Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 3 éve
Sziasztok!Roglic indul a Giron?
több mint 3 éve
Pogi benezte. Szerintem a speedje nem volt meg. De eldobott egy második helyet.
több mint 3 éve
Á, mekkora.A tavalyi után nagyon megérdemli.
És hagyták felérni a G2-t.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Hot take: Ha Pogi nem szakítja le MVDP-t a Paterbergen, ki fog kapni a sprintben.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Jó ez a Flandria, Blanka a vendég.Benji Naesen, belga twitter-szekértő és podcaster konkrétan idénre betippelte Blankát, mint felnőtt és u23 női világbajnok EGYSZERRE.
Beszélgetnek hogy amikor nézi a versenyeket, hogy nézi, csak szorakozásból, vagy figyeli, hogy ő bizonyos szitukban, hogy helyezkedne, mit csinálna.
Aszongya orszagutit meg nem tud ugy nezni, crosst igen, mert meg nincs azon a szinten.
Vilagbajnoki 4.
Nem tudom nem imadni ezt a csajt 😁
gabokocka
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Jó ez a Flandria, Blanka a vendég.Beszélgetnek hogy amikor nézi a versenyeket, hogy nézi, csak szorakozásból, vagy figyeli, hogy ő bizonyos szitukban, hogy helyezkedne, mit csinálna.
Aszongya orszagutit meg nem tud ugy nezni, crosst igen, mert meg nincs azon a szinten.
Vilagbajnoki 4.
Nem tudom nem imadni ezt a csajt 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/3945-meteres-szintkulonbseggel-kell-megkuzdenie-a-mezonynek-a-kerekparos-vilagbajnoksagon_sto8867376/story.shtml

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/intenziven-az-edzes-kozben-elutott-nemet-sprinter_sto8860009/story.shtml

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
jó mondjuk PCM-ben nyertem én már vele san remot is valamelyik mentésemben 😀atyaég ghirmay!Eritrea-i győztes a Gent Wevelgemen!!!
nagy story!
eaglesmcnabb
iktriad
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
atyaég ghirmay!Eritrea-i győztes a Gent Wevelgemen!!!
nagy story!
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
atyaég ghirmay! nagy story!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Egyszer csak osszejon.Ott mindenki nagyon friss lesz és nagyon bizonyítani akar majd, ott egy TOP10 is nagyon szép lenne... ha egyre gondolunk...
Tudnek ra egy nagyon jo helyet....
gabokocka
több mint 3 éve
Egyszer csak osszejon.Tudnek ra egy nagyon jo helyet....
több mint 3 éve
Tyű szép ez a Valteről 2. hely itt a katalán kör utolsó napján. Látszott is, hogy mosolyog 😊
több mint 3 éve
Atti 😀mekkorát sprintelt
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/colbrelli-jol-vagyok-de-semmire-nem-emlekszem_sto8856004/story.shtml
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
www.eurosport.hu/kerekpar/valter-attila-nagyon-jol-esik-a-vezetoseg-elozetes-bizalma_sto8855146/story.shtml

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
#esbringa https://t.co/nBjn4vpDfX
— Dániel Rév (@revdani) March 21, 2022
több mint 3 éve
Colbrellinek megállt a szíve a beérkezés után...jelenleg a mentőben küzdenek az életéért 😕www.cyclingnews.com/news/rider-in-emergency-condition-after-volta-a-catalunya-opening-sprint/?fbclid=IwAR3peiAaClOVMsZNuF0WSyTQ2kVUhS1IM3Uj55-7PdUujkx2-0YHJyCRmwE
több mint 3 éve
Valter Ati top10 a Katalán kör első szakaszán 😊
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Mekkora menet volt atyaég. De van der poel is szépen kezdte a szezont.
sagan is bekezdett, még jó hogy turgis hozta az eredményt 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Mohoric mit ment lejtmenetben!Utolsó kilin meg mindenki elbukta kb. de volt elég előnye.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Kragh szétszed mindenkit, azt a rohadt.
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Pogacar nagyon erős még mindig
Poloska vagyok.