Kérdések bármiről

31 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
4.5JC6
megírva a foglalt terület 4,5?
Az számít, ha kevesebbnek látja mint 3.5 akkor egyszerűen valami írási hiba volt, ha újra írod lehet h jó lesz. Ha látja a teljes 3.5öt aminek rajta kéne lenni, de csak az egyik file-t a 3ból, akkor valami izgalmasabb baj van...Black_Adder
na, majd most szenvedek vele.
köszi
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
4.5JC6
megírva a foglalt terület 4,5?
Az számít, ha kevesebbnek látja mint 3.5 akkor egyszerűen valami írási hiba volt, ha újra írod lehet h jó lesz. Ha látja a teljes 3.5öt aminek rajta kéne lenni, de csak az egyik file-t a 3ból, akkor valami izgalmasabb baj van...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
4.5
több mint 15 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 496
Help!

Nero8-ban írtam ki adat dvd-t. raktam rá két filmet. az egyik két részes. összesen 3.8 giga. beteszem asztaliba és a 2 részes film 2. részét kezdi el lejátszani, a többi sehol. ez meg wtf????

help légyszi..JC6
Hány gigásnak látja a géped a DVD-t, amikor beteszed?

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 785 — Sworn to the Black
A neten azt olvasom, hogy nem kell Szerbiába útlevél, bár ez 2010 évi adat. Volt valaki mostanában? Mi a helyzet?catattack
Személyi elég magyar állampolgárnak. Nem tudom hol akarsz menni, de Tiszaszigetnél csak magyarok és szerbek mehetnek át, azt érdemesebb választani ha Röszke a cél, nincs a sok rühes vendégmunkás aki feltartson.
több mint 15 éve
catattack 3 520
A neten azt olvasom, hogy nem kell Szerbiába útlevél, bár ez 2010 évi adat. Volt valaki mostanában? Mi a helyzet?
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Help!

Nero8-ban írtam ki adat dvd-t. raktam rá két filmet. az egyik két részes. összesen 3.8 giga. beteszem asztaliba és a 2 részes film 2. részét kezdi el lejátszani, a többi sehol. ez meg wtf????

help légyszi..
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 339 — #NoStress

több mint 15 éve
tenorx 14 229 — fő libsi
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.tenorx
Nagy ujjakhoz ez az ideális telefon. Mindent tud amire csak szükséged lehet. 😊
Nekem, szintén nagy ujjakkal, hasonló van. 😊

Sobri Jóska
😀 A legjobb androidos telefon 😀
több mint 15 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 38 339 — #NoStress
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.tenorx
Nagy ujjakhoz ez az ideális telefon. Mindent tud amire csak szükséged lehet. 😊
Nekem, szintén nagy ujjakkal, hasonló van. 😊

több mint 15 éve
tenorx 14 229 — fő libsi
Most a Desire - Zt nézegetem, mert rohadt nagy ujjaim vannak, ahhoz meg ugye van billentyűzet, nem csak touch screen.
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Haveromnak Touch HD2-je van. Az is remek telefon.
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 190 — Browns GM
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorx
osztálytársamnak desire hd van. csak szuperlatívuszokban lehet róla beszélni, gyakorlatilag tökéletes (az árat leszámítva 😀)

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.tenorx
most volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
Hát a Nokia talán nem a legbiztosabb információforrás a kérdésben, tekintve hogy nem is gyárt androidos telefonokat.

egyébként itt van a mobilaréna beszámolója: http://mobilarena.hu/teszt/mobile_world_congress_2011_osszefoglalo/tenyek_es_szamok.html
Hát nekem nagyon nem az android leáldozása látszik belőle.

több mint 15 éve
tenorx 14 229 — fő libsi
Igazából azért kellene androidos mobil, mert nagy valószínűséggel azt fogom tanulni most elég sok óraszámban, hogy arra hogy kell appokat írni, és jó lenne egy 😛
több mint 15 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
most volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttalJJ Tiller
Tisztában vagyok vele, hogy jön a Nokia+Microsoftos Windows Mobile, de azért annak kell egy kis idő, még kinyírják az androidos mobilokat.tenorx
nem fogják

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 377 — hotty f*cking toddy
Leáldozott?
Én úgy tudtam hogy most jöttek még föl igazán. 😊 Mondjuk annyira nem követem a mobilipart.Döme
én is néztem nagyokat, de Barcelonában mindenki ott volt, aki számít, és több helyen is olvastam azóta

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tenorx 14 229 — fő libsi
Tisztában vagyok vele, hogy jön a Nokia+Microsoftos Windows Mobile, de azért annak kell egy kis idő, még kinyírják az androidos mobilokat.
több mint 15 éve
Döme Las Vegas Raiders 2 785 — Sworn to the Black
Leáldozott?
Én úgy tudtam hogy most jöttek még föl igazán. 😊 Mondjuk annyira nem követem a mobilipart.
több mint 15 éve
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 377 — hotty f*cking toddy
most volt amúgy a technológiai kiállítás barcelonában, ahol még a nokia is elismerte, hogy az androidos telefonoknak leáldozott, és ők is megállapodtak a microsofttal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
tenorx 14 229 — fő libsi
Gondolkodok egy androidos telefon vételén, konkrétan valami HTCn. Van valakinek bármi tapasztalta? A Desire tetszik jelenleg.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Még régebben valaki említette hogy ZTE Blade telefonja van. Az illető megmondaná hogy hogy lehet rá játékokat telepíteni? 😊adam8
ha jól emlékszem,Schlecknek van ZTE-jeNewman
Jah, nekem van. Egyébként ugyanúgy, mint bármelyik androidra. Letöltöd Marketből őket, vagy a netről, majd rámásolod a telefonra és astro-val vagy bármi hasonló progival felteszed.

több mint 15 éve
Newman Philadelphia Eagles Clemson Tigers 8 228 — Ready to Rumble
Még régebben valaki említette hogy ZTE Blade telefonja van. Az illető megmondaná hogy hogy lehet rá játékokat telepíteni? 😊adam8
ha jól emlékszem,Schlecknek van ZTE-je

több mint 15 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Még régebben valaki említette hogy ZTE Blade telefonja van. Az illető megmondaná hogy hogy lehet rá játékokat telepíteni? 😊

több mint 15 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Ó, én csak figyeltem, nem személyes tapasztalat. 😊
De egyébként nem 😀
DS!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/