Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem az első osztrák gól volt gáz. 3 ember között simán bement, amikor csapattársa sem volt kéken belül…
több mint 2 éve
Meg az ukránok (ha még lesznek) és a Japperek, nem lepődnék meg ha maradnánk div.1-benVégülis papírforma a kiesés, csak most már tényleg meg kéne oldani azt, hogy ne 7 évig tartson feljutni.jövőre az olasz-szlovénból egyet kell megverni
Mondjuk ha az orosz/belarusz kettős még egy darabig nem jön vissza, akkor ez kb. megoldhatónak tűnik.
Kampman
zacknorb
több mint 2 éve
Azért sztem mindent egybevetve ez várakozáson felüli teljesitmény.2 meccsen is pontot szereztünk, hangyafasznyin múlt a bennmaradás.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Kettő is kötvényt döntött már előre kb tegnap. Nem számított h a kapus feküdt a jegén akkor is odament a lövés.Shitbekorcsolyáznak a kapuba. mást el sem tudok képzelni.
Gallón kívül a többieknek mi volt a terve vajon....
gabokocka
peach
Sofronnak kellett volna a ziccert berakni OTben
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
és megint nem arra a meccsre tesszük oda magunkat ami rohadtul fontosMelyikre kellett volna?
NB2
több mint 2 éve
Sose értettem az ilyen rávezetéseknél miért nem az a stratégia, ami egyébként begyakorolható, hogy 4-5 méterről ellövi a támadó a szabad felső sarokba. Kb. ahogy az osztrák lőtte az utolsót.Igen, eletemben eloszor latok ilyet de annyira egyertelmunek tunik hogy 2 meterrol konnyebb mint 20 centirol.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Sose értettem az ilyen rávezetéseknél miért nem az a stratégia, ami egyébként begyakorolható, hogy 4-5 méterről ellövi a támadó a szabad felső sarokba. Kb. ahogy az osztrák lőtte az utolsót.ki kell cselezni a kapust, azt üresre betenni mint az első....
Őszentsége Sobri Jóska
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
és megint nem arra a meccsre tesszük oda magunkat ami rohadtul fontos
több mint 2 éve
A második osztrák gólt meg kellett volna nézetniVagy inkább nem kellett volna pöcsölnie a védőnek, hanem betolni a pakkot a kapus alá
Willie Parker
több mint 2 éve
Végülis papírforma a kiesés, csak most már tényleg meg kéne oldani azt, hogy ne 7 évig tartson feljutni.jövőre az olasz-szlovénból egyet kell megverni
Mondjuk ha az orosz/belarusz kettős még egy darabig nem jön vissza, akkor ez kb. megoldhatónak tűnik.
Kampman
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Nem értek a jégkoronghoz, de jól sejtem, hogy ezek a rávezetések a részünkről kurvagázak voltak?A run-run-pass-punt drive-ok minden szépségével.
Hanni
több mint 2 éve
Sofinak meg Bartalisnak kellett volna kezdeni, egyik csak belőtte volna baz
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Shitbekorcsolyáznak a kapuba. mást el sem tudok képzelni.
Gallón kívül a többieknek mi volt a terve vajon....
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Sose értettem az ilyen rávezetéseknél miért nem az a stratégia, ami egyébként begyakorolható, hogy 4-5 méterről ellövi a támadó a szabad felső sarokba. Kb. ahogy az osztrák lőtte az utolsót.
több mint 2 éve
Ezeket milyen hatekonysaggal illik beverni?30% kb fölötte már jo
JéBé
több mint 2 éve
Mondjuk két ilyen nyavajgós közvetítőt hallgatni is botrány...
több mint 2 éve
Végülis papírforma a kiesés, csak most már tényleg meg kéne oldani azt, hogy ne 7 évig tartson feljutni.Mondjuk ha az orosz/belarusz kettős még egy darabig nem jön vissza, akkor ez kb. megoldhatónak tűnik.
több mint 2 éve
Ezeket milyen hatekonysaggal illik beverni?Nem így 😊
JéBé
több mint 2 éve
Nem értek a jégkoronghoz, de jól sejtem, hogy ezek a rávezetések a részünkről kurvagázak voltak?
több mint 2 éve
ShitGallón kívül a többieknek mi volt a terve vajon....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Ezeket milyen hatekonysaggal illik beverni?
több mint 2 éve
A második osztrák gólt meg kellett volna nézetni
több mint 2 éve
3-1 nél nem kapjuk az igazi balfasz gólt akkor tuti más vége
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Viszlát, tipik magyar meccs
több mint 2 éve
De ugyan így fel kellett volna lőni a picsába nem alul maszatolni 😡😡😡😡😡