NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 10 éve
Meg Russel Crowe i ... 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Tééényleg ők is.Joey, Ross és Chandler.slowmotionJa őt tudom 😀LanceVanceVan valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceKangyal😊NB2
több mint 10 éve
Joey, Ross és Chandler.Ja őt tudom 😀LanceVanceVan valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceKangyal😊NB2
több mint 10 éve
Az szép: Japán Ukrajnát is elverte!Úgy tűnik nem mi leszünk azon meccs esélyesei. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
LanceVance
1 387
Ja őt tudom 😀Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceKangyal😊NB2
több mint 10 éve
Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceKangyal😊
több mint 10 éve
Van valaki aki a Rangersnek szurkol esetleg?LanceVanceNew Yorkban laknak pár száz ezren és nem a Yersey részben. S szerintem Glasgowban is vannak egy páran 😛 😉
több mint 10 éve
hát akkor már csak 1 kell a söpréshez 😊 de nehéz lesz az a 4. W :cool:hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.peteyNem akarom elkiabalni, de eddig fergetegesen jatszunk. Ennyi lott gol, igy szetzilalni egy ilyen vedelmet, es kapust ketszer is. Dehat messze meg a vege boven.zavi27
több mint 10 éve
Egyelőre nem sok esélyt látok rá. A jó játékosokat eltrade-elték, akik most javarészt PO csapatban tolják.Pedig nagyon drukkoltam nektek 😕 Na talán majd Tortorella jövőre összekapja őketdandeEbben mindenki megtalálja a magáét 😀Sajnos én nem találtam meg. 😥
www.youtube.com/watch?v=hjhzPXzdZ44dande
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Pedig nagyon drukkoltam nektek 😕 Na talán majd Tortorella jövőre összekapja őketEbben mindenki megtalálja a magáét 😀Sajnos én nem találtam meg. 😥
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.danyly
több mint 10 éve
Ebben mindenki megtalálja a magáét 😀Sajnos én nem találtam meg. 😥
2011-es képeken is csak a szomorú arcokat látni a lelátón.
több mint 10 éve
IgEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN csak megvan a fene vigye el, hajnalban aztán Hajrá Magyarok!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 10 éve
De nekünk sikerül azt a mázlista anyját a Tampának francba ráadásul egy teljesen szabálytalan gólt adnak meg nekik...............................................................dandeMeglesz az. 😉 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
De nekünk sikerül azt a mázlista anyját a Tampának francba ráadásul egy teljesen szabálytalan gólt adnak meg nekik...............................................................
több mint 10 éve
Remélem a NYR nem baltázza el megint a kétgólos előnyt...
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Aki csak tud ha egy pillanatra is nézzen bele a hangulat félelmetes. A Hoki itt van otthon reméljük május végére a kupa is hazatér 😀www.feed2all.eu/watch/255747/2/watch-montreal-canadiens-vs-tampa-bay-lightning.html
több mint 10 éve
Shawn84
8 527
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!gabenJaja. A hajamat téptem. Semmi nem sikerült ezen a meccsen. Vérszegények is voltunk kicsit, sok összetűzés is volt, ahhoz képest ami a meccseinken szokott. Anderson jól védett, de ezek a Dallas gólok igazából mindegyik a semmiből jött és potya volt. Ami úgy ahogy tetszett, az Smith-Pelley 1-2 ütközése. A kapu mögötti double hit meg Perryvel élmény volt. Rohadtul kellene azért Penner vagy hogy vissza ne sírjam Bobby Ryant. Ha a negyedik meccset hozzuk megnyugszok, de addig nagyon ideges leszek.
több mint 10 éve
Na ma irány a 4-0-rt jó lenne behúzni,..... Go Habs!!!!
több mint 10 éve
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!gabenazzal nem lehet számolni, hogy vki le fog-e sérülni vagy nem. Robidas volt eddig talán a legjobb védőnk...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Hát az első dallasi meccs gyalázatosra sikerült. Robidas persze megint lesérült. Még egyszer gratulálok, a Penner trade tényleg jól sikerült!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Garbutt elmehet a jó ... anyjába
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.peteyNem akarom elkiabalni, de eddig fergetegesen jatszunk. Ennyi lott gol, igy szetzilalni egy ilyen vedelmet, es kapust ketszer is. Dehat messze meg a vege boven.
több mint 10 éve
hát nem Quick önbizalomnövelő meccse volt a tegnapi 😀 meg a szerdai sem. egyet mindenképp el kell hozni LA-ből oszt jónapot.