Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Az a baj, hogy páran már hamarabb kapcsoltak és megelőztek. 😊Ha szeretnél visszamenni HO-ba, akkor inkább diszkréten köhintsél néhányat, és kezd el bizonygatni, hogy te BIZTOSAN nem vagy fertőzött.61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...A HO megszünte utáni 3-4 napon, amint leültem a székemre reggel a munkahelyen azonnal elkezdett kaparni a torkom. Természetesen vissza kellett fojtanom a köhögést. Vigyél cukorkát a pszihoszomatikus tünetekre!
Mikey
Atari
nagylaza
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Hírmánia. Egy sima, egy fordított..."A francia egészségügyi minisztérium vasárnap esti tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában 483-an haltak meg koronavírus-fertőzés következtében, pedig az elmúlt héten már száz alá csökkent a napi halálozások száma. A halottak száma meghaladja a 28 ezret Franciaországban."
"Ha sikeresnek bizonyul az új koronavírus ellen kidolgozott, már a tesztelés szakaszában járó brit oltóanyag, őszre több tízmillió egységnyit lehet belőle gyártani - mondta vasárnap a brit kormány egyik tagja."
több mint 5 éve
Ha szeretnél visszamenni HO-ba, akkor inkább diszkréten köhintsél néhányat, és kezd el bizonygatni, hogy te BIZTOSAN nem vagy fertőzött.61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...A HO megszünte utáni 3-4 napon, amint leültem a székemre reggel a munkahelyen azonnal elkezdett kaparni a torkom. Természetesen vissza kellett fojtanom a köhögést. Vigyél cukorkát a pszihoszomatikus tünetekre!
Mikey
Atari
több mint 5 éve
61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...A HO megszünte utáni 3-4 napon, amint leültem a székemre reggel a munkahelyen azonnal elkezdett kaparni a torkom. Természetesen vissza kellett fojtanom a köhögést. Vigyél cukorkát a pszihoszomatikus tünetekre!
Mikey
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Én speciel várom, hogy visszatérjen minden a normális kerékvágásba és ne kelljen akár 1 órát várnom arra ha szükségem van egy válaszra. 😀Én is bejártam dolgozni, de ettől függetlenül nagyon szép időszaknak éltem meg az elmúlt 2 hónapot. Tetszett a nyugisabb élet. Persze én is intro vagyok 😊Én is végtelenül introvert vagyok, viszont az elmúlt 2 hónapban ugyanúgy dolgoztam, mint előtte. Nem is bántam, a home office nagyon szar dolog.Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Jelenleg nem tudom eldönteni, hogy szeretnék e ilyen NFL/NBA meccseket nézni.
Bazzani
Mikey
Megszokod újra 😊
Kampman
bcsarli
Mellesleg kurvára untam magam itthon.
több mint 5 éve
Én is bejártam dolgozni, de ettől függetlenül nagyon szép időszaknak éltem meg az elmúlt 2 hónapot. Tetszett a nyugisabb élet. Persze én is intro vagyok 😊Én is végtelenül introvert vagyok, viszont az elmúlt 2 hónapban ugyanúgy dolgoztam, mint előtte. Nem is bántam, a home office nagyon szar dolog.Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Bazzani
Mikey
Megszokod újra 😊
Kampman
több mint 5 éve
Egy picit irigykedem. Bar inkabb extrovertaltkent ez nekem sok lenne viszont melozni is kurvaszar volt, 1-2 het pihi jol esett volna na mindegy, nalam ez van.😀Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk nem számít, hogy szeretnénk-e néző- és szurkolómentes sporteseményeket, mert egy ideig csak olyanok lesznek.
Bazzani
---
61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Mikey
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Kövesden már a vírus előtt is kitalálták, hogy hogyan lehetne megoldani a szurkolómentes meccsek problémájátNem is értem, az NBI-ben mindig ez van, nem? 😛Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk nem számít, hogy szeretnénk-e néző- és szurkolómentes sporteseményeket, mert egy ideig csak olyanok lesznek.
Bazzani
---
61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Mikey
Solymi
több mint 5 éve
Én is végtelenül introvert vagyok, viszont az elmúlt 2 hónapban ugyanúgy dolgoztam, mint előtte. Nem is bántam, a home office nagyon szar dolog.Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.61 nap után újra megyek holnap dolgozni. Egy hete minden bajom van a tudattól. Végtelenül introvert emberként kész kínszenvedés lesz az elkövetkező pár nap, utána csak szimpla szenvedés lesz. Annyira jól elvoltam itthon...
Bazzani
Mikey
Megszokod újra 😊
több mint 5 éve
Nem is értem, az NBI-ben mindig ez van, nem? 😛Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk nem számít, hogy szeretnénk-e néző- és szurkolómentes sporteseményeket, mert egy ideig csak olyanok lesznek.
Bazzani
---
Mikey
több mint 5 éve
Amúgy kb 1 hete teljesen hiteles forrásból hallottam, hogy a bonyhádi járásban nincs regisztrált beteg.jaja, tartok is tőle, hogy beleverik a fejemet a billentyűzetbe. Várjál, csengetnekAzt nézem, Tolna megyében másfél hónapja 17 fertőzött van. Ezek szerint nálunk kevesen kapják el, de nem gyógyulnak ki egykönnyedén, vagy mindig ugyananni új fertőzött van, ahány felgyógyul.....Jah, holnap meg a rendőrök ébresztenek, hogy na mi van, tippelgetünk, tippelgetünk?
Ha valakinek más tippje van, érdekel.
csi77
Jan
UEVHLÁVBslkmvSLKBwnwWWLw
Ű+8Wbw7VÚBEOŐGVKOGVELG,elefÉEEq
csi77
több mint 5 éve
jaja, tartok is tőle, hogy beleverik a fejemet a billentyűzetbe. Várjál, csengetnekAzt nézem, Tolna megyében másfél hónapja 17 fertőzött van. Ezek szerint nálunk kevesen kapják el, de nem gyógyulnak ki egykönnyedén, vagy mindig ugyananni új fertőzött van, ahány felgyógyul.....Jah, holnap meg a rendőrök ébresztenek, hogy na mi van, tippelgetünk, tippelgetünk?
csi77
Jan
UEVHLÁVBslkmvSLKBwnwWWLw
Ű+8Wbw7VÚBEOŐGVKOGVELG,elefÉEEq
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk nem számít, hogy szeretnénk-e néző- és szurkolómentes sporteseményeket, mert egy ideig csak olyanok lesznek.
Bazzani
---
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Azt nézem, Tolna megyében másfél hónapja 17 fertőzött van. Ezek szerint nálunk kevesen kapják el, de nem gyógyulnak ki egykönnyedén, vagy mindig ugyananni új fertőzött van, ahány felgyógyul.....Jah, holnap meg a rendőrök ébresztenek, hogy na mi van, tippelgetünk, tippelgetünk?
csi77
több mint 5 éve
Azt nézem, Tolna megyében másfél hónapja 17 fertőzött van. Ezek szerint nálunk kevesen kapják el, de nem gyógyulnak ki egykönnyedén, vagy mindig ugyananni új fertőzött van, ahány felgyógyul.....Az a megállapodás született a vírussal, hogy Tolnában pontosan ugyanannyi fertőzöttnek kell lennie, mint Hevesben és Vasban. Mivel Hevesben és Vasban ez a szám 17, értelemszerű, hogy Tolnában is annyi. Úgy érzem, sikerült kielégítő választ adnom.
csi77
több mint 5 éve
Azt nézem, Tolna megyében másfél hónapja 17 fertőzött van. Ezek szerint nálunk kevesen kapják el, de nem gyógyulnak ki egykönnyedén, vagy mindig ugyananni új fertőzött van, ahány felgyógyul.....Ha valakinek más tippje van, érdekel.
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Bármelyik meccsismétlés nagyságrendekkel élvezhetőbb, mint a nézőmentes élő bundesliga 😊
több mint 5 éve
"Olaszországban március 9. óta a legkevesebben haltak meg"És akkor még csak a mainstream híreket olvasod. Abba még nem is ástad bele magad, hogy mi zajlik a háttérben 😊
"Kínában elkezdtek élelmiszereket felhalmozni a járvány második hullámára készülve"
Lehet, hogy túl sok hírt olvasok. Meg fogok bolondulni.
nagylaza
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
"Olaszországban március 9. óta a legkevesebben haltak meg"Itt az ideje elhagyni a karantén bázisodat. 😀
"Kínában elkezdtek élelmiszereket felhalmozni a járvány második hullámára készülve"
nagylaza
több mint 5 éve
"Olaszországban március 9. óta a legkevesebben haltak meg""Kínában elkezdtek élelmiszereket felhalmozni a járvány második hullámára készülve"
több mint 5 éve
És Viktor elnevezésű köpcös robotok köpködik majd a szotyihéjat.Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Nyugiiiiiiiiii, lesz majd virtuális nézősereg hanggal.
Bazzani
Beki
több mint 5 éve
Lehetne ott valaki aki kezeli.Mert véletlenül mindig akkor szólna (vagy lenne túl hangos) mikor az ellenfélnél van a labda 😊Amúgy én sem értem, hogy stadionhangokat miért nem lehet bejátszani.Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Nyugiiiiiiiiii, lesz majd virtuális nézősereg hanggal.
Bazzani
Beki
bcsarli
Solymi
De nézzük a jó oldalát: ha nálunk is elindul, akkor hivatalosan is utolértük a bundesliga nézőszámát 😊
több mint 5 éve
Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Mondjuk én már eltöröltem volna a Bundesligát, régóta hangulattalan. A válogatottjukról nem is beszélve, az még utálatosabb.......... 😊
Bazzani
| vrij, amadeus ne reagáljatok 😊 |
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
több mint 5 éve
Mert véletlenül mindig akkor szólna (vagy lenne túl hangos) mikor az ellenfélnél van a labda 😊Amúgy én sem értem, hogy stadionhangokat miért nem lehet bejátszani.Belenéztem két Bundesliga meccsbe. Engem nagyon elkeserít ez a hangulattalan szar.Nyugiiiiiiiiii, lesz majd virtuális nézősereg hanggal.
Bazzani
Beki
bcsarli