NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
10
4
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Valószínűbb bár pont az utolsó 8 percet nem láttam, nem tudom mi történhetett. Mindegy, el kell felejteni, az otthoni kettőt behúzni és utána már rajtuk a teher.Akkor csak szimplán elbaszták. Mindenesetre kár érte, sokat dobott volna a hazai meccsek előtt.gabenmilyen bunda hol, na nehogy már plusz egy meccset akarjanak játszani, 23 éve nincs Stanley, nincs az pénz hogy eladják.dandeEzt nem hiszem el.Bunda szagú. Pedig már kezdtem örülni a 0-2 nek.gaben
A harmadik harmadban 7 lövésből 3 gólt kapni. És a hàrom gól 6 perc leforgàsa alatt. Ezt nem szabad hagyni.danyly
több mint 10 éve
Akkor csak szimplán elbaszták. Mindenesetre kár érte, sokat dobott volna a hazai meccsek előtt.milyen bunda hol, na nehogy már plusz egy meccset akarjanak játszani, 23 éve nincs Stanley, nincs az pénz hogy eladják.dandeEzt nem hiszem el.Bunda szagú. Pedig már kezdtem örülni a 0-2 nek.gaben
A harmadik harmadban 7 lövésből 3 gólt kapni. És a hàrom gól 6 perc leforgàsa alatt. Ezt nem szabad hagyni.danyly
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
milyen bunda hol, na nehogy már plusz egy meccset akarjanak játszani, 23 éve nincs Stanley, nincs az pénz hogy eladják.Ezt nem hiszem el.Bunda szagú. Pedig már kezdtem örülni a 0-2 nek.gaben
több mint 10 éve
Ezt nem hiszem el.Bunda szagú. Pedig már kezdtem örülni a 0-2 nek.
több mint 10 éve
elmennek a jó büdös...........................Ezt nem hiszem el.most kaptuk vissza amit az Ottawa ellen csináltunk. Onnan indultunk meg felfelé, remélem ez nem fordítottját jelenti..... nagyon dühítő
több mint 10 éve
Ezt nem hiszem el.A harmadik harmadban 7 lövésből 3 gólt kapni. És a hàrom gól 6 perc leforgàsa alatt. Ezt nem szabad hagyni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
jóvan nem vagyok itt látom sikerül elcsesznünk a francba pedig kézben volt grrrrrrr ez ma ilyen elszúrt nap ááááááááááááááá
több mint 10 éve
Én nem, mert kezdődik a Kentucky Derby 😊3-1. Ez az. Nincs megàllàs.Ők is hosszabbítást akarnak. Mindenki azt akar. 😀Gabesz92
Hajrà Kanada.danyly
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
3-1. Ez az. Nincs megàllàs.Ők is hosszabbítást akarnak. Mindenki azt akar. 😀
Hajrà Kanada.danyly
több mint 10 éve
3-1. Ez az. Nincs megàllàs.Hajrà Kanada.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Nenm szép dolog a káröröm de ez most Thortonnak kijárt 😀
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ez szomorú, hogy ilyen előfordulhat.Mi a baja a bostoniaknak Subban-nel? Erős nemtetszésüket fejezik ki ha hozzáér a pakkhoz.Van pár rasszista arrafelé
Eddig nagyon jó a mérkőzés. 😊xrace77
nhl.si.com/2014/05/02/cam-neely-racist-fans-dont-represent-boston-bruins/baggio
Most adott egy gólpasszt. 😕)
több mint 10 éve
Mi a baja a bostoniaknak Subban-nel? Erős nemtetszésüket fejezik ki ha hozzáér a pakkhoz.Van pár rasszista arrafelé
Eddig nagyon jó a mérkőzés. 😊xrace77
nhl.si.com/2014/05/02/cam-neely-racist-fans-dont-represent-boston-bruins/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Mi a baja a bostoniaknak Subban-nel? Erős nemtetszésüket fejezik ki ha hozzáér a pakkhoz. Eddig nagyon jó a mérkőzés. 😊
több mint 10 éve
Kane nem csúnya gólt ütött 😊video.nhl.com/videocenter/console?id=613424&catid=49
ja és korábban már írtam, de nem árt az ismétlés: HD stream az NBC-hez itt (ma pl. Montreal-Boston 18:30-tól)
www.ustvnow.com/ (a regisztrációnál pipáld ki, hogy "us citizen" )
---
több mint 10 éve
Nagyon komoly első meccs volt hosszabbítással, | Rangers győzelemmel | .Előre a Rangers - Canadiens Keleti döntőért! 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
A Cooloradot meg Roy miatt sajnálom. Jó lett volna netalántán miatta egy AVS-HABS SC de arra amúgy is kevés esély lett volna.dandeRoy nyugodtan nyerjen edzőként is Stanley Cup-ot, de azért nehogymá' első évében 😊
több mint 10 éve
Háháháháhá 😀 Így tovább fiúk, zseniális, nem gondoltam volna, hogy akár csak egy meccset is elveszünk. KITARTÁSA!!!! Go HabsdandeEgy újabb Habs söprésnek annyira tudnék örülni, na meg persze hugyosra röhögném magam a macikon.
A Kings remélem eléggé lefáradt és csak keresik majd a pakkot.
több mint 10 éve
Valóban az LA óriásit tett a SJS is most már elég szerencsétlen csapatnak tekinthető. A Cooloradot meg Roy miatt sajnálom. Jó lett volna netalántán miatta egy AVS-HABS SC de arra amúgy is kevés esély lett volna.Háháháháhá 😀 Így tovább fiúk, zseniális, nem gondoltam volna, hogy akár csak egy meccset is elveszünk. KITARTÁSA!!!! Go HabsdandeNo problemo. 😊
5 meccs, 5 győzelem. A Boston-nak esélye sincs.
Subban mikor máskor, a legfontosabb helyzetekben szerezte a gólokat (az elsőt és a minden eldöntőt). Amúgy is nagyon jó az emberelőnyös gólokban, ez most meg is mutatkozott.
De én nem mennék el szó nélkül az LA embertelen nagy tette mellett sem. 0-3-ról nem sok csapat tudott eddig fordítani (a major ligákat összevetve sem).
A Colorado-t meg sajnálom. Tényleg összeállt egy csapat, de a Minnesota összeszokottabb volt.danyly
több mint 10 éve
Háháháháhá 😀 Így tovább fiúk, zseniális, nem gondoltam volna, hogy akár csak egy meccset is elveszünk. KITARTÁSA!!!! Go HabsdandeNo problemo. 😊
5 meccs, 5 győzelem. A Boston-nak esélye sincs.
Subban mikor máskor, a legfontosabb helyzetekben szerezte a gólokat (az elsőt és a minden eldöntőt). Amúgy is nagyon jó az emberelőnyös gólokban, ez most meg is mutatkozott.
De én nem mennék el szó nélkül az LA embertelen nagy tette mellett sem. 0-3-ról nem sok csapat tudott eddig fordítani (a major ligákat összevetve sem).
A Colorado-t meg sajnálom. Tényleg összeállt egy csapat, de a Minnesota összeszokottabb volt.
több mint 10 éve
Háháháháhá 😀 Így tovább fiúk, zseniális, nem gondoltam volna, hogy akár csak egy meccset is elveszünk. KITARTÁSA!!!! Go Habs
több mint 10 éve
Gyilkos lesz a NY-i hetedik meccs. Szó szerint. xD Mason nagyokat fogott, és Simmonds-nak is nagy meccse volt.
több mint 10 éve
szokásos sunyiság. ráugrott Jumbo Joe-ra hátulról, leütötte a sisakját, amikor Thornthon megfordult hogy wtf, gyere öcsi akkor meg gyorsan iszkiri vissza. meccs közben gáncsolgat ilyesmi. nem vitatom el, remek goalie, de ezzel nem népszerű.megvédte a játékostársát (talán Doughty-t?) Thornton-tól 😀slowmotionLA Refs, a tegnapi után...patkány QuickpeteyMit csinált Quick? (Nem láttam semmit a párharcból és lusta vagyok utánajárni.)Darksun3