Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Máshogy fogalmazok, mert a „felelősség” szó, úgy látom, többeket félrevitt. Egyszerűen csak: KG számára politikai ára lesz annak, ha az elkövetkező hónapokban beüt a baj. Korábban következetesen azt mondta, hogy a főváros nem kap érdemi infókat a kormánytól. Ezen a pályán kellett volna maradnia. Elég lett volna azt követelnie, hogy a kormány hitelt érdemlő módon indokolja meg, miért nem enyhít Bp-en (szemben a vidéki Magyarországgal), ha pedig nincs ilyen indok, akkor enyhítsen.Egyetértek. Meg kellett volna maradni annál, hogy nem ad elég infót a kormány, illetve hogy a kormány dönt a korlátozásokról, enyhítéséről, ő csak tájékoztatást, pontosítást vár. Felelősség le lett volna tolva.
Ha nem lesz baj, akkor ennek valószínűleg nincs különösebb jelentősége. Ha mégis baj lesz, akkor szép nagy támadási felületet hagyott magán. Gyaníthatóan úgy gondolta, bevállalhatja ezt a kockázatot, mert minimális esélyét látja annak, hogy a nyáron újra beindul a járvány. Szerintem viszont kockázatot akkor kell vállalni, ha van értelme. Fölöslegesen nincs értelme kockázatot vállalni. Főleg úgy nem, hogy azzal felülírja a saját addigi kommunikációját. (Egyébként: ha annyira fasza minden, akkor miért kell még mindig maszkot hordani a BKV-járatokon és a boltokban?)
A „politikai ár” megfizetése (ha rosszul alakulnak a dolgok) az értelmezésemben nem azt jelenti, hogy KG megbukik, vagy végérvényesen megrendül iránta a bizalom. Hanem azt, hogy gyengül a pozíciója, romlik a megítélése. Ennyi.
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Máshogy fogalmazok, mert a „felelősség” szó, úgy látom, többeket félrevitt. Egyszerűen csak: KG számára politikai ára lesz annak, ha az elkövetkező hónapokban beüt a baj. Korábban következetesen azt mondta, hogy a főváros nem kap érdemi infókat a kormánytól. Ezen a pályán kellett volna maradnia. Elég lett volna azt követelnie, hogy a kormány hitelt érdemlő módon indokolja meg, miért nem enyhít Bp-en (szemben a vidéki Magyarországgal), ha pedig nincs ilyen indok, akkor enyhítsen.Ha nem lesz baj, akkor ennek valószínűleg nincs különösebb jelentősége. Ha mégis baj lesz, akkor szép nagy támadási felületet hagyott magán. Gyaníthatóan úgy gondolta, bevállalhatja ezt a kockázatot, mert minimális esélyét látja annak, hogy a nyáron újra beindul a járvány. Szerintem viszont kockázatot akkor kell vállalni, ha van értelme. Fölöslegesen nincs értelme kockázatot vállalni. Főleg úgy nem, hogy azzal felülírja a saját addigi kommunikációját. (Egyébként: ha annyira fasza minden, akkor miért kell még mindig maszkot hordani a BKV-járatokon és a boltokban?)
A „politikai ár” megfizetése (ha rosszul alakulnak a dolgok) az értelmezésemben nem azt jelenti, hogy KG megbukik, vagy végérvényesen megrendül iránta a bizalom. Hanem azt, hogy gyengül a pozíciója, romlik a megítélése. Ennyi.
több mint 5 éve
Arról írtam a hsz elején,hogy Karácsony erőltette a nyitást,éshogy ezért biztosan felelősségre vonják majd ha rosszul sül el. Mondjuk én speciel visszaolvastam a topikot..... mielőtt írtam.
Teljesen mindegy ki hogy kampányol a nyitás mellett,mert előbb-utóbb úgy is ki kell nyitni Budapestet is. Örökre nem lehet lezárni pestet,mert ott xy %-kal több fertőzött volt. Done
Szerintem ha most nem enyhítenek,akkor az még rosszabb hatással lenne az emberekre ott.
Done
Mit szeretnél mondani?Ööö... Budapesten is feloldották (hétfőtől).Holnaptól fogják,nem?
Vagy félreértek valamit a hsz-ban.
vpi
Foresz
vpi
több mint 5 éve
Picit más volt a helyzet a választások előtt, mert a döntés szólhatott Tarlós ellen is, de minden nap valami lejárató cikk jelent meg KariGeriről az online pártlapokban. Ennek ellenére is nyert KariGeri! (mondjuk Pesten nem olyan nagy a Fidesz bázis).
több mint 5 éve
Teljesen mindegy ki hogy kampányol a nyitás mellett,mert előbb-utóbb úgy is ki kell nyitni Budapestet is. Örökre nem lehet lezárni pestet,mert ott xy %-kal több fertőzött volt. Done
Szerintem ha most nem enyhítenek,akkor az még rosszabb hatással lenne az emberekre ott.
Done
Mit szeretnél mondani?Ööö... Budapesten is feloldották (hétfőtől).Holnaptól fogják,nem?
vpi
Foresz
több mint 5 éve
Holnaptól fogják,nem?Teljesen mindegy ki hogy kampányol a nyitás mellett,mert előbb-utóbb úgy is ki kell nyitni Budapestet is.Ööö... Budapesten is feloldották (hétfőtől).
Vidéken már egy-két hete lazább a dolog,holnaptól már bent is lehet pl. vendéglátóhelyen embereket fogadni. Örökre nem lehet lezárni pestet,mert ott xy %-kal több fertőzött volt.Amúgy meg az a helyzet,hogy úgyis kijönnek vidékre,ez simán tapasztalható az elmúlt 2-3 hétben.
Különben nagyon együtt érzek a fővárosiakkal,tényleg nagyon rossz lehet már igen régóta korlátozva lenni.Szerintem ha most nem enyhítenek,akkor az még rosszabb hatással lenne az emberekre ott.
Foresz
vpi
több mint 5 éve
Teljesen mindegy ki hogy kampányol a nyitás mellett,mert előbb-utóbb úgy is ki kell nyitni Budapestet is.Ööö... Budapesten is feloldották (hétfőtől).
Vidéken már egy-két hete lazább a dolog,holnaptól már bent is lehet pl. vendéglátóhelyen embereket fogadni. Örökre nem lehet lezárni pestet,mert ott xy %-kal több fertőzött volt.Amúgy meg az a helyzet,hogy úgyis kijönnek vidékre,ez simán tapasztalható az elmúlt 2-3 hétben.
Különben nagyon együtt érzek a fővárosiakkal,tényleg nagyon rossz lehet már igen régóta korlátozva lenni.Szerintem ha most nem enyhítenek,akkor az még rosszabb hatással lenne az emberekre ott.
Foresz
több mint 5 éve
Teljesen mindegy ki hogy kampányol a nyitás mellett,mert előbb-utóbb úgy is ki kell nyitni Budapestet is.Vidéken már egy-két hete lazább a dolog,holnaptól már bent is lehet pl. vendéglátóhelyen embereket fogadni. Örökre nem lehet lezárni pestet,mert ott xy %-kal több fertőzött volt.Amúgy meg az a helyzet,hogy úgyis kijönnek vidékre,ez simán tapasztalható az elmúlt 2-3 hétben.
több mint 5 éve
Az átlag szavazó lesz*rja az ilyen finomságokat, hogy kinek volt éppen milyen döntési jogköre. Az se számított, hogy határidő nélküli rendeleti hatalmat kapva hazazavartak egy csomó súlyos beteget, elég nyilvánvalóan tök fölöslegesen.OV ketharmaddal megszerezte a teljhatalmat. Minden, a veszély helyzetben meghozott döntés egyedül az ő felelőssége. Mit számít ki mit követel ha még csak információi sincsenek a valódi helyzetről mert a kormány eltitkolja? Azért enyhít a kormány Pesten mert úgy akarja. Nyilván ha baj lesz Gerire kenik de azt csak az átlag szavazó veszi majd be.Politikai felelősségre gondoltam.akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
hogyan lehet őt felelősségre vonni? bíróság elé fog kerülni? miért lenne felelős, ha nem vonható felelősségre?
csebi
nagylaza
samu09
Orbán ebben a műfajban nagyon jó, eladni el tudja magát, főleg így, hogy baromi nagy média túlsúly van a kezében. Bár miniszterelnöknek lenne csak fele ennyire ilyen jó. Szóval a kommunikációs részét eddig Orbán megnyerte. Más dolog, hogy semmi jelentősége, hogy ki nyeri ezeket a kezdeti hónapokat válság idején. A válságok természetrajzához tartozik, hogy az elején általában a hatalmon levők népszerűsége nő, az elején a polgárok általában összezárnak, minden más kevésbé fontossá válik, és ha nem szakad le az ég már az elején is, akkor támogatják a hatalmat. A neheze közép-hosszú távon jön majd, amikor megérkeznek a gazdasági következmények.
Orbán 14 évet kormányzott eddig, és mind a 14 év olyan év volt, amikor konjunktúra volt éppen a világban. Minden más színezetű kormánynak ami eddig volt, szemke kellett néznie vagy ilyen, vagy olyan gazdasági kihívással, recessziós évekkel. Orbán mintha egy szlalom pályán kerülgette volna el ezeket az éveket, mindig megközölve a megközölve a válság / recessziós éveket, és ráfutva a konjunkturális évekre. Eddig ebből a szempontból nagy mázlija volt. Most egy új helyzet jön, meglátjuk hogyan képest gazdasági recessziót kezelni. A magyar szavazó demokrácia deficitekre lényegében érzéketlen, nem szokta meg az ilyen jellegű jogait, nem is érzi különösebben a hiányát ha elveszik. És a szolidaritást is jó régen kiölték már belőle, így arra is érzéketlen, ha csak egyes szakmák, egyes rétegek járnak rosszul. Az általános recessziót viszont nem jól tűri. Legalábbis mindeddig nem jól tűrte, meglátjuk most mi lesz.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Szerintem ez baromság. Kibaszott nagy gyávaság, ha azért nem követel valamit mert fél a megtorlástól.Éppen ez az. Mivel "minden hatalom a kormányé", KG-nek nem kellett volna semmit követelnie.Pontosabban: csak azt, hogy a fővárost vonják be a döntésekbe, és adjanak infókat. Ha erre nem hajlandók, akkor elég lett volna ölbe tett kézzel nézni, ahogyan OV fő a saját levében. Helyette most az van, hogy KG "kényszerítette ki" a nyitást. Erre mondom, hogy még visszaüthet. Politikától függetlenül: nem szeretném, ha így lenne. Mert akkor tényleg jön a második hullám.Igazabol barmit csinal ugyis lehet basztatni. Ha meg a keruleti polgik nyitast akarnak o meg csakazertse, akkor is o a seggfej, hogy de hat miert nem? Barhogy dont, tamadhato.Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
Vrij6
nagylaza
Egyébként ha nem kéri is simán behazudják, ha szar lesz a palacsintába.
Mellesleg ha a tejhatalmú kormány azt állítja, hogy ő kényszerítette ki az eleg nagy öngól.
Szerkesztette: Toca
több mint 5 éve
Az átlag szavazó a szavazók 90 százaléka. Csak.OV ketharmaddal megszerezte a teljhatalmat. Minden, a veszély helyzetben meghozott döntés egyedül az ő felelőssége. Mit számít ki mit követel ha még csak információi sincsenek a valódi helyzetről mert a kormány eltitkolja? Azért enyhít a kormány Pesten mert úgy akarja. Nyilván ha baj lesz Gerire kenik de azt csak az átlag szavazó veszi majd be.Politikai felelősségre gondoltam.akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
hogyan lehet őt felelősségre vonni? bíróság elé fog kerülni? miért lenne felelős, ha nem vonható felelősségre?
csebi
nagylaza
samu09
Kik?Sobri kérdése továbbra is all: hogyan fogjak politikailag felelősségre vonni?Politikai felelősségre gondoltam.akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
csebi
nagylaza
csebi
A szavazók?
Nem rá szavaznak.
több mint 5 éve
Sobri kérdése továbbra is all: hogyan fogjak politikailag felelősségre vonni?Politikai felelősségre gondoltam.akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
csebi
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
OV ketharmaddal megszerezte a teljhatalmat. Minden, a veszély helyzetben meghozott döntés egyedül az ő felelőssége. Mit számít ki mit követel ha még csak információi sincsenek a valódi helyzetről mert a kormány eltitkolja? Azért enyhít a kormány Pesten mert úgy akarja. Nyilván ha baj lesz Gerire kenik de azt csak az átlag szavazó veszi majd be.Politikai felelősségre gondoltam.akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Politikai felelősségre gondoltam.akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
😊 (Rákerestem, és más jött ki.)de elütöttem.Bocs, nem Sliema?A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.itt Máltán is kezdik egyre kevésbé komolyan venni. tegnap este Sleimaban a tengerparton a fiatalok kimentek bulizni a partra, állítólag a rendőrök ki sem mentek oda illetve egy bár kinyitott, azt legalább bezáratták és a bent lévőket meg a tulajt megbüntették.
nagylaza
csebi
nagylaza
csebi
több mint 5 éve
akkor felteszem a Sobri helyett a kérdést, ha már ő most éppen elfelejtette ...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
de elütöttem.Bocs, nem Sliema?A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.itt Máltán is kezdik egyre kevésbé komolyan venni. tegnap este Sleimaban a tengerparton a fiatalok kimentek bulizni a partra, állítólag a rendőrök ki sem mentek oda illetve egy bár kinyitott, azt legalább bezáratták és a bent lévőket meg a tulajt megbüntették.
nagylaza
csebi
nagylaza
több mint 5 éve
Barside meg a Pina nyisson ki a Madách téren a többi nem érdekel 😀
több mint 5 éve
Éppen ez az. Mivel "minden hatalom a kormányé", KG-nek nem kellett volna semmit követelnie.Pontosabban: csak azt, hogy a fővárost vonják be a döntésekbe, és adjanak infókat. Ha erre nem hajlandók, akkor elég lett volna ölbe tett kézzel nézni, ahogyan OV fő a saját levében. Helyette most az van, hogy KG "kényszerítette ki" a nyitást. Erre mondom, hogy még visszaüthet. Politikától függetlenül: nem szeretném, ha így lenne. Mert akkor tényleg jön a második hullám.Igazabol barmit csinal ugyis lehet basztatni. Ha meg a keruleti polgik nyitast akarnak o meg csakazertse, akkor is o a seggfej, hogy de hat miert nem? Barhogy dont, tamadhato.Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
Vrij6
több mint 5 éve
Ma be akartunk menni Szegeden a Decathlonba. Mivel csak X számú ember mehet be így hatalmas sorbanállás alakult ki a bejáratnál. Az emberek egymástól jó esetben egy méterre. Ha mindenkit beengedtek volna akkor ez a tömeg szépen eloszlott volna az eladótérben, szerintem ez így sokkal rosszabb megoldás.Be sem álltunk a sorba.
Árkád.
Közepes mennyiségű ember. Szinte mindenki maszkban, távolságokat tartva.
Természetesen azért volt két népes cigánycsalád akiknek eszük ágában nem volt maszkot használni. Otthon maradt mondottá a család üres feje.
Azért válság ide vagy oda az embereknek van bőven költenivaló pénze.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 5 éve
Miért, Orbán is bárhogy dönt támadható. Ezek szerint neki is nagyobbak az ambíciói, mint a képességei? Persze hogy azok 😊Ez van ha valakinek nagyobbak a politikai ambíciói, mint a képességei.Igazabol barmit csinal ugyis lehet basztatni. Ha meg a keruleti polgik nyitast akarnak o meg csakazertse, akkor is o a seggfej, hogy de hat miert nem? Barhogy dont, tamadhato.Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
Vrij6
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ez van ha valakinek nagyobbak a politikai ambíciói, mint a képességei.Igazabol barmit csinal ugyis lehet basztatni. Ha meg a keruleti polgik nyitast akarnak o meg csakazertse, akkor is o a seggfej, hogy de hat miert nem? Barhogy dont, tamadhato.Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
Vrij6
több mint 5 éve
Igazabol barmit csinal ugyis lehet basztatni. Ha meg a keruleti polgik nyitast akarnak o meg csakazertse, akkor is o a seggfej, hogy de hat miert nem? Barhogy dont, tamadhato.Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A járvány idején eddig (az én értékelésem szerint) kifejezetten jól szerepelt. Amikor a reggeli csúcsforgalomban ritkították a BKV-járatokat, gyorsan elismerte, hogy hibáztak. Legalább néha, elvétve szeretnék a kormánytól is hallani hasonlót. Időnként viszont becsúsznak nála ilyen ostoba nyilatkozatok, amit nem tudok mire vélni.Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Hát, nem ő a legélesebb kés a fiókban...Szerintem amúgy Karigeri csúnya hibát követett el, amikor gyávának meg töketlennek nevezte a kormányt, amiért nem nyit Bp-en. Magára húzta a felelősséget. Ha bármi baj lesz, akkor ezt nagyon könnyen a fejére lehet olvasni. Ráadásul: jogosan.A VI. kerületben már szombaton hétfő van. Több helyen láttam, aztán meg olvastam is (tehát jól láttam), hogy kinyitottak a Gulyás Gergely bejelentése szerint hétfőn nyíló játszóterek. Sosem hittem volna, hogy még az én életemben megvalósul az időutazás, és annak részese lehetek. Meg vagyok hatva.Nálunk is kinyitották (3. ker)...
nagylaza
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"