NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
63
10
19:00
RedZone week 12
41
8
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
35
7
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
28
10
Chicago Bears - Minnesota Vikings
19
7
Washington Commanders - Dallas Cowboys
8
3
Indianapolis Colts - Detroit Lions
5
5
Houston Texans - Tennessee Titans
4
3
Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Francokat! Ma verve voltak, csak jött az a szerencsétlen Ericsson bünti.ezt még RedWings drukkerként is el kell ismerni. Örülök, hogy egy pontot kitudtunk kaparni legalább. Félelmetes ez a Chicago....Habisajnos csak későn tudtam bekapcsolódni a RedWings-Chicago meccsbe, örülök, hogy vezetünk, 2 perchátra és gyakorlatilag eltelt 3 másodperc és gólt kaptunk 😀Dehogy kár, csoda a csapat 😊jjncaa
így tovább él a chicago streakje, kár érte...Habi
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
ezt még RedWings drukkerként is el kell ismerni. Örülök, hogy egy pontot kitudtunk kaparni legalább. Félelmetes ez a Chicago....sajnos csak későn tudtam bekapcsolódni a RedWings-Chicago meccsbe, örülök, hogy vezetünk, 2 perchátra és gyakorlatilag eltelt 3 másodperc és gólt kaptunk 😀Dehogy kár, csoda a csapat 😊jjncaa
JT Daniels fan
több mint 11 éve
sajnos csak későn tudtam bekapcsolódni a RedWings-Chicago meccsbe, örülök, hogy vezetünk, 2 perchátra és gyakorlatilag eltelt 3 másodperc és gólt kaptunk 😀Dehogy kár, csoda a csapat 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sajnos csak későn tudtam bekapcsolódni a RedWings-Chicago meccsbe, örülök, hogy vezetünk, 2 perchátra és gyakorlatilag eltelt 3 másodperc és gólt kaptunk 😀így tovább él a chicago streakje, kár érte...
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Csuda vigye el csak fordítottak a "Pici Macik" 😀 muszáj lesz verni a Pingvineket bár nagy csodának élném meg ha még ez is sikerülne, akkor már igazán kezdenék reménykedni benne, hogy van esélyünk rájátszásba jutni. Therrein is bizonyítani akarhat volt csapata ellen.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
15-3-1 😊 😊Sivatag széria 😀 Kettőt behúzunk
es most harom egymast koveto meccs jon a coyotes ellen. mini playoff!Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 751
15-3-1 😊 😊es most harom egymast koveto meccs jon a coyotes ellen. mini playoff!
több mint 11 éve
A jövő No.1. draft pickje, Connor McDavid: www.nytimes.com/2013/02/18/sports/hockey/connor-mcdavid-excels-in-ontario-hockey-league-and-is-on-way-to-stardom.html?pagewanted=all&_r=0
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Lehet hogy most 5 nap pihi van, de aztán jön 5 meccs 7 nap alatt.MikeyJaja az igaz. Megint beleestem abba a hibába hogy nem számoltam a rövid februárral. Azt hittem közte lesz mége gy 3-4 napos pihi.
több mint 11 éve
Mikey
18 751
Lehet hogy most 5 nap pihi van, de aztán jön 5 meccs 7 nap alatt.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Hogy van az, hogy 6 nap telik el 2 meccsünk között? Nem túl gyakran fordul ez elő NHL-ben. Idén meg még sűrűbb a program.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Viktor Fasth 8-0-0-s kezdését 2 éves, 5.8 milliós szerződéssel honorálta Bob Murray.Hát őő. Nem feltétlenül a legjobb döntés. Ezt meg lehetett volna lépni később is.
Jövőre 2.4 millió, aztán 3.4 millió dollár.
Egyrészt marha korai, másrészt Jónás csomagolhat.Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 751
Viktor Fasth 8-0-0-s kezdését 2 éves, 5.8 milliós szerződéssel honorálta Bob Murray.Jövőre 2.4 millió, aztán 3.4 millió dollár.
Egyrészt marha korai, másrészt Jónás csomagolhat.
több mint 11 éve
Én ink úgy fogalmaznék h fizikálisabb és kevesebb hely van a finom cselekre.Itt európában jól nézem, hogy nagyobbak a pályák az amerikaiakhoz képest? Épp Fehérvár-Insbruck meccs megy a sportklub-on és nagyon fura 😀Jól bizony. AZ NHL ezért is szórakoztatóbb és gyorsabb tempójú.Shawn84
Bocs az esetlegesen láma kérdésért, most kezdtem el jégkorongot nézegetni.dcsicsak
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Értem, köszi. Első pillantásra azt hittem, valami U14-es mérkőzés olyan picinek tűntek a pályán 😀
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Itt európában jól nézem, hogy nagyobbak a pályák az amerikaiakhoz képest? Épp Fehérvár-Insbruck meccs megy a sportklub-on és nagyon fura 😀Jól bizony. AZ NHL ezért is szórakoztatóbb és gyorsabb tempójú.
Bocs az esetlegesen láma kérdésért, most kezdtem el jégkorongot nézegetni.dcsicsak
több mint 11 éve
dcsicsak
1 553
Itt európában jól nézem, hogy nagyobbak a pályák az amerikaiakhoz képest? Épp Fehérvár-Insbruck meccs megy a sportklub-on és nagyon fura 😀Bocs az esetlegesen láma kérdésért, most kezdtem el jégkorongot nézegetni.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Lemaradtam 2-3 Anaheim meccsről, erre liga 2. helyen vagyunk 😀 Asszem csak győzelmeket nem láttam az elmúlt héten. 😀
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Kár hogy nem ad most "korai" meccset a Sport TV, szívesen néztem volna az ágyból a Blackhawsk - Kings mérkőzést de ha jól néztem akkor holnap este 7 órától New Jersey Devils - Ottawa Senators az S2-n
több mint 11 éve
Egy kis NHL hokiestét tartottam. Először megnéztem a floridai rangadót, ahol igen fordulatos és pörgős meccsen OT után a Tampa nyert. Aztán kíváncsi voltam, hogy mire mennek a szigetlakók az ördögök ellen. Mit mondjak igen simára sikeredett a meccs. Meg mondom őszintén nem láttam még idén Islanders meccset, így azt gondolná az ember ezen meccs megnézése után, hogy nem egy rossz kis csapat. De a mutatott eredmények nem mindig (sőt) ezt tükrözik. Tavares nagy napja volt ez, igen jól játszott.Harmadjára megnéztem a Canucks divíziójának csoportrangadóját, ahol 1-4-ről fordított és 6-4-re behúzta a meccset az Oilers. Idén először Nugent-Hopkins is betalált. Jó kis fiatal csapat ez az Oilers.
Előző játéknaphoz kapcsolódva: a Canuks-nál Henrik Sedin lett a franchise rekorder a pontok tekintetében 757 ponttal (ebből 586 assziszt). A korábbi legenda Markus Naslund rekordját adta át a múltnak. Remélem még az 1000-dik pontot is Canucks mezben éri el.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Tök tele van a csapattal. Bízom a jobb folytatásban, mert idegenben 0 a csapat. Meg még otthon.
több mint 11 éve
Hajrá Rajna! 😀
több mint 11 éve
Karlsson úgy nézki hogy season out sérülést szenvedett a Pitt ellen, Cook nyírta kiJack ZoltánKevered a Chris Simon esettel, ez unintentional volt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Akkor soah nem olvasnék, ugyanis 1-2 meccs hátrányban vagyok folyton. A Blues meccs pl ki is maradt.A tegnap leckéje: nem olvasunk jégkorongos fórumot és/vagy topikot, amíg be nem pótoltuk kedvenc csapatunk meccsét.A Blackhawks is legyűrve SO után.Ebbe sikerült belefutnom. De azért már megnézem. 😀Shawn84
9-2-1. Very Fasth start. 😉
A legszebb az egészben, hogy a házi góllövőlistát 5 találattal vezető Winnik mögött hét - ! - játékos is 4 góllal áll.
Nagyon kezd emlékeztetni ez a csapat a '07-esre. 😉Mikey
BTW, sorry.Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 751
A tegnap leckéje: nem olvasunk jégkorongos fórumot és/vagy topikot, amíg be nem pótoltuk kedvenc csapatunk meccsét.A Blackhawks is legyűrve SO után.Ebbe sikerült belefutnom. De azért már megnézem. 😀Shawn84
9-2-1. Very Fasth start. 😉
A legszebb az egészben, hogy a házi góllövőlistát 5 találattal vezető Winnik mögött hét - ! - játékos is 4 góllal áll.
Nagyon kezd emlékeztetni ez a csapat a '07-esre. 😉Mikey
BTW, sorry.