NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
536
57
18:30-tól, ARENA4
Koronavírus 2024
33 feliratkozó
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
nepszava.hu/3136807_ugy-szunt-meg-a-kontaktkutatas-hogy-az-operativ-torzs-szerint-nem-szunt-megszánalmas...
több mint 3 éve
1: Tudomásom szerint talán kettő autóbusz jár, járkálgat. Legyen 50! De nem csak erről beszéltem. Kitelepülések a főterekre, különböző rendezvényekre, bárhova. Menjenek oda az emberekhez, beszélgessenek velük személyesen. Tudod, az ingadozókat így lehet meggyőzni, nem Budapestről a jó meleg szobából...1. Az oltóbuszok még mindig járnak. Legalábbis nemrég Nógrádban abból kapta meg a nejem anyukája a harmadikat.Mert ebben a konkrét ügyben mindent megettek ami ésszerű, racionális, értelmes stb. lépés volt. Van ingyen vakcina, minden harmadik plakát, negyedik YT hirdetés, második Győrfi Pál videó FB-n stb. arról szól, hogy vedd fel. Szerinted, ha minden második plakát, harmadik YT hirdetés és az összes FB reklám meg a közmédia 0-24 ezt mondaná, akkor csoda történne, és rohanna mindenki oltást felvenni. Csakhát ebben nem értünk egyet 😊Nem tettek meg mindent. Például az oltást "házhoz" is lehet vinni. Járhatnák oltóbuszok a falvakat, kistelepüléseket. Lehetne a véradáshoz hasonlóan kitelepüléseket tartani. Bevonhatnák a falusi önkormányzatokat a feladatba, akik végigjárhatnák a falut rábeszélni. Ezek nem befolyásolnák a szavazósdit. Ehhez azonban már túl vízfejű lett a vezetés, annyira kézivezérelt mindent, hogy inkább meg sem próbálta.
MC12
Köthetné megint a "normális életet" a kártyához. Az olaszokhoz hasonlóan a munkavégzést és így tovább. Persze ezeket választás előtt fél évvel ugye nem illik...
Tehát ne mondjuk, hogy mindent megtettek, mert ez nem igaz.
Szokol
2. Ezt az önkormányzatok csinálhatják maguk is, mi tartja vissza őket? Komolyan a kormány szóljon az önkoriknak, hogy legyenek kedvesek házalni az oltásért? Maguktól nem tudják? Vagy van valami varázshintés, ha a kormány szól akkor lehet csak házalni? Ennyi erővel basztassuk az önkormányzatokat, mert nulla a proaktivitásuk.
3. A normális élet kártyához kötésében egyetértünk, ezt írtam korábban is.
MC12
2: Az önkormányzatoknak erre már se forrásuk, se merszük, se képességük nincs. Amilyen parancsot kapnak, azt végrehajtják. Tessék akkor parancsot adni.
több mint 3 éve
www.napi.hu/magyar-gazdasag/kotelezo-oltas-munkaado-munkavallalo.739465.html
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
2. Ezt az önkormányzatok csinálhatják maguk is, mi tartja vissza őket?mondjuk a forrashiany?
MC12
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nálunk a cégnél volt felmérés és 90%-os az oltottak aránya úgy, hogy minden korosztály van és tőbbségében nőkMert gondolom azért viszonylag sok nálatok az értelmes, gondolkodó ember.
r.baggio
Nálunk nagyon sok az egyszerű gyerek.
Tippem szerint 20-30% lehet az oltottak aránya. Ha kötelezővé tennék be is lehetne zárni
Elég sokan jelezték is, hogy elmennek ha oltatni kell. Voltak akik ügyvéddel is fenyegettek.
Mondom ezt úgy, hogy a főnökeim (tulajdonosok) oltáspártiak.
több mint 3 éve
Nálunk a cégnél volt felmérés és 90%-os az oltottak aránya úgy, hogy minden korosztály van és tőbbségében nők
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
új: 2 595 (heti átlag: 3 393)Ezek kemények. Megjött a Békemenet, előválasztás, akármi eredménye. A gépen lévő plusz 38 meg a 74 halott fényében különösen durva, ez azt jelenti, hogy van vagy 100 új lélegeztetett beteg...
elhunyt: 74 fő
kórházban: 3 172 (+333 tegnap óta) (+1374 múlt szerda óta)
gépen: 350 (+38 tegnap óta) (+153 múlt szerda óta)
teszt: 12 837
új pozitívak aránya: 20.22%
Vrij6
több mint 3 éve
Amadeus the Young
32 914
444.hu/2021/11/02/a-szakszervezetek-szerint-leallna-a-mav-es-a-volan-ha-kotelezo-lenne-az-oltasIstenem.
Vrij6
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 3 éve
MC12
6 381
1. Az oltóbuszok még mindig járnak. Legalábbis nemrég Nógrádban abból kapta meg a nejem anyukája a harmadikat.Mert ebben a konkrét ügyben mindent megettek ami ésszerű, racionális, értelmes stb. lépés volt. Van ingyen vakcina, minden harmadik plakát, negyedik YT hirdetés, második Győrfi Pál videó FB-n stb. arról szól, hogy vedd fel. Szerinted, ha minden második plakát, harmadik YT hirdetés és az összes FB reklám meg a közmédia 0-24 ezt mondaná, akkor csoda történne, és rohanna mindenki oltást felvenni. Csakhát ebben nem értünk egyet 😊Nem tettek meg mindent. Például az oltást "házhoz" is lehet vinni. Járhatnák oltóbuszok a falvakat, kistelepüléseket. Lehetne a véradáshoz hasonlóan kitelepüléseket tartani. Bevonhatnák a falusi önkormányzatokat a feladatba, akik végigjárhatnák a falut rábeszélni. Ezek nem befolyásolnák a szavazósdit. Ehhez azonban már túl vízfejű lett a vezetés, annyira kézivezérelt mindent, hogy inkább meg sem próbálta.
MC12
Köthetné megint a "normális életet" a kártyához. Az olaszokhoz hasonlóan a munkavégzést és így tovább. Persze ezeket választás előtt fél évvel ugye nem illik...
Szokol
2. Ezt az önkormányzatok csinálhatják maguk is, mi tartja vissza őket? Komolyan a kormány szóljon az önkoriknak, hogy legyenek kedvesek házalni az oltásért? Maguktól nem tudják? Vagy van valami varázshintés, ha a kormány szól akkor lehet csak házalni? Ennyi erővel basztassuk az önkormányzatokat, mert nulla a proaktivitásuk.
3. A normális élet kártyához kötésében egyetértünk, ezt írtam korábban is.
Szerkesztette: somoskovig
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Mert ebben a konkrét ügyben mindent megettek ami ésszerű, racionális, értelmes stb. lépés volt. Van ingyen vakcina, minden harmadik plakát, negyedik YT hirdetés, második Győrfi Pál videó FB-n stb. arról szól, hogy vedd fel. Szerinted, ha minden második plakát, harmadik YT hirdetés és az összes FB reklám meg a közmédia 0-24 ezt mondaná, akkor csoda történne, és rohanna mindenki oltást felvenni. Csakhát ebben nem értünk egyet 😊Nem tettek meg mindent. Például az oltást "házhoz" is lehet vinni. Járhatnák oltóbuszok a falvakat, kistelepüléseket. Lehetne a véradáshoz hasonlóan kitelepüléseket tartani. Bevonhatnák a falusi önkormányzatokat a feladatba, akik végigjárhatnák a falut rábeszélni. Ezek nem befolyásolnák a szavazósdit. Ehhez azonban már túl vízfejű lett a vezetés, annyira kézivezérelt mindent, hogy inkább meg sem próbálta.
MC12
Szerkesztette: somoskovig
több mint 3 éve
MC12
6 381
Mert ebben a konkrét ügyben mindent megettek ami ésszerű, racionális, értelmes stb. lépés volt. Van ingyen vakcina, minden harmadik plakát, negyedik YT hirdetés, második Győrfi Pál videó FB-n stb. arról szól, hogy vedd fel. Szerinted, ha minden második plakát, harmadik YT hirdetés és az összes FB reklám meg a közmédia 0-24 ezt mondaná, akkor csoda történne, és rohanna mindenki oltást felvenni. Csakhát ebben nem értünk egyet 😊Azt nem akarod megérteni, hogy tök mindegy mennyit költenek, akkor sem fogják felvenni, ha 24ben megy a köztévén. Egyszerűen nincs ilyen összefüggés. Mert az oltás nem migráns, teljesen más a kettő.nem nehez elfogadnom, es nem is errol van szo. arrol volt szo h lehetne-e tobbet tenni. sztem igen, szerintetek nem.
Másrészt miért nehéz neked elfogadni, hogy van bő kétmillió ember - legyenek akármennyire agyhalottak - egyszerűen nem értenek veled, a kormánnyal vagy a tudománnyal egyet? 😊 van ilyen. Ez a demokrácia.
Szerk: én biztosan nem, és ahogy olvasom, Jóska sem mondott olyat, hogy “hát minden megtett ov és ennyi”. Én kifejezetten leírtam, hogy mit lehetett volna már régen bevezetni és hogy abban szerintem hibáznak. De kifejezetten ebben a témakörben már valóban nem tehet többet a kormány. Háromszor ennyi plakát, reklám akármi nem eredményezne kicsivel több oltottat se. Mert ez nem ezen múlik.
MC12
Joska, amikor felteszi a kerdes, hogy ugyan mit tehetne meg a kormanyzat akkor azzal minimum nem azt sugallja h mindent megtettek?
csebi
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Azt nem akarod megérteni, hogy tök mindegy mennyit költenek, akkor sem fogják felvenni, ha 24ben megy a köztévén. Egyszerűen nincs ilyen összefüggés. Mert az oltás nem migráns, teljesen más a kettő.nem nehez elfogadnom, es nem is errol van szo. arrol volt szo h lehetne-e tobbet tenni. sztem igen, szerintetek nem.
Másrészt miért nehéz neked elfogadni, hogy van bő kétmillió ember - legyenek akármennyire agyhalottak - egyszerűen nem értenek veled, a kormánnyal vagy a tudománnyal egyet? 😊 van ilyen. Ez a demokrácia.
Szerk: én biztosan nem, és ahogy olvasom, Jóska sem mondott olyat, hogy “hát minden megtett ov és ennyi”. Én kifejezetten leírtam, hogy mit lehetett volna már régen bevezetni és hogy abban szerintem hibáznak. De kifejezetten ebben a témakörben már valóban nem tehet többet a kormány. Háromszor ennyi plakát, reklám akármi nem eredményezne kicsivel több oltottat se. Mert ez nem ezen múlik.
MC12
Joska, amikor felteszi a kerdes, hogy ugyan mit tehetne meg a kormanyzat akkor azzal minimum nem azt sugallja h mindent megtettek?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
új: 2 595 (heti átlag: 3 393)elhunyt: 74 fő
kórházban: 3 172 (+333 tegnap óta) (+1374 múlt szerda óta)
gépen: 350 (+38 tegnap óta) (+153 múlt szerda óta)
teszt: 12 837
új pozitívak aránya: 20.22%
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
444.hu/2021/11/02/a-szakszervezetek-szerint-leallna-a-mav-es-a-volan-ha-kotelezo-lenne-az-oltas
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
Nem befolyásolja, ez mindig az aktuális itthoni lakosságra készülő felmérés (és nincsenek benne a 18 év alattiak).Ez a mutató a mindenkori aktuális felnőtt lakosságból mutatja a dohányzók arányát, tok független attól, hogy mekkora az alapsokaság, ki halt meg, ki ment külföldre, ki vesz ukrán cigit. Viszont háromszor akkora reprezentatív mintán mérik fel, mint egy átlag közvélemény kutató a pártpreferenciákat.Ok, értettem. Tehát a munkások (akik között valószínű más az arany a dohányosokat nézve) elvándorlása nem befolyásolja ezt a mutatót? Mondjuk aki jön helyette (ha jön...) az is cigizik vszinűleg.
somoskovig
davemayer
több mint 3 éve
Itt 9 euro 1 cigi, leteheted 😛Szívtál már Ukrán csempész cigit ?Az a csempész cigit nyomja meg, nem a dohányzási hajlandóságot 😊 De egyébként ez is benne van nyilván.Vagy inkább mert kurva drága lett.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Ez színtiszta megalapozatlan, alátámasztatlan feltételezés.
Én abban vagyok biztos, hogyha mindenhol, mindenhonnan az oltakozásra buzdítás, releváns információk, elrettentő képek ömlenének, akkor is ugyanennyi oltatlan lenne.
Pl. amikor a cigiket telebaszták rothadó tüdőkkel, meg nyílt fekélyekkel, akkor is ugyanannyian megvették, és nem szokott le többszázezer ember.
Sobri Jóska
12 év alatt nagyjából 33%-ról 27%-ra csökkent a dohányosok aránya Magyarországon, ez nagyjából 450-500.000 fő. Ebben persze nem csak a képes figyelmeztetések hatása van benne, hanem a promók tiltása, a trafikok, stb.
Másrészt viszont sose volt ráöntve évente rengeteg milliárd arra, hogy a leszokást népszerűsítsék.
somoskovig
Willie Parker
somoskovig
Inkább leszokom ha azt kell szívnom
Nálam 3000 a lélektani határ utána inkább leteszem
Mint cigis a képeknek meg a reklámnak semmi köze a leszokáshoz (vagy is elenyésző ) csak és kizárólag az árnak na meg persze ha előtte nem lesz valami bajom egéségügyileg.
VvAlekosz
Bár a doboz mintha nagyobbnak tűnt, lehet több van benne nem tudom én már nem cigizek.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Már látom az ellenzéki szalagcímeket egy ilyen kihirdetésekor...Egy példa a költésre és oltás motiválásra:Azt nem akarod megérteni, hogy tök mindegy mennyit költenek, akkor sem fogják felvenni, ha 24ben megy a köztévén. Egyszerűen nincs ilyen összefüggés. Mert az oltás nem migráns, teljesen más a kettő.Ugyanúgy vissza dobom h te mire alapozod?ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Én abban vagyok biztos, hogyha mindenhol, mindenhonnan az oltakozásra buzdítás, releváns információk, elrettentő képek ömlenének, akkor is ugyanennyi oltatlan lenne.
Pl. amikor a cigiket telebaszták rothadó tüdőkkel, meg nyílt fekélyekkel, akkor is ugyanannyian megvették, és nem szokott le többszázezer ember.
Sobri Jóska
Én legalább példaképpen fel tudom hozni h itt olyan “sikeres” kampányok voltak amiben sikerült az embereket rá csavarni, itt meg igazán meg sem próbálják. Nem csak a plakatokrol van szó hanem arról h a teljes médiát rá állítani. A kozteven az egy percben menjen 3 percig az oltás (ne a fantom migránsok), a rádióban OV is egyértelműen nyilatkozzon pénteken (ne azt mondja h magyar embernek nem lehet kötelezővé tenni dolgokat), Bayer Zsóti és társai is inkább ezt tolják mint a kitalált torteneteiket.
Nyilván egyszerűbb felmenteni h hat úgysem sikerülne mint megpróbálni. Azzal meg @MC12 nincs értelme vitatkozni h többet költöttek az oltás kampányra mint a stop Gyurcsányra mert ez nem igaz. YouTube-on nekem kb 1 oltásos hirdetés jött szembe ami Idő alatt kb 5 gyurcscanyos. Plakatokban az utcán még rosszabb az arany. Petíció helyett is lehetne mást csinálni az utcán … de mondom könnyű ilyen helyzetbe képzelni magunkat h OV megtett mindent. Ja most is ratoltak a felelősséget a munkavállalókra, remelem a miniszterelnök megkapja a hos város kitüntetést ezért az intezkedesert.
csebi
MC12
Ausztriában a burgenlandi tartományban kihirdettek egy lottót, amire csak oltottak jelentkezhettek. Ha november 11-ig 10.000 új oltott lesz, akkor kisorsolnak 3db autót, meg még egy rakás díjat. Meg is lesz az a szám már csak 90 körül kell. Szerintem ez értelmes pénz kiadás az oltásra.
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ok, értettem. Tehát a munkások (akik között valószínű más az arany a dohányosokat nézve) elvándorlása nem befolyásolja ezt a mutatót? Mondjuk aki jön helyette (ha jön...) az is cigizik vszinűleg.Ez a mutató a mindenkori aktuális felnőtt lakosságból mutatja a dohányzók arányát, tok független attól, hogy mekkora az alapsokaság, ki halt meg, ki ment külföldre, ki vesz ukrán cigit. Viszont háromszor akkora reprezentatív mintán mérik fel, mint egy átlag közvélemény kutató a pártpreferenciákat.Értem, a dohányosokat hogy érted? Ha a dohany eladast erted, akkor igazam van, ha a dohányzó szemelyeket akkor is, hiszen 12 év alatt több százezren hagyták el az országot. Vagy nem?!Olvasd el meg egyszer.Ezek azok a dohányosok akik már külföldön veszik a cigijüket.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Sobri Jóska
12 év alatt nagyjából 33%-ról 27%-ra csökkent a dohányosok aránya Magyarországon, ez nagyjából 450-500.000 fő. Ebben persze nem csak a képes figyelmeztetések hatása van benne, hanem a promók tiltása, a trafikok, stb.
Másrészt viszont sose volt ráöntve évente rengeteg milliárd arra, hogy a leszokást népszerűsítsék.
somoskovig
davemayer
somoskovig
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Szívtál már Ukrán csempész cigit ?Az a csempész cigit nyomja meg, nem a dohányzási hajlandóságot 😊 De egyébként ez is benne van nyilván.Vagy inkább mert kurva drága lett.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Sobri Jóska
somoskovig
Willie Parker
somoskovig
Inkább leszokom ha azt kell szívnom
Nálam 3000 a lélektani határ utána inkább leteszem
Mint cigis a képeknek meg a reklámnak semmi köze a leszokáshoz (vagy is elenyésző ) csak és kizárólag az árnak na meg persze ha előtte nem lesz valami bajom egéségügyileg.
több mint 3 éve
A legnagyobb probléma az az,hogy országunkban minden is fontosabb,csak a koronavírus nem. Egészen az utolsó pillanatig. 4.hullám érkezik és eljátszuk megint a hajaj elég nagy baj van,megint nem sikerült időben bármifajta értelmes intézkedést beveztni,annak ellenére,hogy külön szakemberekből álló csoport dolgozik a helyzet kielemzésére. Nem baj,majd az egészségügy megoldja.Napestig lehetne beszélni arról,hogy hogyan lehetett volna több embert rávenni arra,hogy menjen és oltassa be magát,de választás előtt nem fogja bevállalni a kormány a vasmarkot,mert abba csak belebukna,egyszerűbb úgy beállítani,hogy minden rendben,közben pedig ....
Egy jéghideg mit kérsz?
több mint 3 éve
Ez a mutató a mindenkori aktuális felnőtt lakosságból mutatja a dohányzók arányát, tok független attól, hogy mekkora az alapsokaság, ki halt meg, ki ment külföldre, ki vesz ukrán cigit. Viszont háromszor akkora reprezentatív mintán mérik fel, mint egy átlag közvélemény kutató a pártpreferenciákat.Értem, a dohányosokat hogy érted? Ha a dohany eladast erted, akkor igazam van, ha a dohányzó szemelyeket akkor is, hiszen 12 év alatt több százezren hagyták el az országot. Vagy nem?!Olvasd el meg egyszer.Ezek azok a dohányosok akik már külföldön veszik a cigijüket.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Sobri Jóska
somoskovig
davemayer
somoskovig
davemayer
több mint 3 éve
Értem, a dohányosokat hogy érted? Ha a dohany eladast erted, akkor igazam van, ha a dohányzó szemelyeket akkor is, hiszen 12 év alatt több százezren hagyták el az országot. Vagy nem?!Olvasd el meg egyszer.Ezek azok a dohányosok akik már külföldön veszik a cigijüket.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Sobri Jóska
somoskovig
davemayer
somoskovig
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Ez ugyanúgy igaz az ő "felettes szervükre", az EU-ra is.Azt nem akarod megérteni, hogy tök mindegy mennyit költenek, akkor sem fogják felvenni, ha 24ben megy a köztévén. Egyszerűen nincs ilyen összefüggés. Mert az oltás nem migráns, teljesen más a kettő.Csak ez ebben a formában nem igaz...
Másrészt miért nehéz neked elfogadni, hogy van bő kétmillió ember - legyenek akármennyire agyhalottak - egyszerűen nem értenek veled, a kormánnyal vagy a tudománnyal egyet? 😊 van ilyen. Ez a demokrácia.MC12
Számokkal bizonyítható, hogy ha eleget költenek, akkor a vakcina is migráns. Vagy éppen fordítva, a vírus is barát. Másrészt annak a két millió embernek a túlnyomó része nem a kormánnyal vagy a tudománnyal nem ért egyet. Az egyet nem értéshez előbb kellene egy konzisztens, legalább látszólag önellentmondás nélküli álláspont. De ilyen nincs. Egyszerűen képtelenek ilyen döntést meghozni. Vagy képesek lennének, de győz valami más.
(A demokrácia meg nem ez, de nem is javítgatlak, mert te is tudod, csak elírtad. 😊 Spongyát rá.)
peterk2005
Amúgy én is Sobrival értek egyet, lehetne akármilyen csillogó kampány, azt aki nem akarja nem fogod meggyőzni vele, pláne nem Mo-n ugye ahol sportot csinálnak jópáran a széllel szemben hugyozásból.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 3 éve
Olvasd el meg egyszer.Ezek azok a dohányosok akik már külföldön veszik a cigijüket.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Sobri Jóska
somoskovig
davemayer
több mint 3 éve
Az a csempész cigit nyomja meg, nem a dohányzási hajlandóságot 😊 De egyébként ez is benne van nyilván.Vagy inkább mert kurva drága lett.De.ha csak fele annyi pénzt paripát (hirdetést) olnenek ebbe mint a stop Gyurcsány stop xy kampányba akkor ez a szám magasabb lenne érzékelhetően.De ezt mire alapozod?
csebi
Sobri Jóska
somoskovig
Willie Parker