Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
írtam valamit, arra vonatkozott, de töröltem.Ebből csak én nem értettem egy szót se? 😀adam8Én a kérdésedből nem értem, mit nem értesz 😀Toca
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Ebből csak én nem értettem egy szót se? 😀adam8Én a kérdésedből nem értem, mit nem értesz 😀
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Érdekesebb lenne a "történet", ha fel lenne tüntetve mondjuk a szórás.legyen jóval magasabb a minimálbér és 150 ezer az átlagkeresetJC6Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).
www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qli030.htmlSobri Jóska
több mint 11 éve
A klubnak bőven elég, ha a maradék 30%-ból annyian váltanak jegyet, hogy megtelik a stadion.Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).A táblázat helyett egy eloszlás görbe (Gauss-görbe) lenne érdekesebb. Abból kijöhetne pl., hogy a dolgozók 70 %-a kemény spórolással tudna kimenni a meccsre. Még jó, hogy eszük ágába sincs.Atari
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egy régi (szerintem már itt is ellőtt) poénnal válaszolok:Meg az ottani fizetéseket is.mire akarsz te nyugati béreket?Amadeus91
Szerintem nem csődölne be a Fradi, ha jófej lenne, és ingyenes lenne a bál.laccoo74
Nő a férfinak:
- Mégis kit akarsz ezzel a kis pöccsel kielégíteni?
- Hát magamat........
😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).A táblázat helyett egy eloszlás görbe (Gauss-görbe) lenne érdekesebb. Abból kijöhetne pl., hogy a dolgozók 70 %-a kemény spórolással tudna kimenni a meccsre. Még jó, hogy eszük ágába sincs.
Sobri Jóska
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Az elvégzett munkára.Nem másra.
több mint 11 éve
Meg az ottani fizetéseket is.mire akarsz te nyugati béreket?
Szerintem nem csődölne be a Fradi, ha jófej lenne, és ingyenes lenne a bál.laccoo74
több mint 11 éve
Mi van Sobri?Szar lehet úgy élni, ha azt se hiszed el, amit látsz.A számok, mint tudjuk nem hazudnak.laccoo74legyen jóval magasabb a minimálbér és 150 ezer az átlagkeresetJC6Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).
De engem érdekel, te milyen adatok (számok) alapján kalkulálod a magyarországi átlagfizetést 2014 első negyedévére, és azok alapján mennyi? És van e releváns különbség a KSH-éhoz képest?Sobri Jóska
NEM TUDSZ OLVASNI?
több mint 11 éve
Szar lehet úgy élni, ha azt se hiszed el, amit látsz.A számok, mint tudjuk nem hazudnak.laccoo74legyen jóval magasabb a minimálbér és 150 ezer az átlagkeresetJC6Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).
De engem érdekel, te milyen adatok (számok) alapján kalkulálod a magyarországi átlagfizetést 2014 első negyedévére, és azok alapján mennyi? És van e releváns különbség a KSH-éhoz képest?
több mint 11 éve
A számok, mint tudjuk nem hazudnak.legyen jóval magasabb a minimálbér és 150 ezer az átlagkeresetJC6Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).
több mint 11 éve
legyen jóval magasabb a minimálbér és 150 ezer az átlagkeresetJC6Annyi: netto 150 530 ft (2014 első negyedév, országos átlag).

www.ksh.hu/docs/hun/xstadat/xstadat_evkozi/e_qli030.html
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
15 ezerért biztos, hogy nem megyek el, felőlem jöhetne ide Messi, CR meg Neymar együtt is, és ülhetnék az első sorban, vagy a VIP-ben, akkor sem. 15 ezer ft ma igenis nagy pénz egy bulimeccsért és aki nem ezt mondja az hazudik. Na meg pont ő él álomvilágban.Nem a kinti jegyárakkal kell példálózni, legyen jóval magasabb a minimálbér és 150 ezer az átlagkereset, még a bérletet is megveszem egész évre a G. Arénába.
Az is szép gesztus a Ferencváros vezetőségétől, hogy 65 font ellenében jöhet be egy angol szurkoló a meccsre, míg a további felkészülési meccseket ezzel ellentétben jóval kevesebbért tekinthetik meg... Persze, megtehetik, ott van pénze egy szurkolónak, de azért ehhez is pofa kell.
Werder B. £24,50
Ljubjana 20€
Előre Gabesz és Palika!
több mint 11 éve
meg jófejségből hajtsák el a viharba a groupamát, mert Albert megérdemli... hihetetlen milyen álomvilágban élnek az emberekA Groupamával semmi bajom, rossz volt a nyilacska coffoska!
amúgy ha már fizetések: ha az itthoni gázsik a labdarúgásban is arányosan jóval kevesebbek annál a szintnél, amihez nekünk elméletileg tartoznunk kellene, akkor milyen csoda folytán lennének olyan játékosaink és edzőink, mint amott? (nyugati utánpótlásban dolgozó szakembert egyszerűen lehetetlen Magyarországra csábítani, mert körberöhögi az ajánlatot)baggio
több mint 11 éve
Tavaly a Győr-Bayernre is ennyi volt. Nem tudom ki és miért várt itt mást.SchleckDebrecen-Lyon 4600ból indultam ki(ott is új stadion meg minden anyám, jó Lyon nem egy Chelsea vagy Bayern az igaz, dehát na..) amúgy a meccs előtt is azt mondtam faternak hogy egy 10-est simán adok érte. De 15öt?...
De úgy látszik tényleg állomvilágban élek és ez csak engem lepett meg.
több mint 11 éve
meg jófejségből hajtsák el a viharba a groupamát, mert Albert megérdemli... hihetetlen milyen álomvilágban élnek az emberekamúgy ha már fizetések: ha az itthoni gázsik a labdarúgásban is arányosan jóval kevesebbek annál a szintnél, amihez nekünk elméletileg tartoznunk kellene, akkor milyen csoda folytán lennének olyan játékosaink és edzőink, mint amott? (nyugati utánpótlásban dolgozó szakembert egyszerűen lehetetlen Magyarországra csábítani, mert körberöhögi az ajánlatot)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Meg az ottani fizetéseket is.Sőt, szerintem fizessenek is érte.
több mint 11 éve
Meg az ottani fizetéseket is.Szerintem nem csődölne be a Fradi, ha jófej lenne, és ingyenes lenne a bál.
több mint 11 éve
... és telt ház volt (bár az Audi szorgosan osztogatta a jegyeket). Lehet többet kellene mutogatni a kinti jegyárakat az itthon topfutballra áhítozóknak 😊Szerettem volna megtekinteni az FTC - Chelsea meccset augusztusban. A héten már MAJDNEM kiváltottam a szurkolói kártyát is (ami ugye kötelező még annak is aki soha a büdös életbe nem fog valszeg többé fagyi meccsre menni) de aztán mondom ezer forintért (pláne komolytalan) nem fogom kiváltani, csak ha megtudom a jegyárakat. Nah hát ma arcomra fagyott a lelkesedés amikor megláttam, hogy civilizált helyre 15 - 22 ezer forint a jegy. Most inkább nem írom le az első gondolatomat, de minden esetre továbbra is gyűjtöm a pénzt inkább egy nagy londoni túrára. Szánalmas.HanniTavaly a Győr-Bayernre is ennyi volt. Nem tudom ki és miért várt itt mást.Schleck

---
több mint 11 éve
Szerettem volna megtekinteni az FTC - Chelsea meccset augusztusban. A héten már MAJDNEM kiváltottam a szurkolói kártyát is (ami ugye kötelező még annak is aki soha a büdös életbe nem fog valszeg többé fagyi meccsre menni) de aztán mondom ezer forintért (pláne komolytalan) nem fogom kiváltani, csak ha megtudom a jegyárakat. Nah hát ma arcomra fagyott a lelkesedés amikor megláttam, hogy civilizált helyre 15 - 22 ezer forint a jegy. Most inkább nem írom le az első gondolatomat, de minden esetre továbbra is gyűjtöm a pénzt inkább egy nagy londoni túrára. Szánalmas.HanniTavaly a Győr-Bayernre is ennyi volt. Nem tudom ki és miért várt itt mást.
több mint 11 éve
Szerettem volna megtekinteni az FTC - Chelsea meccset augusztusban. A héten már MAJDNEM kiváltottam a szurkolói kártyát is (ami ugye kötelező még annak is aki soha a büdös életbe nem fog valszeg többé fagyi meccsre menni) de aztán mondom ezer forintért (pláne komolytalan) nem fogom kiváltani, csak ha megtudom a jegyárakat. Nah hát ma arcomra fagyott a lelkesedés amikor megláttam, hogy civilizált helyre 15 - 22 ezer forint a jegy. Most inkább nem írom le az első gondolatomat, de minden esetre továbbra is gyűjtöm a pénzt inkább egy nagy londoni túrára. Szánalmas.
több mint 11 éve
Komolyan mondom, beszarok apósomékon.Tönkre ment a mikrójuk.Anyósom sírt-rít, hogy most mi lesz?
Vettünk nekik egy új kütyüt, ami szebb, és sokkal jobb is mint a régi, már 8 éves darab.
Hozzá tenném, hogy a kezelése is egyszerűbb, energiatakarékosabb stb.
Tegnap voltunk náluk, és mit látok?
A régi mikrót megbütykölte valahogy az öreg, jelzem, úgy füstölt a cucc, amikor tönkrement, hogy majdnem tűzoltóság lett belőle.
Az új cucc, meg bevágva a kamrába, hagy porosodjon!
Ez volt az utolsó, hogy jófiú akartam lenni,legközelebb segítsen nekik a Terézanya!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Na ne 😀 a Te válaszod erre mi? 😀Legnagyobb mondat:És az hogy: "vegyél Apple-t"?Atari
Nálam jó, vagy, nekem működik.
Űberelhetetlen 😀JC6
több mint 11 éve
Legnagyobb mondat:És az hogy: "vegyél Apple-t"?
Nálam jó, vagy, nekem működik.
Űberelhetetlen 😀JC6
"Itt?? ... Mindenki!"