Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
www.startlap.hu/vasarlas/kotelezove-arcmaszk-boltok-szallodak/Vendéglátó helyen maszkban...
Hogy eszel-iszol? 😄
(Nekem is vannak ötleteim)

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
A 80-as évek háborúi óta eltelt egy kis idő. Azóta papíron nem háborúztak az oroszok, a proxikat leszámítva.Azért mondjuk a ruszkiknak Afganisztánt leszámítva eddig kb mindig bejött a mennyiség dolog...Ezeknek a rangsoroknak nem sok értelme van, nagyjából darabszám alapján készülnek. Egy sikeres légi hadműveletben a legkevésbé számít, hogy "mennyi megy mennyi ellen".Hát látod? 🙂Várjatok már, ott nem botokkal és köpőcsövekkel harcolnak ágyékkötőben? 😮Megnézném az etióp Su-27-esek ellen 😁pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
csebi
warr_b
Hát mivé lesz a világ, ha nem lehet egy kólás üveggel elkábítani őket ezután....
FLZOLI
Amúgy az etióp hadsereg az ötödik legerősebb Afrikában (nyilván az egyiptomi az első - az mondjuk már inkább meglepő talán, hogy a légierejük világviszonylatban is a kilencedik).
Ez mondjuk már sokkal inkább a politika topikba való, nem ide...
warr_b
Hogy az etióp légierő lenne világviszonylatban a kilencedik, ezt meg erősen kétlem.
Lecsó
warr_b
Szerkesztette: Lecsó
több mint 5 éve
magyarhang.org/publicisztika/2020/04/26/vezetok-nelkul/
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Azért mondjuk a ruszkiknak Afganisztánt leszámítva eddig kb mindig bejött a mennyiség dolog...Ezeknek a rangsoroknak nem sok értelme van, nagyjából darabszám alapján készülnek. Egy sikeres légi hadműveletben a legkevésbé számít, hogy "mennyi megy mennyi ellen".Hát látod? 🙂Várjatok már, ott nem botokkal és köpőcsövekkel harcolnak ágyékkötőben? 😮Megnézném az etióp Su-27-esek ellen 😁pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
csebi
warr_b
Hát mivé lesz a világ, ha nem lehet egy kólás üveggel elkábítani őket ezután....
FLZOLI
Amúgy az etióp hadsereg az ötödik legerősebb Afrikában (nyilván az egyiptomi az első - az mondjuk már inkább meglepő talán, hogy a légierejük világviszonylatban is a kilencedik).
warr_b
Hogy az etióp légierő lenne világviszonylatban a kilencedik, ezt meg erősen kétlem.
Lecsó

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ezeknek a rangsoroknak nem sok értelme van, nagyjából darabszám alapján készülnek. Egy sikeres légi hadműveletben a legkevésbé számít, hogy "mennyi megy mennyi ellen".Hát látod? 🙂Várjatok már, ott nem botokkal és köpőcsövekkel harcolnak ágyékkötőben? 😮Megnézném az etióp Su-27-esek ellen 😁pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
csebi
warr_b
FLZOLI
warr_b
Szerkesztette: Lecsó
több mint 5 éve
Hát látod? 🙂Várjatok már, ott nem botokkal és köpőcsövekkel harcolnak ágyékkötőben? 😮Megnézném az etióp Su-27-esek ellen 😁pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
csebi
warr_b
FLZOLI

több mint 5 éve
Várjatok már, ott nem botokkal és köpőcsövekkel harcolnak ágyékkötőben? 😮Megnézném az etióp Su-27-esek ellen 😁pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
csebi
warr_b
több mint 5 éve
Megnézném az etióp Su-27-esek ellen 😁pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
csebi

több mint 5 éve
pontosan Rafale gépeik kifejezetten jók lennének erre sztem.nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
briareos
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
24.hu/kulfold/2020/04/28/koronavirus-ausztria-kijarasi-korlatozas-megszunik-ettermek-szallodak/a magyar nemzet már lehozta, hogy május közepétől fokozatosan újranyitnak a szállodák és az éttermek is
Mivel az osztrákokat tekinti példának vezírünk, így hasonlóra készülhetünk idehaza is.
Beki
a cikkből a "kedvencem": a gyülekezést pedig tíz főben maximalizálják. Ez alól a temetések kivételt képeznek, azokon legfeljebb 30 ember vehet részt. - én még hozzátettem volna, hogy "ha koronavírusban elhunyt hozzátartozót gyászolnak, akkor 100 fő a maximum, csak hogy gyorsabban adják át egymásnak és végre túllegyünk ezen az egészen"
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Kamikáze oktató a hallgatóknak:Jól figyeljenek, mert csak egyszer mutatom meg!!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
nem igen vannak már purely vadászgép feladatkörü gépek állományban egyiptomban, minden gépük rendelkezik ha minimálisan is de földi csapásmérő kapacitássalTudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi
warr_b
több mint 5 éve
Tudom, kötekedés, de maximum bombázókkal vagy vadászbombázókkal bombázhatnának (drónok nem tudom hogy állnak ilyen téren), vadászrepülőkkel aligha 😉volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
csebi

több mint 5 éve
kína nemtom mit szólna hozzá 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
volt már fenyegetés h lebombázzák vadászrepülőkkel.és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Sorosés az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
slowmotion
több mint 5 éve
és az egyiptomiak nem mennek nekik? vagy valaki az etiópok mögött áll?múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.
NB2
csebi
több mint 5 éve
főleg ha az etiópok befejezik a gátjukat.múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!Kairó biztosan magasan 40 millió felett lesz 2100ra, inkább 70-80 az a szám sztem.Lehet rosszul gondolkodsz, mert olyan életszínvonalat várnál el, mint a nyugati országokban vagy a fejlettebb városokban, miközben körül-körül az emberek többsége nyomorban él.Peking tart most 20 milliónál. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy olyan nyomotanya, mint pl Kinshasa 80 milliósra duzzadjon... se infrastruktúra nem lesz, mégha fel is vásárolják a kínaiak az országot, de enniinni végképp nem lesz mit annyi embernek. Se elég orvosi ellátás, ilyen embertömegnél annyian halnának meg az éhezés meg a nyomor következtében, hogy esélytelen lenne ilyen extrém nagyra nőni a népességnek...Én ennél nyomasztóbb videót keveset tudok elképzelni:Szerintem az alapprobléma a túlnépesedés.Másodszor értünk egyet úgy, hogy vitatkozunk, mert nem értünk egyet a okság irányában. Az egyetemi mentorom 6 évig akadt meg a nagy doktorijában, mert nem tudta feldolgozni ezt a problémát: az én okom a te okozatod, és fordítva, hogy lehet mindenkinek igaza? Lehet mindenkinek igaza? Szóval a statisztika is nehezen kezeli.
Én nem írtam rá megoldást, te a hatékonyságnövelést.
Szerinted az alapprobléma a hatékonytalanság.
Ez a kettő nem zárja ki egymást.
Antifragilisan, alkalmazkodva, rugalmasan, ki lehetne használni még a túlnépesedést is, ezt aláírom, ez kvázi a te állításod.
Az enyém meg az, hogy arányaiban a sok emberhez képest kevés a hatékonyan gondolkodó, cselekvő, döntő, ezért kurva nehéz, lehetetlen. (Demokráciában mindenképp, világdiktatúrában talán menne, de vajh' megérné e.)
Sobri Jóska
10-100 fős céget át tudsz szervezni, hatékonyabbá tudod tenni.
100-10000 fősnek lehet nekiugranál, képességeidtől függ, hogy sikerrel jársz e.
10ezer fölöttinél be kell nyelned a hatékonytalanságot a működőképesség oltárán. (Ez a multiparadoxon.)
Milliós nagyságrendnél örülsz, ha nem buksz bele, de kurva hatékonytalan leszel. (Nemzetállamok államapparátusai, stb.)
Százmilióstól fölfele esélytelen, hogy érdemi hatékonyságnövelést érj el, olyan lenne, mintha belehugyoznál az óceánba. Meg se érződik.
Namost a Földön lassan 10milliárdan élünk. Kezelhetetlen, megoldhatatlan mennyiség. Sok lúd disznót győz.
Sobri Jóska
A lokális optimumkeresés algoritmus szempontból nem egy egylépéses és nem is egy könnyen megoldható probléma. Teljesen igazad van: lesznek/vannak idióták, és ezzel nem tudsz mit kezdeni. De ha nagy tömegeket kezdesz el fejleszteni, egyre közelebb kerülsz majd egy globális végponthoz (a képen minimum, a példámban egy maximumot képzelj el). De ha nem indulunk el, akkor oda sem érünk, ugye, öreg pókeres bölcsesség: aki nem indul, nem érkezik.
Itt egy jó videó a témában:
www.youtube.com/watch?v=iV18Xx5EkaE
Gyurma Pappa
www.youtube.com/watch?v=_7jCioztj_c
Prognózis, de 2100-re a top20-ban, nulla európai, nulla amerikai város, 7 ázsiai (nulla kínai), 13 afrikai.
Lagos 88 millió, Kinshasa 83, Dar es Salaam 73, Khartoum, Niamey 50 millió felett, Kairó, Nairobi, Lilongwe, Blantyre City (erről hallottál valaha?) 40 millió fölött, Kampala, Lusaka, Mogadishou, Addisz-Abeba 35 millió fölött. Szerinted ez normális? És edukálható, hatékonyabbá tehető néptömegek?
Miközben a gazdasági potenciálban, GDP-ben nem láttam olyan prognózist, ahol Nigérián, Egyiptomon kívül afrikai ország a top20 közelébe tudna kerülni.
Összpopulációban meg szintén 2100-ra tippelve Afrika több, mint háromszoros, a többi földrész marad.
Szerintem ez nem normális.
www.ksh.hu/interaktiv/grafikonok/vilag_nepessege.html
Sobri Jóska
warr_b
Nézd meg Indiának hány lakosa van és hogyan élnek...vagy ott van Mexikóváros.
Solymi
csebi
NB2
több mint 5 éve
múltkor láttam valami ismeretterjesztőt, ahol Kairóra mondták, hogy 2025-re elfogy a vizük!Kairó biztosan magasan 40 millió felett lesz 2100ra, inkább 70-80 az a szám sztem.Lehet rosszul gondolkodsz, mert olyan életszínvonalat várnál el, mint a nyugati országokban vagy a fejlettebb városokban, miközben körül-körül az emberek többsége nyomorban él.Peking tart most 20 milliónál. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy olyan nyomotanya, mint pl Kinshasa 80 milliósra duzzadjon... se infrastruktúra nem lesz, mégha fel is vásárolják a kínaiak az országot, de enniinni végképp nem lesz mit annyi embernek. Se elég orvosi ellátás, ilyen embertömegnél annyian halnának meg az éhezés meg a nyomor következtében, hogy esélytelen lenne ilyen extrém nagyra nőni a népességnek...Én ennél nyomasztóbb videót keveset tudok elképzelni:Szerintem az alapprobléma a túlnépesedés.Másodszor értünk egyet úgy, hogy vitatkozunk, mert nem értünk egyet a okság irányában. Az egyetemi mentorom 6 évig akadt meg a nagy doktorijában, mert nem tudta feldolgozni ezt a problémát: az én okom a te okozatod, és fordítva, hogy lehet mindenkinek igaza? Lehet mindenkinek igaza? Szóval a statisztika is nehezen kezeli.
Antifragilisan, alkalmazkodva, rugalmasan, ki lehetne használni még a túlnépesedést is, ezt aláírom, ez kvázi a te állításod.
Az enyém meg az, hogy arányaiban a sok emberhez képest kevés a hatékonyan gondolkodó, cselekvő, döntő, ezért kurva nehéz, lehetetlen. (Demokráciában mindenképp, világdiktatúrában talán menne, de vajh' megérné e.)
Sobri Jóska
10ezer fölöttinél be kell nyelned a hatékonytalanságot a működőképesség oltárán. (Ez a multiparadoxon.)
Milliós nagyságrendnél örülsz, ha nem buksz bele, de kurva hatékonytalan leszel. (Nemzetállamok államapparátusai, stb.)
Százmilióstól fölfele esélytelen, hogy érdemi hatékonyságnövelést érj el, olyan lenne, mintha belehugyoznál az óceánba. Meg se érződik.
Namost a Földön lassan 10milliárdan élünk. Kezelhetetlen, megoldhatatlan mennyiség. Sok lúd disznót győz.
Sobri Jóska
A lokális optimumkeresés algoritmus szempontból nem egy egylépéses és nem is egy könnyen megoldható probléma. Teljesen igazad van: lesznek/vannak idióták, és ezzel nem tudsz mit kezdeni. De ha nagy tömegeket kezdesz el fejleszteni, egyre közelebb kerülsz majd egy globális végponthoz (a képen minimum, a példámban egy maximumot képzelj el). De ha nem indulunk el, akkor oda sem érünk, ugye, öreg pókeres bölcsesség: aki nem indul, nem érkezik.
Gyurma Pappa
Prognózis, de 2100-re a top20-ban, nulla európai, nulla amerikai város, 7 ázsiai (nulla kínai), 13 afrikai.
Lagos 88 millió, Kinshasa 83, Dar es Salaam 73, Khartoum, Niamey 50 millió felett, Kairó, Nairobi, Lilongwe, Blantyre City (erről hallottál valaha?) 40 millió fölött, Kampala, Lusaka, Mogadishou, Addisz-Abeba 35 millió fölött. Szerinted ez normális? És edukálható, hatékonyabbá tehető néptömegek?
Miközben a gazdasági potenciálban, GDP-ben nem láttam olyan prognózist, ahol Nigérián, Egyiptomon kívül afrikai ország a top20 közelébe tudna kerülni.
Összpopulációban meg szintén 2100-ra tippelve Afrika több, mint háromszoros, a többi földrész marad.
Sobri Jóska
warr_b
Solymi
csebi
több mint 5 éve
Lehet, ahogy az eredeti feltevés is csak prognózis 🙂Lehet rosszul gondolkodsz, mert olyan életszínvonalat várnál el, mint a nyugati országokban vagy a fejlettebb városokban, miközben körül-körül az emberek többsége nyomorban él.Peking tart most 20 milliónál. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy olyan nyomotanya, mint pl Kinshasa 80 milliósra duzzadjon... se infrastruktúra nem lesz, mégha fel is vásárolják a kínaiak az országot, de enniinni végképp nem lesz mit annyi embernek. Se elég orvosi ellátás, ilyen embertömegnél annyian halnának meg az éhezés meg a nyomor következtében, hogy esélytelen lenne ilyen extrém nagyra nőni a népességnek...Én ennél nyomasztóbb videót keveset tudok elképzelni:Szerintem az alapprobléma a túlnépesedés.Másodszor értünk egyet úgy, hogy vitatkozunk, mert nem értünk egyet a okság irányában. Az egyetemi mentorom 6 évig akadt meg a nagy doktorijában, mert nem tudta feldolgozni ezt a problémát: az én okom a te okozatod, és fordítva, hogy lehet mindenkinek igaza? Lehet mindenkinek igaza? Szóval a statisztika is nehezen kezeli.
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
warr_b
Solymi
Mindenesetre én nem örülnék neki, ha ez valóra válna.

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/kulfold/2020/04/28/koronavirus-ausztria-kijarasi-korlatozas-megszunik-ettermek-szallodak/Helyes.Ez nagyon jo hír.😊
Mivel az osztrákokat tekinti példának vezírünk, így hasonlóra készülhetünk idehaza is.
Beki
Mármint az Osztrak resz.
több mint 5 éve
Kairó biztosan magasan 40 millió felett lesz 2100ra, inkább 70-80 az a szám sztem.Lehet rosszul gondolkodsz, mert olyan életszínvonalat várnál el, mint a nyugati országokban vagy a fejlettebb városokban, miközben körül-körül az emberek többsége nyomorban él.Peking tart most 20 milliónál. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy olyan nyomotanya, mint pl Kinshasa 80 milliósra duzzadjon... se infrastruktúra nem lesz, mégha fel is vásárolják a kínaiak az országot, de enniinni végképp nem lesz mit annyi embernek. Se elég orvosi ellátás, ilyen embertömegnél annyian halnának meg az éhezés meg a nyomor következtében, hogy esélytelen lenne ilyen extrém nagyra nőni a népességnek...Én ennél nyomasztóbb videót keveset tudok elképzelni:Szerintem az alapprobléma a túlnépesedés.Másodszor értünk egyet úgy, hogy vitatkozunk, mert nem értünk egyet a okság irányában. Az egyetemi mentorom 6 évig akadt meg a nagy doktorijában, mert nem tudta feldolgozni ezt a problémát: az én okom a te okozatod, és fordítva, hogy lehet mindenkinek igaza? Lehet mindenkinek igaza? Szóval a statisztika is nehezen kezeli.
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
warr_b
Solymi
több mint 5 éve
Lehet rosszul gondolkodsz, mert olyan életszínvonalat várnál el, mint a nyugati országokban vagy a fejlettebb városokban, miközben körül-körül az emberek többsége nyomorban él.Peking tart most 20 milliónál. Elképzelhetetlennek tartom, hogy egy olyan nyomotanya, mint pl Kinshasa 80 milliósra duzzadjon... se infrastruktúra nem lesz, mégha fel is vásárolják a kínaiak az országot, de enniinni végképp nem lesz mit annyi embernek. Se elég orvosi ellátás, ilyen embertömegnél annyian halnának meg az éhezés meg a nyomor következtében, hogy esélytelen lenne ilyen extrém nagyra nőni a népességnek...Én ennél nyomasztóbb videót keveset tudok elképzelni:Szerintem az alapprobléma a túlnépesedés.Másodszor értünk egyet úgy, hogy vitatkozunk, mert nem értünk egyet a okság irányában. Az egyetemi mentorom 6 évig akadt meg a nagy doktorijában, mert nem tudta feldolgozni ezt a problémát: az én okom a te okozatod, és fordítva, hogy lehet mindenkinek igaza? Lehet mindenkinek igaza? Szóval a statisztika is nehezen kezeli.
Sobri Jóska
Sobri Jóska
Gyurma Pappa
Sobri Jóska
warr_b
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=aereLQMZ0Pwa balhék az ottani gazdaság élénkítő csomaggal
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
24.hu/kulfold/2020/04/28/koronavirus-ausztria-kijarasi-korlatozas-megszunik-ettermek-szallodak/Mivel az osztrákokat tekinti példának vezírünk, így hasonlóra készülhetünk idehaza is.