NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Végre Végre Végre: P. K Subban 8 év 72 millió először 7 millás majd közepén 11 a végén 8 millás eloszlásokban! Go Habs for Stanley Cup 😀!!!
több mint 10 éve
Mikey
18 752
Dany Heatley Anaheimban. 1 év, 1 millió dollár. Ha az ikrek mellett újra régi önmagát idézné... nem folytatom. :cool: 😛
több mint 10 éve
Miller és 3 évre? Nem tetszik.Szerettem nézni a Buffalo-ban, de a csúcsformától már messze van. Lack mögé jó lesz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Kesler elvágyódott + a vezetőséggel sem jött ki. Tortorella elment de a baj maradt. Sajnos a keret iszonyat módon felfordult, így egy pár évig sok jót nem várok. Ezért is lett meghosszabbítva tavaly a Sedin ikrek kontraktusa, hogy legalább legyen vezér(ek) + betanítsák a fiatalokat, a leendő sztárokat és nyugodt szívvel mehetnek haza levezetni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
mret a kings ellen kell 2 minőségi center, aki felveszi a harcot velük, ez egyértelmű volt eddig is.na Kesler fedélzeten!!! Boninot sajnálom, de a következő lépcsőfokhoz kell Kesler, ez idén is egyértelmű lett!csebiminek kellett ez a bohóc??????gaben
Boninot nagyon sajnálom, de meg kellett húzni ezt, és nem adtunk nagy árat, nem ment egy prospect sem (kint írogatták, hogy Kerdiles/Etem még bele kellett volna kerülnie a transzferbe), és csa #10-et is megtartottuk - legalább azzal kiválasztottunk jóllakott óvódás gyereket-
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Ekblad lett az 1/1. 8 eve vittek utoljara vedot legelol.
több mint 10 éve
na Kesler fedélzeten!!! Boninot sajnálom, de a következő lépcsőfokhoz kell Kesler, ez idén is egyértelmű lett!csebiminek kellett ez a bohóc??????
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
na Kesler fedélzeten!!! Boninot sajnálom, de a következő lépcsőfokhoz kell Kesler, ez idén is egyértelmű lett!
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Dominik Hasek, Peter Forsberg, Rob Blake és Mike Modano az új Hall of Fame tagok. Szívemnek elég kedves névsor főleg Hasek miatt.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Megérdemelten.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Rangerséknél komoly bajok vannak... és nem csak a játékra értem.Nem akarták megzavarni a telefonját.
Cranston nagy király, megértem, na de azt nem észrevenni, hogy mögötte ott ül egy DeNiro is...? 😀Maka
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Maka
2 760
Rangerséknél komoly bajok vannak... és nem csak a játékra értem.Cranston nagy király, megértem, na de azt nem észrevenni, hogy mögötte ott ül egy DeNiro is...? 😀
több mint 10 éve
Két otthoni győzelemmel visszavág a Rangers.
több mint 10 éve
Mindkét meccsen kétgólos előnyből szopni hosszabbításban... priceless.Darksun3Úgy kell nekik, nem sajnálom őket, hagyták volna a Montrealt továbbmenni, nem lenne ilyen lelki problémájuk 😛 😀
több mint 10 éve
Mindkét meccsen kétgólos előnyből szopni hosszabbításban... priceless.
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Girardi b+ ... ez mi volt a végén? o.O
DS!
több mint 10 éve
Én Devils szurkoló vagyok, de azért húzza be a Rangers New Yorknak😊
több mint 10 éve
mindig csak a Mon-Chi(Chi) 😀Én nem annyira..... éjszakázni biztos nem fogok miatta 😕dandeHát egy Mon-Chi döntő több embert érdekelt volna az tuti.NB2
Lesz ez még így se!
több mint 10 éve
Én nem annyira..... éjszakázni biztos nem fogok miatta 😕dandeHát egy Mon-Chi döntő több embert érdekelt volna az tuti.
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Éjszakai közvetítés eredeti hanggal lesz?
több mint 10 éve
Én nem annyira..... éjszakázni biztos nem fogok miatta 😕