NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Hajnalban, ahogy elkezdett nyomni a Habs, azt hittem, nagyon csúnyán elverik a Rangers-t. De amikor Henrik god-mode-ban van, akkor nem lehet! Az az egy gól is nagyon szerencsétlen volt, ráadásul 17 másodperccel később jött az egyenlítés. Ott szerintem vége is volt a sztorinak.Price-ot sajnálom nagyon, úgy lenne az igazi a párharc, ha ő védene a MON-ban.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
A Habs mindig azonnal kiesik, miután kiütik a Bruinst, nhl axióma 😊Jakehomer😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Jó van látom hiába spoilerezek 😛 😀
több mint 10 éve
A Habs mindig azonnal kiesik, miután kiütik a Bruinst, nhl axióma 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Nagyon egyben van most a Rangers, biztos köze van hozzá St. Louis tragédiájénak is, de valahogy sugárzik belőlük a magabiztosság. Persze azért Price hiánya érezhető. Let's Go Rangers!!!
több mint 10 éve
Habs meccs:| Nem fogom megnézni az ismétlést pedig az elejéről lemaradtam, úgy tűnik ez a hajó elment grrrrrrrrrrrrrr.............. |
több mint 10 éve
Remélem ma sikerül egy kicsit helyre állítani a renomét, ha nem akkor még két szép mérkőzés vár ránk és pápá. Price sem biztos hogy játszik..... Éjjel 2-kor Sport 1, esti ismétlés holnap 22.15.Go Habs!!!!! 😀
több mint 10 éve
Véleményem a meccsről a Viccek topikban.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Hát én nem értem mi a tököm van itt ezeknek ma minden bemegy, remélem többet tényleg nem lőnek. Aztán meg lehet 4-0 küldenek el a francba, miért is jönne össze ááááááááááááááááááááááá
több mint 10 éve
Remélem a Rangers ellövi az összes gólját ma erre a párharcra.........elcseszett egy este ez a mai grrrrrrrrrrrrrrrrrrr
több mint 10 éve
Van baj.
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Ja hogy Montreal meccs már megy. Ez kell még nekem ma estére, hogy a Rangers nyerjen azután hogy Barca elbukta a bajnokságot........nyavalya törje ki..........dandeGallagher csak engem irritál 11-esben?
DS!
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Örök hála!!!Valaki tud adni valami normális streamet?LanceVancewww.ustvnow.com/
a regisztrációnál pipáld ki, hogy amerikai lakos vagy, és akkor egy hónapig hd-ben nézheted itt az országos csatornákat (abc, nbc, cbs, fox, cw, pbs)baggio
több mint 10 éve
Valaki tud adni valami normális streamet?LanceVancewww.ustvnow.com/
a regisztrációnál pipáld ki, hogy amerikai lakos vagy, és akkor egy hónapig hd-ben nézheted itt az országos csatornákat (abc, nbc, cbs, fox, cw, pbs)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ja hogy Montreal meccs már megy. Ez kell még nekem ma estére, hogy a Rangers nyerjen azután hogy Barca elbukta a bajnokságot........nyavalya törje ki..........
több mint 10 éve
Na ennyit a Ducks-os jóslatomról, ez a Kings meccs bántóan sima volt, de megérdemelten jutottak tovább, főleg, hogy kétszer is 7. meccsen, van tartásuk.Teemu előtt le a kalappal, kiváló játékos, a Kings játékosok is méltón búcsúztatták a saját közönsége előtt.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 10 éve
Beindult a Rangers. 😊
DS!
több mint 10 éve
..kicsit szorosabb meccset vártam..StezAlighanem a kacsák is.. :p
Amúgy brutál, amit ez az 'újkori Kings művel a rájátszás(ok)ban..
Edit: már 5-2.. :A:
több mint 10 éve
A Kings elég nagy irtást rendez, kicsit szorosabb meccset vártam. 😀
több mint 10 éve
Ennyit erről 😀:powerplay.hu/new/plekanecre+gondoltak%2C+krej%C4%8D%C3%AD+is+megteszi.html
Reméljük Pleks idén nem ér oda VB-re 😛
több mint 10 éve
Tényleg jó ez az idei PO, mert egyetlen szimpatikus PO csapat sincs már versenyben számomra, hasonlóan az NBA-hez, de semlegesként tényleg jók a párharcok 😛Ebből Hawks-Habs döntő lesz és a Ducks is tovább fog jutni, bár a vártnál jóval nehezebben.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!