Jégkorong
21 feliratkozó
több mint 11 éve
Én meg csak most tudom meg. 😕 Minden nap figyeltem a híreket, és persze pont tegnap nem volt rá egy szabad percem sem. Mindegy, örülök. 😊
Csak az lesz egy kicsit szar így, hogy mindegyik csapat csak a saját konferenciájában szereplő csapatok ellen fog játszani a megrövidített alapszakasz során. Így azért elmarad egy-két nagy rangadó + finom kis idegenbeli túrák. Na de ne legyünk telhetetlenek.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GO HABS
több mint 11 éve
Most akkor mindenki "haza" fog özönleni európából ? vagy az aki olyan szerződést kötött hogy a lockout végéig....stbJack ZoltánMindenki visszaözönlik hiszem NHL-es szerződésük érvényes ergo meg kell jelenniük a csapatjaiknál.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Most akkor mindenki "haza" fog özönleni európából ? vagy az aki olyan szerződést kötött hogy a lockout végéig....stb
több mint 11 éve
Vééégree!! És 2 év után Sport tv-s Nhl hoki is lesz Spiller papáékkal, mert tavaly meg ők nem adták, szuper!A tentative agreement has been reached between NHL and NHLPA - sourceEZAZZZZZZZZZZZZWester
véééééééégre bmeg!!!!!!!!!Habi
több mint 11 éve
Gabesz92
1 453
Egyébként vagy január 15.-én vagy (ami valószínűbb) január 19.-én kezdődnek a meccsek. 48 (inkább)vagy 50 meccses lesz így az alapszakasz és áprilisban kezdődik ugyanúgy a playoff. Sorsolás elméletileg hamarosan meglesz. 😊
több mint 11 éve
A tentative agreement has been reached between NHL and NHLPA - sourceEZAZZZZZZZZZZZZ
véééééééégre bmeg!!!!!!!!!Habi
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
A tentative agreement has been reached between NHL and NHLPA - sourcevéééééééégre bmeg!!!!!!!!!
JT Daniels fan
több mint 11 éve
Nem vagyok nagy jégkorong rajongó, de ezt a meccset kivételesen láttam. Több érdekes ítélete volt a bíróknak ellenünk, ez csak a jéghegy csúcsa volt. Nem is értem egy gólt hogy vonhatnak vissza azzal indokkal, hogy párás volt a gólkamera, nem látszott rajta semmi.
több mint 11 éve
stero
171
vicc, méghogy nem csalnak ellenünk...nem is tudom mit várt csicsó. nem is óvtam volna.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cNg9LIEKJ8k
Csicsó bá óvását elutasította az EBEL. erről ennyit. sógorok, pfejpetey
"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 11 éve
vicc, méghogy nem csalnak ellenünk...www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cNg9LIEKJ8k
Csicsó bá óvását elutasította az EBEL. erről ennyit. sógorok, pfej
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Jagr csapata is kezd visszatalálni a helyes útra 😊, KHL-ben kemény lenne egy Magnyitogorszk vs Dinamo Moszkva döntő
több mint 11 éve
Nah ha csak büntetőkkel is de az Atlant lenyomva idegenben. Dübörög a Traktooooooooooooor!!!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
imádom hogy a Klagenfurt 5 éve csak szopni jön ide, Gagner, Tyler Myersmeg NHL ide vagy oda 😀
több mint 11 éve
a tavalyi szezonja nagyon sült, ez tény. ha ezt tudja tartani akkor helye van a top 3-ban. szerintem. 😊steroJa OK, akkor tulképp egyetértünk 😊
több mint 11 éve
stero
171
a tavalyi szezonja nagyon sült, ez tény. ha ezt tudja tartani akkor helye van a top 3-ban. szerintem. 😊
több mint 11 éve
Nemtom, ha csak tisztán a számokat nézzük, tavaly csak Malkin és Stammer előzte meg őt a pontlistán, de mindketten elég fos védők. Ha pontátlagot nézünk, akkor meg Malkin és Crosby. De mindegy, nem fogunk ezen összeveszni, azért nem gondolom, hogy véletlenül lett volna 3. a mezőnyjátékosok közül a tavalyi Hart szavazáson. Én nehezen tudnék mást választani most egy saját franchise indításához, de elfogult vagyok 😊
több mint 11 éve
stero
171
pedig bőven van...Én nem tudok nála három jobbat jelenleg. Védekezést beszámítva persze.Rajnagiroux mint top 3. ez erős volt 😊steroValaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna
több mint 11 éve
Én nem tudok nála három jobbat jelenleg. Védekezést beszámítva persze.giroux mint top 3. ez erős volt 😊steroValaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna
több mint 11 éve
stero
171
giroux mint top 3. ez erős volt 😊Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
köszönöm a felvilágosítást 😊Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.Rajna
több mint 11 éve
Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?Jack ZoltánBriere és Giroux feltétlen, most a lokcout alatt ott tolják. Előbbi egy nagyon clutch, rutinos támadó, utóbbi pedig a világ top3 játékosában benne van, érdemes rájuk figyelni 😊 rajtuk kívül Mulock az, akit láttam már játszani, egy egész jól védekező csatár, aki szép agresszíven tolja és erőből veszélyes a kapura is időnként. Rankel, Hördler és Braun is válogatott, de róla nem maradt meg semmi emlékezetes. Meg Christensent láttam még a dánoknál, viszont kétlem, hogy ő DEL elitszint lenne.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Valaki tudna információt adni arról hogy az Eisbären Berlin csapatában kik a "sztárok" ?