Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 11 éve
Az a baj, hogy ez a fórum pont nem arról szól, amiről szólnia kellene.Ezeket nem azért kapod, mert mást írsz, hanem mert végtelenített inkoherens hülyeséget zúdítasz ki magadból.
Most itt vagyok én, aki csipázza a zsidókat, szereti Izraelt és kiáll értük, de olyan, hogy vélemény vagy szólásszabadság pont nincs, pedig kellene, hogy legyen, akkor is, ha netalántán olyat írok, ami szúrja egyesek szemét.
Ha merőben mást írok, mint a többség, egyből olyanokat kapok, hogy vak vagyok, hülye, idióta, álomvilágban élek, fogalmatlan vagyok, egyoldalú, részrehajló, hülyeség, mit akarok én, személyeskedek, nagy keresztény, és a többi és a többi.JC6
1. Ez a fórum egy vállalkozás tulajdona, és olyan feltételek mellett üzemelteti, ahogy akarja. Te elfogadtad a felhasználási feltételeket, ergo kötelezettséget vállaltál a fórum tulajdonosok által előírt használatára.
Én is, te is, bárki csinálhat bármilyen fórumot, megszabhatja, hogy minden hozzászólást töröl, ami mondjuk nem "T" betűvel kezdődik, vagy nem a legújabb vasútmodellekről szól, vagyis semmi köze a szólásszabadsághoz, ami egy emberi alapjog, és szabadon gyakorolhatod, de ha mondjuk a húséttermemben akarsz üvöltözni istenről vagy akár vegán életmódról, annak semmi köze ezen alapjoghoz, és kitetetlek. Csinálj bármilyen orgánumot, jelents be bármilyen demonstrációt, vagy keress hozzád hasonló hülyéket, és ott ömlesztheted ki magadból a baromságaidat. (Jut eszembe a hitgyülinek nincs fóruma? Ott biztos több megértésre találnál.)
2. Lehet nem vetted észre, de a többség itt azt ír amit akar. Te is. Egy adott kérdésben pro és kontra, mindenfélét. Mégis, te vagy az, aki nem tudod elfogadni azt, ha valaki nem úgy látja a dolgokat, ahogy te. Nyüffögsz, vergődsz, vinnyogsz, személyeskedsz az első adandó alkalommal.
3. Én se akceptálom a cigányozást, zsidózást, és semmiféle olyan megkülönböztetést, buta általánosítást, amit olyan dologért tesznek valakire, amiről nem tehet (mint pl. a származása, vagy a nemi identitása), és a végtelenségig eldiskurálok róla, de az eszembe se jutna, hogy egy kuruc.info-t államilag, törvényileg meg kéne szüntetni. Mivel amíg nem kötlező olvasnia mindenkinek, ugyanúgy a véleményszabadság része, mint amit te mondasz, vagy én, vagy egy blogra írnak, vagy egy bármilyen másik oldal a neten.
4. Zavar téged, hogy csipázod a zsidókat, és zavar, hogy ezt nem tolerálják?
Én meg a melegeket csipázom, mégse picsogok, hogy a hozzád hasonló agymosott homofóbok nem csipázák, és még tolerálni se képesek.
Kérdeztem párat ebben a témában tőled, de a válaszadás meghaladta a képességeidet (ezért elnézést), vagy egyszerűen szartál válaszolni (akkor elfogadom az elnézéskérésed), így most előrelátóan csak egyet kérdezek:
ha egyszerre vagyok meleg és zsidó, akkor csipázol, vagy ki akarsz írtani, a nemlétező istened nyolcágú faszkorbácsával?
5. Nemlétező istened, igen, mert pusztán a formállogika alapján, olyan elbaszott isten nem létezhet, amelyik egyszerre zsidókat akar dédelgetni és melegeket pusztítani. Egy torz, meghasonlott démon esetleg, de ilyen isten nem létezik, próbálj megbarátkozni ezzel a vélemény- és szólásszabadság jegyében.
Ha véletlenül megbántott volna bármi is a fentiekből előre elnézést, nem állt szándékomban, csak próbálom verbálisan kiűzni belőled az ördögöt.
Peace!
Salom!
אני אוהב את ישראל
több mint 11 éve
Az a baj, hogy ez a fórum pont nem arról szól, amiről szólnia kellene.Leírhatod, nem lett kitörölve ? Akkor szerintem a szólásszabadságod megvan.
Most itt vagyok én, aki csipázza a zsidókat, szereti Izraelt és kiáll értük, de olyan, hogy vélemény vagy szólásszabadság pont nincs, pedig kellene, hogy legyen, akkor is, ha netalántán olyat írok, ami szúrja egyesek szemét.
Ha merőben mást írok, mint a többség, egyből olyanokat kapok, hogy vak vagyok, hülye, idióta, álomvilágban élek, fogalmatlan vagyok, egyoldalú, részrehajló, hülyeség, mit akarok én, személyeskedek, nagy keresztény, és a többi és a többi.
Én nem azt mondom, hogy a zsidók szentek meg Izrael tökéletes, de egyikőtök sem volt soha olyan helyzetben, mint az ott élők, egyikőtök gyerekkora sem telt örök félelemben, hogy (csak egy példa!) nem tudja édesanyád, melyik buszra rakjon vagy melyik kávézót kerüljék el a szülők és rokonok, nem éltetek félelemben (most tekintsünk el attól, hogy betalál egy roma késsel az utcán)... Nem tudom átjön e, mit akarok...
Amúgy meg nem is érdekel. Ha demagóg leszek és hülyeséget fogok írni szerintetek, akkor is meg fogom védeni Izraelt. Bármikor.
Aki áldja Izraelt az maga is áldott lesz!
שָׁלוֹם!JC6
Ha szerinted, az a szólásszabadság, hogy nem állnak neked többen, mert te más véleményen vagy (szerintük faszságot írsz) akkor a gond nem kicsi 😀
Amúgy meg védd meg Izrael-t ha akarod, de kb. most azt csinálod mint a Pride-osok, felvonulást tartanak az igazukért és még azt is elvárják, hogy tapsikoljunk nekik, hogy kurva ügyesek vagytok.
(Nem akarom még véletlenül se összemosni a két dolgot, csak egy hasonlattal arra próbáltam utalni, hogy attól te mert most kitaláltad, hogy egyedül megvéded őket , ráadásul jó néhány hülyeséggel attól még... )
több mint 11 éve
A legnagyobb baj ezzel az egész konfliktussal az, ami mindegyikkel: Nincs igazság, mert ha csak egy mondat hangzik el bárki szájából, az mindkét oldalon védhető. Palesztin civilek halnak meg? Igen. Izraelt rakétákkal lövik? Igen. De:Nincs még egy olyan ország a földön, amelynek a szomszédai minden lehetséges fórumon deklarálják, hogy az országot el kell pusztítani, a népét pedig ki kell irtani, vagy legalább elüldözni a földről, ahol él. Egy demokratikus országot, amelyet csupa diktatúra és anarchia vesz körül. És még az is ellene fordul, aki több ezer kilóméterre van tőle, lásd Iránt. Pedig ők nem is arabok, hanem perzsák. Csak az ő istenük is pont Allah. Ezért állok ki ebben a konfliktusban Izrael mellett, mert meggyőződésem, hogy a konfliktus szítása az iszlám fundamentalisták érdeke, nem Izraelé. Bár sokszor nem értek egyet a katonai módszerekkel, amit alkalmaz, mégis úgy érzem, jogosan teszi amit tesz. Vegyük pl a falat. Megépítették, bár lehet mondani cinikusan, hogy az öngyilkos merénylők is inkább csak ijesztgetésre voltak jók. De a veszély ott volt. Mint a metrónkban. Még nem halt meg senki, de a feleségem inkább kocsival jár azóta, hogy havonta kigyullad. Drasztikusan lecsökkent a merényletek száma. Erre kitalálták a Kassam-ot, és azóta azzal lövik az országot. Lehet rajta röhögni, de ugye senki nem gondolja, hogy csak azért használnak Kassamot, mert csak ijesztgetni akarnak, és nem azért mert egyelőre (!) nincs nagyobb fegyverük. Vagy nézzük meg Szíria helyzetét, Assad idején. Kezdett konszolidálódni, Assad bár egy fasz diktátor volt, kezdte egy világi irányba terelni Szíriát, ami tetszett a szíreknek, mert volt októberfeszt, de nem tetszett a fundamentalistáknak. Megvan az eredménye. Azóta kb félmillió honfitársuk halt meg a polgárháborúban. Erről is írtak egy darabig az újságok, aztán Izrael már érdekesebb volt.
Szóval könnyű egy erőfölényben lévő, óriási hadsereggel rendelkező országot elítélni katonai akcióiért, de érdemes kicsit mögé is látni. Mindenki azt várja Izraeltől, hogy legyen kíméletes, -és ez valahol jogos is- és azonnal elítéli, ha nem így tesz. Izrael is követett el hibákat, viszont a különbség az, hogy ha őt erre figyelmeztetik, meg van az esélye annak, hogy nem követi el legközelebb. Izraellel lehet tárgyalni, mert van vezetője.. A szomszédait viszont senki nem inti fegyelemre, mert őket nem lehet. A Hammasz leszarja, ki mit mond neki, amíg eléri a szaros politikai céljait, lőni fogja Izraelt. Ők is tudják, hogy Izrael ott van, és ott is lesz, mert ha csak a egész világ össze nem fog ellene, meg tudja és meg is fogja védeni magát a közel keleten. A fundamentalistáknak nagyobb szüksége van Izraelre, mint Viktornak az MSZP-re. Mert ha Izrael eltűnne reggelre a közel keletről, estére minden ottmaradt szereplő egymást mészárolná. Mert nem államot akarnak, csak hatalmat.
Mindig unszimpatikus lesz, amit csinál, mert F-16-tal bombázza a kályhacső rakéta kilövőállásait.Ezen lehet felháborodni, meg sajnálni a civil áldozatokat, de az ő igazi ellenségük nem Izraelben van, hanem odahaza.
több mint 11 éve
Vótam Izràelben meg vègigmàsztam a környèket, s akkor az volt a vèlemènyem, hogy izrael egy paranoid àllam. Persze mindenkinek megvannak a skatulyài ahova bedobozolja a dolgokat. Aztàn Damaszkuszban a legszentebb sía helyen, az Ali mecsetnèl az èlet belesodort egy hamas menetbe, amiből kiràntottak hàrom percen belül. Istennek Legyen Hàla. Eztàn lett vona egy kiràndulàs Libanonba, ahogy ülsz egy kàvèzóban ès folyamatosan recsegnek, most lehet menni, most nem lehet, ha előtte nincs ez a közvetlen èlmènyem, biztos nem èrtem meg a büdösèletbe mèrt ès mennyi függ attól - ès a vezető fújt egyet először, s mondja rendben, de èn mondtam le a menetelt. Soha többet nem akarok talàlkozni ennyire maguk mivoltàból kivetkőzött emberekkel, közvetlenül belefutni a Haragba ès a Dühbe, akàrmennyire, akàrhogyan, akàrmilyen igazsàg birtokosai.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=yUyt3oTNI90JC6!
Ez a te döntésed, amit szabad akaratodból hoztál, nyíltan vállaltad.
Ezért tisztelet jár neked a részemről!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az a baj, hogy ez a fórum pont nem arról szól, amiről szólnia kellene.Most itt vagyok én, aki csipázza a zsidókat, szereti Izraelt és kiáll értük, de olyan, hogy vélemény vagy szólásszabadság pont nincs, pedig kellene, hogy legyen, akkor is, ha netalántán olyat írok, ami szúrja egyesek szemét.
Ha merőben mást írok, mint a többség, egyből olyanokat kapok, hogy vak vagyok, hülye, idióta, álomvilágban élek, fogalmatlan vagyok, egyoldalú, részrehajló, hülyeség, mit akarok én, személyeskedek, nagy keresztény, és a többi és a többi.
Én nem azt mondom, hogy a zsidók szentek meg Izrael tökéletes, de egyikőtök sem volt soha olyan helyzetben, mint az ott élők, egyikőtök gyerekkora sem telt örök félelemben, hogy (csak egy példa!) nem tudja édesanyád, melyik buszra rakjon vagy melyik kávézót kerüljék el a szülők és rokonok, nem éltetek félelemben (most tekintsünk el attól, hogy betalál egy roma késsel az utcán)... Nem tudom átjön e, mit akarok...
Amúgy meg nem is érdekel. Ha demagóg leszek és hülyeséget fogok írni szerintetek, akkor is meg fogom védeni Izraelt. Bármikor.
Aki áldja Izraelt az maga is áldott lesz!
שָׁלוֹם!
több mint 11 éve
Hát jogász lesz a szentem... 😉Látod ilyeneket engednek egyetemre, aztán csodálkozunk 😀Eazzymiért, ki akarja Németországot bombázni?Amadeus91Ok.Hanni
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Tony, köszönöm a h-szed, öröm volt olvasni. Ahogy pár másik emberét is, aki nem kezdett el elvből zsidózni. Jó látni, de tényleg! Berger, süti, Lecsó, Hanni 😉...Én sem kezdtem el elvből zsidózni, ha rendesen elolvastad volna, többször próbáltam rá utalni (írtam le), hogy az izraeli zsidókról beszélek, nem a zsidóságról teljes egészében. Ezért kérlek, hogy ne próbáld meg úgy beállítani a dolgot, mintha zsidóztam volna, én, megismétlem, a zsidókról, mint Izrael népéről beszéltem most. Amúgy az internet népe és annak zsidó vallású része is inkább elítéli azt, ami ott zajlik, az én tapasztalataim alapján (ami persze nem reprezentatív).
...Földesi, már ne haragudj meg, de szomorú látni, hogy tévesen ítélsz, illetve valótlant állítasz...
...Komolyan nem értem, mit vártok most Izraeltől...JC6
Azon az egy mondaton kívül, ami tényleg a felháborodás miatti túl erős vélemény volt elnézést kértem (ellentétben veled, aki ezért még mindig nem teljesen: "Jaj szegény palesztinok, annyira sajnálom őket, de tényleg..." ), de a többire érdemi választ nem adtál/kaptam, illetve a feltett kérdéseid egy részére már korábban válaszoltam, de nem voltál túl figyelmes, ahogy arra már az első mondatomban is utaltam, úgyhogy valamelyest válaszolok megint.
Persze, lövi őket a hamasz, meg kell védeni a az állampolgárokat, de várjunk, ezt meg is teszik! Hiszen ott van a rakétavédelmi rendszer, ami miatt lényegében nincs reális veszélyben Izrael, légi parádénak is kevés a palesztin bombázás. És ha nem jut el a rakéta a célpontokig, hál istennek, én onnantól nem érzem szükségét annak, hogy több száz civilt kelljen elpusztítani, mert akkora a fenyegetés, hogy mindenképp ki kell lőni azt a kórházat, stb... Ezért én az itt több ízben felhozott példákkal sem tudom azonosítani a helyzetet, mert ha kővel dobálnák budapestet a cigányok, vagy a szlovákok, nem érezném magam veszélyben. Arról, hogy mennyire retteghetnek a palesztin rakétáktól, itt egy szép kép a twitterről (demagógia alert): twitter.com/allansorensen72/status/486954506517639170/photo/1
De nem mondom, ettől még lehet, hogy reszketve mennek munkába minden reggel, ezt innen nem lehet megítélni, az ember csak a halottak számát nézi az elmúlt napokban a két oldalon, és ebből következtet arra, hogy kinek mennyi félnivalója van a másiktól.
Annyit várnék Izraeltől, hogy úgy mutassa meg a fölényét, és úgy vágjon vissza, hogy nem mészárol le közben ártatlan embereket, ha erre van módja. Ez általában elvárható az államoktól, nem? Szerencsére nem ismerem a háborút, gondolom ez a szokás, de ha létezik bármi más megoldás, akkor azt kellene alkalmazni, szerintem a hadsereg bevonulása ilyen lehetett volna. És ha a nem a legjobb megoldásba belehal pár száz civil, akkor ezen bőven fel lehet háborodni egy netes fórumon 😊
több mint 11 éve
jc6 te ezt most ne olvasd el, mert egyszeruen vak vagy. te csak a general's son c. konyvre keress ra a neten. barkar beled.szorolapozik az idf h hol lesznek lebombazva ? gaza a fold egyik legsurubben lakott terulete. hova menjenek megis ? feher foszforral viszonozzak a nevetseges kassam raketakat+naponta megatonnakat szornak egy picsanyi folddarabra ha olyanjuk van. a gyerekek meg azert halnak meg, mert mino veletlen a humanitarius segelyszolgalat idf pont akkor tolja a tamadasokat amikor valtas van a de/du tanrend kozt (1100-1140) vagy mennek haza a sulibol.
sztem mind2 oldalnak egyeni szinten megvannak a legit ervei, en se zsidot se arabot nem itelnek el onmagaban azert mert ott akar elni. a kocsog politikusok csinalnak allatot az emberekbol es oket kene felrakni az elso vasra.
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
rossz helyen alakult meg a zsidó állam, Argentínában vagy Ugandában kellett volna, és akkor még ott van a zsidó autonóm terület is az oroszoknál

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Tony, köszönöm a h-szed, öröm volt olvasni. Ahogy pár másik emberét is, aki nem kezdett el elvből zsidózni. Jó látni, de tényleg! Berger, süti, Lecsó, Hanni 😉Földesi, már ne haragudj meg, de szomorú látni, hogy tévesen ítélsz, illetve valótlant állítasz, miközben nincs is tudomásod alapvető dologról (hogy Izrael nélkül meghalna az összes ember Gázában, mindent ők biztosítanak nekik), és még szomorúbb az, hogy ezért a kirohanásodért, ami téves dolgokon nyugszik, még kapsz 5 lájkot is.
Az igazságot itt lehetetlen megtalálni. Nincs olyan, hogy köztes út, sajnos. Szerintem - és a kinti tapasztalataim szerint is - Izrael mindent megtett az utóbbi években a békéért. Természetesen nem minden lépésükkel értek egyet (építkezések), de azt látni kell és tudni érdemes, hogy ott ők nemkívánatos személyek, őket más népcsoportok a születésük óta el akarnak törölni a föld színéről.
A másik dolog.
Tegyük fel, Szlovákia elkezdi lőni Magyarországot. Vagy nem is, inkább leválik egy megye, mondjuk Nógrád. Fellázadnak a romák, házilag készítenek rakétát és lövik Pestet.
Te mit tennél? Ülnél és néznéd? Nem védenéd meg a polgáraid? Mi lenne a helyes lépés? Mondjuk felajánják a békét. Te meg akarod kötni, az ellenfeled nem... ők lőnek, te mégsem válaszolsz, egy ideig.. na de van az a határ, ahol betelik a pohár. Ott vagyunk most.
Természetes, hogy nekem is fáj, ha civilek esnek áldozatul egy ilyen konfliktusban. De kérdem én, mi a megoldás? Lövik Izraelt rakétákkal. Az IDF szórólapozik, telefonál, rádióban bejelenti, pontosan hova fog válaszcsapást mérni és mi történik? Gyerekek halnak meg. Szerinted miért? Nem figyelmeztették őket? Bosszúból csaptak oda, csak azért is, hagy hulljanak a palesztinok? Szemét zsidók, ezek népeket irtanak!
Komolyan nem értem, mit vártok most Izraeltől...
több mint 11 éve
ha sokszor felteszed meg ezt a kerdest, a vegen meg meglatod, aztan feldughatod a seggedbe a samsonite borondodet.miért, ki akarja Németországot bombázni?Amadeus91Az hogy otthagyjon mindent és elutazzon családostól biztonságba.Hannimármint mi?Amadeus91sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....Amadeus91Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.Hanni
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Látod ilyeneket engednek egyetemre, aztán csodálkozunk 😀miért, ki akarja Németországot bombázni?Amadeus91Ok.Hanni
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
miért, ki akarja Németországot bombázni?Amadeus91Ok.
több mint 11 éve
Egyik kutya másik eb. A zsidók sem hagynak fel a telepek létrehozásával és az arabok is lövik őket becsülettel. El kéne már fogadni, hogy ott vannak, de a zsidóknak is tartani kéne a határaikat. Azt mindenki éljen békében, szerintem sok ember szeretné ezt. Vagy ha nem van másik megoldás, nem Nobel békedíjas😊
több mint 11 éve
Egyik oldalnak sem vagyok pártolója, pláne nem szimpatizánsa egyik mai konfliktusban sem...de amíg a csapból is a "mocskos orosz szeparatisták" folynak (valószínűleg jogos, de mégiscsak feltételezések alapján), addig az izraeliek Palesztinába vonulása csak széljegyzet...a média ilyen :/
több mint 11 éve
Teljesen igazad van, egyetértünk, de én a "nem kell sajnálni a palesztinokat", meg a "mindig csak a zsidózás" mondanivalójú hszekre reagáltam. Nem idéztem, elnézést. Fáradt is voltam, visszaolvasva látom, hogy Amadeus is arról beszélt, mint amiről most Te, és ebben egyetértek veletek, ez szerintem is nevetséges. Ugyanakkor kitartok amellett, hogy most van oka az egyszerű fórumhuszárnak, ha úgy tetszik, "kérdőre vonni" az izraeli zsidókat.miért is nem lehet zsidózni, amikor most tényleg Izrael gyilkol fékeveszetten? Nekik szabad? Vagy csak azért nem kell sajnálni Palesztinát, mert ők a kiválasztott nép - mármint a sok világvallás közül az egyikben - legnagyobb ellensége?)Mert egyébként baromira nem ez volt a téma. A téma arról szólt, hogy Ukrajnában lelőttek egy maláj utasszállító gépet, amin gyerekek és aids kutatók utaztak. Sehogy nem kötődött a zsidókhoz, mindaddig, míg valaki (baromi elmésen) elő nem hozakodott azzal, hogy ez milyen jó is a zsidóknak. Nem is Izraelnek, ááá nem, kompletten a zsidóknak (bár nem tudom, hogy milyen kurva nagy haszna van a magyarországi, németországi, franciaországi stb. zsidóknak ebből...). Jó hogy el nem jutunk oda, hogy az ukrajnai szakadárok is a "cionista zsidók bérencei", akik 1500 éven át szervezték ezt a rakétatámadást.
És attól, hogy valaki ezt leírja, még nem lesz zsidógyűlölő, fasiszta, sem jobbik szavazó, nem fog hinni a bilderberg csoportban sem, hiába próbálja néhány ember már-már kényszeresen a ilyenkor rásütni ezeket a marhaságokat a másikra... Nevén lehet nevezni a dolgokat, a zsidók civileket is bombáznak, és senki nem tesz semmit.Foldesi26
Baj van már a fejben, ha nem történhet semmi katasztrófa/támadás/esőzés stb, amiről ne a zsidók jutnának valaki eszébe.Tony
A többi hszre reagálva, egyrészt nem tudtam arról, hogy ők is tartják el a gázai övezetet teljes egészében (ez nem szűklátókörűség, hanem tudatlanság 😊 ), bár nem vagyok meggyőződve arról, hogy nem kötelezik erre őket komoly nemzetközi szerződések - nem, nem azért mondom, mert zsidókról van szó, hanem azért, mert ezek az emberek több generációra visszamenőleg szívből utálják egymást.
Továbbra sem értem, mire föl az ekkora brutalitás? Miért nem lehetett bevonulni a hadsereggel (az is elég tökös magatartás)? Főleg, hogy úgy tűnik, most meg is teszik, akkor miért bombáztak előtte kórházak mellett sufniraktézó terroristákat (akik teljesen veszélytelenek rájuk, mint az az elmúlt pár napban kiderült)? Írtam, hogy nekem is rendben van, hogy visszalőnek, ez a normális viselkedés, de nincs olyan megoldás, amelyben nem hal meg ennyi civil? Engem ez bosszant és háborít fel marhára.
több mint 11 éve
Csak a vita parázsára öntök olajat, a véleményemmel nem feltétlenül egyezik, de nem akarok egyesek fárasztóan hülye kommentjeinek céltüzébe kerülni 😀 (najó magamnak keresem itt a balhét)
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
miért, ki akarja Németországot bombázni?Az hogy otthagyjon mindent és elutazzon családostól biztonságba.Hannimármint mi?Amadeus91sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....Amadeus91Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.Hanni
több mint 11 éve
Az hogy otthagyjon mindent és elutazzon családostól biztonságba.mármint mi?Amadeus91sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....Amadeus91Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.Hanni
több mint 11 éve
mármint mi?sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....Amadeus91Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.Hanni
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
miért is nem lehet zsidózni, amikor most tényleg Izrael gyilkol fékeveszetten? Nekik szabad? Vagy csak azért nem kell sajnálni Palesztinát, mert ők a kiválasztott nép - mármint a sok világvallás közül az egyikben - legnagyobb ellensége?)Mert egyébként baromira nem ez volt a téma. A téma arról szólt, hogy Ukrajnában lelőttek egy maláj utasszállító gépet, amin gyerekek és aids kutatók utaztak. Sehogy nem kötődött a zsidókhoz, mindaddig, míg valaki (baromi elmésen) elő nem hozakodott azzal, hogy ez milyen jó is a zsidóknak. Nem is Izraelnek, ááá nem, kompletten a zsidóknak (bár nem tudom, hogy milyen kurva nagy haszna van a magyarországi, németországi, franciaországi stb. zsidóknak ebből...). Jó hogy el nem jutunk oda, hogy az ukrajnai szakadárok is a "cionista zsidók bérencei", akik 1500 éven át szervezték ezt a rakétatámadást.
És attól, hogy valaki ezt leírja, még nem lesz zsidógyűlölő, fasiszta, sem jobbik szavazó, nem fog hinni a bilderberg csoportban sem, hiába próbálja néhány ember már-már kényszeresen a ilyenkor rásütni ezeket a marhaságokat a másikra... Nevén lehet nevezni a dolgokat, a zsidók civileket is bombáznak, és senki nem tesz semmit.Foldesi26
Baj van már a fejben, ha nem történhet semmi katasztrófa/támadás/esőzés stb, amiről ne a zsidók jutnának valaki eszébe.
több mint 11 éve
sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....Amadeus91Lehet már kicsit túlságosan beleélted magad, de nem élnek mindenhol úgy az emberek mint Németországban, ahol ez még esetleg kivitelezhető is lenne.
több mint 11 éve
Radikális saját vélemény: picit úgy néz ki számomra ez a történet, hogy végre van indok megint a palesztinokat halomra ölni, így az izraeliek szívesen ki is elégítik efféle szükségleteiket 😊 Foldesi26Ha Izrael szándékosan civil palesztinokat akarna ölni, olcsóbban is megtehetné. Elzárná a vizet meg a lekapcsolná a villanyt, amit a mai napig tőlük kap a Gázai övezet. És nem kellene pocsékolni a gázolajat a Merkavákban.
Legyél már kevésbé szűklátókörű!
több mint 11 éve
Mondjuk arra kíváncsi lennék ha Szlovákiából lőnének sufnirakettyákat ránk Kovács László és Kiss Rozi néni(illetve a jelen lévő fórumozók) mikor érezné magát nagyobb biztonságban, és lenne elégedett a kormányzat válaszlépéseivel a híradó alapján:sehogy, bőrönd--->tv-ből nézném. Nem születtem háborús hősnek....
1. Titkos, kis létszámú kommandók bevetése, 3 lövésből ellenség leküzdése, juhéééjuhééé.
2. Szétbombázni az indítások helyszínét a rákba, amiket ezek a derék szabadságharcosok(értsd nyugatiasan terkók) az öregek otthonára/óvoda mögé/kórház mellé telepítettek, megmutatni a több száz millió dollárba kerülő védelmi rendszerek hatékonyságát, felvonulás, parádé, csillivilli, tüzijáték, húdegecikemények vagyunk.
Eldöntheti mindenki magában, nem várok választ. Csak próbáljátok meg úgy nézni ezt is, hogy az emberek alapvetően még mindig teljesen hülyék, és félnek. Ahogy lentebb említették már. Innen nagyon könnyű pofázni és szaGérteni.Hanni