Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 4 éve
no
7 304
A teljesitmenyerol beszelek.Wilco sosem volt jóItt Wilco-rol nem tudunk megegyezni, inkabb hagyjuk aki nincs is itt es agree to disagree.Ahhoz képest igen, Hindley-Tao-Almeida hármashoz képest nem, sőt még Dennis is többet megy, mint amit ő tudnaIgen a karanten berakott neki es a Dauphine-n szar formaban es ezert lett idekuldve es onnan felfele indult a formaja es ennyi. A T-Adriatico-n ehhez kepest mar jol ment. Carapaz egy kulon kerdes2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
Willie Parker
no
Willie Parker
no
Willie Parker
BTW sokan orulnenek Wilco teljesitmenyenek.
több mint 4 éve
Gesink, Kuss szint, sima echte Jumbo segítő kaliberWilco sosem volt jóItt Wilco-rol nem tudunk megegyezni, inkabb hagyjuk aki nincs is itt es agree to disagree.Ahhoz képest igen, Hindley-Tao-Almeida hármashoz képest nem, sőt még Dennis is többet megy, mint amit ő tudnaIgen a karanten berakott neki es a Dauphine-n szar formaban es ezert lett idekuldve es onnan felfele indult a formaja es ennyi. A T-Adriatico-n ehhez kepest mar jol ment. Carapaz egy kulon kerdes2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
Willie Parker
no
Willie Parker
no
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Wilco sosem volt jóItt Wilco-rol nem tudunk megegyezni, inkabb hagyjuk aki nincs is itt es agree to disagree.Ahhoz képest igen, Hindley-Tao-Almeida hármashoz képest nem, sőt még Dennis is többet megy, mint amit ő tudnaIgen a karanten berakott neki es a Dauphine-n szar formaban es ezert lett idekuldve es onnan felfele indult a formaja es ennyi. A T-Adriatico-n ehhez kepest mar jol ment. Carapaz egy kulon kerdes2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
Willie Parker
no
Willie Parker
no
több mint 4 éve
no
7 304
Itt Wilco-rol nem tudunk megegyezni, inkabb hagyjuk aki nincs is itt es agree to disagree.Ahhoz képest igen, Hindley-Tao-Almeida hármashoz képest nem, sőt még Dennis is többet megy, mint amit ő tudnaIgen a karanten berakott neki es a Dauphine-n szar formaban es ezert lett idekuldve es onnan felfele indult a formaja es ennyi. A T-Adriatico-n ehhez kepest mar jol ment. Carapaz egy kulon kerdes2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
Willie Parker
no
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Ahhoz képest igen, Hindley-Tao-Almeida hármashoz képest nem, sőt még Dennis is többet megy, mint amit ő tudnaIgen a karanten berakott neki es a Dauphine-n szar formaban es ezert lett idekuldve es onnan felfele indult a formaja es ennyi. A T-Adriatico-n ehhez kepest mar jol ment. Carapaz egy kulon kerdes2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
Willie Parker
no
több mint 4 éve
no
7 304
Igen a karanten berakott neki es a Dauphine-n szar formaban es ezert lett idekuldve es onnan felfele indult a formaja es ennyi. A T-Adriatico-n ehhez kepest mar jol ment. Carapaz egy kulon kerdes2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
Willie Parker
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.Hát én végigszenvedtem, de semmi extrát nem hozott ott sem, Tao és Carapaz látványosan erősebbek voltak nála az újranyitás óta. Mindegy, egy bukás/sérülés/rossz forma mindig benne van a pakliban
tüsi91
több mint 4 éve
Szépen kiurult amúgy a 3 hetes menők tábora. Alig vannak már igazi kapitányok, csak kinevezett töltelékek. Nem csoda, hogy simán lenyomjak a fiatalok vagy a hátulról jövök az elmenoket.Roglic, Pogacar tűnik konstans elitnek, a többi eddig kb one hit wonder. Nyilván Bernal mondjuk fog még bőven versenyt nyerni, de lehet ő túl korán ért a csúcsra
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
2. lett Tirrenon, s onnan még 3 hét volt a Giro start. Szerintem jó úton haladt a formába hozásban.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Thomas nagyon gyenge volt a Tirrenon és a Dauphine-n is, a legjobbját ITT hozta a vb-n. A Tirrenon egy pillanatra nem tudott egy-egyben betámadni egy esélyest sem, és Yates-sel sem tudott menni a hegyen. Szerintem az idei nem az ő GT éve volt, egyszerűen rosszat tett neki a karantén.Keves idot volt itt, hogy kijelenthessuk.Az kemeny ha az Ineos innen is megrajzolja a mezőnyt, GTNyertek 6 szakaszt, már ez baromi nagy eredmény. Amúgy sztem Thomas gyenge volt
Utcahosszal nyert volna.
Toca
Willie Parker
Ma viszont nem nagyon volt eselye hindleynek, igy utolag kar volt annyit tamadnia a vegen, eleg lett volna a vegen, akkor a holland talan nem kap csak 1 percet.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Merckx 8 szakaszt nyert egy Tour alatt, kétszer is. vueltan rik van looy meg egyszer egymaga 12-t egy evben.
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Brutális lenne ha az Ineos egy B tervvel behúzná.A top Cavendish egyedül hozott ilyesmiket 😊
Ráadásul úgy, hogy Ganna top favorit holnap, a legnagyobb veszély rá meg Dennis. Nyert valaha egy csapat 7 szakaszt egy GC-n? Vagy 6-ot?
tüsi91
több mint 4 éve
tüsi91
11 023
Brutális lenne ha az Ineos egy B tervvel behúzná.Ráadásul úgy, hogy Ganna top favorit holnap, a legnagyobb veszély rá meg Dennis. Nyert valaha egy csapat 7 szakaszt egy GC-n? Vagy 6-ot?
több mint 4 éve
Hát ma legalább 3 csapat ment dennis irama ellen hátul, és még ők is kaptak. Én nem látom, hogy jöhettek volna ki jobban ebből, max annyi előnyük származott volna hogy keldermannak 40-50 mp-t kellene ledolgozni holnap, hindleynek meg 3 percet. Több esély van rá hogy holnap 0-ról megoldja hindley, mint hogy kelderman megoldaná -50-ről.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Mapei, ulj le egyes.Persze nyerhet, hiszen bármi történhet Geoghegan Harttal, de gyakorlatilag saját magukat szopatták le, hogy annak van eselye aki nem erős ITT-n. ( mondjuk gondolom te is erre gondoltál az elbaszott bagázzsal).
Sunweb siman nyerhet holnap, de elbaszott egy bagazs- holnap kiderul
no
Amúgy vicces mennyire mondták, hogy Hidnley az erősebb aztán GH csak annyit akart, hogy lehessen tenni a kereket.
több mint 4 éve
no
7 304
mibol veszed?Az kemeny ha az Ineos innen is megrajzolja a mezőnyt, GT.. Amúgy sztem Thomas gyenge volt
Utcahosszal nyert volna.
Toca
Willie Parker
több mint 4 éve
no
7 304
Ha Atti igy ment volna végig, akkor nem bukok annyit fantasyben 😀Ugyan erre a szakaszra csunyan rapihent es meg is erte, de eselye nem lett volna vegig igy menni. Viszont ha Masnada kapitanykent a CCC-ben marad akkor ot egy top5-hoz segithette volna es akkor sokszor lett volna kepen.
Wilco lefőtt, ezert nem maradt hatra vele hindley legutobb
eaglesmcnabb
Wilco-val nem ertek egyet de mindegy.
több mint 4 éve
no
7 304
Mapei, ulj le egyes.Sunweb siman nyerhet holnap, de elbaszott egy bagazs- holnap kiderul
több mint 4 éve
Keves idot volt itt, hogy kijelenthessuk.Az kemeny ha az Ineos innen is megrajzolja a mezőnyt, GTNyertek 6 szakaszt, már ez baromi nagy eredmény. Amúgy sztem Thomas gyenge volt
Utcahosszal nyert volna.
Toca
Willie Parker
Ma viszont nem nagyon volt eselye hindleynek, igy utolag kar volt annyit tamadnia a vegen, eleg lett volna a vegen, akkor a holland talan nem kap csak 1 percet.
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Az kemeny ha az Ineos innen is megrajzolja a mezőnyt, GTNyertek 6 szakaszt, már ez baromi nagy eredmény. Amúgy sztem Thomas gyenge volt
Utcahosszal nyert volna.
Toca
több mint 4 éve
Az kemeny ha az Ineos innen is megrajzolja a mezőnyt, GTUtcahosszal nyert volna.
több mint 4 éve
Jó ez a Giro azért, jönnek a fiatalok, kicsit outsider emberek mennek egy GT győzelemért, és szoros végig. Imádok a Grand Tourokat 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ha Atti igy ment volna végig, akkor nem bukok annyit fantasyben 😀Wilco lefőtt, ezert nem maradt hatra vele hindley legutobb
több mint 4 éve
Most látom hogy Hart még a fehér trikóért is teker, amilyen régóta ott van azt hittem már öreg😅 azt csak 25 éves
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz