Kerékpár
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Hát eleve sokféle hegy van, rövid de meredek, hosszú de konzisztensen emelkedő. Előbbiben kb Roglic a legjobb, neki van a legjobb dinamikája a végén. Utóbbiban meg azok a jók, akik amúgy időfutamon is jók, mert erős az átlagtempójuk.Minden ilyen vitaindítónak jó, de ami miatt idetettem az a "Slovenina Tier" 😀Vitaindítónak jó, de amúgy hülyeség a lista. Lopez mint top hegymászó Bernal előtt... Nem is tudom ki van mellette, talán Yates.... No CommentI made my current climbers tierlist, what would you change? Or just make your own tierlist, would be interested to see where we disagree.
— Naichaca (@NaichacaCycling) March 16, 2022
Link: https://t.co/CfawsqAefD pic.twitter.com/LcrakLEqPz
Nomac
Akkor már inkább a Pro Cycling Manager értékeit lehetne nézni
FLZOLI
Szerintem Roglic közel nem ilyen jó hegyimenő. GC-re igaz lehet, de tisztán hegyen nem.
Nomac
Az igazi hegyimanók inkább a brutál hosszú és meredek emelkedőkön tudnak nagyot villantani, de ez is egyre ritkább az erős csapatok miatt.
Minden ilyen vitaindítónak jó, de ami miatt idetettem az a "Slovenina Tier" 😀Vitaindítónak jó, de amúgy hülyeség a lista. Lopez mint top hegymászó Bernal előtt... Nem is tudom ki van mellette, talán Yates.... No CommentI made my current climbers tierlist, what would you change? Or just make your own tierlist, would be interested to see where we disagree.
Nomac
FLZOLI
Szerintem Roglic közel nem ilyen jó hegyimenő. GC-re igaz lehet, de tisztán hegyen nem.
Vitaindítónak jó, de amúgy hülyeség a lista. Lopez mint top hegymászó Bernal előtt... Nem is tudom ki van mellette, talán Yates.... No CommentI made my current climbers tierlist, what would you change? Or just make your own tierlist, would be interested to see where we disagree.
Nomac
I made my current climbers tierlist, what would you change? Or just make your own tierlist, would be interested to see where we disagree.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
Pogi félelmetes. Roglic-csal se tudja senki tartani a tempót.Szerintem Pogi még Roglic felett van egy szinttel, úgy hogy Roglict is egy szinttel feljebb van a mezőnynél. Csapat szinten lesz keresnivalója a Jumbonak, nagy csata lesz a Touron.
Jó kis Tour lehet.
Toca
Jó kis Tour lehet.
www.eurosport.hu/kerekpar/strade-bianche/2022/bukas-es-egy-elferdult-kormany-dina-marci-a-nehezre-sikerult-stradebiancherol_sto8830907/story.shtml
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Nem semmi volt ez a Jumbotól az első szakaszon. Remélem idén összejön a Touron egy Roglic Pogacar harc.Ha már szegény Bernal nem lehet ott... 😕
Nomac

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Amúg elvileg van rajtuk, mas kerdes hogy kozvetitesben nem tudjak ertelmesen mutatni.Mondjuk azt sem értem, miért nincs a bringákon jeladó, hogy folyamatosan lehessen tudni ki és hol van.Top 5 gyerekekOlaszország. Világi balfaszok bármihez is normálisan megcsinalni.
Am mi ez a közvetítés?
zacknorb
eaglesmcnabb
jr79
Sebaj, francia versenyen meg kb csak Attit fogja mutatni a kamera ha ilyen jól fog menni
Plusz egy érdekesség, a női versennyel kapcsolatbanPogacar nyújtott, készült arra hogy hogyan ünnepel 😀
🇮🇹#StradeBianche 2022
— Naichaca (@NaichacaCycling) March 5, 2022
Siena - Via Santa Catarina (0,45km; 11,11%; 50m)
2022 | 1'35min | 🇸🇮Tadej Pogacar
2022 | 1'28min | 🇳🇱Annemiek Van Vleuten, 🇧🇪Lotte Kopecky pic.twitter.com/Rb0KvVZyMz
zacknorb
Szerintem olyan 50%-on ment
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Mondjuk azt sem értem, miért nincs a bringákon jeladó, hogy folyamatosan lehessen tudni ki és hol van.Top 5 gyerekekOlaszország. Világi balfaszok bármihez is normálisan megcsinalni.
Am mi ez a közvetítés?
zacknorb
eaglesmcnabb
🇮🇹#StradeBianche 2022
— Naichaca (@NaichacaCycling) March 5, 2022
Siena - Via Santa Catarina (0,45km; 11,11%; 50m)
2022 | 1'35min | 🇸🇮Tadej Pogacar
2022 | 1'28min | 🇳🇱Annemiek Van Vleuten, 🇧🇪Lotte Kopecky pic.twitter.com/Rb0KvVZyMz
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Top 5 gyerekekOlaszország. Világi balfaszok bármihez is normálisan megcsinalni.
Am mi ez a közvetítés?
zacknorb
Mindenesetre fantasztikus eredmény.
Pogacar nagyon bitang még mindig azértMegtette 😊
Top5ert lehet menni4.helyért lehet sprintelni
gabokocka
Heisman
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano