Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 686
Na NHLTV előfizetés izzítva, kezdődhet a szezon.

Sajnos Svechnikov kihagyja az első pár meccset, de talán nem is baj hogy ACL serülés után nem siettetik. Elvileg teljesen felépült már, de a csapat úgy van vele hogy inkább a szezon első ~10 meccsét hagyja ki, mint az utolsó tízet.
Mikey
Mi az ára? NHL.TV appal elérhető?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 828
Na NHLTV előfizetés izzítva, kezdődhet a szezon.

Sajnos Svechnikov kihagyja az első pár meccset, de talán nem is baj hogy ACL serülés után nem siettetik. Elvileg teljesen felépült már, de a csapat úgy van vele hogy inkább a szezon első ~10 meccsét hagyja ki, mint az utolsó tízet.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 676 — Bla, bla, bla
Az év vicce...
nagir
a Vegas-Seattle?
🤘 gaben 🤘
Igen!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 040 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Az év vicce...
nagir
a Vegas-Seattle?

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 676 — Bla, bla, bla
Az év vicce...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 404 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Winter Classicon a liga két legújabb csapata. Nojsz... buzibettmen
warr_b
Ráadásul 'retro' felszerelésben. 😀
Lehet jó meccs, bár hangulata nem sok lesz.
🤘 gaben 🤘
Retró, mi?

Egy Hartford-Quebec az mondjuk retró lenne.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 9 040 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
warr_b
Ráadásul 'retro' felszerelésben. 😀
Lehet jó meccs, bár hangulata nem sok lesz.

több mint 2 éve
warr_b
Vicces ezek után classicnak nevezni, de ne felejtsük, az egyik az aktuális bajnok, szóval nincs ezzel baj.

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 30 404 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 2 éve

T-Mobile Park, Seattle

Scotiabank Arena, Toronto - 2024. február 3

MetLife Stadium, New Jersey

több mint 2 éve
Remélem nem csak egy alkalom lesz és idővel a tv-be is eljut.
 frontofficesports.com/espn-nfl-redzone-style-nhl-whiparound-show/

több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 916 — Colts Fan
 444.hu/2023/10/05/diszkriminativ-megjegyzes-miatt-eltiltottak-a-magyar-jegkorong-valogatott-volt-szovetsegi-kapitanyat
több mint 2 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 916 — Colts Fan
 www.jegkorongblog.hu/2023/09/24/garat-itt-mindenki-az-eleteert-kuzd/#post-402835
több mint 2 éve
Nic Kerdiles volt Ducks játékos motorbalesetben elhunyt

több mint 2 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
Na, elindult az NHL-ben is az előszezon.
Ki is kaptunk, de ráfogom az ausztrál meccsre, ill.hogy továbbra sincs kapusunk!
több mint 2 éve
 www.nemzetisport.hu/jegkorong/nhl-a-harag-elsodorta-a-julius-elsejen-kinevezett-egyetlen-tripla-arany-tag-edzot-2979045
NB2
Egyfelől érthető amennyi faszságot képesek csinálni felnőtt emberek a neten. Másfelől teljesen lerombolja a renoméját.

több mint 2 éve
NB2 New England Patriots 29 057 — nabege2@yahoo.com
 www.nemzetisport.hu/jegkorong/nhl-a-harag-elsodorta-a-julius-elsejen-kinevezett-egyetlen-tripla-arany-tag-edzot-2979045
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 661 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
AV19 2/2 a szezonnyitó olasz túrán
Pénteken zsa Ocskay a Salzburg ellen, remélem parázs meccs lesz.
több mint 2 éve
 " target="_blank">www.google.com/amp/s/syndication.bleacherreport.com/amp/10085485-early-look-at-stanley-cup-odds-for-every-nhl-team.amp.html

Nagy jelentősége nincs, de érdekes.

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 2 éve
Minden kanadai gombszemű!
warr_b
Ez még úgy is nevetséges, hogy a négy csapat meccseit valszeg. csak kanadaiak nézik.
🤘 gaben 🤘
Nehéz eldönteni hogy ezen csapatok nulla, vagy az Oilers 18 meccse a viccesebb.

több mint 2 éve
warr_b
Ez még úgy is nevetséges, hogy a négy csapat meccseit valszeg. csak kanadaiak nézik.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 24 661 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
 www.championshockeyleague.com/en/news/chl-introduces-on-ice-rule-innovations-for-2023-24-season
Kicsit fura így a CHL, de ez a Trinec-Rapperswil így elég jó
több mint 2 éve

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 320 — NFL bracket champion '26
"Nem vonul vissza, de kihagyja az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) következő szezonját a Tripla Arany-tag kanadai Jonathan Toews.
A Chicago Blackhawks 35 éves csatára egészségi okokkal indokolta döntését. Hangsúlyozta: változatlanul szereti a jégkorongot, még mindig érez magában szenvedélyt a játék iránt, ugyanakkor fizikai állapota nem tökéletes, és szeretne magának időt adni, hogy visszanyerje régi formáját."
🤘 gaben 🤘
Lassan visszavonulnak, kiöregszenek azok a játékosok sztárok akiket mèg ismertem, tudtam ki hol merre, főleg az NHL játèknak is köszönhetően, règen ismerős volt minden csapatból jó nèhány játèkos neve, most már bizony jó ha 20-30 van az egèsz ligából. Mèg a Habssal se vagyok kèpben teljesen. Mindegy, ez van csak úgy el gondolkodtam ezen ennek kapcsán 🤔🥴🤪
dande2
gyakorolj:  crossovergrid.com/nhl

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...