Kerékpár
22 feliratkozó
22 órája
Mindenki nyugodjon le a picsába, a holnapi közvetítésben nem lesz benne semmi, ugyanis szünnap.😀és szerinted az összefoglaló műsort jó sittpakolóként ki fogja alábüfögni? xd
Bodnáros írással 100%-ban egyetértek. A Valtert utálók 90%-a szerintem miatta utálja a gyereket. XD
eaglesmcnabb
a '24-es giron volt egy szakasz, a mortirolos után, ahol szökött és az apja volt a stúdióban. az valami hatalmas volt, ahogy ez az elvtelen nyalista ott próbált lelkesedni és a saját apja mondta meg neki virágnyelven élő adásban, "kussoljál már bazmeg, gyenge a gyerek, mint a szar. úgy fogja pogacar hülyére venni a mezőnyt ahogy akarja, nemhogy attilát." voltak is nagy csendszünetek minden valter tibor gondolatmenet után, mert vagy nem értette miről beszél vagy nem erre van kondicionálva az az ecsetfejű agyhalott xd
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
23 órája
Mindenki nyugodjon le a picsába, a holnapi közvetítésben nem lesz benne semmi, ugyanis szünnap.😀Bodnáros írással 100%-ban egyetértek. A Valtert utálók 90%-a szerintem miatta utálja a gyereket. XD
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
youtu.be/3azo00_zwkQ?t=525&is=VeMmenwEpg5lka818:45
Ezért kell a mi pénzünkön kiküldeni az M4-et. 😀
1 napja
mint az ellenőröket idekeverni. Ezt vki megírhatná Bodnárnak is, mert annyira imádja a hatásvadász faszságokat, hogy holnap biztos ez is elő fog jönni a közvetítésben : Dha csak a holnapi közvetítésben hozná fel, azt túlélné mindenki 🙃 bodnár az esbringa tehetségtelen seggnyaló segédmunkása. elhordja a sittet, leveri a vakolatot, elolvassa a het nieuwsbladot meg mindegyik pletykalapot minden nap, írja a cikkeket, csinálja a podcasteket, amihez lantinak vagy révnek semmi érkezése se kedve nincs, nyalja valter meg dina seggét úgy, hogy már nekem kellemetlen, cserébe van munkahelye. egy respektálható skillje van közvetítés közben. heliképből 400 méterről megmondja segítség nélkül, hogy a 23 fős szökevénycsoportba melyik caja ruralos vagy totalenergie-s noname szerencsétlen bírta beverekedni magát. cserébe kurva buta szegénykém, kedvencem (de ez mondjuk az egész kollektívára igaz), amikor abakuszon próbálják szakaszok végén kiszámolni az összetett állását 😭
balintbaba
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
1 napja
Ja, felmérhette, de ne legyen itt megint olyan mosdatás, mint mikor állítólag egy amatőr belehajszolta lefelén egy bukásba, ahol a dán volt a balfasz, az amatőr meg csak simán fasz.Felmérte, de tévedhetett, nem?Pogi is megemlítette, amit olvastam már pár helyen, hogy mennyire volt köze a bukáshoz az éjszakai ellenőrzésnek.Na mennyire? : DD Eléggé utólagos belemagyarázásnak tűnik. Ebbe a kanyarba nem ekkora sebességgel kellett volna bezuhanni. Ha nem Dzsónasz esik el, akkor elesett volna más. Ha meg tényleg az ellenőrök baszogatása miatt esett el, akkor is a dán hibája, hogy nem mérte fel normálisan a mentális/fizikális állapotát a mai szakaszhoz.
zacknorb
balintbaba
Egy éjszakai ellenőrzésnek nyilván van utóhatasa a következő napra, de nem egyértelmű ok-okozatiság, nem elkerülhetetlen következmény, hogy ebből bukás legyen.
Szóval lehet konteózni...
Őszentsége Sobri Jóska
Itt sokkal előbb kellene pl. Campenaerts-ot elővenni, mint az ellenőröket idekeverni. Ezt vki megírhatná Bodnárnak is, mert annyira imádja a hatásvadász faszságokat, hogy holnap biztos ez is elő fog jönni a közvetítésben : D
Amúgy meg nagy chapeau Remconak, így kell ezt csinálni!
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Felmérte, de tévedhetett, nem?Pogi is megemlítette, amit olvastam már pár helyen, hogy mennyire volt köze a bukáshoz az éjszakai ellenőrzésnek.Na mennyire? : DD Eléggé utólagos belemagyarázásnak tűnik. Ebbe a kanyarba nem ekkora sebességgel kellett volna bezuhanni. Ha nem Dzsónasz esik el, akkor elesett volna más. Ha meg tényleg az ellenőrök baszogatása miatt esett el, akkor is a dán hibája, hogy nem mérte fel normálisan a mentális/fizikális állapotát a mai szakaszhoz.
zacknorb
balintbaba
Egy éjszakai ellenőrzésnek nyilván van utóhatasa a következő napra, de nem egyértelmű ok-okozatiság, nem elkerülhetetlen következmény, hogy ebből bukás legyen.
Szóval lehet konteózni...
1 napja
Pogi is megemlítette, amit olvastam már pár helyen, hogy mennyire volt köze a bukáshoz az éjszakai ellenőrzésnek.Na mennyire? : DD Eléggé utólagos belemagyarázásnak tűnik. Ebbe a kanyarba nem ekkora sebességgel kellett volna bezuhanni. Ha nem Dzsónasz esik el, akkor elesett volna más. Ha meg tényleg az ellenőrök baszogatása miatt esett el, akkor is a dán hibája, hogy nem mérte fel normálisan a mentális/fizikális állapotát a mai szakaszhoz.
zacknorb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
1 napja
Pogi is megemlítette, amit olvastam már pár helyen, hogy mennyire volt köze a bukáshoz az éjszakai ellenőrzésnek.
1 napja
Azon túl, hogy az UAE kb del Toroért ment végig, azért komolyat ment Remco, nagyon!Ilyen hegyen nem rémlik mikor volt olyan, hogy nem "rogyott meg"...Nice job!
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
Kemény ez a Red Bull, a 3. számú segitő nyer hegyiszakaszt. 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
1 napja
Pogacar eldobott még 1 szakaszt a semmiért, nem értem ...Nem baj, ha nem utáltatod meg magad a mezőnnyel.
Sixo
Szerintem okosak, hogy figyelnek erre.
1 napja
Remco redemtion
1 napja
Na, lesz itt versenyAhhoz nagyon meg kellene Remconak feküdnie valamelyik szakaszon, mert a TT-n fog még adni a mehikóinak. Mondjuk erre Evenepoel-t ismerve azért van sansz. 😀
Hogyan hozzák be Del Torot 2.nak
zacknorb
1 napja
Na, lesz itt versenyHogyan hozzák be Del Torot 2.nak
1 napja
Fèlreèrthetően írtam, ennyi egy embet versenye 😔Igazából versenyt láthatunk mert Pogi megy mindigEnnyi a verseny...Eddig is ennyi volt 😕 De sajnos így nulla versenyt látunk.
dande2
Nomac
zacknorb
1 napja
Igazából versenyt láthatunk mert Pogi megy mindigEnnyi a verseny...Eddig is ennyi volt 😕 De sajnos így nulla versenyt látunk.
dande2
Nomac
1 napja
Ennyi a verseny...Eddig is ennyi volt 😕 De sajnos így nulla versenyt látunk.
dande2
1 napja
Ennyi a verseny...
1 napja
És fel is adta.
1 napja
Kulcscsont gyanús
1 napja
Pogacar is kozel volt
1 napja
Na bakker Ving bukott ès over úgy tűnik....😔
1 napja