Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Most láttam meg pont és meg akartam köszönni.Itt meg is teszem : köszönöm szépen.
Go, Go Dolphins!!!!
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Átírtam Neked, most már hivatalosan is Dolphins fan vagy 😛Ez csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
Honnan tudod, hogy azt akarom, hogy Dolphins Fan. 😀danyly
Persze, hogy azt akarom, nem is akartam volna mást.danyly
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
Phúúúú ez durva volt. 😀Pedig egy Bills vagy Jets fan jobban menne a sig/avatarhozfetomyEgyenlőre csak fanságot választhatsz.szabaEz csak vicc volt. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 14 éve
Pedig egy Bills vagy Jets fan jobban menne a sig/avatarhozEz csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
több mint 14 éve
Ez csak vicc volt. 😊Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.szaba
Persze, hogy azt akarom, nem is akartam volna mást.
több mint 14 éve
Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Egyenlőre csak fanságot választhatsz.
több mint 14 éve
Köszi mindkettőtöknek a tippet illetve észrevételt.Honnan tudod, hogy azt akarom, hogy Dolphins Fan. 😀
több mint 14 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118
Előre is köszi.danyly
De kérned se kell, ha valamelyik szerkesztő észreveszi megkapod a Dolphins fan rangot...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?Itt kérheted a modiktól: http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?id=118
Előre is köszi.danyly
több mint 14 éve
Valaki tudna abban segíteni, hogy hogyan lehet megváltoztatni az XY Fan feliratot a profilban itt az oldalon?Előre is köszi.
több mint 14 éve
Nagyon hálás lennék,ha valaki levezetné, hogyan kell elvégezni a következő osztást:Én így csinálnám: http://img696.imageshack.us/img696/20/intfl.png
x^2
--------
1+x^2
lehet, hogy marha egyszerű csak én nem jöttem rrá. integrálásos feladat egyébkénttüsi91
több mint 14 éve
Nagyon hálás lennék,ha valaki levezetné, hogyan kell elvégezni a következő osztást:x^2
--------
1+x^2
lehet, hogy marha egyszerű csak én nem jöttem rrá. integrálásos feladat egyébként
több mint 14 éve
Egyik haveromnak kéne online kresz-gyakorlási lehetőség. Vmi hasonló jellegű kéne, mint a gépre telepíthető progi, csak online. Létezik ilyen?szabaElvileg ez jó: (Az elméletet tartó oktató mondta, amikor kellett...)
http://www.digikresz.hu/
[Én mondjuk sose használtam, odaadta az oktató pendrive-on a CD-n megvehető verziót.]
több mint 14 éve
Egyik haveromnak kéne online kresz-gyakorlási lehetőség. Vmi hasonló jellegű kéne, mint a gépre telepíthető progi, csak online. Létezik ilyen?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
próbáld meg szervizeltetni. Engem annó a 2,5 éves Acer-emmel elküldtek a picsába, hogy max 7000 forintért vesznek bele alkatrészt. ha annál többe van meg se csinálják...http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_206BW_201_wide_LCD_monitor-p28695.htmlatapapapróbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapamilyen samsung?haromt
több mint 14 éve
http://www.edigital.hu/Monitor/Samsung_206BW_201_wide_LCD_monitor-p28695.htmlmilyen samsung?haromtvalószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJpróbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapa
több mint 14 éve
dél-koreai 😛milyen samsung?haromtvalószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJpróbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapa
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen samsung?próbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.atapapaSamsung moncsi: tök sötétség, néhány másodpercenként bevillan a kép egy pillanatra, majd pár másodpercig megint sötétség. Mindezt folyamatosan :/valószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJ
Mi lehet a gond? Szervizelhető, vagy vegyek újat?atapapa
több mint 14 éve
próbáltam a másik gépemen, másik kábellel is, sajnos nem ott van a gond.Samsung moncsi: tök sötétség, néhány másodpercenként bevillan a kép egy pillanatra, majd pár másodpercig megint sötétség. Mindezt folyamatosan :/valószínűleg csak zárlatos (lehet hogy a videokártya romlott el mondjuk), egyedül a pixelhiba nem szervizelhető tudtommalJJ
több mint 14 éve
Samsung moncsi: tök sötétség, néhány másodpercenként bevillan a kép egy pillanatra, majd pár másodpercig megint sötétség. Mindezt folyamatosan :/Az én monitorom decemberben adta meg magát, hasonló tünetekkel. Mondjuk nekem csak egyszer villant fel a kép bekapcsolás után, aztán ment készenlétibe. Elfáradtak a kondik. Pár száz forintos alkatrészek, max pár ezerből megvan a javítás, ha hozzáértő csinálja és anyagáron. Tőlem szervízben alsóhangon 12-t akartak elkérni, plusz munkadíj, hát persze. 4 ezerből meglett, azóta újra tökéletes.

több mint 14 éve
jó, akkor hívjál a full kezdő buddy foxnak.na mindegy azért köszi 😊
tippre azt mondanám h ez az opció ára, de kevés az infóbriareos
több mint 14 éve
jó, akkor hívjál a full kezdő buddy foxnak.tippre azt mondanám h ez az opció ára, de kevés az infó
több mint 14 éve
Miért indulok mínusszal ha pld usd-t veszek? Eddig úgy tűnik hogy a prémium eladás/vételnél van egy szám például -0.020..akkor ezt levonja a tőkémből ha kereskedni akarok az usd-vel? 😊Valaki jártas tőzsdézésben? Lenne egy kérdésem ha van itt olyan 😊Hall Of Greencall me gekkobriareos
vagy a kezdeti letét? vagy ezek együtt ? 😀
több mint 14 éve
Valaki jártas tőzsdézésben? Lenne egy kérdésem ha van itt olyan 😊Hall Of Greencall me gekko
több mint 14 éve
Valaki jártas tőzsdézésben? Lenne egy kérdésem ha van itt olyan 😊