Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
shawnka
Én nagyon agyalok hogy hova menjek a zászlómmal és a söreimmel nézni az eseményeket.
Parlament és az utolsó kilométer az opciók.

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Érden a körforgalomnál is viszonylag sokan voltak kint. 2 perc volt az egész, de évek óta vártam, hogy lássam a karavánt végre élőben. Nagyon hálás vagyok ezért!
shawnka
Egyébként ilyen szempontból a holnapi időfutam a legjobb, ott van a "leghosszabb" èlmèny.
dande
Yes, megyünk a rakpartra a Parlamenthez szerintem. A budai várnál túl sokan lesznek 😀
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
shawnka
több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
A Fővámon akkora tömeg volt, hogy csak a híd felénél tudtam állni

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 522 — Keep pounding
Elképesztő tömeg volt az Andrássyn

Sztem (remélem) el fogják hozni 10 éven belül a Tourt is

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Pont mellettünk állt le Valter csapattársa, Démare kerékcserére, hazasétáltunk, eurosport bekapcs, erre rögtön őt mutatják a tv-ben 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 101 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor indul a mandula jó szórakozást a kint lèvőknek 😊
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Kár hogy csak ilyen gagyi sapit lehet kapni…
Még jó, hogy sikerült rá egy Atti aláírás 😊
több mint 3 éve
Azok kulacsok te

Mi taktikusan kimegyünk a budafoki útra, és a gyerekkel megnézzük a nagy elvonulást fél egy körül 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan

eaglesmcnabb
hűbakker, vajon mi volt a dobozokban? "táplálékkiegészítő"? "vitamin"? 😀
több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
"Május 6-án a Nyugati pályaudvar 13-as vágányáról, 13:20-kor és 14:20-kor Nagymaros-Visegrád állomásig ingyenes Giro-expressz szállítja a szurkolókat. A beszállás érkezési sorrendben lesz, aki nem fér fel, az menetrend szerint közlekedő vonatokkal még eljuthat a célig, természetesen már viteldíjért."

forrás:  telex.hu/sport/2022/05/05/giro2022-giro-d-italia-lezarasok-forgalomkorlatozas-megkozelites-szurkolas-vonat-komp-bringa-kerekparverseny-budapest-visegrad

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 888 — Cowboys fan
Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.

Hatalmas bánatom hogy nincs Sagan, és igazából Buchmannon és Cavendishen kívül a kedvencek közül sem lesz más, de nyilván ez részletkérdés és az eddigi legnagyobb sportélményem lesz így is.
Mikey
Nálam is nagy a várakozás 😊
Őrületes módon sikerült a szabi, így d.e. a Hősök terén kezdek. Remélem még látok érdemlegeset...
12:30-kor összeszedem a családot a suli/suli/ovi trióból (Vác) és irány Nagymaros. Vonat, vagy vezetés, de sörözni is tervezek, így a vonat preferálnám. A marosi komp szerintem menetrenden kívül folyamatosan fordulni fog, így kb 15:00 körül már Visegrádon szeretnék lenni. Néztem egy alternatív útvonalat az autós panoráma kilátóig (30 perc gyalogosan a komptól). Mindenre is rászámoltam! Remélem legalább a kanyarban látom az élmenőket, de a cél a karaván elcsípése is lenne!
clbass
látom, felviszik a mezőnyt a panoráma útvonalra. nagyon jó döntés, nekem a kedvenc útvonalam Magyarországon, csak az asszony nem bírja jobb egyben.
de azért remélem, kicsit felújították az úttest, mert a két hajtű között finoman fogalmazva sem volt valami jó minőségű az aszfalt az elmúlt években.
autós panoráma parkoló... az azért nem túl nagy, de nem messze tőle ott lesz a Fellegvár alatti parkoló is, ott szerintem jól el lehet majd férni (már ha nem zárják le a csapatoknak, bár ha nagy parkoló kell, akkor ott van a bobpálya parkolója)
több mint 3 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Na holnap 9:30-kor tipli munkahelyről, és irány Visegrád. Teljesen be vagyok zsongva.

Hatalmas bánatom hogy nincs Sagan, és igazából Buchmannon és Cavendishen kívül a kedvencek közül sem lesz más, de nyilván ez részletkérdés és az eddigi legnagyobb sportélményem lesz így is.
Mikey
Nálam is nagy a várakozás 😊
Őrületes módon sikerült a szabi, így d.e. a Hősök terén kezdek. Remélem még látok érdemlegeset...
12:30-kor összeszedem a családot a suli/suli/ovi trióból (Vác) és irány Nagymaros. Vonat, vagy vezetés, de sörözni is tervezek, így a vonat preferálnám. A marosi komp szerintem menetrenden kívül folyamatosan fordulni fog, így kb 15:00 körül már Visegrádon szeretnék lenni. Néztem egy alternatív útvonalat az autós panoráma kilátóig (30 perc gyalogosan a komptól). Mindenre is rászámoltam! Remélem legalább a kanyarban látom az élmenőket, de a cél a karaván elcsípése is lenne!
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

Mikey
Puszta kíváncsiság, de 9:30-ig miért mész be? 😀
Jughead
Pótolhatatlan vagyok, muszáj mennem. Na jó nem. Fiatal vagyok, kevés szabadságom van és spórolok vele.
Mikey
Ja, hogy így nem kell szabadságot kivenned. Gondolom nem “normál munkaidő szerint dolgozol, mert én úgy voltam, hogy 1 óráért felesleges lenne bemennem és ezért kérdeztem. 😀
Jughead
Jaja. Annyiért én se mennék be. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Ja és remélem nem raktam rá nagy terhet, miutan elmondtam neki, hogy ráépítettem a fantasyt 🤣🤣

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209

Mikey
Jughead
Pótolhatatlan vagyok, muszáj mennem. Na jó nem. Fiatal vagyok, kevés szabadságom van és spórolok vele.
Mikey
Ja, hogy így nem kell szabadságot kivenned. Gondolom nem “normál munkaidő szerint dolgozol, mert én úgy voltam, hogy 1 óráért felesleges lenne bemennem és ezért kérdeztem. 😀
több mint 3 éve
Hát ez kurva nagy élmény volt. Bodrogi fogadott, ő volt a kísérőnk aki körbevezetett. Mivel a társaim megrohamozták Attit, probaltam a többiekel dumalni, szerencsére nagyon kozvetlenek voltak mind a versenyzők mind a vezetők, még Madiot is (Veikannen és talán Konovalovas vitte a prímet). Sajna annyira beszelek franciául, mint ahogy Madiot az összes többi nyelven. Szerencsétlen tolmács leizzadt a végére 🤣🤣
Köszönet a magyar szurkolóknak, akkora hypeot kaptak, jövőre valszeg jönnek a Hongriera 🙂

Sajna Demare sokáig masszőrnél volt és vele nem lehetett már dumálni, illetve a covid miatt aversenyzőkkel sem nagyon lehetett fotózkodni, de ez legyen a legnagyobb gondom

több mint 3 éve

Mikey
Jughead

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 209

Mikey
több mint 3 éve

több mint 3 éve

Ha nem lennének mezben, simán elmenne az érettségik után lemegyünk sörözni a haverokkal című fotónak is 😀

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Holnap mennem kell Pestre. Lehetnek már lezárások a Giro miatt?
bcsarli
A helyedben tömegközlekedéssel mennék 😊 de legalábbis véletlenül se a hatos útról próbáld meg megközelíteni a várost, a forgalomelteréssel így viszont a közelebbi opciók is mind tragikusak lesznek

Szerk: Ja bocs, hogy ez mára vonatkozott, akkor tárgytalan, de azért nem törlöm, hátha valakinek fontos infó

Szerkesztette: r.baggio

---