez_hasonlitotta_a_gyori_alpolgarmestert_harom_ev_probara_bocsatottakRemélem ezt a fórumot nem olvassa Radnóti alpolgármester úr, mert akkor majd Rákosfalvy ügyvéd úr engem is beperel!
Van ami soha nem változik Győrben sem, u.a. az ügyvéd járt el a felperes érdekében, aki Borkaival kellett volna, hogy bukjon, de Ő évtizedek óta a győri elit jogi képviselője és ahogy látom az is marad... 😞

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
vagy ahogy Stan is mondtaeldugult és csurig van az összes budiMi lenne az elfogadható, nem omg érv a piszoárbaszarásra?omg, azigenmeg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
ui: esetleg egy amish arc volt aki bowlingozott?
briareos
Borbinho
briareos
Sobri Jóska
slowmotion
már csak 2 perc volt a szünetből és a többi budi foglalt
több mint 5 éve
eldugult és csurig van az összes budiMi lenne az elfogadható, nem omg érv a piszoárbaszarásra?omg, azigenmeg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
briareos
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Amikor annak idején német nagymamám elgyalogolt königsbergből mecklenburg vorpommernbe a ruszki front elől, és végül utolérték a megszálló oroszok és kezdődött a raping meg minden akkor az orosz csapatok ugye bevágódtak a német házakba lakásokba és ott éltek. Sokuknak az volt az első rendes elszállásolás, nem tábori körülmények között amióta harcba álltak. Jelentős részük tatár kirgiz mongol szó szerint sztyeppékről mélyszegénység v hm nagyon falusi körülmények közül besorozott baka volt.Mi lenne az elfogadható, nem omg érv a piszoárbaszarásra?omg, azigenmeg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
briareos
Sobri Jóska
jópár német családot lőttek halomra oroszok részegen mert megvádolták a őket avval h lopják a krumplit. Sosem láttak angol wc-t annyit láttak viz áll benne, krumpli be, lánc meghúz, krumpli eltűnik, géppisztoly csőre tölt.
Szóval röviden: idegen kulturájú egyén aki még nem találkozott piszoárral, és alapvetően azt gondolta h a náluk rendszeresített lyuk fölé guggolok a kerámia lábnyomokba rendszer kényelmesebb, állva ülök verziója.
vagy bad drug trip
több mint 5 éve
Mi lenne az elfogadható, nem omg érv a piszoárbaszarásra?omg, azigenmeg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
briareos
több mint 5 éve
Szerencsere csak abban az egy evben voltam ugy kolis, h a gvamosok is ott laktak..omg, azigenmeg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
briareos
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
omg, azigenmeg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
több mint 5 éve
Ugyanitt félheréjű angol bulldog eladó? 😀meg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarniAmúgy meg nem nagyon tudod szabályozni, hogy hány dolgot lehessen ott vásárolni, az ottani felügyelő nem fog beleállni a vitába, hogy miért 20 dolgot vettél, mikor 15 a max.Ez a fő probléma. Minek szabályok, ha nem tartják be őket? Mint a maszknál is...
Meg sokan úgy lennének vele, hogy ha már 15, akkor lehet az 16-17 is, de ha már az az 1-2 pluszban ott van, akkor az a maradék 3 már nem olyan sok 😀
Solymi
Aki átcímkézi a termékeket, hogy azzal spóroljon, az is csak kiskaput talál...
De persze mindig lehet játszani ezzel, a 16 csak egyel több mint a 15 a példádban. a 65km/h épp csak több mint a 60. a 17 éves lány is majdnem nagykorú. (tudom h az egyik egy bolti szabály a másik meg törvény, nem ugyan olyan értékű példaként értem, inkább a jellegére, meg a magyarázatra amit adni szoktak)
Higgyétek el nem zavarna, ha valaki ott intézné a nagybevásárlást, ha nem állna fent a többi eset is egyszerre, ellehetetlenítve így az önkiszolgáló kasszákat, amiknek a fő funkciója a vásárlók oldaláról avásárlásfizetés meggyorsítása lenne, így pont ezt veszíti el (a boltok szempontjából nyilván munkaerő optimalizálás). Csak h érzékeltessem: 8:45kor értem be a Sparba. 8:46kor álltam be a sorba ( 2 péksüteményt és 1 gyümölcsöt vettem abban a szűk 1 percben). 9:00kor kerültem sorra, 9:01kor fizettem, és 9:01kor már kint voltam az utcán. 9:05re értem be melóba, ahol a törzsidő 9-15, és 2 perc késésért is lebaszást kapok. Kevés dolgot utálok annyira, mint (feleslegesen) várni, sorban állni.
Ha nincs senki sorban az önkiszolgáló kasszáknál és van 5-6 működő egység, akkor intézzétek nyugodtan ott a nagybevásárlást.
De szerintem pont akkora tirpákság odaállni telepakolt bevásárlókocsival amikor sor van, mint a szalagoshoz beállni 2 termékkel.
| De persze kinek mi a bevett/elfogadott szokás. Volt olyan kolis társam aki képes volt megmagyarázni miért van joga a piszoárba szarni....Nem kell megsértődni, nem hasonlításként írtam, csak hogy ennél sokkal nagyobb baromságokat is képesek megmagyarázni az emberek |
Borbinho
briareos

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
ez nálunk is ment (home office előtt), de mondjuk ott az is közre játszott, hogy a két mosogatógépről nem lehetett megmondani, hogy melyik szabad éppen, mit kell még kipakolni, stb.Drága kalács, ezt de gyűlölöm...irodában is sokan otthagyják az asztalukon az üres poharat, ezt-azt és nem egyszer-egyszer, hanem folyamatosan meg a konyhában nem képesek berakni a mosogatógépbe a cuccot, hanem ott van mosogatóban felhalmozva...meg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
Solymi
a takarítőnő tudja, pakolja, nem szakítja meg a mosási ciklust.
több mint 5 éve
Drága kalács, ezt de gyűlölöm...irodában is sokan otthagyják az asztalukon az üres poharat, ezt-azt és nem egyszer-egyszer, hanem folyamatosan meg a konyhában nem képesek berakni a mosogatógépbe a cuccot, hanem ott van mosogatóban felhalmozva...meg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
Borbinho
több mint 5 éve
meg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarni"mert ott van" + " a takarítóknak legyen mit csinálni"
briareos
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
meg fogom bánni de tényleg érdekel mivel indokolta h joga van piszoárba szarniAmúgy meg nem nagyon tudod szabályozni, hogy hány dolgot lehessen ott vásárolni, az ottani felügyelő nem fog beleállni a vitába, hogy miért 20 dolgot vettél, mikor 15 a max.Ez a fő probléma. Minek szabályok, ha nem tartják be őket? Mint a maszknál is...
Meg sokan úgy lennének vele, hogy ha már 15, akkor lehet az 16-17 is, de ha már az az 1-2 pluszban ott van, akkor az a maradék 3 már nem olyan sok 😀
Solymi
Aki átcímkézi a termékeket, hogy azzal spóroljon, az is csak kiskaput talál...
De persze mindig lehet játszani ezzel, a 16 csak egyel több mint a 15 a példádban. a 65km/h épp csak több mint a 60. a 17 éves lány is majdnem nagykorú. (tudom h az egyik egy bolti szabály a másik meg törvény, nem ugyan olyan értékű példaként értem, inkább a jellegére, meg a magyarázatra amit adni szoktak)
Higgyétek el nem zavarna, ha valaki ott intézné a nagybevásárlást, ha nem állna fent a többi eset is egyszerre, ellehetetlenítve így az önkiszolgáló kasszákat, amiknek a fő funkciója a vásárlók oldaláról avásárlásfizetés meggyorsítása lenne, így pont ezt veszíti el (a boltok szempontjából nyilván munkaerő optimalizálás). Csak h érzékeltessem: 8:45kor értem be a Sparba. 8:46kor álltam be a sorba ( 2 péksüteményt és 1 gyümölcsöt vettem abban a szűk 1 percben). 9:00kor kerültem sorra, 9:01kor fizettem, és 9:01kor már kint voltam az utcán. 9:05re értem be melóba, ahol a törzsidő 9-15, és 2 perc késésért is lebaszást kapok. Kevés dolgot utálok annyira, mint (feleslegesen) várni, sorban állni.
Ha nincs senki sorban az önkiszolgáló kasszáknál és van 5-6 működő egység, akkor intézzétek nyugodtan ott a nagybevásárlást.
De szerintem pont akkora tirpákság odaállni telepakolt bevásárlókocsival amikor sor van, mint a szalagoshoz beállni 2 termékkel.
| De persze kinek mi a bevett/elfogadott szokás. Volt olyan kolis társam aki képes volt megmagyarázni miért van joga a piszoárba szarni....Nem kell megsértődni, nem hasonlításként írtam, csak hogy ennél sokkal nagyobb baromságokat is képesek megmagyarázni az emberek |
Borbinho
több mint 5 éve
17.5 évesen alkohol fogyasztás mer már majdnem ott van ne basszunk már ki vele effektus sztem kiváltja a példát 😀