Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 8 éve
fodi91
196
az a gond, hogy kb. ez a max. amit ellehet érni. nézzük Ausztriát, van egy csomó ebel csapatuk és még se tudnak megragadni az elitben. hiába lesz 2 magyar csapat az ebelben nagy előrelépést az se fog hozni. igazából az kellene, hogy egyre több játékos játsszon az osztrák bajnokságnál jobb ligákban akkor lehetne innen tovább lépni és megragadni az elitben. igaz egyelőre már annak is örülnék ha stabil liftező csapat lennénk, mert még ez se adott.egyébként a hokiban hogy van a bajnokságok erősorrendje? gondolom nhl, khl és utána a többi, hogy van?
több mint 8 éve
Nézegettem a KHL tagjait. A Medvescsak Zagreb hogy a brébe kerül oda? Válogatott szinten sehol sincsenek, pedig van néhány horvát a keretben. Jó lenne abba a ligába eljutnia a Fehérvárnak, de ahhoz valami irgalmatlan lóvé kellene.cirka 10 mila euró a beugró, pontosabban évente ez a minimum büdzsé.... mivel Szlovákiában élek azért figyelemmel kísérem az itteni hokit is, hát egyenlőre nem egy sikertörténet a KHL... először lehúzott 1 évet a Lev Poprádon aztán a nagyobb nézettség, piac miatt átvitték Prágába... CSEHORSZÁGBAN. egy hoki fanatikus országban, úgy h döntőt játszott a csapat s így is tönkre ment, Slovan-t is tavaly majdnem kilépett, Fico (a szlovák Orbán, sőt még rosszabb) is közbenjárt az ügyben, h a Slovan maradhasson... a Medvescsak-nál is benne van hvisszatér a EBEL-be.... egyelőre még nem bírna el gazdaságilag egy KHL csapatot Magyarország,DE van jó hír is a vb után döntenek, h a MAC Budapest is mehet-e az EBEL-be + a Debreceni csapat meg szlovák ligában indulhat a jövő évtől, ha a szlovák szövetség megszavazza
tüsi91
jó irányba lépeget a magyar hoki szerintem 😊
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
www.jegkorongblog.hu/2016/05/11/szivjunk-magunkba-minel-tobb-tapasztalatot/#post-169885Ladányi teljesen korrekt értékelése. Remélem ma jó meccset sikerül tolni a finnekkel, s 5 gólnyi különbséget hozni.
több mint 8 éve
Nézegettem a KHL tagjait. A Medvescsak Zagreb hogy a brébe kerül oda? Válogatott szinten sehol sincsenek, pedig van néhány horvát a keretben. Jó lenne abba a ligába eljutnia a Fehérvárnak, de ahhoz valami irgalmatlan lóvé kellene.úgy, ahogy a Jokerit meg a Slovan. már pár éve ott játszanak.
tüsi91
egyébként valóban, a "van néhány horvát a keretben" a hangsúlyos, egyébként több légiósuk van, mint a komplett EBEL-nek összesen. mondjuk kell is ez ahhoz, hogy ne rázzák a meg pofonfát évi hatvanszor. és ez nagyjából helyre is teszi azt, hogy a horvátok miért vannak a Div I/B-ben - mert a válogatott kevesebbet profitál a három-négy rendes KHL-tapasztalatú játékosból, mint a 18 EBEL-tapasztalatúból
több mint 8 éve
Kérdésedben a válasz😊 Látod mennyit értek a capitalsnak, hogy ott voltak, most sem ők nyernek😊Nyilván erősítés, de ez egy csapatjáték. A tegnapi orosz meccset nem láttam pont, illetve a végére értem haza, ott a 2 szpíker dicsérte őket. Csehek ellen botrányosan játszottak. Kazahokat alig verték. Per pillanat Kanadát jobb csapatnak érzem. de messze még a vége, addig simán összeállhatnak.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Nézegettem a KHL tagjait. A Medvescsak Zagreb hogy a brébe kerül oda? Válogatott szinten sehol sincsenek, pedig van néhány horvát a keretben. Jó lenne abba a ligába eljutnia a Fehérvárnak, de ahhoz valami irgalmatlan lóvé kellene.
több mint 8 éve
Nem értek a hokihoz,de akkor most az oroszok előléptek a kanadaiak mellé mint torna esélyesek?Számít ennyit ez a 3 játékos?
több mint 8 éve
A penguins eléggé csapatként játszik a playoffban. Nehéz lesz őket megállítania bárkinek is. Jó kis párharc lesz azért, de Lets Go Pens.
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Akkor ennyi volt a Capitals lufi. Ovecskin már megint lecsúszik a Stanleyről. Nem tudni nyerni fog-e egyáltalán?A Capitals végrehajtotta azt a bravúrt, hogy a liga egyik, ha nem a legtehetségesebb játékosával 11 év alatt még a keleti döntőbe se sikerült bejutniuk.
Mindenesetre a Penguins-Lightning jó kis párharc lesz. Én előzetesen az évad elején újra a Stanley Cup döntőjébe vártam a Boltsot. Eddig jól haladnak.
danyly
több mint 8 éve
Én előzetesen az évad elején újra a Stanley Cup döntőjébe vártam a Boltsot. Eddig jól haladnak.és Stamkos nélkül voltak eddig a teljes rájátszásban. Össze lett rakva az a brigád rendesen. És Drouin sem sír már, hanem tudásához mérten játszik.
danyly
JT Daniels fan
több mint 8 éve
Akkor ennyi volt a Capitals lufi. Ovecskin már megint lecsúszik a Stanleyről. Nem tudni nyerni fog-e egyáltalán?Mindenesetre a Penguins-Lightning jó kis párharc lesz. Én előzetesen az évad elején újra a Stanley Cup döntőjébe vártam a Boltsot. Eddig jól haladnak.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 8 éve
Jogos, igaz!😊Ma pl tudták 13.00-kor adni😊a sporttv is elmehet ám odaHa meg 15tól lenne, akkor az lenne a baj, hogy miért ilyen korán ismétlik, mikor mindenki dolgozik, suliban van még akkor.
holnap 21.45-kor ismétlik meg az éjjeli PIT-WSH meccset, miközben a sport2 15.00-tól SEMMI élő műsor, csak a hétvégi focik ismétlése!
(m4 is felcseszte ma az agyam, szóval elegem lenni a tv adókból)
NB2
zavi27
2 élő jéghoki vb-s meccs lesz, nagyon csodálkoznék ha a kb 7 emberből egy sem mondaná be a végét...
(most nem azért de aki sportbuzi az tuti rendelkezik valami felvevővel 😊 )
NB2
több mint 8 éve
Ma pl tudták 13.00-kor adni😊a sporttv is elmehet ám odaHa meg 15tól lenne, akkor az lenne a baj, hogy miért ilyen korán ismétlik, mikor mindenki dolgozik, suliban van még akkor.
holnap 21.45-kor ismétlik meg az éjjeli PIT-WSH meccset, miközben a sport2 15.00-tól SEMMI élő műsor, csak a hétvégi focik ismétlése!
NB2
zavi27
2 élő jéghoki vb-s meccs lesz, nagyon csodálkoznék ha a kb 7 emberből egy sem mondaná be a végét...
(most nem azért de aki sportbuzi az tuti rendelkezik valami felvevővel 😊 )
több mint 8 éve
a sporttv is elmehet ám odaHa meg 15tól lenne, akkor az lenne a baj, hogy miért ilyen korán ismétlik, mikor mindenki dolgozik, suliban van még akkor.
NB2
több mint 8 éve
a sporttv is elmehet ám odaholnap 21.45-kor ismétlik meg az éjjeli PIT-WSH meccset, miközben a sport2 15.00-tól SEMMI élő műsor, csak a hétvégi focik ismétlése!
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Realitás. Ugye amikor nekünk kellene kezdeményezni egy jobb csapat ellen, akkor már kijön, hogy hol tartunk. Nincs gond ezzel, az is nagy dolog, hogy itt vagyunk. Volt két jobb meccs, két jobb ellen, de ahogy itt írták előttem először jussunk el arra a szintre, hogy stabilan feljussunk a második vonalból. Kell a rutin, ennyi helyzetet nem lehet elrontani. Kellene még egy EBEL-es csapat, kellene több légiós, aki játszik finn, svéd, német ligákban. (NHL, KHL álom). Nekünk a többség az EBEL-ben vagy még ott sem játszik. Ezért óriási teljesítmény, hogy megint itt vagyunk. Csak picit elhittük, hogy lehet sanszunk. Lehet drukkolni a franciáknak, németeknek, szlovákoknak, hogy verjék meg a fehéroroszokat. Aztán akkor ott 1 meccsen talán, nagyon talán valami csodát összehozhatunk.
több mint 8 éve
16 lövésből kapunk 5 gólt!Hát igen. Így nehéz. Ez nagyon messze van még a kielégítőtől is, nemhogy a klasszistól.
NB2
Nem értek a jégkoronghoz nagyon, de 3 az 5 ellen ez most kicsit cink volt nem?De.
Hanni
És így, hogy fel sem tudtunk állni...
Ez mindent elmond arról, hogy melyik csapat érdemli a 3. pontot.
több mint 8 éve
Nyilvánvaló volt, hogy simán ki fogunk esni, de szerintem a magyar jégkorongnak már az is nagy csoda lenne, ha mondjuk jövőre rögtön visszajutnánk és nem kéne megint 7 évet várni a következőre. Eljuthatnánk arra a szintre, mint mondjuk a szlovének, akik már vagy 10 éve lifteznek fel-le az első és a másodosztály között.Ok de azért buzi idegesítő, hogy kettős ember előnyből még kapura sem tudunk lőni. Aztán meg kapunk egyet. Messze a legszarabbul játszunk most, amikor a legjobban kéne. # rutintalanság
Kampman
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Nem értek a jégkoronghoz nagyon, de 3 az 5 ellen ez most kicsit cink volt nem?
több mint 8 éve
Kampman
28 330
Nyilvánvaló volt, hogy simán ki fogunk esni, de szerintem a magyar jégkorongnak már az is nagy csoda lenne, ha mondjuk jövőre rögtön visszajutnánk és nem kéne megint 7 évet várni a következőre. Eljuthatnánk arra a szintre, mint mondjuk a szlovének, akik már vagy 10 éve lifteznek fel-le az első és a másodosztály között.
több mint 8 éve
A 3. meccs és sajnos már a fáradtság jeleit lehet látni...
több mint 8 éve
Tüsi eljinxelte a malacunkat 😕
több mint 8 éve
Ennyire nem lehetünk szerencsétlenek!