Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 3 éve
Én nagyon agyalok hogy hova menjek a zászlómmal és a söreimmel nézni az eseményeket.Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
dande
shawnka
Parlament és az utolsó kilométer az opciók.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
dande
több mint 3 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
shawnka
több mint 3 éve
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
több mint 3 éve
A Fővámon akkora tömeg volt, hogy csak a híd felénél tudtam állni
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Elképesztő tömeg volt az AndrássynSztem (remélem) el fogják hozni 10 éven belül a Tourt is
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Pont mellettünk állt le Valter csapattársa, Démare kerékcserére, hazasétáltunk, eurosport bekapcs, erre rögtön őt mutatják a tv-ben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Akkor indul a mandula jó szórakozást a kint lèvőknek 😊
több mint 3 éve
Kár hogy csak ilyen gagyi sapit lehet kapni…Még jó, hogy sikerült rá egy Atti aláírás 😊
több mint 3 éve
Azok kulacsok teMi taktikusan kimegyünk a budafoki útra, és a gyerekkel megnézzük a nagy elvonulást fél egy körül 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
hűbakker, vajon mi volt a dobozokban? "táplálékkiegészítő"? "vitamin"? 😀
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
"Május 6-án a Nyugati pályaudv 13-as vágányáról két alkalommal (13:20-kor és 14:20-kor) INGYENES járatot indítunk Nagymaros-Visegrád állomásig, illetve a verseny után Nagymarosról vissza a Nyugati pályaudvarra 18:44-es, illetve 19:47-es indulással." #esbringa
— Megismered a hangomat 🇭🇺 🚴♀️ 🏃♀️ Elsker 🇩🇰 (@Freepenalties) May 5, 2022
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
"Május 6-án a Nyugati pályaudvar 13-as vágányáról, 13:20-kor és 14:20-kor Nagymaros-Visegrád állomásig ingyenes Giro-expressz szállítja a szurkolókat. A beszállás érkezési sorrendben lesz, aki nem fér fel, az menetrend szerint közlekedő vonatokkal még eljuthat a célig, természetesen már viteldíjért."forrás: telex.hu/sport/2022/05/05/giro2022-giro-d-italia-lezarasok-forgalomkorlatozas-megkozelites-szurkolas-vonat-komp-bringa-kerekparverseny-budapest-visegrad
Poloska vagyok.
több mint 3 éve

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
látom, felviszik a mezőnyt a panoráma útvonalra. nagyon jó döntés, nekem a kedvenc útvonalam Magyarországon, csak az asszony nem bírja jobb egyben.Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Nálam is nagy a várakozás 😊
Hatalmas bánatom hogy nincs Sagan, és igazából Buchmannon és Cavendishen kívül a kedvencek közül sem lesz más, de nyilván ez részletkérdés és az eddigi legnagyobb sportélményem lesz így is.
Mikey
Őrületes módon sikerült a szabi, így d.e. a Hősök terén kezdek. Remélem még látok érdemlegeset...
12:30-kor összeszedem a családot a suli/suli/ovi trióból (Vác) és irány Nagymaros. Vonat, vagy vezetés, de sörözni is tervezek, így a vonat preferálnám. A marosi komp szerintem menetrenden kívül folyamatosan fordulni fog, így kb 15:00 körül már Visegrádon szeretnék lenni. Néztem egy alternatív útvonalat az autós panoráma kilátóig (30 perc gyalogosan a komptól). Mindenre is rászámoltam! Remélem legalább a kanyarban látom az élmenőket, de a cél a karaván elcsípése is lenne!
clbass
de azért remélem, kicsit felújították az úttest, mert a két hajtű között finoman fogalmazva sem volt valami jó minőségű az aszfalt az elmúlt években.
autós panoráma parkoló... az azért nem túl nagy, de nem messze tőle ott lesz a Fellegvár alatti parkoló is, ott szerintem jól el lehet majd férni (már ha nem zárják le a csapatoknak, bár ha nagy parkoló kell, akkor ott van a bobpálya parkolója)
több mint 3 éve
Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Nálam is nagy a várakozás 😊
Hatalmas bánatom hogy nincs Sagan, és igazából Buchmannon és Cavendishen kívül a kedvencek közül sem lesz más, de nyilván ez részletkérdés és az eddigi legnagyobb sportélményem lesz így is.
Mikey
Őrületes módon sikerült a szabi, így d.e. a Hősök terén kezdek. Remélem még látok érdemlegeset...
12:30-kor összeszedem a családot a suli/suli/ovi trióból (Vác) és irány Nagymaros. Vonat, vagy vezetés, de sörözni is tervezek, így a vonat preferálnám. A marosi komp szerintem menetrenden kívül folyamatosan fordulni fog, így kb 15:00 körül már Visegrádon szeretnék lenni. Néztem egy alternatív útvonalat az autós panoráma kilátóig (30 perc gyalogosan a komptól). Mindenre is rászámoltam! Remélem legalább a kanyarban látom az élmenőket, de a cél a karaván elcsípése is lenne!
több mint 3 éve
Jaja. Annyiért én se mennék be. 😊Ja, hogy így nem kell szabadságot kivenned. Gondolom nem “normál munkaidő szerint dolgozol, mert én úgy voltam, hogy 1 óráért felesleges lenne bemennem és ezért kérdeztem. 😀Pótolhatatlan vagyok, muszáj mennem. Na jó nem. Fiatal vagyok, kevés szabadságom van és spórolok vele.Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Puszta kíváncsiság, de 9:30-ig miért mész be? 😀
Mikey
Jughead
Mikey
Jughead
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ja és remélem nem raktam rá nagy terhet, miutan elmondtam neki, hogy ráépítettem a fantasyt 🤣🤣
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Ja, hogy így nem kell szabadságot kivenned. Gondolom nem “normál munkaidő szerint dolgozol, mert én úgy voltam, hogy 1 óráért felesleges lenne bemennem és ezért kérdeztem. 😀Pótolhatatlan vagyok, muszáj mennem. Na jó nem. Fiatal vagyok, kevés szabadságom van és spórolok vele.Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Puszta kíváncsiság, de 9:30-ig miért mész be? 😀
Mikey
Jughead
Mikey
több mint 3 éve
Hát ez kurva nagy élmény volt. Bodrogi fogadott, ő volt a kísérőnk aki körbevezetett. Mivel a társaim megrohamozták Attit, probaltam a többiekel dumalni, szerencsére nagyon kozvetlenek voltak mind a versenyzők mind a vezetők, még Madiot is (Veikannen és talán Konovalovas vitte a prímet). Sajna annyira beszelek franciául, mint ahogy Madiot az összes többi nyelven. Szerencsétlen tolmács leizzadt a végére 🤣🤣Köszönet a magyar szurkolóknak, akkora hypeot kaptak, jövőre valszeg jönnek a Hongriera 🙂
Sajna Demare sokáig masszőrnél volt és vele nem lehetett már dumálni, illetve a covid miatt aversenyzőkkel sem nagyon lehetett fotózkodni, de ez legyen a legnagyobb gondom
több mint 3 éve
Pótolhatatlan vagyok, muszáj mennem. Na jó nem. Fiatal vagyok, kevés szabadságom van és spórolok vele.Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Puszta kíváncsiság, de 9:30-ig miért mész be? 😀
Mikey
Jughead
több mint 3 éve
Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Puszta kíváncsiság, de 9:30-ig miért mész be? 😀
Mikey
több mint 3 éve
Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.Hatalmas bánatom hogy nincs Sagan, és igazából Buchmannon és Cavendishen kívül a kedvencek közül sem lesz más, de nyilván ez részletkérdés és az eddigi legnagyobb sportélményem lesz így is.
több mint 3 éve
— Équipe Cycliste Groupama-FDJ (@GroupamaFDJ) May 5, 2022
Ha nem lennének mezben, simán elmenne az érettségik után lemegyünk sörözni a haverokkal című fotónak is 😀
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Holnap mennem kell Pestre. Lehetnek már lezárások a Giro miatt?A helyedben tömegközlekedéssel mennék 😊 de legalábbis véletlenül se a hatos útról próbáld meg megközelíteni a várost, a forgalomelteréssel így viszont a közelebbi opciók is mind tragikusak lesznek
bcsarli
Szerk: Ja bocs, hogy ez mára vonatkozott, akkor tárgytalan, de azért nem törlöm, hátha valakinek fontos infó
Szerkesztette: r.baggio

---