Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ha a táboroztatás alatt lenne valaki beteg, akkor az illetőt el kell különíteni és értesíteni kell a tábor orvosát, valamint a szülőketMüller kitért arra is, hogy a táborok szervezése elkezdődhetett ugyan, de ez egyelőre csak a napközis táborokra vonatkozik.Ez ölég kétélű fegyver, gondolom azér kell a nyilatkozat, hogy levédjék magukat, ha mégis. Nademost mellik freedomhouseos nemeszi meg keresztbe, ha mégis van víros, hozzáteszi a nyilatkozatot, majd aszongya ott kapta el. Rókafogtacsuka, dehát Bürökratisztánba nemszámít semmi, csak az aláírás....
Csak is egészséges gyermek és személyzet lehet a táborokban, azt igazolni kell! Nyilatkoznia kell arról, hogy egészséges
− tájékoztatott az országos tisztifőorvos.
Ha a táboroztatás alatt lenne valaki beteg, akkor az illetőt el kell különíteni és értesíteni kell a tábor orvosát, valamint a szülőket. A napközis táborokban is a szabadidős tevékenységeket és a kiscsoportos foglalkozásokat javasolják.
Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
me Bürökratisztánt nem zavarja, hogy egyébként Átlagpistán vagy vagy Extrémpistán, megdug mindenkit korra nemre bőrszínre és felekezetre való tekintet nélkül.
sutianap
Még ez is tetszik.
Komolyan kb a gyerektáborok hány százalékában van tábori orvos?
több mint 5 éve
Müller kitért arra is, hogy a táborok szervezése elkezdődhetett ugyan, de ez egyelőre csak a napközis táborokra vonatkozik.Ez ölég kétélű fegyver, gondolom azér kell a nyilatkozat, hogy levédjék magukat, ha mégis. Nademost mellik freedomhouseos nemeszi meg keresztbe, ha mégis van víros, hozzáteszi a nyilatkozatot, majd aszongya ott kapta el. Rókafogtacsuka, dehát Bürökratisztánba nemszámít semmi, csak az aláírás....
Csak is egészséges gyermek és személyzet lehet a táborokban, azt igazolni kell! Nyilatkoznia kell arról, hogy egészséges
Ha a táboroztatás alatt lenne valaki beteg, akkor az illetőt el kell különíteni és értesíteni kell a tábor orvosát, valamint a szülőket. A napközis táborokban is a szabadidős tevékenységeket és a kiscsoportos foglalkozásokat javasolják.
Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
me Bürökratisztánt nem zavarja, hogy egyébként Átlagpistán vagy vagy Extrémpistán, megdug mindenkit korra nemre bőrszínre és felekezetre való tekintet nélkül.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?Szépen elkapod valamelyik vírust, komoly tüneteket produkálsz, és talán tesztelnek. S miután kiderült hogy nem COVID-19, mehetsz táborozni. Ennyire egyszerű. 😀
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/05/18/fideszes-polgarmester-feljelentes-remhirterjesztes/ilyen embereknek köszönhetően virágzik az országunk.
Hát ez valami gyönyörű történet.
Jó káder, na.
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tudtommal nem számít hivatalosnak, ugyanakkor ha pozitív az eredményt jelezni kell a közellátónak.nem úgy van, hogy azokat elvileg hivatalosan nem fogadják el?Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?Magánlaboros teszttel?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
Más kérdés h az kb. annyiba fáj, mint maga az egyhetes tábor...
empty taxi
csebi
Józan paraszti ésszel gondolkodva (pláne h táborokat a privát szektor is szervez) ha be tudsz mutatni egy igazolást, hogy nem vagy fertőzött, annak elvileg jónak kellene lennie, elvégre ha pozitív lett volna az eredmény arról tudna az állam.
Az osztrákok egyébként ilyen 4 napnál nem régebbi teszthez kötik azt, hogy ne kerülj 2 hét karanténba.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
24.hu/belfold/2020/05/18/fideszes-polgarmester-feljelentes-remhirterjesztes/Hát ez valami gyönyörű történet.
Jó káder, na.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Erről a bolondballagásunk ugrott be, Legyen Ön is Milliomos paródiát csináltunk, volt egy ilyen kérdés: Ki írta a Mama című verset?Tanárnéni fizeti saját zsebből vagy állambácsi?Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?Magánlaboros teszttel?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
empty taxi
NB2
A: József
B: Attila
C: mindkettő
D: egyik sem

Madden hates me.
több mint 5 éve
nem úgy van, hogy azokat elvileg hivatalosan nem fogadják el?Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?Magánlaboros teszttel?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
empty taxi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Tanárnéni fizeti saját zsebből vagy állambácsi?Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?Magánlaboros teszttel?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani
empty taxi
több mint 5 éve
Aki le tud ereszkedni Cili néni agyszintjére az mondja már el nekem, hogy miként tudom igazolni a "nem betegséget" egy olyan vírusnál ahol akár 2 hét is lehet a lappangás tünet nélkül?Magánlaboros teszttel?
Ez megint egy agyrém.
Bazzani

Madden hates me.
több mint 5 éve
Müller kitért arra is, hogy a táborok szervezése elkezdődhetett ugyan, de ez egyelőre csak a napközis táborokra vonatkozik.Csak is egészséges gyermek és személyzet lehet a táborokban, azt igazolni kell! Nyilatkoznia kell arról, hogy egészséges
Ez megint egy agyrém.
több mint 5 éve
Egyértelmű.A kérdés az, hogy a törés iránya, szögei mire utalnak - elesésre vagy ütésre. A rühesség meg nem egy nap alatt alakul ki, hanem hosszabb ideig való ellátatlanságra utal.Pesti úti idős otthonnál pedig - egy korábbi felvetésedre reagálva - szerintem a rühesség és egy 80 éves nénin észlelt törések (orr, arccsont, stb.) előtörténete lehet a kérdéses.érdekes lehet, csak lehet, hogy annyira nem "szenzációs" az oka.
Fast Willie
az én nagymamám pár éve még állandóan akciózott az otthonban, csak hát a balansz nem volt már meg hozzá, és olyanokat esett, hogy a szekrény adta a másikat.
nem történt komolyabb baja, de szerintem a pécsi sürgősségin már ismerősként kezelték.
slowmotion
Fast Willie
Ha a rühesség október 13-a előtt megjelent, akkor Tarlós, ha utána, akkor Karácsony a felelős.
De vajon a gondnok kutyáját melyikük bíztatta fel, hogy ugassa meg az éjszaka wc-re kódorgó Blazicsek nénit?!
Lehet személyesen a CEU egyik sértett rektora? Vagy Apáti Bence tüzelte fel állatias balettmozdulataival? Netán egy politikailag nem elkötelezett kóbor macska, aki aztán a következményekkel nem törődve elrohant a Jászberényi út felé?
Megannyi sötét és megfejthetetlen rejtély a politika nagyszínpadáról, a Pesti úti idősotthon környékéről...
több mint 5 éve
A kérdés az, hogy a törés iránya, szögei mire utalnak - elesésre vagy ütésre. A rühesség meg nem egy nap alatt alakul ki, hanem hosszabb ideig való ellátatlanságra utal.Pesti úti idős otthonnál pedig - egy korábbi felvetésedre reagálva - szerintem a rühesség és egy 80 éves nénin észlelt törések (orr, arccsont, stb.) előtörténete lehet a kérdéses.érdekes lehet, csak lehet, hogy annyira nem "szenzációs" az oka.
Fast Willie
az én nagymamám pár éve még állandóan akciózott az otthonban, csak hát a balansz nem volt már meg hozzá, és olyanokat esett, hogy a szekrény adta a másikat.
nem történt komolyabb baja, de szerintem a pécsi sürgősségin már ismerősként kezelték.
slowmotion
több mint 5 éve
Pesti úti idős otthonnál pedig - egy korábbi felvetésedre reagálva - szerintem a rühesség és egy 80 éves nénin észlelt törések (orr, arccsont, stb.) előtörténete lehet a kérdéses.érdekes lehet, csak lehet, hogy annyira nem "szenzációs" az oka.
Fast Willie
több mint 5 éve
Mennyivel igényesebb kivitelezés...tátott szájjal nézik a csodátErre csak ennyit: 24.hu/elet-stilus/2020/05/18/szexbabukkal-rakta-tele-stadionjat-egy-koreai-focicsapat/Kövesden már a vírus előtt is kitalálták, hogy hogyan lehetne megoldani a szurkolómentes meccsek problémájátNem is értem, az NBI-ben mindig ez van, nem? 😛Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk nem számít, hogy szeretnénk-e néző- és szurkolómentes sporteseményeket, mert egy ideig csak olyanok lesznek.
Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy szeretnék e ilyen NFL/NBA meccseket nézni.
Bazzani
---
61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Mikey
Solymi
Kampman
empty taxi
több mint 5 éve
Azért kíváncsi leszek majd a 2020-as halálozási statjaikra (amiben az a szép, hogy hivatalosan ilyen nincsen, illetve 2018 óta nem teszik közzé).Buta tótok:Nem kozmetika, egyszerűen ők elkerülték (teljesen), hogy bejusson az idősotthonokba. És a kórházak is kizárólag gyógyítanak, nem terjesztik a kórt másodállásban.
(...) Szlovákiában kevesebb mint 1500 fertőzöttet diagnosztizáltak, és 28 ember halt bele a koronavírus okozta betegségbe. Ezeket a kedvező adatokat a szlovák kormány a radikálisan szigorú járványellenes óvintézkedéseknek tudja be, és ezért továbbra is ragaszkodik az ország elszigeteléséhez."
Sejtelmem sincs, hogy ott mennyire kozmetikázzák az adatokat, de az biztos, hogy "lakóhelyen kívül" már márciusban kötelezővé tették a maszk használatát, és a kormány tagjai is maszkban fotózkodtak.
nagylaza
Vedd le a szociális intézményi fertőzéseket és a kórházi fertőzéseket a mi adatainkból, és kb. az jön ki ami náluk.
peterk2005
A becslések ezek:
knoema.com/atlas/Slovakia/Death-rate
www.healthdata.org/slovakia
tradingeconomics.com/slovakia/death-rate-crude-per-1-000-people-wb-data.html
www.statista.com/statistics/580944/death-rate-in-slovakia/
A Pesti úti idős otthonnál pedig - egy korábbi felvetésedre reagálva - szerintem a rühesség és egy 80 éves nénin észlelt törések (orr, arccsont, stb.) előtörténete lehet a kérdéses.
több mint 5 éve
John Oliver most a 'sport koronavírus idején' témakört járta körbe.3 órája linkeltem 😀
www.youtube.com/watch?v=z4gBMw64aqk
iktriad
de amúgy igen, éljen a marble league
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
John Oliver most a 'sport koronavírus idején' témakört járta körbe. www.youtube.com/watch?v=z4gBMw64aqk
több mint 5 éve
Belenéztem Cecíliába. Nagy sikeremnek tartom, hogy nem aludtam el.
több mint 5 éve
444.hu/2020/05/18/orban-katonasan-szereti-pinter-sandor-veheti-kezbe-az-egeszsegugy-igazgatasatA sültbolondnál mindenki jobb.
ez szép lesz.
Vrij6
Még az is lehet, hogy a rendőrségnél bevált maffia módi hoz majd valami pozitívumot
több mint 5 éve
a karantén ráment az emberek idegeire, ez a 4. v 5. videó amit ilyen esetről látok az elmúlt 1 hétben (3 ebből index volt)nehiszem
www.youtube.com/watch?v=-gCtoWX5hUQ&feature=emb_title
Negritis
enyhült a forgalom, a bunkók meg elszabadultak, én így látom

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Erre csak ennyit: 24.hu/elet-stilus/2020/05/18/szexbabukkal-rakta-tele-stadionjat-egy-koreai-focicsapat/Kövesden már a vírus előtt is kitalálták, hogy hogyan lehetne megoldani a szurkolómentes meccsek problémájátNem is értem, az NBI-ben mindig ez van, nem? 😛Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk nem számít, hogy szeretnénk-e néző- és szurkolómentes sporteseményeket, mert egy ideig csak olyanok lesznek.
Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy szeretnék e ilyen NFL/NBA meccseket nézni.
Bazzani
---
61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Mikey
Solymi
Kampman

Madden hates me.
több mint 5 éve
Voltam otthon Kecskeméten 2 hetet április végén/május elején, nem volt semmi gond, mondjuk kocsival mentem.ha pünkösdi hosszúhétvégére pestről elmegyek békésbe a rokonokhoz , az még gáz/nem ajánlott vagy lehet?Én is hazamegyek Debrecenbe a hosszú hétvégére a családhoz. Lehet gáz, bár szerintem maszkkal, fertőtlenítővel,stb annyira nem az és lehet...
braxa88
Vrij6

Madden hates me.
több mint 5 éve
Jah, ezt egy darabig én is benéztem.. mondjuk sokkal informatívabb lenne egy olyan adat, hogy mennyi az aktív fertőzött per pill..Azt nézem, Tolna megyében másfél hónapja 17 fertőzött van. Ezek szerint nálunk kevesen kapják el, de nem gyógyulnak ki egykönnyedén, vagy mindig ugyananni új fertőzött van, ahány felgyógyul.....Az nem az aktív betegeket jelenti, hanem azokat akiket fertőzöttként regisztráltak az egész periódus alatt.
Ha valakinek más tippje van, érdekel.
csi77
zinedine5
több mint 5 éve
láttam 1 videót szegedena karantén ráment az emberek idegeire, ez a 4. v 5. videó amit ilyen esetről látok az elmúlt 1 hétben (3 ebből index volt)NegritisÚgy fest... hirtelen 3 ugrik be: Mr Izomagy leckéztetett egy buszost, majd vmi kutyára akarta kenni, jogsi hopp.
Másiknál meg vmi fehér furgonos (kocsiban saját kisgyerekével) tolta a kretént, harmadiknál egy ipari területen egy kamionos elé vágott be egy agyhalott.
Beki
meg talán keszthelyről, a másodiknál volt verekedés is
de a facebook videót nem fogom tudni most előbányászni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!