Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 539 — The Mathematician
 www.reddit.com/r/PublicFreakout/comments/gn9eyy/man_gets_jumped_by_girls_in_a_lobby_for_not/

éés erről senki nem fog beszélni, mivel nők vernek férfit és feketék fehéret ...

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
 24.hu/belfold/2020/05/20/iskolak-ovodak-ujranyitasa-junius/
Beki
Az iskolák esetében ez a szarnak egy pofon.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
 24.hu/belfold/2020/05/20/iskolak-ovodak-ujranyitasa-junius/
több mint 5 éve
 24.hu/kulfold/2020/05/20/testepito-izmos-koronavirus-koroanvirus-jarvany-korhaz-lelegeztetogep-fogyas-foto-kep/
Negritis
Gyorsan kiment a koksz meg a víz.

több mint 5 éve
April Wine New England Patriots 256
Kásler szerint sosem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kellene üríteni a kórházi ágyakat, aki mást mond, csúsztat
Az, hogy kiket küldtek haza az orvosok, meg már az ő felelősségük, nem a kormányé.

Nem csodálkoznék ha pár orvos elkezdené verni a tamtamot ellene.
Bazzani
Mindjárt kiderül az is, hogy Kókler miniszter nertárs valójában az ágytálak kiürítéséről beszélt eredetileg.

Szerkesztette: April Wine
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 539 — The Mathematician
 24.hu/kulfold/2020/05/20/testepito-izmos-koronavirus-koroanvirus-jarvany-korhaz-lelegeztetogep-fogyas-foto-kep/

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én tényleg komolyan szeretném megkérdezni, nem cinizmusból, hogy aki 2 hónapja otthon retteg, az tett-e ezidő alatt valamit a saját immunrendszerének az erősítéért?
bcsarli
Rettegőnek nevezni azt, aki egy sosemvolt, ráadásul módfelett információhiányos helyzetben az óvatosabb megoldást választja kábé olyan, mintha a kockázatvállalóbbat ostoba fasznak hívnánk.

A kérdéses szót pár kommenttel később kértem hogy tekintsétek semmisnek, a többi a lényeg.

A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.
bcsarli
Ha valakinek az immunrendszere erős, mert mondjuk évek, évtizedek óta egészségesen, vitaminokban gazdagon táplálkozik, akkor annak nem sok tennivalója van/volt. Ha ezt azéletmódot abba is hagyná, se romlana 2-3 hónap alatt le az immunrendszere.
Akinek pedig szar az immunrendszere, akár betegség miatt, akár mert elhanyagolta, az a világ összes vitaminját elkezdhette magába tömni március elején, sokkal nem lett erősebb az ergya immunrendszere.
A te korodban teljesen felesleges a kézi súlyzó emelgetése, sokkal hasznosabb, ha a vázizomzatodat erősíted, főként a mély hátizmot, hasizmot. Reumatikus bántalmaknál sokkal hasznosabb. Nem az immunrendszernek, hanem az idővel elkopó, elhasználódó alkatrészeidnek.
Az viszont kimondottan érdekelne, hogy amikor az ember nem dolgozik, otthon van a számára legoptimálisabb környezetében, korlátlan szabadidővel, ugyan, miféle stressz érheti?

Az első része nem igaz, nagyon rövid idő alatt rengeteget lehet javítani az immunrendszeren. Ennek az alapja a sport, és az étrend.

Hogy milyen stressz érhet?: a média, a bizonytalanság, az aggódás a szeretteidért. Elég ha a saját kommentjeidet visszaolvasod.
Sobri Jóska
bcsarli
Például az allergiásoknak meg az autoimmunonkak iszonyat jó immunrendeszerük van, s akkor mi van velük - nekik mit mondunk, mer az övéket meg gyengíteni kell?

Van-e olyan tanulmány bárhol ahol a fittséget vagy a vitaminbevitelt ráeresztették a kovid adatokra?

Milyen logikai összefüggések lehetségesek, mikor a legvaszélyesbb kovid kórkép a citokin vihar, amely egy immun TÚLreakció?
sutianap
Köszi az extrém példákat, én az itteniektől kérdeztem hogy tettek-e valamit. De Téged így szeretünk 😊

Én tanulmányt nem tudok Neked hozni (lehet hogy valaki tud) de a fitt ember józan ésszel ellenállóbb a vírusokkal szemben. Én pl soha nem voltam táppénzen. A D vitaminról küldtem pár napja linket, ki lettem cikizve.
bcsarli
hát én régebben annyira voltam fitt, mint Alice Cooper, mostanság már csak annyira mint Ozzie, de sose voltam táppénzen én sem

viszont van egy raklapnyi 30 körüli akiknek én magyarázom el az bekapott infarktus után, hogy ezt a vödör gyógyszert be kell szednie, ha életben akar maradni - pedig, pedig...

igen, nem tudsz minden körülményt, lehet dédapád volt, vagy a szomszéd falugondnok döntött rosszul a permetezésről, vagy leszarta a kutya a salátát, beakad egy homokszem és sanyi

egy biztos ne egyél marokszámra étrendkiegészítőt, mer Akasztón a sufniba ( magyarul gyár ) is döglenek tőle a csótányok
sutianap
Több mint 10 éve szedem őket, nem hiszem hogy le fogok állni vele. De várj! Most hogy mondod, legalább 10 éve csótányt se láttam a lakásban 😊 Pedig amiket én szedek azok nem Akaszón készülnek 😀
bcsarli
Tehát azért mert Neked eddig nem volt problémád vele, akkor ezután nem is lehet?
Vagy nem tudsz még róla, hogy problémád van, aztán lesz.

De lehet mákod van és bírja a szervezeted kezelni vagy lehet később nem annyira és a fellépő problémákat a korodnak fogod tulajdonítani, nem ennek...

Szóval, azért csak okosan velük.
Solymi
Köszi a jótanácsot. Koncentrált élelmiszerekről, és növényi kivonatokról van szó.
bcsarli
Attól még megöl, pölö a grizzlimedve is ezerszázalékig természetes dolog, mégis percek alatt végez veled.

Legegyszerűbb, ha ezek engedélyezési procedúráját megtekinted az OGYÉI honlapon, kábé a kutyakajának komolyabb az eljárásrendje. De ha igazán meg akarod vizsgálni kiszedsz egy anyagokra vonatkozó CDC toxicitás leírást, s még ez se jelent semmit, mer a kiskínai azt rak bele amit akar, hiszen csak a doboz feliratát kellett engedélyeztetnie, de doktor Csupor össze szok szedni a SzTE drogintézet horrorsztoriait, pölö a JancsiToncsi fogyi tea tele volt baszva fenolftaleinnel meg furoszemiddel, de nem ám csak úgy, hanem a tökmindegy növényi morzsalékot lepermetezték a gyógyszerrel és asse mondja senki, hogy megbízható gyártó mer bármelyik csini kínai cég bármikor leakaszt egy szattelit akasztói tanyát csomagolónak, azt onnantól kezdve, hogy mit küldenek ki oda senkineksenincs hótfogalmase, hogy miafaszvan benne és ezt híhattyuk Bioflekknek vagy bárminek is. Legegyszerűbb grizzlynek hívni, ha azt akarod gondolni, hogy természetes, de nem az - a legjobb azt gondolni, hogy csak 3 szénatomban különbözik a műanyag kertiszéktől...
sutianap
OK, én most ezt lezárom.

több mint 5 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
Én tényleg komolyan szeretném megkérdezni, nem cinizmusból, hogy aki 2 hónapja otthon retteg, az tett-e ezidő alatt valamit a saját immunrendszerének az erősítéért?
bcsarli
Rettegőnek nevezni azt, aki egy sosemvolt, ráadásul módfelett információhiányos helyzetben az óvatosabb megoldást választja kábé olyan, mintha a kockázatvállalóbbat ostoba fasznak hívnánk.

A kérdéses szót pár kommenttel később kértem hogy tekintsétek semmisnek, a többi a lényeg.

A kérdésedre: tisztítókúra, egészséges étrend, célirányos táplálék kiegészítők, lelki gyakorlatok a stressz ellen (meditáció, jóga) Valamint otthon űzhető sportok. Egy pár kézisúlyzóval, és egy erősebb gumikötéllel nagyon szépen meg tudod magad dolgoztatni. Az nagyon sokat segít az immunrendszerednek.
bcsarli
Ha valakinek az immunrendszere erős, mert mondjuk évek, évtizedek óta egészségesen, vitaminokban gazdagon táplálkozik, akkor annak nem sok tennivalója van/volt. Ha ezt azéletmódot abba is hagyná, se romlana 2-3 hónap alatt le az immunrendszere.
Akinek pedig szar az immunrendszere, akár betegség miatt, akár mert elhanyagolta, az a világ összes vitaminját elkezdhette magába tömni március elején, sokkal nem lett erősebb az ergya immunrendszere.
A te korodban teljesen felesleges a kézi súlyzó emelgetése, sokkal hasznosabb, ha a vázizomzatodat erősíted, főként a mély hátizmot, hasizmot. Reumatikus bántalmaknál sokkal hasznosabb. Nem az immunrendszernek, hanem az idővel elkopó, elhasználódó alkatrészeidnek.
Az viszont kimondottan érdekelne, hogy amikor az ember nem dolgozik, otthon van a számára legoptimálisabb környezetében, korlátlan szabadidővel, ugyan, miféle stressz érheti?

Az első része nem igaz, nagyon rövid idő alatt rengeteget lehet javítani az immunrendszeren. Ennek az alapja a sport, és az étrend.

Hogy milyen stressz érhet?: a média, a bizonytalanság, az aggódás a szeretteidért. Elég ha a saját kommentjeidet visszaolvasod.
Sobri Jóska
bcsarli
Például az allergiásoknak meg az autoimmunonkak iszonyat jó immunrendeszerük van, s akkor mi van velük - nekik mit mondunk, mer az övéket meg gyengíteni kell?

Van-e olyan tanulmány bárhol ahol a fittséget vagy a vitaminbevitelt ráeresztették a kovid adatokra?

Milyen logikai összefüggések lehetségesek, mikor a legvaszélyesbb kovid kórkép a citokin vihar, amely egy immun TÚLreakció?
sutianap
Köszi az extrém példákat, én az itteniektől kérdeztem hogy tettek-e valamit. De Téged így szeretünk 😊

Én tanulmányt nem tudok Neked hozni (lehet hogy valaki tud) de a fitt ember józan ésszel ellenállóbb a vírusokkal szemben. Én pl soha nem voltam táppénzen. A D vitaminról küldtem pár napja linket, ki lettem cikizve.
bcsarli
hát én régebben annyira voltam fitt, mint Alice Cooper, mostanság már csak annyira mint Ozzie, de sose voltam táppénzen én sem

viszont van egy raklapnyi 30 körüli akiknek én magyarázom el az bekapott infarktus után, hogy ezt a vödör gyógyszert be kell szednie, ha életben akar maradni - pedig, pedig...

igen, nem tudsz minden körülményt, lehet dédapád volt, vagy a szomszéd falugondnok döntött rosszul a permetezésről, vagy leszarta a kutya a salátát, beakad egy homokszem és sanyi

egy biztos ne egyél marokszámra étrendkiegészítőt, mer Akasztón a sufniba ( magyarul gyár ) is döglenek tőle a csótányok
sutianap
Több mint 10 éve szedem őket, nem hiszem hogy le fogok állni vele. De várj! Most hogy mondod, legalább 10 éve csótányt se láttam a lakásban 😊 Pedig amiket én szedek azok nem Akaszón készülnek 😀
bcsarli
Tehát azért mert Neked eddig nem volt problémád vele, akkor ezután nem is lehet?

De lehet mákod van és bírja a szervezeted kezelni vagy lehet később nem annyira és a fellépő problémákat a korodnak fogod tulajdonítani, nem ennek...

Solymi
Köszi a jótanácsot. Koncentrált élelmiszerekről, és növényi kivonatokról van szó.
bcsarli
Nem támadás vagy ilyesmi, én is szedtem/szedek ilyeneket, csak mondta nem egy doki, hogy óvatosan ezekkel, mert lehet, hogy most azt mutatják a kutatások, hogy minden fajin és nem okoznak problémát, csak később ez változhat.
több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
bcsarli

bcsarli

Sobri Jóska
bcsarli

sutianap

bcsarli

sutianap
bcsarli

Solymi
bcsarli
Attól még megöl, pölö a grizzlimedve is ezerszázalékig természetes dolog, mégis percek alatt végez veled.

Legegyszerűbb, ha ezek engedélyezési procedúráját megtekinted az OGYÉI honlapon, kábé a kutyakajának komolyabb az eljárásrendje. De ha igazán meg akarod vizsgálni kiszedsz egy anyagokra vonatkozó CDC toxicitás leírást, s még ez se jelent semmit, mer a kiskínai azt rak bele amit akar, hiszen csak a doboz feliratát kellett engedélyeztetnie, de doktor Csupor össze szok szedni a SzTE drogintézet horrorsztoriait, pölö a JancsiToncsi fogyi tea tele volt baszva fenolftaleinnel meg furoszemiddel, de nem ám csak úgy, hanem a tökmindegy növényi morzsalékot lepermetezték a gyógyszerrel és asse mondja senki, hogy megbízható gyártó mer bármelyik csini kínai cég bármikor leakaszt egy szattelit akasztói tanyát csomagolónak, azt onnantól kezdve, hogy mit küldenek ki oda senkineksenincs hótfogalmase, hogy miafaszvan benne és ezt híhattyuk Bioflekknek vagy bárminek is. Legegyszerűbb grizzlynek hívni, ha azt akarod gondolni, hogy természetes, de nem az - a legjobb azt gondolni, hogy csak 3 szénatomban különbözik a műanyag kertiszéktől...

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 070 — Слава Україні! Героям слава!
elfogytak a szavak, 1984-ben élünk
 24.hu/belfold/2020/05/20/kasler-csusztatas-hogy-ki-kellett-uriteni-agyakat/

r.baggio
Nem tudom mi a gond. Én értem, hogy mindig is Óceániával álltunk háborúban. Izé, Kelet-Ázsiával. Jah nem, mégis Óceániával.
A faszom ki van már, hogy ennyi mindent észben kell tartani.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 094 — #NoStress
Kasler azt mondotta nem adtak ki soha olyan utasítást, hogy kórházi ágyakat kell kiüríteni. Nem csak a felelősséget tolják tovább, de általuk kiadott rendeletre mondják, hogy nem is volt ilyen.
samu09
Ezt hol nyilatkozta a sátánfattya???
Btw még most is tök üres alattunk a Fül-orr-gége Klinika, ergo nekünk is fele ágyszámunk és fele műtői kapacitásunk van. Faszkalap komolyan úgy gondolja, hogy magunktól találtuk ki ezt az ordenáré barom döntést? Ok tudom, hogy fidesz kormány (tehát Soros és Karácsony üríttette ki, nem a Führer), de még a birkáik is emlékeznek egy hónappal korábbi dolgokra és ezt már ők sem fogják elhinni.

És Cserhátit azért rúgták akkor ki mert önkényesen ürített ki ágyakat?????
diverdoc
Nyugi.
Ez a kommunikációs demokrácia.
A puzséri posztmodern.
Mindenki azt mond amit akar.
A valóságtól függetlenül.
Az emberek 2 napos emlékezetére bazíroznak, anélkül deformálnak múltat, hogy híreket kéne hamisítani.
Egyszerűen 10 emberből 9 szavazó ostoba ahhoz, hogy emlékezzen vagy visszanézze mi volt valójában. Valóságtorzítás.
De működik.
Ehhez nehéz lesz a jövőben hozzászokni.
De ez a jövő kmmunikációja.
“Nincs is késem.”

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 671 — Lucas Scott
A minap volt szó róla, hogy ki milyen kérdésekre milyen minőségű válaszokat ad. Ez a joker opció. Nem menni el, így kérdést sem lehet feltenni, a válasz így nem is lehet rossz:

24.hu/belfold/2020/05/20/koronavirus-bizottsagi-ules-lelegeztetogep/
peterk2005
az üres székek politikája is politika, vajon honnan vehették ezt?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 554 — The only discipline that lasts, is self discipline
A minap volt szó róla, hogy ki milyen kérdésekre milyen minőségű válaszokat ad. Ez a joker opció. Nem menni el, így kérdést sem lehet feltenni, a válasz így nem is lehet rossz:

24.hu/belfold/2020/05/20/koronavirus-bizottsagi-ules-lelegeztetogep/

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Szerintem a menesztését készítik elő. Ő lesz a felelős a hazaküldöttek esetleges elhalálozásáért. Az ilyen nyilatkozat szájba adásával még szítják a népharagot, és amikor megy mindenki elégedett lesz. Ő meg kap egy kerekebb összeget hogy elvitte a balhét.

több mint 5 éve
csak halkan megjegyzem, hogy védekezhet úgy, hogy ő csak azt mondta, hogy a kórházigazgatók kötelesek biztosítani, hogy a kapacitás negyven (ötven?) százaléka rendelkezésre álljon, de azt nem részletezte, hogy ezt hogyan tegyék meg. technikailag tehát nem hangzott el az, hogy ürítsék ki az ágyakat,
slowmotion
itt még a saját maga által megfogalmazott kérdésre nem kérte ki magának, hogy kiürítésről szó sem volt:

magyarnemzet.hu/belfold/tanulsagokkal-szolgal-a-jarvany-8102420/

hát a Főnöknek sem szóltak 1 hónappal ezelőtt, hogy nem küldtek haza senkit:

" (Orbán Viktor azt is kiemelte, hogy ) a 68 ezer kórházi ágy 34 százalékán nem volt beteg, így az összes ágy felének felszabadításához az ágyak 16 százalékának esetében kellett úgy dönteni, hogy ha ott halasztható beavatkozásra váró beteg van, őt küldjék haza."

www.szeretlekmagyarorszag.hu/orban-a-korhazi-agyak-felszabaditasarol-nehez-kenyelmetlen-dontes-de-nem-tudjuk-mashogy-megoldani/?utm-source=kapcsolodo

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
 24.hu/kulfold/2020/05/20/ruha-vedoruha-koronavirus-oroszorszag-apolono-atlatszo-foto-kep/

Ilyen egy FranCoVid hír.
empty taxi
Szegény Öreg ott hátul, még egy gyógyszer osztás, aztán nem a covid, hanem a szive viszi el!
Stoki
mondjuk szerintem ha választhatna, akkor inkább szeretne a nagy izgalomtól meghalni, mint a koronavírustól
több mint 5 éve
Stoki Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 3 133 — Einhorn és Finkle...Finkle és Einhorn
 24.hu/kulfold/2020/05/20/ruha-vedoruha-koronavirus-oroszorszag-apolono-atlatszo-foto-kep/

Ilyen egy FranCoVid hír.
empty taxi
Szegény Öreg ott hátul, még egy gyógyszer osztás, aztán nem a covid, hanem a szive viszi el!
több mint 5 éve
Kasler azt mondotta nem adtak ki soha olyan utasítást, hogy kórházi ágyakat kell kiüríteni. Nem csak a felelősséget tolják tovább, de általuk kiadott rendeletre mondják, hogy nem is volt ilyen.
samu09
Kásler szerint sosem hangzott el olyan utasítás, hogy ki kellene üríteni a kórházi ágyakat, aki mást mond, csúsztat
Az, hogy kiket küldtek haza az orvosok, meg már az ő felelősségük, nem a kormányé.

Bazzani
jézusom. Doci mit csináltatok? amúgy ezt a hálátlan bandát. bár a csatában fényesen győztünk, de a háborúnak azért még nincs vége de előbb csökkentették a covidosokkal dolgozó személyzet bérét, most meg ez. hogyan fogják felelősségre vonni az orvosokat a betegek hazaküldéséről, ha ilyen központi utasítás nem volt?

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 245 — Cowboys fan
csak halkan megjegyzem, hogy védekezhet úgy, hogy ő csak azt mondta, hogy a kórházigazgatók kötelesek biztosítani, hogy a kapacitás negyven (ötven?) százaléka rendelkezésre álljon, de azt nem részletezte, hogy ezt hogyan tegyék meg. technikailag tehát nem hangzott el az, hogy ürítsék ki az ágyakat,
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 826 — no es importante
elfogytak a szavak, 1984-ben élünk
 24.hu/belfold/2020/05/20/kasler-csusztatas-hogy-ki-kellett-uriteni-agyakat/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
samu09

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
samu09
Ezt hol nyilatkozta a sátánfattya???
Btw még most is tök üres alattunk a Fül-orr-gége Klinika, ergo nekünk is fele ágyszámunk és fele műtői kapacitásunk van. Faszkalap komolyan úgy gondolja, hogy magunktól találtuk ki ezt az ordenáré barom döntést? Ok tudom, hogy fidesz kormány (tehát Soros és Karácsony üríttette ki, nem a Führer), de még a birkáik is emlékeznek egy hónappal korábbi dolgokra és ezt már ők sem fogják elhinni.

És Cserhátit azért rúgták akkor ki mert önkényesen ürített ki ágyakat?????

Szerkesztette: diverdoc

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 546 — I like the Texans, I like who we are
több mint 5 éve
bcsarli

bcsarli

Sobri Jóska
bcsarli

sutianap

bcsarli

sutianap
bcsarli

Solymi

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26

Ilyen egy FranCoVid hír.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...