NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Houston Texans
49
10
2:20, ARENA4
Jégkorong
22 feliratkozó
24 napja
Nem ad többet szerintem.Büntetőpad mögött. Igen, mivel idénre tükrözték az arénát, mi is oldalt váltottunk. Bár most mivel már hétfőn sem volt sok hely, kipróbáljuk az emeleti lelátót, egyszer amúgy is akartuk.kispad vagy büntetőpad? mert megcserélték. nem is tudtam, hogy NHL méretű lett a pálya btw.Dehogy, mindig a hosszanti oldalon ülünk (anno meg ugye ott álltunk a Raktáran, csak uyge unikális módon akkor ott volt a szurkolói klub).Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.vendégben?
Nyilván ott leszünk mi is.
zacknorb
petey
zacknorb
petey
zacknorb
Én már kb mindenhol ültem.
Jó kispadon nem 😊
24 napja
Büntetőpad mögött. Igen, mivel idénre tükrözték az arénát, mi is oldalt váltottunk. Bár most mivel már hétfőn sem volt sok hely, kipróbáljuk az emeleti lelátót, egyszer amúgy is akartuk.kispad vagy büntetőpad? mert megcserélték. nem is tudtam, hogy NHL méretű lett a pálya btw.Dehogy, mindig a hosszanti oldalon ülünk (anno meg ugye ott álltunk a Raktáran, csak uyge unikális módon akkor ott volt a szurkolói klub).Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.vendégben?
zacknorb
petey
zacknorb
petey
Poloska vagyok.
24 napja
kispad vagy büntetőpad? mert megcserélték. nem is tudtam, hogy NHL méretű lett a pálya btw.Dehogy, mindig a hosszanti oldalon ülünk (anno meg ugye ott álltunk a Raktáran, csak uyge unikális módon akkor ott volt a szurkolói klub).Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.vendégben?
zacknorb
petey
zacknorb
24 napja
Dehogy, mindig a hosszanti oldalon ülünk (anno meg ugye ott álltunk a Raktáran, csak uyge unikális módon akkor ott volt a szurkolói klub).Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.vendégben?
zacknorb
petey
Poloska vagyok.
24 napja
itt kultúrközönség van kérlek. nem is értem mit keres itt a fradi.Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.Vajh visszajönnek a jó kis "füstös nèzőtèri bunyók" is ?😏
zacknorb
dande2
24 napja
Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.vendégben?
zacknorb
24 napja
YoungZeeZee
9 375
a toronto nagyon beragadt.spojler nelkuli nhl osszfoglalok.hosszabb rovidebb
www.nhlrecaps.net/
Szerkesztette: YoungZeeZee
25 napja
Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.Vajh visszajönnek a jó kis "füstös nèzőtèri bunyók" is ?😏
zacknorb
25 napja
Az kom, már most soldout a MET Aréna péntekre a Volán-Fradira.Nyilván ott leszünk mi is.
Poloska vagyok.
26 napja
Az a McDavid gól
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
27 napja
Szombatról Vasárnapra telibe éjfélkor a Ducks-Wild a heti ingyenes meccs.
We are just the Ravens!
27 napja
Szép volt ez a 7-3 a kacsákoktóles b2b-n a Winnipeget is vertuk.
🤘 gaben 🤘
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
28 napja
Jó kis hajtós, izgalmas meccs volt ez a Devils-Penguins.Rossz végeredménnyel. Silovsot nem értem, alapvetően tök jól véd, viszont, ha szétlövésre kerül sor... eddig 3-ból semmi. Talán egy védése, ha volt eddig 3 párbaj alatt.
zavi27
Ma meg Murashov debütált a Kings ellen. Nem rajta ment el a meccs. Ha Rust 2:1-es vezetésnél beveri a helyzetét minden más...Go Pens
Szerkesztette: Gergőke
28 napja

Sajnos a Toronto meccs elment, de így is nyertem, mert 4/6-os kombinációban tettem meg. Kicsit bosszús vagyok, de azért jól sikerült a fogadás.
A Montreal kellemes meglepetés, egész jó kis csapat benyomását kelti. PO meglesz.
San Jose-ban biztos voltam, hogy nyer, mert a Florida iszonyat lejtmenetben van (persze rengeteg alapember sérült). Szerintem PO-ba sem jut a Panthers (3.25-ös odds volt ár múlt héten). Persze sok van még hátra, és tuti cserélenk valakiért (vagy vesznek), de akkor is. Még Celebrini góljára akartam tippelni, de inkább választottam ezt az opciót. A srác nagyon jó, szinte egyedül viszi a hátán a Sharks-t. Milyen jó kis csapat volt anno amikor döntőztek.
A Torontóban bíztam, de sajnos azon az egy meccsen elment a tökéletes szelvény. 😕
A Colorado meg kivégezte az Oilers-t. Otthon. Nagyon brutális.
A Rangers meg azt hiszem a 4. olyan meccsét játssza otthon, amikor 0 (!) gólt lő, és úgy emlékszem, még az idei alapszakaszban nem nyert otthon. Nagyon durva, pedig egy jól összerakott csapatnak gondoltam a Rangers-t az idény előtt. Szerintem itt edző váltás lesz idény közben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
28 napja
Pedig az Ottawa is mindig úgy van,hogy na idén jól mehetnek, most berobbannak majd, aztán ...Jó kis hajtós, izgalmas meccs volt ez a Devils-Penguins.Én tegnap este a Senators-Flyerst néztem. A Senators nekem nagyon szimpi a Stützle gyerek nagyon jó, de messze van a csapat tehetségszintje attól amikor Heatley, Alfredsson és Spezza játszott itt egyszerre.
zavi27
KeyG
Szerkesztette: zavi27
28 napja
Jó kis hajtós, izgalmas meccs volt ez a Devils-Penguins.Én tegnap este a Senators-Flyerst néztem. A Senators nekem nagyon szimpi a Stützle gyerek nagyon jó, de messze van a csapat tehetségszintje attól amikor Heatley, Alfredsson és Spezza játszott itt egyszerre.
zavi27
We are just the Ravens!
28 napja
Jó kis hajtós, izgalmas meccs volt ez a Devils-Penguins.
29 napja
YoungZeeZee
9 375
visszanezni ittJó szarul írtam le a kérdést (bocsánat). NHL-re kérdeztem, hogy hol érdemes nézni v. hol lehet előfizetni értelmes áron? Vagy esetleg letölteni a meccseket. Köszi.Dazn?
danyly
Janek
m.vk.com/nhl_full_match
eloben dofustream mobil app
29 napja
Jó szarul írtam le a kérdést (bocsánat). NHL-re kérdeztem, hogy hol érdemes nézni v. hol lehet előfizetni értelmes áron? Vagy esetleg letölteni a meccseket. Köszi.Dazn?
danyly
29 napja
Jó szarul írtam le a kérdést (bocsánat). NHL-re kérdeztem, hogy hol érdemes nézni v. hol lehet előfizetni értelmes áron? Vagy esetleg letölteni a meccseket. Köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
29 napja
Honnan érdemes és megéri követni a meccseket élőben (vagy akár felvételről) a meccseket?
29 napja
Mi is beindultunk, csak szólni kellett, az utolsó öt meccsből négy győzelem.Szóval most jó eséllyel jön majd vagy öt vereség...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
29 napja
Kiteszem, ügysem tart sokáig
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 hónapja
Szép volt ez a 7-3 a kacsákoktól
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "