Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Sose tudtam mi a különbség DVD-R és DVD+R között, melyiket érdemes venni. Valaki elmondja egyszerűen? 😀
több mint 14 éve
Már több mint egy hete elérhetetlen az EuroSport2 a UPC-nél.újrakeresed a csatornákat és már vissza is jön 😐
Nekem tányéros UPC Direct+-om van és nem jön be az adó, a szolgáltató pedig nem kapkodja el a válaszadást a kérdésemre.
Tud valaki erről valamit mi lehet a probléma?danyly
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Már több mint egy hete elérhetetlen az EuroSport2 a UPC-nél.szar a net
Nekem tányéros UPC Direct+-om van és nem jön be az adó, a szolgáltató pedig nem kapkodja el a válaszadást a kérdésemre.
Tud valaki erről valamit mi lehet a probléma?danyly
több mint 14 éve
Már több mint egy hete elérhetetlen az EuroSport2 a UPC-nél.Nekem tányéros UPC Direct+-om van és nem jön be az adó, a szolgáltató pedig nem kapkodja el a válaszadást a kérdésemre.
Tud valaki erről valamit mi lehet a probléma?
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Kb. 10x olvastam el a mondatot, de egy betűt sem értettem meg belőle. 😀azt be lehet valahol állítani twitteren, hogy amiket követek, azok ne jelenjenek meg az én tweetjeim között? mert a jjncaa-vel beolvasatnék pár külföldi szakírót, csak a sok angol szöveg meg teljesen szétzilálná a lényegetJJrutinos twitter használóként sem értem a kérdést 😀
ha csak a saját tweet-jeidet akarod olvasgatni, akkor kattints a "profil"-ra.Höri
több mint 14 éve
Mi nem fogjuk látni, hogy te kit követsz (vagyis megnézhetjük), ez nem fogja szemetelni a te posztjaidat, ha erre gondolsz (ha nem, akkor nem tudom).tenorxakkor ok, kösz 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Mi nem fogjuk látni, hogy te kit követsz (vagyis megnézhetjük), ez nem fogja szemetelni a te posztjaidat, ha erre gondolsz (ha nem, akkor nem tudom).
több mint 14 éve
nem sikerült rendesen megfogalmaznom 😊 mindegy, csinálok egy másik profilt külön ezért, úgy egyszerűbbazt be lehet valahol állítani twitteren, hogy amiket követek, azok ne jelenjenek meg az én tweetjeim között? mert a jjncaa-vel beolvasatnék pár külföldi szakírót, csak a sok angol szöveg meg teljesen szétzilálná a lényegetJJrutinos twitter használóként sem értem a kérdést 😀
ha csak a saját tweet-jeidet akarod olvasgatni, akkor kattints a "profil"-ra.Höri

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
azt be lehet valahol állítani twitteren, hogy amiket követek, azok ne jelenjenek meg az én tweetjeim között? mert a jjncaa-vel beolvasatnék pár külföldi szakírót, csak a sok angol szöveg meg teljesen szétzilálná a lényegetJJrutinos twitter használóként sem értem a kérdést 😀
ha csak a saját tweet-jeidet akarod olvasgatni, akkor kattints a "profil"-ra.
több mint 14 éve
azt be lehet valahol állítani twitteren, hogy amiket követek, azok ne jelenjenek meg az én tweetjeim között? mert a jjncaa-vel beolvasatnék pár külföldi szakírót, csak a sok angol szöveg meg teljesen szétzilálná a lényeget

---
több mint 14 éve
nemtom, de akkor biztos ez lesz a gond 😊 köszi!
több mint 14 éve
Korábban a maddennel meg tudtam csinálni, hogy asszem alt+enterrel kivettema menüt teljes képernyőről, és ablakban futott. Most win7-em van, és akármit próbálok, nem tudom kis ablakba rakni. Tudja valaki, hogy miért van ez, illetve hogy a picsába tudnám kis ablakba rakni?fetomymilyen videokártyád van? tudomásom szerint csak nvidiánál műxik.
|
több mint 14 éve
Korábban a maddennel meg tudtam csinálni, hogy asszem alt+enterrel kivettema menüt teljes képernyőről, és ablakban futott. Most win7-em van, és akármit próbálok, nem tudom kis ablakba rakni. Tudja valaki, hogy miért van ez, illetve hogy a picsába tudnám kis ablakba rakni?
több mint 14 éve
Nem tudom mennyire menő meg ilyenek, de a Zipfer nevű sor krvára jó és nagyon itatós is. Isteni! És egyébként szörnyű szar érzés, ha Csollány Szilveszter szolgál ki sörhassal és cigivel a szájában..
több mint 14 éve
na akkor hogy mondjam, főleg a szlopálós italokra igaz ez 😊 éppen azért, hogy minél többet vegyél belőleHát nem tudom, én azt szoktam meg hogy a nagyobb kiszereléssel jobban jár az ember 😊 + itt is csak a Becherovkára jellemző, pl.:Hát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊Rataxesamit írtál az majd' minden italnál így van, és nem csak itt, mindenholJJ
Bailey's
0.5 liter - 4000 Ft
0.7 liter - 5000 Ft
Malibu
0.5 liter - 3500 Ft
0.7 liter - 4000 Ft
Unicum
0.2 liter - 1800 Ft
0.5 liter - 3000 Ft
1.0 liter - Hamarosan...
A Becheren kívül mindháromnál a nagyobbal jársz jobban...Rataxes

---
több mint 14 éve
Hát nem tudom, én azt szoktam meg hogy a nagyobb kiszereléssel jobban jár az ember 😊 + itt is csak a Becherovkára jellemző, pl.:amit írtál az majd' minden italnál így van, és nem csak itt, mindenholJJezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊JJHát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊Rataxes
Bailey's
0.5 liter - 4000 Ft
0.7 liter - 5000 Ft
Malibu
0.5 liter - 3500 Ft
0.7 liter - 4000 Ft
Unicum
0.2 liter - 1800 Ft
0.5 liter - 3000 Ft
1.0 liter - Hamarosan...
A Becheren kívül mindháromnál a nagyobbal jársz jobban...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
amit írtál az majd' minden italnál így van, és nem csak itt, mindenholezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊JJHát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊Rataxes

---
több mint 14 éve
ezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊JJHát, igazság szerint épp tegnap fogyott el egy üveg Becherovkám (egyik kedvenc) + most is túl vagyok pár sörön (és pár még hátravan 😊 )... Valószínű ezért sem értem hogy következtettél erre... Vagy "idézőjelben" értsem? 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Becherovka:ezek szerint te sem sűrűn fogyasztasz alkoholt 😊
0.5 liter - 2500 Ft
0.7 liter - 4500 Ft
Ki az a hülye aki 0,7-est rendel 4.500-ért ahelyett hogy + 500 pénzt hozzátegyen és 2*0,5 litert kapjon...? 😊Rataxes

---
több mint 14 éve
Becherovka:0.5 liter - 2500 Ft
0.7 liter - 4500 Ft
Ki az a hülye aki 0,7-est rendel 4.500-ért ahelyett hogy + 500 pénzt hozzátegyen és 2*0,5 litert kapjon...? 😊
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
És hol nincs alkoholtilalom 11 után?Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?SchleckboltbanFake
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?Schleckboltban
több mint 14 éve
Gyorskérdés: Pest belvárosában hol lehet még alkoholt venni?