Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 11 éve
cartman023 Indianapolis Colts 992
 index.hu/kulfold/2014/07/21/orvlovesz/

www.theguardian.com/world/2014/jul/20/israelis-cheer-gaza-bombing

kutyák.Bay Area
azért az durva, hogy ilyen emberek vannak

még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊eaglesmcnabb
Mondjuk az undorító, hogy mennyire egyoldalúan "tájékoztat" a magyar média erről a konfliktusról.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 115 — je suis poloska

kutyák.Bay Area
azért az durva, hogy ilyen emberek vannak

még ha "szart se tudunk" akkor is. Mondjuk annál az embernél komoly baj van akinél a "rohadék" szó kicsapja a biztit azok után amiket a melegekről mondott 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Rendben mester,bocsass meg,hogy gyulolkodtem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???
Vorosketeszteseket is....ZoliZoltán
Te, válogasd már meg a szavaid kérlek, főleg mikor szart sem tudsz...
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 100 — #NoStress
Az most tenyleg igaz,hogy a palesztinok 3 orat kertek a sebesultek,halottak osszeszedesere,kaptak 2 orat...es a rohadek zsidok fel ora !!! mulva elkezdtek oket megint bombazni???
Vorosketeszteseket is....ZoliZoltán
Igaz hát!
És a palesztin gyerekek húsát beledarálták a pászkába, és a vérüket kipalackozták 2 decis kiszerelésben.
A rohadék zsidók.

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 500
Ha már hét ember lájkolta akkor muszáj szólnom, hogy biztos tudják-e mit lájkolnak: A témában érdemes elolvasni Leon Uris néhány könyvét különösen az Exodust. Ami regény ne mtudományos munka, de eléggé tényeken alapul. A tények pedig azok, hogy amíg azok "nyamvadt" zsidók nagyobb számban be nem tették a lábukat arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem, addig (kb az 1920-s évek közepéig) gazdaságilag messze kihasználatlan és értéktelen föld volt. Az ott élő drágalátos palesztinok, arabok ugyanis kb semmit nem kezdtek a földdel, hanem elvoltak a maguk fejletlenségében illetve mondhatjuk szerintük fejlett állapotukban. Lényegében elvegetáltak. Igen a megérkező zsidók földet szereztek, hogyan?: megvették a földeket. Az ott élő arabokat senki nem kényszerítette arra, hogy eladják de megtették mert nem akartak semmit kezdeni vele! A zsidókban volt annyi, hogy el kezdték a földet művelni, öntözni és a semmiből lényegében a szinte elsivatagosodott terülten virágzó földek, falvak városok jöttek létre, amiből az ott élő arabok bőven profitáltak. Teljesen jó barátságban éltek egymás mellett, és még el is fogadták a zsidók erősödését egészen addig, míg kívülről el kezdték a NEM OTT élő arabok (egyiptomiak, szudániak stb)a hajcihőt, mondván milyen már, hogy Izrael újra megerősödik, hogy egy nép hazát akar, ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen.

Félreértés ne essék, nem szentek a zsidók sem, meg vannak a hülye húzásaik, és lehet nem szeretni őket azért mert jól bánnak a pénzzel (más is megtehetné senki meg nem akadályozza), de jó lenne már látni és elfogadni, hogy az egész innen indul. Ráadásul ha ma is békén hagynák az ott élő arabokat/palesztinokat és nem lázítanák őket állandóan kívülről és hagynák a zsidókat is azon a maroknyi földön élni, semmi gond nem lenne. Egyszer már egyébként leírtam ezt, de hát az a jótékony feledés homályába merült. Remélem ez így érthető és elfogadható.

S van még egy szempont de ezt most nem keverem ide.

Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.dande
Kifejtenéd, hogy ez mégis mit jelent : "arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem"?
És az hogy, " ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen"?
Van valami olyan, hogy stipi-stopi enyém a föld örökre?
Egyébként mi is visszakérhetjük Nagy-Magyarország teljes területét, ugye a történelem alapján?
Vagy az olaszok a Római Birodalmat?
Vagy a németek a..., stb, stb.

Igen, lehet Izrael megvett néhány hektár földet, de már rég nem ez folyik. Itt erővel veszik el a palesztinok területeit és dózerolják le a házaikat, és bizony nem nagyon érdekli őket, hogy a lakók hova mennek ezután lakni.
A leírásod alapján az indián őslakosok kiirtása is elfogadható, mert hát ők is fejletlenek voltak, egy-két dologból profitáltak, de végül alig maradtak , és aki megmaradt, az is élheti életét boldogan egy rezervátumban. Az indiánok is harcoltak a saját íjaikkal, botjaikkal, de esélyük sem volt az amerikai modern fegyverek ellen, habár ők legalább nem kaptak fehér-foszfort és kazettás bombákat.

Egyébként szükségtelen a külső uszítás, a palesztinoknak elég ránézni a térképre, és látják, hogy egyre kevesebb területük marad élni, és ami megmaradt, azt is betonkerítések és ellenőrző pontok veszik körül.
Szerintem bármelyik nép hasonlóan cselekedne, mint a palesztinok.cartman023
erősebb kutya....
| a Krím ruszki megszállásakor nem sírt senki sem, bassza meg... |
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Vorosketeszteseket is....
több mint 11 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Közben az izraeli belpolitikában is újabb hullámokat vet a konfliktus: az izraeli arabok – akik a népesség 20 százalékát teszik ki – általános sztrájkba léptek az invázió miatt, mire a világi nacionalista Avigdor Lieberman külügyminiszter a sztrájkolók vállalkozásainak, üzleteinek bojkottjára szólította fel a zsidó lakosságot. Maga a sztrájk egyébként csak az arabok által sűrűn lakott helyeken - köztük Názáretben - érezteti hatását.

Gyönyörű....1900 mennyi az évszám most? Németország stb vagy hol van ez most?
A sok civil,orvos áldozatról nem is beszélve... stb

PunBB bbcode test
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egyrészt sem a Nagy Magyarország stb helyzet példája sem az indiánoké nem keverhető ide, másrészt én első sorban a kiindulásra akartam rávilágítani, ami persze nem feltétlen igazol mai dolgokat, ahogy szintén utaltam erre is, De fogok írni neked egy PM-t, hogy ne itt offoljunk egészen és terheljünk másokat tovább.dande
cartman023
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából nem feltétlen ide való, de nem is annyira Make Love-os sztori, csak hogy milyen emberek vannak...

A szombati diplomaosztónkon hatan jelentek meg, ennyien vették sikerrel az akadályt. Negyvenen indultunk három éve, hatan nyomták le szintidőn belül.

Ebből a hatból öten egy kialakult banda (banda a faszom, úristen, két sörtől "berúgtak", és én voltam a csúnya alkoholista minden bulin, volt vagy három darab a három év alatt, kemények vagyunk), Most derült ki, hogy ők, akik lediplomáztak időben, egymás között szerveztek egy búcsúivászatot. Meghívni a csoporttársakból a rendesebbet? Neeem, hiszen én nem diplomáztam le, alantas porszem vagyok az ő lábuk nyomán.

Aztakurva, de szánalmas.berger90
Eléggé ismerős a helyzet. Mesterképzésen nagyon kevesen voltunk, elég jól összerázódott a társaság, én pedig naivan azt hittem majd utána is tartani fogjuk így kollektíven egymással a kapcsolatot. Ebből persze semmi nem lett és a keverések is beindultak (fb-ról törlés pár hét után stb...). Ez a másik jelenség is ott volt, hogy ők tökéletesnek tartották magukat, ketten egymásnak megfeleltek, rajtuk kívül mindenkiben csak a kifogásokat keresték és jobbnak tartották magukat náluk. Ha valaki kicsit is kilógott az általuk elképzelt ideálból, akkor őket próbálták minél jobban kizárni a körből. Na nem mintha olyan sokan oda akartak volna tartozni...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Ha már hét ember lájkolta akkor muszáj szólnom, hogy biztos tudják-e mit lájkolnak: A témában érdemes elolvasni Leon Uris néhány könyvét különösen az Exodust. Ami regény ne mtudományos munka, de eléggé tényeken alapul. A tények pedig azok, hogy amíg azok "nyamvadt" zsidók nagyobb számban be nem tették a lábukat arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem, addig (kb az 1920-s évek közepéig) gazdaságilag messze kihasználatlan és értéktelen föld volt. Az ott élő drágalátos palesztinok, arabok ugyanis kb semmit nem kezdtek a földdel, hanem elvoltak a maguk fejletlenségében illetve mondhatjuk szerintük fejlett állapotukban. Lényegében elvegetáltak. Igen a megérkező zsidók földet szereztek, hogyan?: megvették a földeket. Az ott élő arabokat senki nem kényszerítette arra, hogy eladják de megtették mert nem akartak semmit kezdeni vele! A zsidókban volt annyi, hogy el kezdték a földet művelni, öntözni és a semmiből lényegében a szinte elsivatagosodott terülten virágzó földek, falvak városok jöttek létre, amiből az ott élő arabok bőven profitáltak. Teljesen jó barátságban éltek egymás mellett, és még el is fogadták a zsidók erősödését egészen addig, míg kívülről el kezdték a NEM OTT élő arabok (egyiptomiak, szudániak stb)a hajcihőt, mondván milyen már, hogy Izrael újra megerősödik, hogy egy nép hazát akar, ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen.

Félreértés ne essék, nem szentek a zsidók sem, meg vannak a hülye húzásaik, és lehet nem szeretni őket azért mert jól bánnak a pénzzel (más is megtehetné senki meg nem akadályozza), de jó lenne már látni és elfogadni, hogy az egész innen indul. Ráadásul ha ma is békén hagynák az ott élő arabokat/palesztinokat és nem lázítanák őket állandóan kívülről és hagynák a zsidókat is azon a maroknyi földön élni, semmi gond nem lenne. Egyszer már egyébként leírtam ezt, de hát az a jótékony feledés homályába merült. Remélem ez így érthető és elfogadható.

Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.dande
Kifejtenéd, hogy ez mégis mit jelent : "arra a földre ami egyébként az övék is ha tetszik ha nem"?
És az hogy, " ráadásul a történelem alapján őt is megillető helyen"?
Van valami olyan, hogy stipi-stopi enyém a föld örökre?
Egyébként mi is visszakérhetjük Nagy-Magyarország teljes területét, ugye a történelem alapján?
Vagy az olaszok a Római Birodalmat?
Vagy a németek a..., stb, stb.

Igen, lehet Izrael megvett néhány hektár földet, de már rég nem ez folyik. Itt erővel veszik el a palesztinok területeit és dózerolják le a házaikat, és bizony nem nagyon érdekli őket, hogy a lakók hova mennek ezután lakni.
A leírásod alapján az indián őslakosok kiirtása is elfogadható, mert hát ők is fejletlenek voltak, egy-két dologból profitáltak, de végül alig maradtak , és aki megmaradt, az is élheti életét boldogan egy rezervátumban. Az indiánok is harcoltak a saját íjaikkal, botjaikkal, de esélyük sem volt az amerikai modern fegyverek ellen, habár ők legalább nem kaptak fehér-foszfort és kazettás bombákat.

Egyébként szükségtelen a külső uszítás, a palesztinoknak elég ránézni a térképre, és látják, hogy egyre kevesebb területük marad élni, és ami megmaradt, azt is betonkerítések és ellenőrző pontok veszik körül.
Szerintem bármelyik nép hasonlóan cselekedne, mint a palesztinok.
több mint 11 éve
Igazából nem feltétlen ide való, de nem is annyira Make Love-os sztori, csak hogy milyen emberek vannak...

A szombati diplomaosztónkon hatan jelentek meg, ennyien vették sikerrel az akadályt. Negyvenen indultunk három éve, hatan nyomták le szintidőn belül.

Ebből a hatból öten egy kialakult banda (banda a faszom, úristen, két sörtől "berúgtak", és én voltam a csúnya alkoholista minden bulin, volt vagy három darab a három év alatt, kemények vagyunk), Most derült ki, hogy ők, akik lediplomáztak időben, egymás között szerveztek egy búcsúivászatot. Meghívni a csoporttársakból a rendesebbet? Neeem, hiszen én nem diplomáztam le, alantas porszem vagyok az ő lábuk nyomán.

😕

Szar dolgok ezek, volt már hasonló nekem is.Vrijbloed
mi már elsőben is klikkeskedtünk, van ez így.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 299 — Így remélem megfelelek nektek.....
A másik dolog.
Tegyük fel, Szlovákia elkezdi lőni Magyarországot. Vagy nem is, inkább leválik egy megye, mondjuk Nógrád. Fellázadnak a romák, házilag készítenek rakétát és lövik Pestet.
Te mit tennél? Ülnél és néznéd? Nem védenéd meg a polgáraid? Mi lenne a helyes lépés? Mondjuk felajánják a békét. Te meg akarod kötni, az ellenfeled nem... ők lőnek, te mégsem válaszolsz, egy ideig.. na de van az a határ, ahol betelik a pohár. Ott vagyunk most.

Természetes, hogy nekem is fáj, ha civilek esnek áldozatul egy ilyen konfliktusban. De kérdem én, mi a megoldás? Lövik Izraelt rakétákkal. Az IDF szórólapozik, telefonál, rádióban bejelenti, pontosan hova fog válaszcsapást mérni és mi történik? Gyerekek halnak meg. Szerinted miért? Nem figyelmeztették őket? Bosszúból csaptak oda, csak azért is, hagy hulljanak a palesztinok? Szemét zsidók, ezek népeket irtanak!

Komolyan nem értem, mit vártok most Izraeltől...JC6
Ez a hasonlat nagyon, de nagyon nem jó.
A palesztinok voltak azon a területem Izrael mesterséges megalapításának időpontjában.

Az izraeliek egyre több földet szedtek el a palesztinoktól, míg végük alig maradt területük, és ami maradt azt is körbekerítette Izrael szép nagy falakkal, és ő szabja meg, hogy ki, mikor, és hol jöhet ki (erre nyugodtan lehet mondani, hogy hasonló, mint a II. VH gettói).

A mai napra adott lett egy nép, területük nagy részét elvették, és falak mögé "terelték", és ezek után ne legyenek felháborodva, ne harcoljanak a saját eszközeikkel ilyen egy ilyen igazságtalanság ellen.?

A másik dolog, hogy nekem ne mondja senki, hogy a halálpontos drónokkal nem lehet kiszedni a nyomorék sufnirakétásokat, ehelyett Izrael sok esetben kazettás bombákat, és az ENSZ egyezmény által betiltott fehér foszfort használ. Kérdezem én, miért kell ennyire túlzott reakciókat adni Izraelnek?
Ezzel csak azt érik el, hogy egyre kevesebben állnak ki mellettük.

A békemegkötést meg az izraeliek szabotálják a folyamatos telepépítésekkel, igaz már elég sok nemzetközi szervezet rájuk szólt, hogy hagyják abba, de természetesen ők ezeket lesz.rják. Ha megnézed, a palesztinok mindig a telepépítésekre hivatkozva lépnek vissza a béketárgyalásokról.cartman023

Még valami: bocsánat, nem a lájkolókat akartam bármily módon leminősíteni, csak szerettem volna, ha ezt is látjátok.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

😕

Szar dolgok ezek, volt már hasonló nekem is.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 968

Aztakurva, de szánalmas.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali

kutyák.

több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
(tényleg csak akkor nézd meg ha nem bánod hogy fél napra odabasz a kedvednek és émelyegni fogsz a hányingertől)

erre emlékeztetJayB

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
El kell adni a fegyvereket is ám ne feledjük.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 827 — no es importante
nah az itteni áldozatokat kb az egész világ le...ja (nincs olaj, nincsenek fontos embereik fontos helyen, ennyit számít)

www.origo.hu/nagyvilag/20140719-meszarolt-a-lanyrablo-nigeriai-szervezet.htmlNB2
nincs olaj? Nigéria top10 környékén van a legnagyobb kitermelő országok között

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 156 — nabege2@yahoo.com
nah az itteni áldozatokat kb az egész világ le...ja (nincs olaj, nincsenek fontos embereik fontos helyen, ennyit számít)

www.origo.hu/nagyvilag/20140719-meszarolt-a-lanyrablo-nigeriai-szervezet.html
több mint 11 éve
3. Én se akceptálom a cigányozást, zsidózást, és semmiféle olyan megkülönböztetést, buta általánosítást, amit olyan dologért tesznek valakire, amiről nem tehet (mint pl. a származása, vagy a nemi identitása), és a végtelenségig eldiskurálok róla, de az eszembe se jutna, hogy egy kuruc.info-t államilag, törvényileg meg kéne szüntetni. Mivel amíg nem kötlező olvasnia mindenkinek, ugyanúgy a véleményszabadság része, mint amit te mondasz, vagy én, vagy egy blogra írnak, vagy egy bármilyen másik oldal a neten.

Peace!
Salom!
אני אוהב את ישראלSobri Jóska
isten ments, így, hogy egyben vannak könnyebb őket pórázon tartani.
több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
C-C-C-COMBO BREAKER!!!
dögrovás + ritka jó idő + lengyel nyelvtan

több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 882
(tényleg csak akkor nézd meg ha nem bánod hogy fél napra odabasz a kedvednek és émelyegni fogsz a hányingertől)
több mint 11 éve
A másik dolog.
Tegyük fel, Szlovákia elkezdi lőni Magyarországot. Vagy nem is, inkább leválik egy megye, mondjuk Nógrád. Fellázadnak a romák, házilag készítenek rakétát és lövik Pestet.
Te mit tennél? Ülnél és néznéd? Nem védenéd meg a polgáraid? Mi lenne a helyes lépés? Mondjuk felajánják a békét. Te meg akarod kötni, az ellenfeled nem... ők lőnek, te mégsem válaszolsz, egy ideig.. na de van az a határ, ahol betelik a pohár. Ott vagyunk most.

Természetes, hogy nekem is fáj, ha civilek esnek áldozatul egy ilyen konfliktusban. De kérdem én, mi a megoldás? Lövik Izraelt rakétákkal. Az IDF szórólapozik, telefonál, rádióban bejelenti, pontosan hova fog válaszcsapást mérni és mi történik? Gyerekek halnak meg. Szerinted miért? Nem figyelmeztették őket? Bosszúból csaptak oda, csak azért is, hagy hulljanak a palesztinok? Szemét zsidók, ezek népeket irtanak!

Komolyan nem értem, mit vártok most Izraeltől...JC6
Ez a hasonlat nagyon, de nagyon nem jó.
A palesztinok voltak azon a területem Izrael mesterséges megalapításának időpontjában.

Az izraeliek egyre több földet szedtek el a palesztinoktól, míg végük alig maradt területük, és ami maradt azt is körbekerítette Izrael szép nagy falakkal, és ő szabja meg, hogy ki, mikor, és hol jöhet ki (erre nyugodtan lehet mondani, hogy hasonló, mint a II. VH gettói).

A mai napra adott lett egy nép, területük nagy részét elvették, és falak mögé "terelték", és ezek után ne legyenek felháborodva, ne harcoljanak a saját eszközeikkel ilyen egy ilyen igazságtalanság ellen.?

A másik dolog, hogy nekem ne mondja senki, hogy a halálpontos drónokkal nem lehet kiszedni a nyomorék sufnirakétásokat, ehelyett Izrael sok esetben kazettás bombákat, és az ENSZ egyezmény által betiltott fehér foszfort használ. Kérdezem én, miért kell ennyire túlzott reakciókat adni Izraelnek?
Ezzel csak azt érik el, hogy egyre kevesebben állnak ki mellettük.

A békemegkötést meg az izraeliek szabotálják a folyamatos telepépítésekkel, igaz már elég sok nemzetközi szervezet rájuk szólt, hogy hagyják abba, de természetesen ők ezeket lesz.rják. Ha megnézed, a palesztinok mindig a telepépítésekre hivatkozva lépnek vissza a béketárgyalásokról.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
À pedig tudhatnàd a vàlaszt Sobri, csak egy maradhatott, pill. csak hàrom, Lót ès leànyai, a többi epusztult Sodomàban ès Gomorràban ès nem nem korbàcs, kènkőves tüzes eső, az egy szemtanúból, meg sóbàlvàny lett. Asszem elèg egyértelmű törtènet.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak