Jégkorong
22 feliratkozó
18 napja
Döntős a Wolves is, hihi.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
19 napja
Na Laviolette is megèrkezett a HCnak a Kingsbe. Tènyleg 2004-t írunk 😀😛
19 napja
Végül a jövő évi VB-n a helyszíneket is átvariálták, így Düsseldorf lesz, nem Mannheim.
19 napja
Ja, Danhausen megátkozta a Hurricanest, ha nem veszi le akkor fogadom is a 4-1 Vegast.
20 napja
Nagyon érdekes meccs volt ez is. Megint sima Vegas dominancia,aztán felállás pillanatok alatt, majd egy ilyen góllal eldőlő 2OT.
20 napja
Basszus de hülye vagyok. Összekevertem. Igazatok van.A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕ha NBA akkor prime, ha nhl akkor meg aréna/match4 😊
danyly
NB2
Bocsi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
20 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕2016 óta nem közvetítenek NHL-t sajnos.
danyly
20 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕ha NBA akkor prime, ha nhl akkor meg aréna/match4 😊
danyly
20 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕Ha megtalálod mind a 12 hsz-t amiben ezt már leírták, akkor nyersz egy pittyegős quartzórát. De ha csak egyet, már akkoris beljebb leszel.
danyly
20 napja
A Sport TV miért nem adja le felvételről a döntő meccseit, Egyedül az első meccset láttam teljes egészében felvételről a tv-ben. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
20 napja
Hú de unortodox ámbár zseni meccs volt ez
20 napja
Ez jó:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
20 napja
39 sec alatt 3 gól, keményVégül nem ért semmit.
KeyG
20 napja
39 sec alatt 3 gól, kemény
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
21 napja
Jut eszembe, a Wingz csapatkapitánya ledobta az atombombát, és cserét kért.Ez a franchise reménytelen. Ilitch adja el a csapatot vagy valami.
Nem is tudom, őrüljek-e vagy sírjak, mert michigani srác, helyi hős, de nem hozta azt az első sor a szezon végén, amit a státusz meg a fizetések alapján várt volna az ember.
slowmotion
21 napja
Jason.Ő Rob Blake fia lenne?Jaja, és ugye kicsivel előttük jár már Jackson Blake. 😊Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Simán feljöhetne onnan jövőre akár 5-6 prospect is, mert bőven NHL readyk. Más kérdés, hogy sajnos (vagy sem) de egynek se nagyon lesz hely.
Mikey
Na meg ott van Givani Smith, a néhai feka Red Wings-szélső, aki az NHL meg az AHL között ingázott.
slowmotion
Durva belegondolni hogy az apáikat is láttam játszani éveken keresztül. Öregszem. 🥹
Mikey
slowmotion
21 napja
Ő Rob Blake fia lenne?Jaja, és ugye kicsivel előttük jár már Jackson Blake. 😊Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Simán feljöhetne onnan jövőre akár 5-6 prospect is, mert bőven NHL readyk. Más kérdés, hogy sajnos (vagy sem) de egynek se nagyon lesz hely.
Mikey
Na meg ott van Givani Smith, a néhai feka Red Wings-szélső, aki az NHL meg az AHL között ingázott.
slowmotion
Durva belegondolni hogy az apáikat is láttam játszani éveken keresztül. Öregszem. 🥹
Mikey
21 napja
Jaja, és ugye kicsivel előttük jár már Jackson Blake. 😊Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Mikey
slowmotion
21 napja
Jut eszembe, a Wingz csapatkapitánya ledobta az atombombát, és cserét kért.Sajnos, így 10 év után be kéne végre jutni PO-ba.
Nem is tudom, őrüljek-e vagy sírjak, mert michigani srác, helyi hős, de nem hozta azt az első sor a szezon végén, amit a státusz meg a fizetések alapján várt volna az ember.
slowmotion

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
21 napja
Jut eszembe, a Wingz csapatkapitánya ledobta az atombombát, és cserét kért.Nem is tudom, őrüljek-e vagy sírjak, mert michigani srác, helyi hős, de nem hozta azt az első sor a szezon végén, amit a státusz meg a fizetések alapján várt volna az ember.
21 napja
Mondjuk a kicsi Wingst nyomták ki, hogy rohadnának meg. De tele vannak nhl-rokonnal, ott van Suzuki öccse, Brind'Amour fia, Foote fia, Primeau fia, Robidas fia.amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Mikey
22 napja
amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮Bizony-bizony, szezon közben edzőt váltva, és aztán kb. két hónap után az interim HC-t véglegesítve.
slowmotion
Szerkesztette: Mikey
22 napja
amúgy az AHL elődöntőjében meg ott van a Chicago Wolves, ami nem mellesleg a Canes fiókcsapata 😮
22 napja
Ez se maradt el tőle, az biztos!😊 Akkor egész párharcot meghatározó lehet, bár szerintem most minden összejött a Vegasnak negatívan ami összejöhet. Eléggé nekik állt ez a meccs is nagyon sokáig.Fantasztikus meccs volt a Stanley kupa nyitánya!Hát akkor a masodik meccs!
zavi27
zacknorb
Szerkesztette: zavi27
22 napja
Ez a terv, ja.The tournamemt will feature a special opening game in Gelsenkirchen on May13, one day ahead of the official championship dates.már megint beviszik az AufSchalkébe a nyitómeccset, mint tizenpár évvel ezelőtt?
zacknorb
slowmotion