Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem fogják.... Sajnos.A lockdownt tleg el tudjátok képzelni?ha beüt a new york szintű szar Pesten akkor nem tudom elképzelni hogy ne húzzák meg
(A gazdaság élénkítés mellett? )
Sajnos én nem hiszek benne...
Inkább azt, h Dokiék meg fognak szakadni, de: "show must go on!".. kerül, amibe kerül. Csak tudni sem fogunk róla (karácsonyig)
zemanla
Negritis
De ez csak egy megérzés.

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A lockdownt tleg el tudjátok képzelni?szerintem sem lesz szó szerinti lockdown
Inkább azt, h Dokiék meg fognak szakadni, de: "show must go on!".. kerül, amibe kerül. Csak tudni sem fogunk róla (karácsonyig)
zemanla
egyszerűen a gazdaság beborulna
annyit tudok elképzelni, hogy finoman kérnek mindenkit, hogy vigyázzon egymásra, aztán lesz ami lesz
több mint 5 éve
A lockdownt tleg el tudjátok képzelni?ha beüt a new york szintű szar Pesten akkor nem tudom elképzelni hogy ne húzzák meg
zemanla
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
A lockdownt tleg el tudjátok képzelni?(A gazdaság élénkítés mellett? )

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Simán benne van igen.Aztán októberben újra lockdown...Én is a tengert hagytam ott h itthon lehessek 😊Igen, mindenki ezzel jön, de helyiként nem olyan nagy cucc... 😀Balatoni home office-t én is el tudnék viselni 😊Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
eddig mindig kövi hónap vége volt megadva
Negritis
briareos
Viszont a lehetőség adott. Minden éjjel fertőtlenítik az egész irodát, a közösségi terekben maszkot kell hordani, belépésnél testhőmérsékletet mérnek, egymás melletti asztalokhoz nem ülhetünk, a légkondit folyamatosan járatják ezzel cserélve a levegőt.
Szóval annyira nem lenne borzalmas az irodában sem, de a Balatonnál jobb. 😊
Gabesz92
bcsarli
Gabesz92
Nálunk már az önkéntes bejárás szakasz elkezdődött, augusztustól jönnek a shift hetek, de akkor is a shift hetemen 2.5 nap home office ( általános szabályok alapján) és 2.5 nap szabi. Aztán szeptemberben megyünk vissza.
csebi
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Már várom 🤣Aztán októberben újra lockdown...Én is a tengert hagytam ott h itthon lehessek 😊Igen, mindenki ezzel jön, de helyiként nem olyan nagy cucc... 😀Balatoni home office-t én is el tudnék viselni 😊Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
Viszont a lehetőség adott. Minden éjjel fertőtlenítik az egész irodát, a közösségi terekben maszkot kell hordani, belépésnél testhőmérsékletet mérnek, egymás melletti asztalokhoz nem ülhetünk, a légkondit folyamatosan járatják ezzel cserélve a levegőt.
Gabesz92
bcsarli
Gabesz92
Nálunk már az önkéntes bejárás szakasz elkezdődött, augusztustól jönnek a shift hetek, de akkor is a shift hetemen 2.5 nap home office ( általános szabályok alapján) és 2.5 nap szabi. Aztán szeptemberben megyünk vissza.
csebi
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Aztán októberben újra lockdown...Én is a tengert hagytam ott h itthon lehessek 😊Igen, mindenki ezzel jön, de helyiként nem olyan nagy cucc... 😀Balatoni home office-t én is el tudnék viselni 😊Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
Gabesz92
bcsarli
Gabesz92
csebi
több mint 5 éve
Én is a tengert hagytam ott h itthon lehessek 😊Igen, mindenki ezzel jön, de helyiként nem olyan nagy cucc... 😀Balatoni home office-t én is el tudnék viselni 😊Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
Gabesz92
bcsarli
Gabesz92
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=XNOJ3_6GW6Q
több mint 5 éve
Igen, mindenki ezzel jön, de helyiként nem olyan nagy cucc... 😀Balatoni home office-t én is el tudnék viselni 😊Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
Gabesz92
bcsarli
több mint 5 éve
Balatoni home office-t én is el tudnék viselni 😊Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
Gabesz92
több mint 5 éve
meanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isAz már nem lesz, sztem. nem tudják még egyszer rávenni a népet. Lásd a lentebbi példákat.
briareos

több mint 5 éve
öröm az ürömben:a positive, growth mindset a siker kulcsa az ilyen nehéz időkben
olyan meleg van kint hogy bár folyik az izzadtság, a maszk mellett se párásodik be a szemüvegem .D
Negritis
több mint 5 éve
öröm az ürömben:olyan meleg van kint hogy bár folyik az izzadtság, a maszk mellett se párásodik be a szemüvegem .D
több mint 5 éve
jah most 2 napot én is itt vagyok a balatonon 😀Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
Gabesz92
amúgy Call Centerekkel csináltak felmérést és kiderült hogy hatékonyabban megy a biznisz ha HO van, viszont nem mindenki birja
pl amint lesznek mozik szerdánként én is be fogok járni
több mint 5 éve
Nálunk is HO. Állítólag a business ugyanazokat (vagy jobb) számokat produkált mióta home office van, úgyhogy kötelezően valószínűleg idén nem kell már visszamenni az irodába. Nekem IT-ban dolgozva meg teljesen mindegy.mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
briareos
több mint 5 éve
mondjuk faszán működik szóval megértem h nem erőltetikmeanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
Negritis
több mint 5 éve
meanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon isnálunk home office until further notice
briareos
több mint 5 éve
meanwhile nálunk esélyes h idén már nem megyünk be kötelezően irodába. Mondjuk sztem 1-2 hónap és megint lockdown lesz itthon is
több mint 5 éve
Pont nem. Korhazak jelenleg tul vannak tesztelve. Ha Ott lenne a goc akkor lenne egyebkent sokkal tobb eset, nem napi egy ketto. Ezek teruleten szerzett sporadikus esetekAkkor több lenne a fertőzött, nem napi néhány.ÉN inkább arra lennék kíváncsi, hogy ezek a most meghaltak hogyan lettek vírusosak? Mert mind 70+-os, beteg ember, aligha a 6-os villamoson kapták el. Négy hónapja nem sikerül az idős otthonokat kifertőtleníteni és a mai napig fertőzik egymást, vagy egyéb bajokkal kerültek kórházba és ott fertőződtek meg? Előbbi szomorú, utóbbi szintén...Vagy az unokájától, fiától otthon, vagy a boltban kapta el.
peterk2005
diverdoc
peterk2005

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=R652nwUcJRA
több mint 5 éve
ha nem tesztelnek akkor nemAkkor több lenne a fertőzött, nem napi néhány.ÉN inkább arra lennék kíváncsi, hogy ezek a most meghaltak hogyan lettek vírusosak? Mert mind 70+-os, beteg ember, aligha a 6-os villamoson kapták el. Négy hónapja nem sikerül az idős otthonokat kifertőtleníteni és a mai napig fertőzik egymást, vagy egyéb bajokkal kerültek kórházba és ott fertőződtek meg? Előbbi szomorú, utóbbi szintén...Vagy az unokájától, fiától otthon, vagy a boltban kapta el.
peterk2005
diverdoc
peterk2005
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=46fm_kywsUo
több mint 5 éve
twitter.com/BrynnTannehill/status/1277211131430535168Ez a hónap képe, tényleg annyi másodlagos jelentést lehet mögé tenni. 😀
Negritis

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Akkor több lenne a fertőzött, nem napi néhány.ÉN inkább arra lennék kíváncsi, hogy ezek a most meghaltak hogyan lettek vírusosak? Mert mind 70+-os, beteg ember, aligha a 6-os villamoson kapták el. Négy hónapja nem sikerül az idős otthonokat kifertőtleníteni és a mai napig fertőzik egymást, vagy egyéb bajokkal kerültek kórházba és ott fertőződtek meg? Előbbi szomorú, utóbbi szintén...Vagy az unokájától, fiától otthon, vagy a boltban kapta el.
peterk2005
diverdoc

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)