Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Valahol ijesztő, hogy ez a Kanada sokadik csapat is ilyen viszonylag simán lehozza a vb-t! Elképesztő merítési lehetőséggel rendelkeznek. Látszik, hogy nekik ez a sportok sportja.Ez, meg a curling
Stoki
több mint 2 éve
Én gyakorlatilag biztos vagyok benne, hogyha mindenki rendelkezésükre állna ebből a kanadai játékosokból egy se lenne itt.Valahol ijesztő, hogy ez a Kanada sokadik csapat is ilyen viszonylag simán lehozza a vb-t! Elképesztő merítési lehetőséggel rendelkeznek. Látszik, hogy nekik ez a sportok sportja.minden évben elhisztizem, hogy azért ez így vicces, B csapatok világbajnoksága😕
Stoki
és Kanada még így is nyeri😊
NB2
Szerkesztette: Stoki
több mint 2 éve
Valahol ijesztő, hogy ez a Kanada sokadik csapat is ilyen viszonylag simán lehozza a vb-t! Elképesztő merítési lehetőséggel rendelkeznek. Látszik, hogy nekik ez a sportok sportja.minden évben elhisztizem, hogy azért ez így vicces, B csapatok világbajnoksága😕
Stoki
és Kanada még így is nyeri😊
több mint 2 éve
Valahol ijesztő, hogy ez a Kanada sokadik csapat is ilyen viszonylag simán lehozza a vb-t! Elképesztő merítési lehetőséggel rendelkeznek. Látszik, hogy nekik ez a sportok sportja.
több mint 2 éve
Canada win, again! 👍Német csoda elnapolva...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Zwei zu zwei

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
Halkönyv góljával 2-1 a németeknek.Crouse egalizál.
empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Halkönyv góljával 2-1 a németeknek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Meglepetések VB-je ez most már egyértelmű.
több mint 2 éve
Azért ez nem semmi eredmény a lettektől. Eddig a legjobb eredményük 7. volt.
több mint 2 éve
Hosszabbítás után a letteké a bronz 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
telex.hu/sport/2023/05/28/szelig-viktor-jegkorong-hiressegek-csarnokaRespect!

több mint 2 éve
Igen, a 2010-es VB nyitómeccse volt ott.Az volt az, amikor az Arena AufSchalkébe vitték a nyitómeccset, hogy rekordot döntsenek?2009? Fú mint borravaló le vagyok maradvaAz 2009-ben volt.németek döntőt játszanak!!! kiverték a veretlen amikatMi a fasz....azok a németek akik pár éve csak azért nem estek ki mert a következő évben rendezők voltak?
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
2018-ban meg néhány másodpercre voltak az olimpiai aranytól.
Kampman
ThundersNFL a Jobbágy
slowmotion
több mint 2 éve
Az volt az, amikor az Arena AufSchalkébe vitték a nyitómeccset, hogy rekordot döntsenek?2009? Fú mint borravaló le vagyok maradvaAz 2009-ben volt.németek döntőt játszanak!!! kiverték a veretlen amikatMi a fasz....azok a németek akik pár éve csak azért nem estek ki mert a következő évben rendezők voltak?
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
2009? Fú mint borravaló le vagyok maradvaAz 2009-ben volt.németek döntőt játszanak!!! kiverték a veretlen amikatMi a fasz....azok a németek akik pár éve csak azért nem estek ki mert a következő évben rendezők voltak?
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
Kampman
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Az 2009-ben volt.németek döntőt játszanak!!! kiverték a veretlen amikatMi a fasz....azok a németek akik pár éve csak azért nem estek ki mert a következő évben rendezők voltak?
NB2
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 2 éve
németek döntőt játszanak!!! kiverték a veretlen amikatMi a fasz....azok a németek akik pár éve csak azért nem estek ki mert a következő évben rendezők voltak?
NB2
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Mekkora balfaszok 😄Pedig egy észak-amerikai döntő menő lett volna, na mindegy...
warr_b

több mint 2 éve
Mekkora balfaszok 😄

több mint 2 éve
németek döntőt játszanak!!! kiverték a veretlen amikat
több mint 2 éve
Hát akkor Kanada!2015 óta egy kivétellel (2018) minden döntőben ott vannak.
nagir
több mint 2 éve
Hát akkor Kanada!

több mint 2 éve
Viszont a tétmeccsek nem fedik egymást. Amint a college playoff felfut és elhúzodik majd egyből változtatni fognak. NHL-t is csak 2 héttel kellene eltolni.Nagyon régóta fel van osztva a major sportok között az egész évi naptár, ki van találva alaposan melyikben mikor legyen a kezdet, a playoff, a döntők. Nem nagyon lehetne ezeket eltologatni hónapokkal. Másrészt szerintem akkor se néznék sokkal többen az NHL-t (sajnos) ha máskor lenne mint az NBA. Eléggé más kultúrkör, meg közönség amúgy is. Sajnos a hoki egyértelműen az utolsó a major sportok között mostanában, de nem azért mert rossz helyen van a naptárban. Ebben a témában nekem sokkal nagyobb szívfájdalmam hogy az NFL és a college foci szezon is szinte full egyidőben megy, de pl. az iskolai tanév miatt azt se lehet tavasszal, nyáron játszani. Mondjuk annak a nézettségével sincs gond így se.😊Mégse válaszolsz! 😀NBA és NHLNe ez egy kurva jó kérdés!
Milyen hasonló főcsop. eredmények vannak (bár a színvonal ég és föld)
Tudnám miért van egyszerre a két rájátszás.
🤘 gaben 🤘
nagir
🤘 gaben 🤘
zavi27
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Kanada elő is vette a kemény hokit.Majdnem ott a második Lett gól!
Szerkesztette: nagir

több mint 2 éve
Vezetnek a lettek 😄Baszki én meg a Giro közvetítésen nézem a reklámot!🤬
warr_b
Zúg ám a "Latvia!"...
Szerkesztette: nagir