Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Úgy érzem, mára befejezem a hírszemlét. Ezt nem lehet túlszárnyalni:"Azt híresztelték, hogy a metilalkohol gyógyítja a koronavírust, 728-an haltak bele Iránban"
hvg.hu/vilag/20200427_Azt_hireszteltek_hogy_a_metilalkohol_gyogyitja_a_koronavirust_728an_haltak_be_Iranban?s=hk
több mint 5 éve
Azért ez elég kemény."Dominic Thiem: nincs olyan teniszező, aki a túlélésért küzd"
"Nem értem, miért kellene nekik pénzt adnom, én inkább azokat támogatnám, akik valóban rászorulnak”
infostart.hu/sport/2020/04/27/thiem-nincs-olyan-teniszezo-aki-a-tulelesert-kuzd
Nekem szimpatikus.
több mint 5 éve
Jelzem, nálam időnként elmegy a net. Az a szerencse, hogy nincs üldözési mániám.
több mint 5 éve
amúgy én már azt várom mikor fogunk ajándékozni kipcsak barátainknak lélegeztetőgépet. én leginkább Türkmenisztánba küldeném, ahol be van tiltva a koronavírus, mert lehet, hogy ott is jön az enyhítés és a tilalomból korlátozás lesz, ami alapján a koronavírus mozoghat majd reggel 8 és délután 5 óra között.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Emlékszik még valaki, hogy március közepén "Németh Szilárd megtekintette a koronavírusra készülő honvédség konzervkészletét"? Tisztára, mintha a sarki Sparban járt volna:sztem azóta meg is ette 😀
hvg.hu/itthon/20200311_Nemeth_Szilard_honvedseg_konzerv_jarvany
nagylaza
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Szerintem meg 2 k-t se vettek.(erkezik)Persze gondolom ezekrol sincs info mert titkos mint a vonat/paks
több mint 5 éve
Nem vagyok szakértő, de amúgy ezeket lehet mobil klímaként is használni nem?Fasza. Karacsonyi ajandekok idenre letudva. Minden csaladtagnak, baratnonek, stb. Nesze egy lelegeztetogep, jatsszal vele.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
"Az elmúlt órákban 458 lélegeztetőgép és 25 ezer teszt érkezett Kínából - közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfő este a Facebook-oldalán.
Szijjártó Péter bejegyzése szerint Magyar Levente, a külügyminisztériumi munkacsoportot felügyelő államtitkár személyesen fogadta a Nankingból érkező gépet, amely az eddigi legnagyobb lélegeztetőgép-szállítmányt hozta Magyarországra."
nagylaza
csipkelli
Vrij6
Most ha a beígért 8000 gép nagy része a raktárban porosodna később, még az is hasznosabb felhasználás lehetne...
több mint 5 éve
Fasza. Karacsonyi ajandekok idenre letudva. Minden csaladtagnak, baratnonek, stb. Nesze egy lelegeztetogep, jatsszal vele.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
"Az elmúlt órákban 458 lélegeztetőgép és 25 ezer teszt érkezett Kínából - közölte a külgazdasági és külügyminiszter hétfő este a Facebook-oldalán.
Szijjártó Péter bejegyzése szerint Magyar Levente, a külügyminisztériumi munkacsoportot felügyelő államtitkár személyesen fogadta a Nankingból érkező gépet, amely az eddigi legnagyobb lélegeztetőgép-szállítmányt hozta Magyarországra."
nagylaza
csipkelli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Emlékszik még valaki, hogy március közepén "Németh Szilárd megtekintette a koronavírusra készülő honvédség konzervkészletét"? Tisztára, mintha a sarki Sparban járt volna:Méltatlanul alulértékelt poszt ez 😊
hvg.hu/itthon/20200311_Nemeth_Szilard_honvedseg_konzerv_jarvany
nagylaza
több mint 5 éve
Az érettségi szerintem nem lesz kritikus tényező ebből a szempontból, viszont ha az érettségi után a lazítás keretében esetleg az iskolákat is megnyitják abból tényleg nagy gáz lehet. Nemtom mit terveznek május 3. utánra.Mivel anélkül nem tudnak az emberek (legalább is egy elég komoly csoportjuk) visszamenni dolgozni, ezért ott is várható változás.
Szesze
több mint 5 éve
NERcizmus.Jó pár évük volt begyakorolni a porhintést és a kábítást. Sokszor már Göbbels-i magasságokban nyomják, csak az a baj, hogy itt emellé nem a német precíz, racionális pökhendiség hanem a gumicsizmás, irigy, ügyeskedő "ki ha én nem" párosul.Abban nem vagyok biztos, hogy "ezek a tételek tényleg léteznek". Az viszont tény, hogy azt kommunikálják 1. lecsengőben a járvány 2. érkeznek a szállítmányok dögivel. Magyarázat: semmi.Mitől vagy olyan biztos benne, hogy ezek a tételek tényleg léteznek, és nem ugyan az a gép érkezik meg átcsomagolt tartalommal? Látta ezeket bárki is? Fotóztak/videóztak már valaha a híres központi raktárban, ahol hegyekben áll minden?Szerintem pedig egy pusztító második hullámra készülnek. Kórházi ágyak+maszkok+lélegeztetőgépek=intézkedések enyhítése. Mintha egy nagyszabású emberkísérlet részesei lennénk.Ez az új élesztő/wc papír, csak más léptékben."A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
Nem kötik az orrunkra, mi szükség rá, ha a görbe egyre csak laposodik, laposodik és laposodik...
nagylaza
warr_b
nagylaza
FLZOLI
nagylaza
Jó kis minőségi kannás ná(r)cizmus
FLZOLI
több mint 5 éve
Jó pár évük volt begyakorolni a porhintést és a kábítást. Sokszor már Göbbels-i magasságokban nyomják, csak az a baj, hogy itt emellé nem a német precíz, racionális pökhendiség hanem a gumicsizmás, irigy, ügyeskedő "ki ha én nem" párosul.Abban nem vagyok biztos, hogy "ezek a tételek tényleg léteznek". Az viszont tény, hogy azt kommunikálják 1. lecsengőben a járvány 2. érkeznek a szállítmányok dögivel. Magyarázat: semmi.Mitől vagy olyan biztos benne, hogy ezek a tételek tényleg léteznek, és nem ugyan az a gép érkezik meg átcsomagolt tartalommal? Látta ezeket bárki is? Fotóztak/videóztak már valaha a híres központi raktárban, ahol hegyekben áll minden?Szerintem pedig egy pusztító második hullámra készülnek. Kórházi ágyak+maszkok+lélegeztetőgépek=intézkedések enyhítése. Mintha egy nagyszabású emberkísérlet részesei lennénk.Ez az új élesztő/wc papír, csak más léptékben."A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
Nem kötik az orrunkra, mi szükség rá, ha a görbe egyre csak laposodik, laposodik és laposodik...
nagylaza
warr_b
nagylaza
FLZOLI
nagylaza
Jó kis minőségi kannás ná(r)cizmus
több mint 5 éve
Emlékszik még valaki, hogy március közepén "Németh Szilárd megtekintette a koronavírusra készülő honvédség konzervkészletét"? Tisztára, mintha a sarki Sparban járt volna:hvg.hu/itthon/20200311_Nemeth_Szilard_honvedseg_konzerv_jarvany
több mint 5 éve
Abban nem vagyok biztos, hogy "ezek a tételek tényleg léteznek". Az viszont tény, hogy azt kommunikálják 1. lecsengőben a járvány 2. érkeznek a szállítmányok dögivel. Magyarázat: semmi.Mitől vagy olyan biztos benne, hogy ezek a tételek tényleg léteznek, és nem ugyan az a gép érkezik meg átcsomagolt tartalommal? Látta ezeket bárki is? Fotóztak/videóztak már valaha a híres központi raktárban, ahol hegyekben áll minden?Szerintem pedig egy pusztító második hullámra készülnek. Kórházi ágyak+maszkok+lélegeztetőgépek=intézkedések enyhítése. Mintha egy nagyszabású emberkísérlet részesei lennénk.Ez az új élesztő/wc papír, csak más léptékben."A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
FLZOLI
több mint 5 éve
Milyen hegyekben?Na majdnem mondtam, hogy a kórházakban milyen hegyek vannak...
Minden kint van a kórházakban!....
zemanla
több mint 5 éve
Milyen hegyekben?Minden kint van a kórházakban!....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Mitől vagy olyan biztos benne, hogy ezek a tételek tényleg léteznek, és nem ugyan az a gép érkezik meg átcsomagolt tartalommal? Látta ezeket bárki is? Fotóztak/videóztak már valaha a híres központi raktárban, ahol hegyekben áll minden?Szerintem pedig egy pusztító második hullámra készülnek. Kórházi ágyak+maszkok+lélegeztetőgépek=intézkedések enyhítése. Mintha egy nagyszabású emberkísérlet részesei lennénk.Ez az új élesztő/wc papír, csak más léptékben."A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 5 éve
Ez már tényleg beszarás. Trump!"A hírek szerint minden államnak juttatna a Trump-kormányzat elegendő koronavírus-tesztet ahhoz, hogy ezzel a lakosság legalább 2%-át leteszteljék – írja a The Wall Street Journal."
www.portfolio.hu/gazdasag/20200427/orszagos-koronavirus-tesztbe-fog-donald-trump-a-lakossag-2-at-tesztelnek-428654?utm_source=hirkereso_es_kapu&utm_medium=portfolio_linkek&utm_campaign=hiraggregator
több mint 5 éve
Szerintem pedig egy pusztító második hullámra készülnek. Kórházi ágyak+maszkok+lélegeztetőgépek=intézkedések enyhítése. Mintha egy nagyszabású emberkísérlet részesei lennénk.Ez az új élesztő/wc papír, csak más léptékben."A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 5 éve
Vagy a stadionokat szerelik fel vele.Az aranylábúaknak 10 perc futás után szükségük lehet rá.(ha egyszer elkezdenek futni...)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Ez az új élesztő/wc papír, csak más léptékben."A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
"A héten további több száz lélegeztetőgép érkezik."Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
több mint 5 éve
Rizsfelfújt vagy szalontüdő.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
Vagy a Szent László egy fancy oxigénbárt nyit és szélesíti a portfóliót 😊
több mint 5 éve
csipkelli
4 010
Ha a vénaszkenner tudná a koronavírustesztet...Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli
warr_b
több mint 5 éve
Ha vége a vírusmizériának, átépítik a lélegeztetőgépeket stadionná.Most már tényleg vége!Lélegeztetőgépet fogunk enni.
nagylaza
csipkelli

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"