Jégkorong
22 feliratkozó
több mint 6 éve
Ne basszál föl légyszives 😀 😛Meg kupát is, nem? Különben miért szerzodtetned a legjobb boxtobox középpályást hokiban? 😊Na jó, de ők nyíltan rebuild-elnek, vagy tankolnak, ahogy tetszik 😊Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után.az is valami.
Az utolsó 3 meccs gólkülönbsége: 3-15
Bár Boughner-rel sem leszünk előrébb...
warr_b
Detroitban az utolsó 10 meccs lett 0-0-10, és 16:47.
slowmotion
Mi meg elvileg playoffot akar(t)unk...
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Meg kupát is, nem? Különben miért szerzodtetned a legjobb boxtobox középpályást hokiban? 😊Na jó, de ők nyíltan rebuild-elnek, vagy tankolnak, ahogy tetszik 😊Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után.az is valami.
warr_b
slowmotion
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Na jó, de ők nyíltan rebuild-elnek, vagy tankolnak, ahogy tetszik 😊Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után.az is valami.
warr_b
slowmotion

több mint 6 éve
Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után.az is valami.
warr_b
több mint 6 éve
Akkor már inkább Babcock 😊Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után.Úgy tudom RC szabad, nem csaptok le rá? 😊
warr_b
csebi

több mint 6 éve
Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után.Úgy tudom RC szabad, nem csaptok le rá? 😊
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 6 éve
Nah akkor DeBoer és komplett stábja repült zsinórban öt elveszített meccs után. Az utolsó 3 meccs gólkülönbsége: 3-15

több mint 6 éve
amikor a bírók videon megnézik, ahogy a kapusod lábát kisöprik az udvarban, de nem fogadják el a teljesen jogos challenge-et, majd a rossz challenge miatti kisbüntiből is gólt üt az ellenfél - na az dupla facepalmÚgy ítélték meg, hogy a védő lökte Foegelét - nekem is inkább goalie interference-nek tűnt amúgy (de végül nem ezen múlt). A 2 perc sikertelen challenge-ért meg kicsit nehéz, nyilván az se volt jó, hogy tavaly minden szart visszanézettek az edzők, de egy ilyen necces callnál tényleg igazságtalan a bünti.
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Ha valaki még nem látta a 19 éves(!) orosz Szvecsnyikov (Hurricanes) hajnali gólját mindenképp nézze meg, elképesztő! 😮Kib' nagy játékos lesz Svechnikov. A legkevésbé a lacrosse-os gólja miatt mondom, tavaly óta követem közelebbről a Hurricanest, és hát csoda dolgokat művel Andrei. Alapból nagyon utálom az orosz játékosokat, de őt kifejezetten imádom.
Stoki
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
amikor a bírók videon megnézik, ahogy a kapusod lábát kisöprik az udvarban, de nem fogadják el a teljesen jogos challenge-et, majd a rossz challenge miatti kisbüntiből is gólt üt az ellenfél - na az dupla facepalm
több mint 6 éve
Ha valaki még nem látta a 19 éves(!) orosz Szvecsnyikov (Hurricanes) hajnali gólját mindenképp nézze meg, elképesztő! 😮Nagyon finom.
Stoki
---
Hasonló arcátlanság a svédeknél, a Canucks prospect Nils Höglander gólja:
www.vancourier.com/pass-it-to-bulis/canucks-prospect-nils-h%C3%B6glander-scored-an-absolutely-insane-lacrosse-goal-in-the-shl-1.23991487
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Ha valaki még nem látta a 19 éves(!) orosz Szvecsnyikov (Hurricanes) hajnali gólját mindenképp nézze meg, elképesztő! 😮
több mint 6 éve
Mert a vezetőségük még a mienkénél is nagyobb balfasz 😊Hát, ennél jobb magyarázatom nincs arra, hogy miért nem sikerült nekik. 😀Mertek nemet mondani? 😊De nem akartak!Oilers mint underdog ... annyi 1/1gyel és top 4 választással dinasztiát lehetett volna építenimegpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Érdekesen kezdődött ez a szezon, drukkolok az underdog storyknak, bár az Oilers kezd visszatérni a földre, remélhetőleg a Sabres magic kitart.
Jakehomer
csebi
Mikey
csebi
Mikey

több mint 6 éve
Hát, ennél jobb magyarázatom nincs arra, hogy miért nem sikerült nekik. 😀Mertek nemet mondani? 😊De nem akartak!Oilers mint underdog ... annyi 1/1gyel és top 4 választással dinasztiát lehetett volna építenimegpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Érdekesen kezdődött ez a szezon, drukkolok az underdog storyknak, bár az Oilers kezd visszatérni a földre, remélhetőleg a Sabres magic kitart.
Jakehomer
csebi
Mikey
csebi
több mint 6 éve
Mertek nemet mondani? 😊De nem akartak!Oilers mint underdog ... annyi 1/1gyel és top 4 választással dinasztiát lehetett volna építenimegpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Jakehomer
csebi
Mikey
több mint 6 éve
De nem akartak!Oilers mint underdog ... annyi 1/1gyel és top 4 választással dinasztiát lehetett volna építenimegpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Jakehomer
csebi
több mint 6 éve
Oilers mint underdog ... annyi 1/1gyel és top 4 választással dinasztiát lehetett volna építenimegpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Jakehomer
több mint 6 éve
jó, hát az első harmad kilátástalan (ez itt eufemizmus, igazából valami sötétebb jelző kellene ide) volt, de a végére sikerült izgalmassá tenni. és ugye sikerült az utolsó nyolc meccs első pontját is megszerezni. és bár megint kaptunk öt gólt, de legalább négyet ütöttünk is. az is valami.megpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Jakehomer
több mint 6 éve
megpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított átPedig ez a tegnapi még a jobb meccseik közül való volt 😊
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
szóval a sorok között még nem tudsz olvasnimegpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított át???
slowmotion
magyar: hu.wikipedia.org/wiki/Detroit_Red_Wings
angol: en.wikipedia.org/wiki/Detroit_Red_Wings
Nincs semmi átirányítás.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
megpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított át???
slowmotion
magyar: hu.wikipedia.org/wiki/Detroit_Red_Wings
angol: en.wikipedia.org/wiki/Detroit_Red_Wings
Nincs semmi átirányítás.
több mint 6 éve
megpróbáltam a wikin megnézni a Red Wings oldalát, de valami égő kukához irányított át
több mint 6 éve
De jó hogy létezik a Flames, különben pontunk se nagyon lenne! 😊
több mint 6 éve
Végre egy SO Pricetól, mondjuk 17 lövésből illik is ilyen szinten 😊
több mint 6 éve
Kings-Sabres: 0-3Kings 47(!!) kapuralövés -> 0 gól, amikor a szerencsétlent már az ág is | (meg Hutton) | húzza... :/