Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Bocs, nem Sliema?A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.itt Máltán is kezdik egyre kevésbé komolyan venni. tegnap este Sleimaban a tengerparton a fiatalok kimentek bulizni a partra, állítólag a rendőrök ki sem mentek oda illetve egy bár kinyitott, azt legalább bezáratták és a bent lévőket meg a tulajt megbüntették.
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.itt Máltán is kezdik egyre kevésbé komolyan venni. tegnap este Sleimaban a tengerparton a fiatalok kimentek bulizni a partra, állítólag a rendőrök ki sem mentek oda illetve egy bár kinyitott, azt legalább bezáratták és a bent lévőket meg a tulajt megbüntették.
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.
több mint 5 éve
Naneviccőjjmá! Mifrancnak katymatyolodna át covgálává a globálnemzethy összerottyanás, ha máreccer az neki privátban benyelve?! Nemértöszhozzá.OV elkövette azt a hibát, hogy nem május 9-én jelentette be a vírus legyőzését. Akkor simán átértelmezhette volna a nemzetközi győzelem napját (a II. VH vége Európában), ahogyan a Kádár-korszakban augusztus 20-ával csinálták (Szent Istvánból az alkotmány ünnepe). Nem is értem: elaludtak a propagandisták, vagy mi? Hacsak nem jelölik ki utólag ezt a dátumot. Semmi sincs kizárva.egyes, leülhetsz...
nagylaza
KormányVitya időpontja a júni4. kentenárice
sutianap
több mint 5 éve
OV elkövette azt a hibát, hogy nem május 9-én jelentette be a vírus legyőzését. Akkor simán átértelmezhette volna a nemzetközi győzelem napját (a II. VH vége Európában), ahogyan a Kádár-korszakban augusztus 20-ával csinálták (Szent Istvánból az alkotmány ünnepe). Nem is értem: elaludtak a propagandisták, vagy mi? Hacsak nem jelölik ki utólag ezt a dátumot. Semmi sincs kizárva.egyes, leülhetsz...
nagylaza
KormányVitya időpontja a júni4. kentenárice

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
OV elkövette azt a hibát, hogy nem május 9-én jelentette be a vírus legyőzését. Akkor simán átértelmezhette volna a nemzetközi győzelem napját (a II. VH vége Európában), ahogyan a Kádár-korszakban augusztus 20-ával csinálták (Szent Istvánból az alkotmány ünnepe). Nem is értem: elaludtak a propagandisták, vagy mi? Hacsak nem jelölik ki utólag ezt a dátumot. Semmi sincs kizárva.
több mint 5 éve
Csak a Fortuna. Ütni kell a Paderbornt, ha bent akarunk maradni..index.hu/belfold/2020/05/16/mit_jelent_a_korlatozasok_feloldasa_budapesten/Inkább nézd a Ruhr vidéki rangadót
4-kor Gulyás rendkívüli bejelentést tesz, tűkön ülök 🤣
warr_b
csebi

több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/16/mit_jelent_a_korlatozasok_feloldasa_budapesten/Inkább nézd a Ruhr vidéki rangadót
4-kor Gulyás rendkívüli bejelentést tesz, tűkön ülök 🤣
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/05/16/mit_jelent_a_korlatozasok_feloldasa_budapesten/4-kor Gulyás rendkívüli bejelentést tesz, tűkön ülök 🤣

több mint 5 éve
Úgy tűnt eddig, hogy bárkit is beengedek?Junius 3 tol teljesen nyitnak az olaszok ha jol latom, haaaaat.... Lombardiaba se utaznek most nyaron az tuti...nem kell odautazni, majd agyasék odacsapattyák, hazagyünnek, összecsókolják Sobrit az erkélyen má kész is az armageddon
Vrij6
sutianap
Nem jól figyeltél.
Én, míg bárkinek megengedem, hogy összecsókoljon, azért csak várnék pár relevánsabb infót. Egy könyvről sem 5 oldal után beszélgetünk, kb. ennyi infó van most arányaiban a vírusról.
De szerintem is korai a nyitás, pláne a határoké, beindul a kódorgás, aztán a hazajövés, és szépen megvédett kis országunkba újra visszalopakodik a kórság, mire annyit mondhatsz, hogy fesztiválszezon.
Egyszer sikerül valamit tényleg jól, világviszonylatban sikeresen megoldani, erre ezt is elkúrjuk pár hónap alatt.
Érdekes a történelmet ilyen közelről, realtimeban nézni. Érdekes és kiábrándító.
több mint 5 éve
karantén alatt pedig tökéletes ivós játék lenne főleg hétvégén. semmi más dolgod nincsen amúgy sem.Kár, hogy ezek a kormányinfó/op. törzs közvetítések délelőtt vannak és nem este...kollégákkal azt beszéltük, hogy ahányszor kimondja ez a lányzó az M1-en a család szót, iszunk egy felest...Ne keress kifogásokat, este is vissza lehet nézni😊
Klaci79
nagylaza
több mint 5 éve
Jaja láttam, csak sok konkrétum nem volt benne. Na mindegy gondolom hamarosan jön a kormányrendelet, abban csak le lesz írvaA kormányfő azt is mondta, a fővárosi enyhítések két héttel követik majd a vidéki szabálylazításokat, miután a kormányfő szombati megbeszélésein világossá vált, hogy "a járványt Budapesten is letörtük."Nah akkor a nagyvezír azt mondta, BP-en is feloldva a korlátozások.Na de mikortól azt kihagyta? 😁
warr_b
kapitnono
warr_b

több mint 5 éve
A kormányfő azt is mondta, a fővárosi enyhítések két héttel követik majd a vidéki szabálylazításokat, miután a kormányfő szombati megbeszélésein világossá vált, hogy "a járványt Budapesten is letörtük."Nah akkor a nagyvezír azt mondta, BP-en is feloldva a korlátozások.Na de mikortól azt kihagyta? 😁
warr_b
kapitnono

több mint 5 éve
Nah akkor a nagyvezír azt mondta, BP-en is feloldva a korlátozások.Na de mikortól azt kihagyta? 😁
warr_b

több mint 5 éve
Nah akkor a nagyvezír azt mondta, BP-en is feloldva a korlátozások.

több mint 5 éve
Kár, hogy ezek a kormányinfó/op. törzs közvetítések délelőtt vannak és nem este...kollégákkal azt beszéltük, hogy ahányszor kimondja ez a lányzó az M1-en a család szót, iszunk egy felest...Ne keress kifogásokat, este is vissza lehet nézni😊
Klaci79
több mint 5 éve
"Egy német kávézó megtalálta a tökéletes megoldást a távolságtartásraCsak egy kalap és pár „vízi nudli” kell hozzá."
www.szeretlekmagyarorszag.hu/egy-nemet-kavezo-megtalalta-a-tokeletes-megoldast-a-tavolsagtartasra/
Hogy is mondjam... Nem biztos, hogy így szeretnék kávézni. Legfeljebb egyszer, a bolondok napján. De az már csak jövőre lesz.
több mint 5 éve
Kár, hogy ezek a kormányinfó/op. törzs közvetítések délelőtt vannak és nem este...kollégákkal azt beszéltük, hogy ahányszor kimondja ez a lányzó az M1-en a család szót, iszunk egy felest...
több mint 5 éve
elvileg 60% feletti infot olvastam valahol (talán itt) lombardiáraSzvsz lehet ott vagy 20 %-os az átfertőzöttség. Vuhanban meg vagy 30 %, mert a fél lakosság elhagyta Vuhant, most mennek vissza. Ezt talán megtudjuk, ha igaz, hogy mindenkit letesztelnek (a szándék 11 millió ember/10 nap alatt/ 50 labor= kb. 1000 teszt óránként ??).Junius 3 tol teljesen nyitnak az olaszok ha jol latom, haaaaat.... Lombardiaba se utaznek most nyaron az tuti...Pedig lehet, hogy _egyedül_ oda lenne érdemes elutazni, mert ott addigra tényleg reálisan kialakulhat a nyájimmunitás. 😊
Vrij6
peterk2005
Atari
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Junius 3 tol teljesen nyitnak az olaszok ha jol latom, haaaaat.... Lombardiaba se utaznek most nyaron az tuti...nem kell odautazni, majd agyasék odacsapattyák, hazagyünnek, összecsókolják Sobrit az erkélyen má kész is az armageddon
Vrij6

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
Szvsz lehet ott vagy 20 %-os az átfertőzöttség. Vuhanban meg vagy 30 %, mert a fél lakosság elhagyta Vuhant, most mennek vissza. Ezt talán megtudjuk, ha igaz, hogy mindenkit letesztelnek (a szándék 11 millió ember/10 nap alatt/ 50 labor= kb. 1000 teszt óránként ??).Junius 3 tol teljesen nyitnak az olaszok ha jol latom, haaaaat.... Lombardiaba se utaznek most nyaron az tuti...Pedig lehet, hogy _egyedül_ oda lenne érdemes elutazni, mert ott addigra tényleg reálisan kialakulhat a nyájimmunitás. 😊
Vrij6
peterk2005
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 5 éve
Junius 3 tol teljesen nyitnak az olaszok ha jol latom, haaaaat.... Lombardiaba se utaznek most nyaron az tuti...Pedig lehet, hogy _egyedül_ oda lenne érdemes elutazni, mert ott addigra tényleg reálisan kialakulhat a nyájimmunitás. 😊
Vrij6

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Bill Gates emberi(es)ség ellenes rémtetteiben én nem vagyok annyira biztos, mivel már visszavonult a Microsoft éléről, így kevéssé lehet ráhatása a Windows és MS Office különböző verzióira. 😊ő akar mindenkibe csipet ültetni a védőoltásokkal
Atari
ezt nem tudni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!