Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Én tényleg komolyan szeretném megkérdezni, nem cinizmusból, hogy aki 2 hónapja otthon retteg, az tett-e ezidő alatt valamit a saját immunrendszerének az erősítéért?
bcsarli
Rettegőnek nevezni azt, aki egy sosemvolt, ráadásul módfelett információhiányos helyzetben az óvatosabb megoldást választja kábé olyan, mintha a kockázatvállalóbbat ostoba fasznak hívnánk.

A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.
bcsarli
Ha valakinek az immunrendszere erős, mert mondjuk évek, évtizedek óta egészségesen, vitaminokban gazdagon táplálkozik, akkor annak nem sok tennivalója van/volt. Ha ezt azéletmódot abba is hagyná, se romlana 2-3 hónap alatt le az immunrendszere.
Akinek pedig szar az immunrendszere, akár betegség miatt, akár mert elhanyagolta, az a világ összes vitaminját elkezdhette magába tömni március elején, sokkal nem lett erősebb az ergya immunrendszere.
A te korodban teljesen felesleges a kézi súlyzó emelgetése, sokkal hasznosabb, ha a vázizomzatodat erősíted, főként a mély hátizmot, hasizmot. Reumatikus bántalmaknál sokkal hasznosabb. Nem az immunrendszernek, hanem az idővel elkopó, elhasználódó alkatrészeidnek.
Az viszont kimondottan érdekelne, hogy amikor az ember nem dolgozik, otthon van a számára legoptimálisabb környezetében, korlátlan szabadidővel, ugyan, miféle stressz érheti?

Arról nem is beszélve, hogy én nem olyan régen egy ilyen mondatot kaptam tőled:
"Kb. az egykorvolt fullsötét szdsz-es attitűdöt idézi, hogy ha nem rájuk szavazol, akkor hülye vagy, náci vagy, komcsi vagy, és Gálvölgyi János Farkasházy Teddyvel karöltve átkoz ki, hiszen ki tudná jobban mi kell az országnak, mint ők."

Te mennyiben különbözöl ettől mikor azt írod: " miként képes valaki nem Orbánra, nem a Fideszre szavazni." ...
csebi
Kicsit ravaszkásan idéztél.
Nem azt mondtam. Az iránt érdeklődtem.
Őszinte kiváncsisággal.
De ha nincs válasz, úgy sosem fogom megtudni...

Most, hogy a vírus elleni intézkedések első köre lezárult, három kritikát is megfogalmazok a kormányzattal, Orbánnal szemben, pusztán egészségügyi szempontból.
1, Ha helyes volt a kijárási korlátozások bevezetése, akkor, amikor történt, akkor hatékonyabb lett volna korábban. Vagyis a szükségesnél később vezették be.
2, Ha helyesek voltak a korlátozások, akkor a tiltások hatékonyabbak lettek volna. Vagyis amit bevezettek, az optimálisnál hatékonytalanabbul vezették be.
3, Ha a korlátozások eredményesek voltak, akkor szükségtelen volt a korai lazítás, mivel még se vakcina, se hatékony, üzembiztos terápia, gyógyszer, se pontos, olcsó gyorsteszt. Csak gondolom a szavazók, az ostoba faszok, a kockázatvállalóbbak kedvében akart járni.

Azért érdekelne, hogy te képes vagy e három konkrét kritikát írni Kendernayról, vagy Tóth Bertalanról? Vagy összesen nem tudsz három olyat, amit ők tettek? Végülis nem is kell, a lényeg, hogy orbánegygeci, és takarodjon...

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
 index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/
Negritis
sok magvas gondolattal lettünk gazdagabbak.
csebi
mennyi kretén napszemüveg 😀
sehol egy jó Tom Cruise TOP GUN-os Aviator....
rokaur
Hagyjad, ők egyéniségek...
Egy Aviatort akartam nagyon, de szarul állt...úgyhogy maradt a Caravan, klasszik aranyszínű kerettel, vagány az is. Aztán meg lett egy céges, szürke Police Carbonfly 4 is pluszban 😊
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 539 — The Mathematician
😊
Nem ismertem, de 53 éves korára elég jó állapotban van.
Én ma vagyok 50, szerintem ehhez mérten én is 😊
bcsarli
 www.youtube.com/watch?v=sV4PNmiEYzg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
boldogot
 index.hu/video/2020/05/18/budapest_ujranyitas_kijarasi_korlatozas_vege_buli_alkohol/
Negritis
csebi
irigylem azokat akiknek az elmúlt 2-3 hónapban a kocsmázás hiányzott leginkább.
braxa88
én nem, nekik kurva szar volt
ráadásul nem is biztos hogy átérzik mi (volt) a tét

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 151 — nabege2@yahoo.com
A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.
bcsarli
Joe Rogan te vagy az? 😀 (mondjuk a szauna\forró fürdő lemaradt)
JSanyo
😊
bcsarli
Szóval erre ment ki az egész?😊
Boldogat persze!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
bcsarli
JSanyo
😊
bcsarli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 070 — Слава Україні! Героям слава!
bcsarli
JSanyo
😊
bcsarli
Boldog szülinapot! 😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
bcsarli
JSanyo
😊
bcsarli
Gratulálok! Isten éltessen sokáig!
🍻

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
bcsarli
JSanyo
😊

több mint 5 éve
rokaur 876
Negritis
csebi
mennyi kretén napszemüveg 😀
sehol egy jó Tom Cruise TOP GUN-os Aviator....
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Negritis
csebi
irigylem azokat akiknek az elmúlt 2-3 hónapban a kocsmázás hiányzott leginkább.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 671 — Lucas Scott
Negritis

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
bcsarli

több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 155
Dzsudzsakos post tegnap?
Elvileg kavezgatott.14 nap karanten nem kell?
ZoliMP
Neki? Ugyan már! Kifestett már minden színezőt otthon, ki kellett már mozdulnia. 😀
Vrij6
Dzsudzsira lesz tolva a 2. hullám 😊
bcsarli
A Nemzet Bal(s)o(r)sa?

Szerkesztette: Willie Parker
több mint 5 éve
peach Atlanta Falcons 15 784 — a new hope (again)
14 éve van szakállam, szóval az, hogy mikortól trendi nemtudom. De az biztos, hogy többet kell vele foglalkozni mint ha simán borotválkozol vagy pár milisre nyírod az arcod. Amit negri meg peterk csinál az nem szakáll, az puszta leszaromság.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Borotválkozós topik kell, képpel felvállalva. 😀 😀 Mármint szigorúan nyaktól felfelé persze. 😀

Nekem mindig is szar volt az arcbőröm, mostanra már sokat javult, így évek óta nem borotválkoztam meg teljesen, 8-10 mm-t meghagyok mindig, nekem inkább az állam alatt ritkás, ott letolom hogy viszonylag civilizáltnak tűnjek ki. A lényeg hogy nekem ez így kényelmes, nem bassza szét az arcom, és barátosnénak is bejön. 😊

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Dzsudzsakos post tegnap?
ZoliMP
Neki? Ugyan már! Kifestett már minden színezőt otthon, ki kellett már mozdulnia. 😀
Vrij6
Dzsudzsira lesz tolva a 2. hullám 😊

több mint 5 éve
Én relatíve gyakran kénytelen vagyok borotválkozni, kb 2 hetes borostánál már durván látszik, hogy van az államon egy téglalap alakú rész, ahol nem nő szőr, hülyén néz ki 😊
empty taxi
Én se vagyok az a szőrös fajta, 5-6 naponta elég borotválkoznom. Mondjuk asszony nem szereti ha boristás vagyok, meg amúgy se tudnám megnöveszteni, ha akarnám se, nekem is kissé foltokban nő 🤣😆😜
warr_b
Ez olyan freudi elszólás volt 😊

több mint 5 éve
Dzsudzsakos post tegnap?
ZoliMP

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 011 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én relatíve gyakran kénytelen vagyok borotválkozni, kb 2 hetes borostánál már durván látszik, hogy van az államon egy téglalap alakú rész, ahol nem nő szőr, hülyén néz ki 😊
empty taxi
Én se vagyok az a szőrös fajta, 5-6 naponta elég borotválkoznom. Mondjuk asszony nem szereti ha boristás vagyok, meg amúgy se tudnám megnöveszteni, ha akarnám se, nekem is kissé foltokban nő 🤣😆😜

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 671 — Lucas Scott
Dzsudzsakos post tegnap?
ZoliMP
olvastam. vagy ennyire hülyék vagy ennyire leszarnak mkit. esküszöm, hogy ha hazajutok 13. nap én is kimegyek kávézni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 509
Én tényleg komolyan szeretném megkérdezni, nem cinizmusból, hogy aki 2 hónapja otthon retteg, az tett-e ezidő alatt valamit a saját immunrendszerének az erősítéért?
bcsarli
csak rettegni lehet? nem lehet hogy felelősen gondolkozok és mivel nincs szükségem extra dolgokra így a "luxus"-t visszafogom?

az immunrendszered hogyan erősíted? hydroxychloroquine-t szedsz mint trump?
Negritis
Ok, rettegés törölve, a többi a lényeg.
bcsarli
aha szóval semmi extra

többször említettem hogy switchen tolok Fitness Boxing-t
 youtu.be/ivR2fqHznQ8
(na igen tessék kis face reveal 😀)

a "lelki gyakorlat" számomra az hogy nézek filmet-sorozatot és játszok vmi játékot

bogyókat meg nem szedek
Negritis
Nagyon off, de a szakáll mikor és miért lett ilyen iszonyú trendi, hogy már boldog-boldogtalan szakállas? 😊
Nem értem, mi a jó benne (jó, nyilván azon kívül, hogy nem kell borotválkozni)...
warr_b
én lusta vagyok borotválozni 😀
kb havonta szoktam, semmi trend szimplán lustaság
Negritis
A ferfi fodraszatok hogy megugrottak.piac res.eladtak az embereknek h a szakall az szexy es trendi es mindenfele kenceficet arulnak mar h szakall balzsam stb.
Teny en sem borotvalkozom mindennap de sztem tulzas..unalom es ujabb felvagasi lehetoseg az ego duzzadhat.

Van anusz gyanta opcio szoval batran lehet menni.
több mint 5 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 651 — Tyrone Creek
én akkor szoktam borotválkozni mikor idegesít hogy belelóg a bajszom a számba
és ha nem tudok úgy kajálni hogy ne egész nap legyen ott az étlap 😀
Negritis
a belógó bajuszra csodálatos módszer az ollóval visszavágás.
emiatt nem kell leszedni az egészet.

üdv, nagy szakáll, 27 (F)
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...