Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Azért nézd majd meg, hogy a balatoni szállodák milyen áron hirdetnek a főszezonban vendégéjszakákat... Na off vége

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Ezt egy szoval nem mondtam h ha nekem szar akkor masnak is hanem kulinleges szitu van 2 eve lassan.es az emberi eletek elorebb vannak bizonyos dolgoknal de ezt tudhatnad hisz naponta olvasol hireket errok az egeszrol.Jah értem...ha neked szar, akkor legyen másnak is? Csak nem igazán értem a logikádat, mert nem lett volna szükség arra, hogy bárki ne lássa a családját, így a covid elmúltával. Ha neked elég, hogy Magyarországon vagy, senki nem kéri számon. Másnak nem elég és én ezt is megértem.Kacsintgathatsz.kurva sok lemondassal jart ez mindenkinek es meg fog is.Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Én meg demagóg leszek! Majd amikor legközelebb felhív egy anyuka, hogy milyen feltételekkel mehet ki a lányához Angliába, mert még nem látta az unokáját, aki fél éve született, akkor megmondom, hogy mit üzensz neki! 😉
YoungZeeZee
Klaci79
Nekem volt olyan h nem lattan a csaldladom tobb mint 1 evig.es akkor nem volt covid.
YoungZeeZee
Klaci79
Mindentol fuggetlenul bazi jo hely magyarorszag.siman el lehet tolteni jo par nyarat es ezt mondom ugy h sokat jartam mas orszagokban is.
több mint 4 éve
Minden ország ugyanolyan jó 😆Jah értem...ha neked szar, akkor legyen másnak is? Csak nem igazán értem a logikádat, mert nem lett volna szükség arra, hogy bárki ne lássa a családját, így a covid elmúltával. Ha neked elég, hogy Magyarországon vagy, senki nem kéri számon. Másnak nem elég és én ezt is megértem.Kacsintgathatsz.kurva sok lemondassal jart ez mindenkinek es meg fog is.Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Én meg demagóg leszek! Majd amikor legközelebb felhív egy anyuka, hogy milyen feltételekkel mehet ki a lányához Angliába, mert még nem látta az unokáját, aki fél éve született, akkor megmondom, hogy mit üzensz neki! 😉
YoungZeeZee
Klaci79
Nekem volt olyan h nem lattan a csaldladom tobb mint 1 evig.es akkor nem volt covid.
YoungZeeZee
Klaci79

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Jah értem...ha neked szar, akkor legyen másnak is? Csak nem igazán értem a logikádat, mert nem lett volna szükség arra, hogy bárki ne lássa a családját, így a covid elmúltával. Ha neked elég, hogy Magyarországon vagy, senki nem kéri számon. Másnak nem elég és én ezt is megértem.Kacsintgathatsz.kurva sok lemondassal jart ez mindenkinek es meg fog is.Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Én meg demagóg leszek! Majd amikor legközelebb felhív egy anyuka, hogy milyen feltételekkel mehet ki a lányához Angliába, mert még nem látta az unokáját, aki fél éve született, akkor megmondom, hogy mit üzensz neki! 😉
YoungZeeZee
Klaci79
YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Kacsintgathatsz.kurva sok lemondassal jart ez mindenkinek es meg fog is.Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Én meg demagóg leszek! Majd amikor legközelebb felhív egy anyuka, hogy milyen feltételekkel mehet ki a lányához Angliába, mert még nem látta az unokáját, aki fél éve született, akkor megmondom, hogy mit üzensz neki! 😉
YoungZeeZee
Klaci79
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Van aki megelegszik.Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Valaki megelegszik, hogy kimegy a kert vegebe. Vagy legfeljebb a megyeben maszkal.
YoungZeeZee
Ventura
Felelem a covidtol.mikor lesz vakcina, van vakcina, ja ez nem jo vakcina mert nem mehetek ezzel.
Vicc az egesz.
Ott a pcr teszt es meg antigent is elfogadnak.penz?penz!de a covidtol mar nem nagyon kell felni mert van oltas.
Mi a fontosabb?
több mint 4 éve
Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Én meg demagóg leszek! Majd amikor legközelebb felhív egy anyuka, hogy milyen feltételekkel mehet ki a lányához Angliába, mert még nem látta az unokáját, aki fél éve született, akkor megmondom, hogy mit üzensz neki! 😉
YoungZeeZee
több mint 4 éve
Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.Valaki megelegszik, hogy kimegy a kert vegebe. Vagy legfeljebb a megyeben maszkal.
YoungZeeZee
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 496
Sobris leszek, de sztem nem olyan kurva fontos pont kulfoldon nyaralni.😀veszhelyzet van.el kell fogadni a szabalyokat.ki milyen oltast kapott?veszhelyzet van.
több mint 4 éve
azt mondjuk szeretem, egy csomó étteremben akkor kapok kaját végre, amikor rezeg az a szar!na, pénteken mehetek pfizerért, hihetetlen élmény!Majd azt az érzést várd meg, amikor óránként csipogni fog a chip!
shawnka
Mikey
több mint 4 éve
na, pénteken mehetek pfizerért, hihetetlen élmény!Majd azt az érzést várd meg, amikor óránként csipogni fog a chip!
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
na, pénteken mehetek pfizerért, hihetetlen élmény!
több mint 4 éve
Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.Mindenesetre pont 20eft/fő vel több, mint amennyit mondjuk a szomszédod fizet akit nyugatival oltottak be. Biztos nem lesz belőle konfliktus.
Jughead
több mint 4 éve
Dukai Regina sem "úgy" volt 😊Ez nem az resz. 😁Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
Mi dubaiban voltunk egy hetig a kaosz elott 160-bol. Koszonom, ilyenekre nem kivanok kolteni.
VenturaDubaiban egy nap alatt visszahozod az árát 😊))Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
Mi dubaiban voltunk egy hetig a kaosz elott 160-bol. Koszonom, ilyenekre nem kivanok kolteni.
Ventura
NB2
Ventura
több mint 4 éve
Ez nem az resz. 😁Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
VenturaDubaiban egy nap alatt visszahozod az árát 😊))Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
Ventura
NB2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210512/nemetorszag-nagyot-utott-magyarorszagon-nem-ismerik-el-a-szputnyik-v-es-a-sinopharm-vakcinakat-482866Mondjuk nagyon fasza, mert 5-600.000 szerbnek meg egyedi kivételt tesznek azért, hogy legyen mezőgazdasági munkásuk, meg a gyártósoron is legyen ember az autógyárakban.
Beki
több mint 4 éve
Erről beszéltem már 2 hónapja... de "minden vakcina ugyanolyan jó"... 😀 Csak kérdés milyen szempontból...ugyanolyan jól felszívható a tűbewww.portfolio.hu/global/20210512/megszolalt-az-ema-a-curevac-a-szputnyik-v-es-a-sinovac-vakcinakrol-482896szerencsetlen ruszkit szuratott magaba is, lehet be se engedik nyugatra targyalni 😀
A mi kis kínai vakcinánkat nem is vizsgálják. Azért egyre kíváncsibb vagyok, hogy fogunk így az EU-ba utazni. Eddig egy nyugati országgal sem tudott Petya megállapodni, úgyhogy egy ideig biztosan szívás lesz a keleti vakcinákkal (főleg a kínaival). Még szerencse, hogy az app-ban már benne lesz a vakcina típusa.
Klaci79
minek
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 4 éve
Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
Ventura
Dubaiban egy nap alatt visszahozod az árát 😊))Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
Ventura
több mint 4 éve
Nem e!? Van szerencsem tenykedni benne, s legbelul szomoruan konstatalom, hogy repkednek a 80-100-120 ezrek. Csak tesztre.Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
Klaci79
Szerkesztette: Ventura
több mint 4 éve
Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mondjuk az egy 4 tagú családnál, ha nem kisgyerekek vannak, már 80ezer...egyre észrevehetőbb
Jughead
több mint 4 éve
főleg ha jön majd 1-2 büntetés, visszafordított turista miatti 2000 fontos csekkel...nem irigykedek 😕www.portfolio.hu/global/20210512/megszolalt-az-ema-a-curevac-a-szputnyik-v-es-a-sinovac-vakcinakrol-482896már most frenetikus élmény vizsgálni a héber/arab/krikszkraksz nyelven íródott covid-teszteket és egyéb beutazási engedélyeket, ha EU-n belül se lesz egy egységes rendszer, csodás nyarunk lesz a határőrökkel egyetemben...
A mi kis kínai vakcinánkat nem is vizsgálják. Azért egyre kíváncsibb vagyok, hogy fogunk így az EU-ba utazni. Eddig egy nyugati országgal sem tudott Petya megállapodni, úgyhogy egy ideig biztosan szívás lesz a keleti vakcinákkal (főleg a kínaival). Még szerencse, hogy az app-ban már benne lesz a vakcina típusa.
Klaci79
mondjuk a timaticot nézegetve már most van olyan ország, ahol differenciálták az oltásokat
r.baggio
több mint 4 éve
Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.mert tavaly nyáron milyen hiszti volt belőle?
Jughead
azért jött az egész szopás a második hullámba mer a főninek a szavazatokért engednie kellett simán az utazást a "zöldekhez"
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nem értem amugy ezt a nagy ki fogadja el az oltás mizériát, ha akar menni valaki nyaralni, mert úgy érzi biztonságos, akkor 20k-ból megvan a PCR/fő. Gyakorlatilag észre se vehető költség egy nyaralás esetén.
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/global/20210512/megszolalt-az-ema-a-curevac-a-szputnyik-v-es-a-sinovac-vakcinakrol-482896már most frenetikus élmény vizsgálni a héber/arab/krikszkraksz nyelven íródott covid-teszteket és egyéb beutazási engedélyeket, ha EU-n belül se lesz egy egységes rendszer, csodás nyarunk lesz a határőrökkel egyetemben...
Klaci79
mondjuk a timaticot nézegetve már most van olyan ország, ahol differenciálták az oltásokat

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
www.portfolio.hu/gazdasag/20210512/nemetorszag-nagyot-utott-magyarorszagon-nem-ismerik-el-a-szputnyik-v-es-a-sinopharm-vakcinakat-482866majd lemondunk a javukra a maradek fajzerrol, utana elfogadjak a keletit is. petya megoldja.
Beki