NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Jégkorong

22 feliratkozó

24 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 620 — Apu ökölbeszorított keze
Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.
Nyilván ott leszünk mi is.
zacknorb
vendégben?
petey
Dehogy, mindig a hosszanti oldalon ülünk (anno meg ugye ott álltunk a Raktáran, csak uyge unikális módon akkor ott volt a szurkolói klub).
zacknorb
kispad vagy büntetőpad? mert megcserélték. nem is tudtam, hogy NHL méretű lett a pálya btw.
petey
Büntetőpad mögött. Igen, mivel idénre tükrözték az arénát, mi is oldalt váltottunk. Bár most mivel már hétfőn sem volt sok hely, kipróbáljuk az emeleti lelátót, egyszer amúgy is akartuk.
zacknorb
Nem ad többet szerintem.
Én már kb mindenhol ültem.
Jó kispadon nem 😊

24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 579 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
vendégben?
petey
Dehogy, mindig a hosszanti oldalon ülünk (anno meg ugye ott álltunk a Raktáran, csak uyge unikális módon akkor ott volt a szurkolói klub).
zacknorb
kispad vagy büntetőpad? mert megcserélték. nem is tudtam, hogy NHL méretű lett a pálya btw.
petey
Büntetőpad mögött. Igen, mivel idénre tükrözték az arénát, mi is oldalt váltottunk. Bár most mivel már hétfőn sem volt sok hely, kipróbáljuk az emeleti lelátót, egyszer amúgy is akartuk.

Poloska vagyok.
24 napja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 591 — Csodabogár
zacknorb
vendégben?
petey
zacknorb

24 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 579 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
vendégben?
petey

Poloska vagyok.
24 napja
zacknorb
Vajh visszajönnek a jó kis "füstös nèzőtèri bunyók" is ?😏
dande2
itt kultúrközönség van kérlek. nem is értem mit keres itt a fradi.

24 napja
zacknorb
vendégben?

24 napja
YoungZeeZee 9 375
a toronto nagyon beragadt.

spojler nelkuli nhl osszfoglalok.hosszabb rovidebb
 www.nhlrecaps.net/

Szerkesztette: YoungZeeZee
25 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 45 980 — Így remélem megfelelek nektek.....
zacknorb
Vajh visszajönnek a jó kis "füstös nèzőtèri bunyók" is ?😏
25 napja

Poloska vagyok.
26 napja
KeyG Baltimore Ravens 12 789
Az a McDavid gól

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
27 napja
Szombatról Vasárnapra telibe éjfélkor a Ducks-Wild a heti ingyenes meccs.

We are just the Ravens!
27 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 869 — Lucas Scott
Szép volt ez a 7-3 a kacsákoktól
🤘 gaben 🤘
es b2b-n a Winnipeget is vertuk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
28 napja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jó kis hajtós, izgalmas meccs volt ez a Devils-Penguins.
zavi27
Rossz végeredménnyel. Silovsot nem értem, alapvetően tök jól véd, viszont, ha szétlövésre kerül sor... eddig 3-ból semmi. Talán egy védése, ha volt eddig 3 párbaj alatt.

Ma meg Murashov debütált a Kings ellen. Nem rajta ment el a meccs. Ha Rust 2:1-es vezetésnél beveri a helyzetét minden más...Go Pens

Szerkesztette: Gergőke

28 napja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 557 — Dolphins fan

Sajnos a Toronto meccs elment, de így is nyertem, mert 4/6-os kombinációban tettem meg. Kicsit bosszús vagyok, de azért jól sikerült a fogadás.

A Montreal kellemes meglepetés, egész jó kis csapat benyomását kelti. PO meglesz.

San Jose-ban biztos voltam, hogy nyer, mert a Florida iszonyat lejtmenetben van (persze rengeteg alapember sérült). Szerintem PO-ba sem jut a Panthers (3.25-ös odds volt ár múlt héten). Persze sok van még hátra, és tuti cserélenk valakiért (vagy vesznek), de akkor is. Még Celebrini góljára akartam tippelni, de inkább választottam ezt az opciót. A srác nagyon jó, szinte egyedül viszi a hátán a Sharks-t. Milyen jó kis csapat volt anno amikor döntőztek.

A Torontóban bíztam, de sajnos azon az egy meccsen elment a tökéletes szelvény. 😕

A Colorado meg kivégezte az Oilers-t. Otthon. Nagyon brutális.

A Rangers meg azt hiszem a 4. olyan meccsét játssza otthon, amikor 0 (!) gólt lő, és úgy emlékszem, még az idei alapszakaszban nem nyert otthon. Nagyon durva, pedig egy jól összerakott csapatnak gondoltam a Rangers-t az idény előtt. Szerintem itt edző váltás lesz idény közben.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
28 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 435 — Amerikai sportok rajongója
zavi27
Én tegnap este a Senators-Flyerst néztem. A Senators nekem nagyon szimpi a Stützle gyerek nagyon jó, de messze van a csapat tehetségszintje attól amikor Heatley, Alfredsson és Spezza játszott itt egyszerre.
KeyG
Pedig az Ottawa is mindig úgy van,hogy na idén jól mehetnek, most berobbannak majd, aztán ...

Szerkesztette: zavi27
28 napja
zavi27
Én tegnap este a Senators-Flyerst néztem. A Senators nekem nagyon szimpi a Stützle gyerek nagyon jó, de messze van a csapat tehetségszintje attól amikor Heatley, Alfredsson és Spezza játszott itt egyszerre.

We are just the Ravens!
28 napja
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 435 — Amerikai sportok rajongója
29 napja
YoungZeeZee 9 375
Jó szarul írtam le a kérdést (bocsánat). NHL-re kérdeztem, hogy hol érdemes nézni v. hol lehet előfizetni értelmes áron? Vagy esetleg letölteni a meccseket. Köszi.
danyly
Dazn?
Janek
visszanezni itt
 m.vk.com/nhl_full_match

eloben dofustream mobil app
29 napja
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 620 — Apu ökölbeszorított keze
Jó szarul írtam le a kérdést (bocsánat). NHL-re kérdeztem, hogy hol érdemes nézni v. hol lehet előfizetni értelmes áron? Vagy esetleg letölteni a meccseket. Köszi.
danyly
Dazn?

29 napja

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
29 napja
Honnan érdemes és megéri követni a meccseket élőben (vagy akár felvételről) a meccseket?

29 napja
warr_b Washington Commanders 27 775 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Mi is beindultunk, csak szólni kellett, az utolsó öt meccsből négy győzelem.
Szóval most jó eséllyel jön majd vagy öt vereség...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
29 napja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 816 — Deion Sanders for president!
Kiteszem, ügysem tart sokáig

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 816 — Deion Sanders for president!
Szép volt ez a 7-3 a kacsákoktól

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 947 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Na Jarry IR. Jön fel Murashov, aki a hónap legjobb AHL kapusa volt. Jó lenne, ha elkapná a fonalat Murashov és ő meg Silovs védene. Brazeau és Acciari is IR. Pickeringet megkiraktuk, nagyon helyesen.

Szerkesztette: Gergőke