Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Én tényleg komolyan szeretném megkérdezni, nem cinizmusból, hogy aki 2 hónapja otthon retteg, az tett-e ezidő alatt valamit a saját immunrendszerének az erősítéért?Rettegőnek nevezni azt, aki egy sosemvolt, ráadásul módfelett információhiányos helyzetben az óvatosabb megoldást választja kábé olyan, mintha a kockázatvállalóbbat ostoba fasznak hívnánk.
bcsarli
A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Ha valakinek az immunrendszere erős, mert mondjuk évek, évtizedek óta egészségesen, vitaminokban gazdagon táplálkozik, akkor annak nem sok tennivalója van/volt. Ha ezt azéletmódot abba is hagyná, se romlana 2-3 hónap alatt le az immunrendszere.
bcsarli
Akinek pedig szar az immunrendszere, akár betegség miatt, akár mert elhanyagolta, az a világ összes vitaminját elkezdhette magába tömni március elején, sokkal nem lett erősebb az ergya immunrendszere.
A te korodban teljesen felesleges a kézi súlyzó emelgetése, sokkal hasznosabb, ha a vázizomzatodat erősíted, főként a mély hátizmot, hasizmot. Reumatikus bántalmaknál sokkal hasznosabb. Nem az immunrendszernek, hanem az idővel elkopó, elhasználódó alkatrészeidnek.
Az viszont kimondottan érdekelne, hogy amikor az ember nem dolgozik, otthon van a számára legoptimálisabb környezetében, korlátlan szabadidővel, ugyan, miféle stressz érheti?
Arról nem is beszélve, hogy én nem olyan régen egy ilyen mondatot kaptam tőled:Kicsit ravaszkásan idéztél.
"Kb. az egykorvolt fullsötét szdsz-es attitűdöt idézi, hogy ha nem rájuk szavazol, akkor hülye vagy, náci vagy, komcsi vagy, és Gálvölgyi János Farkasházy Teddyvel karöltve átkoz ki, hiszen ki tudná jobban mi kell az országnak, mint ők."
Te mennyiben különbözöl ettől mikor azt írod: " miként képes valaki nem Orbánra, nem a Fideszre szavazni." ...
csebi
Nem azt mondtam. Az iránt érdeklődtem.
Őszinte kiváncsisággal.
De ha nincs válasz, úgy sosem fogom megtudni...
Most, hogy a vírus elleni intézkedések első köre lezárult, három kritikát is megfogalmazok a kormányzattal, Orbánnal szemben, pusztán egészségügyi szempontból.
1, Ha helyes volt a kijárási korlátozások bevezetése, akkor, amikor történt, akkor hatékonyabb lett volna korábban. Vagyis a szükségesnél később vezették be.
2, Ha helyesek voltak a korlátozások, akkor a tiltások hatékonyabbak lettek volna. Vagyis amit bevezettek, az optimálisnál hatékonytalanabbul vezették be.
3, Ha a korlátozások eredményesek voltak, akkor szükségtelen volt a korai lazítás, mivel még se vakcina, se hatékony, üzembiztos terápia, gyógyszer, se pontos, olcsó gyorsteszt. Csak gondolom
Azért érdekelne, hogy te képes vagy e három konkrét kritikát írni Kendernayról, vagy Tóth Bertalanról? Vagy összesen nem tudsz három olyat, amit ők tettek? Végülis nem is kell, a lényeg, hogy orbánegygeci, és takarodjon...
több mint 5 éve
Hagyjad, ők egyéniségek...mennyi kretén napszemüveg 😀index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/sok magvas gondolattal lettünk gazdagabbak.
Negritis
csebi
sehol egy jó Tom Cruise TOP GUN-os Aviator....
rokaur
Egy Aviatort akartam nagyon, de szarul állt...úgyhogy maradt a Caravan, klasszik aranyszínű kerettel, vagány az is. Aztán meg lett egy céges, szürke Police Carbonfly 4 is pluszban 😊
több mint 5 éve
😊www.youtube.com/watch?v=sV4PNmiEYzg
Nem ismertem, de 53 éves korára elég jó állapotban van.
Én ma vagyok 50, szerintem ehhez mérten én is 😊
bcsarli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
boldogotén nem, nekik kurva szar voltirigylem azokat akiknek az elmúlt 2-3 hónapban a kocsmázás hiányzott leginkább.index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/sok magvas gondolattal lettünk gazdagabbak.
Negritis
csebi
braxa88
ráadásul nem is biztos hogy átérzik mi (
több mint 5 éve
Szóval erre ment ki az egész?😊😊A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
bcsarli
JSanyo
bcsarli
Boldogat persze!
több mint 5 éve
😊A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
bcsarli
JSanyo
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Boldog szülinapot! 😀 😀😊A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
bcsarli
JSanyo
bcsarli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Gratulálok! Isten éltessen sokáig!😊A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
bcsarli
JSanyo
bcsarli
🍻

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
😊A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
bcsarli
JSanyo
több mint 5 éve
rokaur
876
mennyi kretén napszemüveg 😀index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/sok magvas gondolattal lettünk gazdagabbak.
Negritis
csebi
sehol egy jó Tom Cruise TOP GUN-os Aviator....
több mint 5 éve
irigylem azokat akiknek az elmúlt 2-3 hónapban a kocsmázás hiányzott leginkább.index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/sok magvas gondolattal lettünk gazdagabbak.
Negritis
csebi
több mint 5 éve
index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/sok magvas gondolattal lettünk gazdagabbak.
Negritis
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/
több mint 5 éve
A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
bcsarli
több mint 5 éve
A Nemzet Bal(s)o(r)sa?Dzsudzsira lesz tolva a 2. hullám 😊Dzsudzsakos post tegnap?Neki? Ugyan már! Kifestett már minden színezőt otthon, ki kellett már mozdulnia. 😀
Elvileg kavezgatott.14 nap karanten nem kell?
ZoliMP
Vrij6
bcsarli
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
14 éve van szakállam, szóval az, hogy mikortól trendi nemtudom. De az biztos, hogy többet kell vele foglalkozni mint ha simán borotválkozol vagy pár milisre nyírod az arcod. Amit negri meg peterk csinál az nem szakáll, az puszta leszaromság.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Borotválkozós topik kell, képpel felvállalva. 😀 😀 Mármint szigorúan nyaktól felfelé persze. 😀Nekem mindig is szar volt az arcbőröm, mostanra már sokat javult, így évek óta nem borotválkoztam meg teljesen, 8-10 mm-t meghagyok mindig, nekem inkább az állam alatt ritkás, ott letolom hogy viszonylag civilizáltnak tűnjek ki. A lényeg hogy nekem ez így kényelmes, nem bassza szét az arcom, és barátosnénak is bejön. 😊
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Dzsudzsira lesz tolva a 2. hullám 😊Dzsudzsakos post tegnap?Neki? Ugyan már! Kifestett már minden színezőt otthon, ki kellett már mozdulnia. 😀
ZoliMP
Vrij6
több mint 5 éve
Ez olyan freudi elszólás volt 😊Én relatíve gyakran kénytelen vagyok borotválkozni, kb 2 hetes borostánál már durván látszik, hogy van az államon egy téglalap alakú rész, ahol nem nő szőr, hülyén néz ki 😊Én se vagyok az a szőrös fajta, 5-6 naponta elég borotválkoznom. Mondjuk asszony nem szereti ha boristás vagyok, meg amúgy se tudnám megnöveszteni, ha akarnám se, nekem is kissé foltokban nő 🤣😆😜
empty taxi
warr_b
több mint 5 éve
Dzsudzsakos post tegnap?Neki? Ugyan már! Kifestett már minden színezőt otthon, ki kellett már mozdulnia. 😀
ZoliMP
több mint 5 éve
Én relatíve gyakran kénytelen vagyok borotválkozni, kb 2 hetes borostánál már durván látszik, hogy van az államon egy téglalap alakú rész, ahol nem nő szőr, hülyén néz ki 😊Én se vagyok az a szőrös fajta, 5-6 naponta elég borotválkoznom. Mondjuk asszony nem szereti ha boristás vagyok, meg amúgy se tudnám megnöveszteni, ha akarnám se, nekem is kissé foltokban nő 🤣😆😜
empty taxi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Dzsudzsakos post tegnap?olvastam. vagy ennyire hülyék vagy ennyire leszarnak mkit. esküszöm, hogy ha hazajutok 13. nap én is kimegyek kávézni.
ZoliMP
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
A ferfi fodraszatok hogy megugrottak.piac res.eladtak az embereknek h a szakall az szexy es trendi es mindenfele kenceficet arulnak mar h szakall balzsam stb.én lusta vagyok borotválozni 😀Nagyon off, de a szakáll mikor és miért lett ilyen iszonyú trendi, hogy már boldog-boldogtalan szakállas? 😊aha szóval semmi extraOk, rettegés törölve, a többi a lényeg.Én tényleg komolyan szeretném megkérdezni, nem cinizmusból, hogy aki 2 hónapja otthon retteg, az tett-e ezidő alatt valamit a saját immunrendszerének az erősítéért?csak rettegni lehet? nem lehet hogy felelősen gondolkozok és mivel nincs szükségem extra dolgokra így a "luxus"-t visszafogom?
bcsarli
az immunrendszered hogyan erősíted? hydroxychloroquine-t szedsz mint trump?
Negritis
A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.
bcsarli
többször említettem hogy switchen tolok Fitness Boxing-t
youtu.be/ivR2fqHznQ8
(na igen tessék kis face reveal 😀)
a "lelki gyakorlat" számomra az hogy nézek filmet-sorozatot és játszok vmi játékot
bogyókat meg nem szedek
Negritis
Nem értem, mi a jó benne (jó, nyilván azon kívül, hogy nem kell borotválkozni)...
warr_b
kb havonta szoktam, semmi trend szimplán lustaság
Negritis
Teny en sem borotvalkozom mindennap de sztem tulzas..unalom es ujabb felvagasi lehetoseg az ego duzzadhat.
Van anusz gyanta opcio szoval batran lehet menni.
több mint 5 éve
én akkor szoktam borotválkozni mikor idegesít hogy belelóg a bajszom a számbaa belógó bajuszra csodálatos módszer az ollóval visszavágás.
és ha nem tudok úgy kajálni hogy ne egész nap legyen ott az étlap 😀
Negritis
emiatt nem kell leszedni az egészet.
üdv, nagy szakáll, 27 (F)
több mint 5 éve
Én relatíve gyakran kénytelen vagyok borotválkozni, kb 2 hetes borostánál már durván látszik, hogy van az államon egy téglalap alakú rész, ahol nem nő szőr, hülyén néz ki 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...