Jégkorong
23 feliratkozó
több mint 10 éve
YoungZeeZee
9 967
Valaki meg tudja azt mondani, hogy miért hordunk feketét?Pl a sisak miért nem fehér, piros vagy zöld?
több mint 10 éve
Gallóról mondták hogy figyelgetik a Torontotol nem?Nagyon tetszik a játéka.
több mint 10 éve
Na most 6 perc van vissza. Ezt meg kell csinálni, hogy 2vel menjünk a záró harmadra.
több mint 10 éve
Nem igaz, nem lehet ennyit hibázni...
több mint 10 éve
Jön a második harmadok meltdown 😕
több mint 10 éve
Ilyen balfasz gólt kapni...
több mint 10 éve
Lepkésből csúszott ki Rajnának a gólnál?
több mint 10 éve
Hagyjuk már, ilyenek tömkelegével vannak a túloldalon is, csak azokat basznak befújni...Pont azért... Ugyanazt érzem, mint bármely vízilabda meccsen, a bírók normálisan tűkön ülnek, h befújhassanak ellenünk vmit...
gabokocka
több mint 10 éve
Hagyjuk már, ilyenek tömkelegével vannak a túloldalon is, csak azokat basznak befújni...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Értem én h kell a győzelem, de jó lenne sportszerűen játszani...
több mint 10 éve
Az ostoba kiállításokkal ki is fogunk kapni, pedig simán verhetőek lennének
több mint 10 éve
Rajna bazmeg ez megint csúnya potya volt
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
na ennyi történik ha jön a mázlifaktor! ISTENI!!!azért a fehéroroszok se panaszkodhatnak ilyen téren 😛
gamerkr
több mint 10 éve
Nem baj, gyerünk srácok! Kell ez a W!!
több mint 10 éve
na ennyi történik ha jön a mázlifaktor! ISTENI!!!
több mint 10 éve
Mi van itten, te jó isten xD 2-0 😀
több mint 10 éve
Norvégok milyen jól nyomták. Svédek a rutinnal nyertek, játékba Norvégia minimum egyenrangú volt. Pedig rólul azt hittem gyengécskék. Azért sajnos nagyon efelé lógunk ki még innen. Tényleg minden meccs ajándék amit ezek a srácok adnak nekünk.
több mint 10 éve
www.eliteprospects.com/team.php?team=1674durva ez a fehérorosz keret,emberfeletti bravúr kéne.
több mint 10 éve
Bishop meg nagyon okosan kiszállt!Tavalyi Stanley Cup döntőben is volt ilyen. Akkor és most sem vallott szégyent Vasilevskiy. Nem tudom ki fog-e hagyni meccset Bishop, de az orosz ilyen "beugró" szintre nagyon jó.
gaben
De a védelem most sem volt piskóta a Tampánál.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
Bishop meg nagyon okosan kiszállt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Jensen tolt egy Forsberget a büntipárbaj végén. skandináv-skandináv, egyre megy...
több mint 10 éve
Greiss Tommy Salo-i magasságokban... Mindig a fehéroroszok lőnek ilyen gólokat 😊
Tepper takarodj!