Jégkorong

22 feliratkozó

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 082
Ha Crosbynak megy sokkal jobban teljesít az egész csapat. Elképesztő, hogy mekkora többletet ad a pályán. Nekem aztán teljesen mindegy melyik kedvencem lesz az MVP, de ezt csak a név miatt nem adják. Crosby agyrázkódásból visszatérve, messze nem 100%-os formában is mindent megtett a csapatért. Malkin is persze megtette volna, de szerencsére ő egészséges tudott maradni. Az igazi vezér Crosby volt, ettől még persze ha Malkin nem lenne itt, nem lenne kupa se, de teljesen egyetértek a döntéssel. Malkin renoméjának szerintem a sok kiállítás sem tett jót. Ettől még örülök, hogy évekig láthatom ezt a két srácot Pittsburghben. Csak remélni tudom, hogy Crosby agyrázkódásai miatt nem fog visszavonulni még.
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVP
eaglesmcnabb
Ő kapta 2009-ben, 3 köröb keresztül Crosby vitte a hátán a csapatot.
kishaszi
Ez azért nagyon messze van a valóságtól. A Caps elleni párharcra igaz legfeljebb. Malkin pedig a Hurricanes ellenit hozta le hasonló szinten. A többiből azért mindketten ugyanúgy kivették a részüket. Malkin akkor 5 ponttal gyűjtött többet, az már túl markáns különbség volt ahhoz, hogy átjátsszák Sidnek.
Soldados
Mert csak a pontokat nézed, de majd mondom leírom más szemszögből és nem csak a pontokat nézve.
kishaszi
Nem, pont nem csak a pontokat nézem. Abban idén minimális volt a különbség. Egyszerűen Malkin dominánssá tette a sorát, Sidnek sokszor voltak problémái a sorával együtt. Malkin sztem idén sokkal jobb és meghatározóbb volt, mint Sid - pontoktól függetlenül. Tavaly ugyanez igaz volt Kesselre, a HBK-sor olyan szinten tolta végig a PO-t, hogy gyalázat volt, hogy nem Kessel kapta a díjat. És ott sem a pontokról beszélek, hanem dominanciáról. És az nem Sid és a sora volt, hanem Kessel és a HBK-line.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
Malkin a legnagyobb király mondhat bárki bármit, komolyan nem értem mit kell még csinálnia ahhoz, hogy egyszer végre ő legyen az MVP
eaglesmcnabb
kishaszi
Ez azért nagyon messze van a valóságtól. A Caps elleni párharcra igaz legfeljebb. Malkin pedig a Hurricanes ellenit hozta le hasonló szinten. A többiből azért mindketten ugyanúgy kivették a részüket. Malkin akkor 5 ponttal gyűjtött többet, az már túl markáns különbség volt ahhoz, hogy átjátsszák Sidnek.
Soldados
Mert csak a pontokat nézed, de majd mondom leírom más szemszögből és nem csak a pontokat nézve.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
eaglesmcnabb
kishaszi

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska
A válogatottban Ovecskint szopkodják állandóan, klubszinten meg Crosbyt, kezd kicsit unalmas lenni
de ez legyen az én bajom :d Lényeg hogy nyert a Pens!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 717 — Cowboys fan
eaglesmcnabb
pl állampolgárságot cserélhetne
több mint 8 éve
eaglesmcnabb
Én egyetértek. Crosby fenomenális játékos, kora legnagyobbja. De ez nem jelenti azt, hogy például ebben a 25 meccses periódusban ő lett volna a legjobb. Ahogy én látom Crosbynak voltak kiemelkedő meccsei (pl a döntő 5. meccse), de többnyire inkább zseniális villanásai voltak. Malkin viszont az egész sorát dominánssá tette. És miatta volt domináns a sor a PO nagy részében. Nem véletlen, hogy ő +9-cel zárt. Tavaly ugyanezt éreztem Kesselnél. akkor ő az egész PO-t dominálta a sorával együtt.

De Crosby mivel pontokban nem sokkal maradt el tavaly Philtől, idén Genótól, így neki adták. A név miatt.

több mint 8 éve
eaglesmcnabb Cleveland Browns Virginia Tech Hokies 23 360 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
...
Soldados
Megmondtad vagy megmondtad?
Meg hát. 😊
Jó az NHL Pats-drukkerének lenni, mi? 😉
Sobri Jóska
Megmondtam. 😊 De nem egy-másfél hete, hanem már korábban. Valamikor az első fordulóban leírtam, hogy a Pens a legjobb, legmeggyőzőbb csapat. Persze akkor hozzátettem, hogy sok minden történhet, mint ahogy történt is, mert a rengeteg sérülés miatt sokkal nehezebb lett az út a vártnál. De amit akkor írtam az bebizonyosodott, ez a Pens még megtizedelve, a csúcsformától elmaradva is a legjobbnak bizonyult. Kb párharconként csak 1-2 igazán jó meccse volt a csapatnak. Így ritkán lehet nyerni, de a Pens átlagos, sőt, akár rosszul sikerült meccseken (lásd döntő első felvonása) is tudott nyerni.

Ami számomra rendkívül durva, hogy az elsőszámú kapust a PO 2/3-ában nélkülözve, a legjobb védőt, az egész PO-ban nélkülözve lett bajnok a Pens. Ezt nincs csapat, amelyik elviselte volna. (Mindenki képzelje el a Senators-t mondjuk Karlsson nélkül, vagy a Predatorst Rinne nélkül) És még ehhez jöttek sorozatosan az apróbb sérülések nagyon is meghatározó role playereknél, mint Kunitz, Bonino, Rust, Hörni. De a PO egyharmadában a TOP3 védőnkből 2 sérült volt, mert Daley és Schultz is kihagyott 4-4 meccset. És akkor Crosby rövidke pihenőjét még meg se említettem.

több mint 8 éve
amúgy Murray nyerte meg a döntőt, én vszeg neki adtam volna a Conn-t. elképesztő csak az, hogy az összefoglaló alapján miket védett az utolsó meccsen.
csebi
Murray azért nem kaphatta, mert a rájátszás kétharmadát kihagyta. Az meg persze überdurva, hogy így hozott három gólmentes meccset. Ha egyetlen kapusunk hozta volna ezt az összteljesítményt, akkor övé a Conn. Egyébként azt nem bántam volna, ha rendhagyó módon azt mondták volna, hogy a Pens kapusaié a trófea. 😊 (tudom, hogy ez lehetetlen)

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 632 — Lucas Scott
Mindössze 8 olyan játékosunk volt, aki mind a 25 meccsen játszott.
Soldados
lehet épp ezért pihentebbek voltak nálatok a játékosok a döntőben?
amúgy grat szép teljesítmény.
csebi
Nem hiszem. Szerintem a nagydöntő első 4 meccsén épp az volt a legnagyobb bajunk, hogy nem voltunk elég frissek. A Preds tök simán menetelt el a nagydöntőig, míg a Pens 7 meccses sorozatot játszott kétszer egymás után.
Soldados
picit irónia is volt 😊
amúgy annyira nem volt tök sima a Preds menetelése, a mi 6 meccsünk sztem felér egy keleti párharcos hét meccsel. több OT-val, és rengeteg ütközéssel, mi is sokat ütköztünk, és a Preds is felvette a kesztyűt. de vmien szinten ilyen a karma, azt amit a Preds a mi szériánkba kapott beleértve bírói tévedéseket, szerencsét stb az ellene fordult a döntőben.

amúgy Murray nyerte meg a döntőt, én vszeg neki adtam volna a Conn-t. elképesztő csak az, hogy az összefoglaló alapján miket védett az utolsó meccsen.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 942 — #NoStress
...
Soldados
Megmondtad vagy megmondtad?
Meg hát. 😊
Jó az NHL Pats-drukkerének lenni, mi? 😉

több mint 8 éve
Soldados
csebi
Nem hiszem. Szerintem a nagydöntő első 4 meccsén épp az volt a legnagyobb bajunk, hogy nem voltunk elég frissek. A Preds tök simán menetelt el a nagydöntőig, míg a Pens 7 meccses sorozatot játszott kétszer egymás után.

több mint 8 éve
Azért mert nagyon szűken látjátok ezt, ha lesz este kedvem beírom😛
kishaszi
Jó, de Te Crosby-hívő vagy. 😛 A pályán nem ő volt a legjobb, legalábbis szerintem biztosan nem, ahogy tavaly sem.

Az nem kérdés, hogy ő a legjobb hokis a földön, de ez a cím nem erre jár.

több mint 8 éve
Azért mert nagyon szűken látjátok ezt, ha lesz este kedvem beírom😛

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 632 — Lucas Scott
Soldados

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
Béczkó 1 264

Ez azért rendben van! Crosby MVP címével én sem értek egyet, szerintem Malkinnak kellett volna kapnia!
több mint 8 éve
Ez kissé szerencsés volt, mind a meg nem adott gól, mind a Preds 3. harmados nyomása és két kapufája miatt, de megvan. Összességében a legjobb csapat nyert.

Az a félelmetes ebben a Pens-ben, hogy a mostani playoffban úgy ért újra a csúcsra, hogy messze volt a csúcsformájától. És még így is a legjobb volt. Persze a csúcsforma elmaradásának megvannak az okai. Mindössze 8 olyan játékosunk volt, aki mind a 25 meccsen játszott. Nyolc. Ez brutális, nincs még egy gárda, amelyik ezt elviselte volna. A Pens elviselte, bárki esett ki, túlélte. A legmélyebb keret a sérülések miatt ahhoz kevés volt, hogy végig domináljuk a PO-t, mint tavaly, de ahhoz elég volt, hogy mindig villanjon valaki, amikor a legjobban kell.

NHL100, Penguins50, Champions5

Ahogy tavaly, úgy idén se értek egyet Crosby PO MVP-címével. De ennél nagyobb bajom sose legyen, minthogy kötelességszerűen osztogatják a legnagyobb sztárnak a címeket.

több mint 8 éve
Béczkó 1 264

Nem rossz!
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
A Caps tipikus alapszakasz-csapat, az első 82 meccset agyondominálják, aztán MINDIG jön a pofára esés. Azért az sokat elmond, hogy egy Ovecskinnel 2005 óta még egy keleti döntő sem jött soha össze.
Kampman
meg hát az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy erősen érik a Penguins duplázás, hihetetlen formában van a Pittsburgh és tényleges kihívót se igen látni
baggio
Csak nem sikerült sajnos április végén eljinxelni a dolgot... Pfej de utálom a dinasztiákat, ennél csak az gyűlöletesebb a sportban, mikor a bíró balfaszsága foszt meg egy csapatot egy teljesen szabályos góltól.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Béczkó 1 264
több mint 8 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 486 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Meleg volt, meg lesznek viták, de MEGVAAAAN!!!!! .-)

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 992 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
Figyeljétek meg a Preds feláll egy meccsre még, hogy aztán kiszopjanak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
ez brutális erődemonstráció volt
az első másodperctől!
nincs mese Soldinak van igaza ez a Pens ennyivel jobb 😉
remélem azért kiheveri a Preds és
lesz 7. meccs...