Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 8 éve
na ennyi történik ha jön a mázlifaktor! ISTENI!!!
több mint 8 éve
Mi van itten, te jó isten xD 2-0 😀
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Norvégok milyen jól nyomták. Svédek a rutinnal nyertek, játékba Norvégia minimum egyenrangú volt. Pedig rólul azt hittem gyengécskék. Azért sajnos nagyon efelé lógunk ki még innen. Tényleg minden meccs ajándék amit ezek a srácok adnak nekünk.
több mint 8 éve
www.eliteprospects.com/team.php?team=1674durva ez a fehérorosz keret,emberfeletti bravúr kéne.
több mint 8 éve
Bishop meg nagyon okosan kiszállt!Tavalyi Stanley Cup döntőben is volt ilyen. Akkor és most sem vallott szégyent Vasilevskiy. Nem tudom ki fog-e hagyni meccset Bishop, de az orosz ilyen "beugró" szintre nagyon jó.
gaben
De a védelem most sem volt piskóta a Tampánál.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Bishop meg nagyon okosan kiszállt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Jensen tolt egy Forsberget a büntipárbaj végén. skandináv-skandináv, egyre megy...
több mint 8 éve
Greiss Tommy Salo-i magasságokban... Mindig a fehéroroszok lőnek ilyen gólokat 😊
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Majd akkor is megköszönöm. 😀okés, de csak utólag köszönd, még nem csináltam semmit 😀 majd írj ha meg van s megadom a címemetSzámomra tökéletes lesz nyáron is,ezer köszönet még egyszer.Oké, akkor nektek hármatoknak vállalom (mármint Empty, Heisman ill Nelson). Ha akartok, akkor rendelhettek kártyát, elkülditek s aláíratom. Vagy esetleg úgy is lehet (ahogy nekem is van tőle), h válogatottbeli képére kaptok tőle aláírást, s akkor nem kell rendelnetek semmit. Ki h akarja.Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Továbbá a szövetségben is tombol a korrupció, hozzá nem értő vezetők vannak, hatalmi harcok stb... persze még mindig a magyar jégkorong előtt járnak jóval, minden tekintetben... de ők is inkább már középmezőny mint elit, s a vb-ken elég gyengén szerepelnek már jó pár éve (2012 kivétel), s minden arra utal, h ez a zuhanórepülés folytatódik
Tito05
Nelson87
Tito05
Rendelnék egy kártyát az ebayről,arra mehetne is az aláírás. :- )
Nagy kedvencem volt egyébként,még abból az időből,mikor a Sabres ért valamit (Hasekkel a kapuban,hehe). Az pedig,hogy az utolsó NHL-es meccseit az én kedvenc csapatomban töltötte,csak hab a tortán.
Nelson87
Még vmi, most suli miatt eléggé el vagyok havazva, szóval remélem nem gond, ha ezt nektek csak nyáron intézem.
Tito05
Addig rendelek valamit,mert NHL-es cuccon nézne ki a legjobban a mester aláírása.Találtam is egy 8x10-es képet(inch,természetesen),amin ráadásul Bruins mezben van...sanszos,hogy az lesz a befutó. 😊
Nelson87
Tito05
Egyébként elküldtem a rendelést,ha megjön,azonnal írok. :- )
több mint 8 éve
okés, de csak utólag köszönd, még nem csináltam semmit 😀 majd írj ha meg van s megadom a címemetSzámomra tökéletes lesz nyáron is,ezer köszönet még egyszer.Oké, akkor nektek hármatoknak vállalom (mármint Empty, Heisman ill Nelson). Ha akartok, akkor rendelhettek kártyát, elkülditek s aláíratom. Vagy esetleg úgy is lehet (ahogy nekem is van tőle), h válogatottbeli képére kaptok tőle aláírást, s akkor nem kell rendelnetek semmit. Ki h akarja.Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Továbbá a szövetségben is tombol a korrupció, hozzá nem értő vezetők vannak, hatalmi harcok stb... persze még mindig a magyar jégkorong előtt járnak jóval, minden tekintetben... de ők is inkább már középmezőny mint elit, s a vb-ken elég gyengén szerepelnek már jó pár éve (2012 kivétel), s minden arra utal, h ez a zuhanórepülés folytatódik
Tito05
Nelson87
Tito05
Nagy kedvencem volt egyébként,még abból az időből,mikor a Sabres ért valamit (Hasekkel a kapuban,hehe). Az pedig,hogy az utolsó NHL-es meccseit az én kedvenc csapatomban töltötte,csak hab a tortán.
Nelson87
Még vmi, most suli miatt eléggé el vagyok havazva, szóval remélem nem gond, ha ezt nektek csak nyáron intézem.
Tito05
Addig rendelek valamit,mert NHL-es cuccon nézne ki a legjobban a mester aláírása.Találtam is egy 8x10-es képet(inch,természetesen),amin ráadásul Bruins mezben van...sanszos,hogy az lesz a befutó. 😊
Nelson87
több mint 8 éve
Számomra tökéletes lesz nyáron is,ezer köszönet még egyszer.Oké, akkor nektek hármatoknak vállalom (mármint Empty, Heisman ill Nelson). Ha akartok, akkor rendelhettek kártyát, elkülditek s aláíratom. Vagy esetleg úgy is lehet (ahogy nekem is van tőle), h válogatottbeli képére kaptok tőle aláírást, s akkor nem kell rendelnetek semmit. Ki h akarja.Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
Nelson87
Tito05
több mint 8 éve
megegyeztünk 😊Nekem mindegy, igazából egy egyszerű papírlapra is tökéletes, nekem úgy is tökéletes, kössz. Cserébe Szilágyi Áront tudok felajánlani ha érdekel, "nagy spanok vagyunk" edzésen elítézem ha kell 😃Oké, akkor nektek hármatoknak vállalom (mármint Empty, Heisman ill Nelson). Ha akartok, akkor rendelhettek kártyát, elkülditek s aláíratom. Vagy esetleg úgy is lehet (ahogy nekem is van tőle), h válogatottbeli képére kaptok tőle aláírást, s akkor nem kell rendelnetek semmit. Ki h akarja.Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
Nelson87
Tito05
Heisman Trophy
több mint 8 éve
Valamiért azt érzem, nem baj, hogy ma vakon voltunk, szar meccseink után jól szoktunk játszani.És holnapra meglepit érzek 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Nekem mindegy, igazából egy egyszerű papírlapra is tökéletes, nekem úgy is tökéletes, kössz. Cserébe Szilágyi Áront tudok felajánlani ha érdekel, "nagy spanok vagyunk" edzésen elítézem ha kell 😃Oké, akkor nektek hármatoknak vállalom (mármint Empty, Heisman ill Nelson). Ha akartok, akkor rendelhettek kártyát, elkülditek s aláíratom. Vagy esetleg úgy is lehet (ahogy nekem is van tőle), h válogatottbeli képére kaptok tőle aláírást, s akkor nem kell rendelnetek semmit. Ki h akarja.Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
Nelson87
Tito05
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Oké, akkor nektek hármatoknak vállalom (mármint Empty, Heisman ill Nelson). Ha akartok, akkor rendelhettek kártyát, elkülditek s aláíratom. Vagy esetleg úgy is lehet (ahogy nekem is van tőle), h válogatottbeli képére kaptok tőle aláírást, s akkor nem kell rendelnetek semmit. Ki h akarja.Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
Nelson87
több mint 8 éve
Ha tényleg tudsz szerezni,akkor szobrot emelek neked,és örök hálám fog kísérteni hátralévő életedben. 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
Szerkesztette: Nelson87
több mint 8 éve
ha egy biznisz beindul 😀 lécci lécciFúú én megköszönném 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
empty taxi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Fúú én megköszönném 😀Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
Tito05
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Satan fan vagy? 😀 ha gondolod nyáron szerezhetek tőle neked aláírást, anyósa Dióspatonyi (falu Dél-Szlovákiában), s nagyanyámhoz jár fodrászhoz, elég jó barátnők. Nekem is van pár cuccom tőle xDHmm,a 2000-es évek eleji szlovák csapat. Pálffy,Stumpel,Satan,Demitra...imádtam őket,de sajnos azóta tényleg lejtmenetben vannak.Igaz,Tatar nagyot dobna rajtuk,de még így sem hasonlítható össze a 15 évvel ezelőtti brigáddal.Mit csináltak ezek a szlovákok megint?! Ezzel akkor kb. tényleg ki is estünk már. Ugyanakkor elég szomorú nekünk, hogy simán megvertek minket, utána meg kikapnak majd mindenkitől.Először is a szlovák hoki elégé lejtmenetben van, 2000es évek elején 30-40 NHL-es játékosuk volt, ma 12, ebből csak 7 játékos 30 alatti, s ebből a 7ből csak Tomás Tatar, akit tényleg jegyeznek liga szinten... KHL szintén, 3-4 éve még 50-60 játékosuk volt, idei szezonban már csak 27
zavi27
Tito05
Nelson87
több mint 8 éve
Érhet ez a teljesítmény legalább egy NHL-es tryoutot Vaynak?1 meccs miatt nem hiszem... de Európán belül nagyon jó ajánló levél,mondjuk egy szlovák vagy cseh liga
Kenny
több mint 8 éve
Érhet ez a teljesítmény legalább egy NHL-es tryoutot Vaynak?
több mint 8 éve
Miért nem Rajna véd? Vay önbizalmát totálisan leromboljuk, pedig holnapi nap fontosabb. Ha holnap nem nyerünk, megcseszhetjük a "nagyok" ellen mutatott jó játékot.Én nem így látom. Egyrészt ma is bombajól véd megint ilyen sztárcsapat ellen, még jobban felhívhatja magára a figyelmet. Jelenleg nem ő az elsőszámú kapusa a csapatnak, a hátralévő két fontos meccsen majd védjen Rajna.
NB2
több mint 8 éve
Miért nem Rajna véd? Vay önbizalmát totálisan leromboljuk, pedig holnapi nap fontosabb. Ha holnap nem nyerünk, megcseszhetjük a "nagyok" ellen mutatott jó játékot.
több mint 8 éve
Vay első potyája.Nagyon fáradtnak tűnik a csapat, simán körbekorcsolyázzák embereinket az amcsik.
Tepper takarodj!