Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 8 éve
Egy másik topikban én a Spílert feltételeztem, lévén a heti 14 órai angol foci kevés, simán beleférhet nekik heti 4-5 meccs is, lehet még jól is járnak az NHL fanatikusokwww.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/televizio-egy-amerikai-ligaval-kevesebb-a-sport-tv-musoran-2520599Nem tudom mit vártak. Hajnali meccsek vannak.
NB2
Mondjuk, ahány sportcsatorna van, (Digi 1,2,3, Sport 1,2,M, Eurosport 1,2, M4, M5, Spíler TV) valaki csak ráugrik.
zinedine5
több mint 8 éve
Spílert rebesgetikwww.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/televizio-egy-amerikai-ligaval-kevesebb-a-sport-tv-musoran-2520599Nem tudom mit vártak. Hajnali meccsek vannak.
NB2
Mondjuk, ahány sportcsatorna van, (Digi 1,2,3, Sport 1,2,M, Eurosport 1,2, M4, M5, Spíler TV) valaki csak ráugrik.
zinedine5
Lesz ez még így se!
több mint 8 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/televizio-egy-amerikai-ligaval-kevesebb-a-sport-tv-musoran-2520599Nem tudom mit vártak. Hajnali meccsek vannak.
NB2
több mint 8 éve
Inkább egy rohadt nagy barom. Biztos túllőtt valami cuccot. Remélem sokáig nem lát jeget.kemény😊Elgurult!
www.nemzetisport.hu/jegkorong/video-ilyen-hokibunyot-meg-nem-lattal-mindenkit-megvert-az-orosz-2518957?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb
NB2
Aki meg férfi létére takargatja a fejét bunyó helyett, az szarja össze magát a nyílt utcán.
gaben
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
kemény😊Elgurult!
www.nemzetisport.hu/jegkorong/video-ilyen-hokibunyot-meg-nem-lattal-mindenkit-megvert-az-orosz-2518957?utm_source=nsofb&utm_medium=page&utm_campaign=nsofb
NB2
Aki meg férfi létére takargatja a fejét bunyó helyett, az szarja össze magát a nyílt utcán.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Látom szerettek az ördöggel cimborálni 😉 😛Mivel ördögien jól játszott 😉
dande
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Látom szerettek az ördöggel cimborálni 😉 😛
több mint 8 éve
Nah, skacok, pár embernek ígértem Satantól aláírást... Az a helyzet, hogy a feladat teljesítve 😊 Privátba elküldhetnétek a címeteket, hogy a héten/jövőhéten postázni tudjam.Ment a privát,nagyon szépen köszönjük!
u.i.: Persze, ezt megírhattam volna privátban is, de ki az, aki nem szereti magát fényezni nagyobb csoport előtt, ha lehetősége van rá 😀
Tito05
több mint 8 éve
Nah, skacok, pár embernek ígértem Satantól aláírást... Az a helyzet, hogy a feladat teljesítve 😊 Privátba elküldhetnétek a címeteket, hogy a héten/jövőhéten postázni tudjam.u.i.: Persze, ezt megírhattam volna privátban is, de ki az, aki nem szereti magát fényezni nagyobb csoport előtt, ha lehetősége van rá 😀
több mint 8 éve
Béczkó
1 264
wild.nhl.com/club/news.htm?id=889619&navid=DL|MIN|homeSzép hosszú írás, jó látni!
több mint 8 éve
Dacjuk >>> SZKAés persze imádkozhatnak is egyben. az egyik bokájában gyakorlatilag nincs szalag.
Rajongók örömködhetnek!
gaben
nincs kedvem visszakeresni, az ortopéd sebésze nyilatkozta, hogy amikor meglátta Pav bokáját feltáráskor (tavaly nyáron), akkor azt gondolta, ő egy ilyen lábbal nem gondolkozna, hanem egyből visszavonulna.
több mint 8 éve
Jött Bernier a Torontóból. 😊Nagyon beindult az üzletelés.Anaheim Ducks
De itt napra kész: www.nhl.com/news/free-agency-tracker-signings-2016/c-281090126?tid=281072352
danyly
Signed
Nate Guenin signs one-year contract with Ducks
...ééés ennyi. Csempiönsip bazmeg!
Mikey
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Dacjuk >>> SZKARajongók örömködhetnek!
több mint 8 éve
sztem még BM-nek sem volt pofája ahhoz, hogy 0 igazolással felvegye a fizut 4-én.Nagyon beindult az üzletelés.Anaheim Ducks
De itt napra kész: www.nhl.com/news/free-agency-tracker-signings-2016/c-281090126?tid=281072352
danyly
Signed
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Mikey
18 753
Nagyon beindult az üzletelés.Anaheim Ducks
danyly
Signed
több mint 8 éve
Nagyon beindult az üzletelés. De itt napra kész: www.nhl.com/news/free-agency-tracker-signings-2016/c-281090126?tid=281072352
Bár ez az oldal még jobb: www.tsn.ca/nhl/free-agency
A St. Louis mondjuk nem értem. Elengedi a 10 éve csapatkapitány Backes (Bostonba; rosszabb helyre nem is mehetett volna), és túlad azon a Brouwer-en (Flames-be ment), akit tavaly szerzett meg a Capitals-tól T. J. Oshie-ért cserébe. Persze a kapus Allen-el hosszabbított, de ő ne volt drága.
Szerkesztette: danyly
több mint 8 éve
Hoppá: Hedman jövőre lejáró szerződését nem várta meg a Tampa. Hosszabbítottak a svéd bekkel: 8 év/63 millió $.Plusz marad az orosz hálóőr is. Vasilevski 3 évre 10.5 millió $ írt alá.
Kemény lépések ezek Yzerman részéről. Jövőre több játékosnak is lejár a szerződése, és most szépen megterhelte a cap-et. Palát és Tyler Johnson jövőre RFA, így majd őket is be kell tuszkolni a cap-be.
Mindenesetre látszik a törekvés a GM és csapat esetében, hogy jövőre összeálljon-megmaradjon a csapat és újra legyen esélyük a Stanley elhódítására.
több mint 8 éve
Szerintem is jobb Weber. De a szerződése nem túl baráti: 14 év/110 millió $ (2011-ben kötötték). Subban gigaszerződése előbb lejár. Teljesítményben hasonló a játékerő és a stat mutatók. Mondjuk Weber már 31 éves, de ha jól összerakják a Montreált, lehet esély a bajnoki címre.
több mint 8 éve
(Weber>Subban szvsz)Inkább Weber>>>>>>>>>>>PK
empty taxi
több mint 8 éve
(Weber>Subban szvsz)Ebben a pillanatban talán igen, mondjuk, ha esélyünk lenne mindjárt SC-t nyerni, és pont ő hiányzott volna ehhez, akkor elfogadnám, de hosszabb távon.....
empty taxi
Könyörgöm van/volt egy tehetséges jó korátlagú magja a csapatnak (MaxPac, Galy, Price, Gallagher, PK) mind idevaló elkötelezett ember, a csuda se érti, hogy tudott ez így összejönni, kiegészítve még néhány emberrel, hosszú évekre jók lehettünk volna, ha nem egy Terinéni ül a padon.....
Mindegy, jövőre emiatt legalább nem éjszakázok.
több mint 8 éve
Devils szurkolóként ez a Hall csere tetszik😀
több mint 8 éve
(Weber>Subban szvsz)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...