Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
Asszony pajtás home officeban van hónapok óta, most szólt a főnök, hogy max 4 fős kapacitással szeretné ha mindenki szépen sorban bemenne az irodába is dolgozni vetésforgóban. A helyi irodavezető főnöknője (oltásellenes amennyire csak lehet), közölte, hogy mivel az asszony már be van oltva, sőt mind2 oltást már felvette, legalább még egy hónapig lesz szíves távol maradni az irodától nehogy megfertőzze őt az oltás miatt... Szóval csak azok mehetnek be akik nincsenek beoltva 😂
peach
Az ilyenek egyébként hogy lehetnek életképesek? 😂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 15 780 — a new hope (again)
Asszony pajtás home officeban van hónapok óta, most szólt a főnök, hogy max 4 fős kapacitással szeretné ha mindenki szépen sorban bemenne az irodába is dolgozni vetésforgóban. A helyi irodavezető főnöknője (oltásellenes amennyire csak lehet), közölte, hogy mivel az asszony már be van oltva, sőt mind2 oltást már felvette, legalább még egy hónapig lesz szíves távol maradni az irodától nehogy megfertőzze őt az oltás miatt... Szóval csak azok mehetnek be akik nincsenek beoltva 😂

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 282 — beers & Packers
100 alatt végre a halottak száma
Negritis
Tegnap 91 volt, ma 99...
több mint 4 éve
Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:
 444.hu/2021/05/10/veletlen-hat-adagnyi-pfizer-vakcinat-adtak-be-egy-olasz-nonek
peterk2005
Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
Mikey
Van olyan munkatársam aki konkrétan felszólított, hogy ha megkapom az oltást ne merjek dolgozni menni, mert nem akarja tőlem elkapni a vírust.
kittli
Ilyen szempontból nekem szerencsém van, a 18-ból 15 kollégám beoltatta már magát, az egyik még vár hogy hívják és csak kettő olyan van, aki ellenzi a dolgot. De ennyire azért ők sem. 😂

több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 428 — The Mathematician
100 alatt végre a halottak száma

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
Ha jó látom a hivatalos oldalról immáron levették azt a mondatot, hogy mennyivel jobban állunk első oltások beadásában, mint az EU-s átlag. 😀
Vrij6
Én azt látom, hogy a Mediaworks helyi lapjainak online felületeinek kezdőoldalán "A beoltottak aránya a népesség százalékában" diagramról eltűnt Finnország, aki közvetlenül utánunk következett. Tegnap olyan nyolc százalékra voltak, folyamatosan csökkent az olló. Nem mondom, hogy szándékos, de azért fura.
zinedine5
biztosan nem szándékos.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
Ha jó látom a hivatalos oldalról immáron levették azt a mondatot, hogy mennyivel jobban állunk első oltások beadásában, mint az EU-s átlag. 😀
Vrij6
Én azt látom, hogy a Mediaworks helyi lapjainak online felületeinek kezdőoldalán "A beoltottak aránya a népesség százalékában" diagramról eltűnt Finnország, aki közvetlenül utánunk következett. Tegnap olyan nyolc százalékra voltak, folyamatosan csökkent az olló. Nem mondom, hogy szándékos, de azért fura.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 282 — beers & Packers
Vrij6
Nem akarnak dicsekedni. Ha szeretek valamit a Fideszben, akkor az a szerénység.
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 050 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 050 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2021/05/10/who-egyelore-ugy-tudjuk-hogy-a-vedooltasok-az-indiai-varianssal-szemben-is-mukodnek

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 836 — Steelers fan
Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:
peterk2005
Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
Mikey
Van olyan munkatársam aki konkrétan felszólított, hogy ha megkapom az oltást ne merjek dolgozni menni, mert nem akarja tőlem elkapni a vírust.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
@r.baggio hany atvirrasztott hajnal? 😁
Ventura
És mától újra beszálltam a mókuskerékbe
r.baggio
Nah...ma én is dolgoztam...mikor leszel legközelebb?
Én holnap éjjel, aztán pénteken 😊
Klaci79
a visszatanulas ideje alatt legalább nem kell hajnalozni/éjszakázni, de kb minden második nap megyek már innentől*

és hogy ne legyek itt teljesen off, hallottam ma pletykát, hogy nálatok a OPS-on meghalt valaki koronavírusban (valamilyen Zsuzsa talán?)...

* ja ez kapásból nem igaz, szombaton már lenyomok egy reggeli műszakot egy jó kis szegedi túra előtt közvetlen
r.baggio
Így van! Sajnos a 3. hullámban covidos lett. Nem élte meg az oltást, pedig alapbetegsége volt bőven. Közel 40 év munkaviszony 😕 Május 19-én lesz a temetés.
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Ventura
r.baggio
Klaci79
a visszatanulas ideje alatt legalább nem kell hajnalozni/éjszakázni, de kb minden második nap megyek már innentől*

és hogy ne legyek itt teljesen off, hallottam ma pletykát, hogy nálatok a OPS-on meghalt valaki koronavírusban (valamilyen Zsuzsa talán?)...

* ja ez kapásból nem igaz, szombaton már lenyomok egy reggeli műszakot egy jó kis szegedi túra előtt közvetlen

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁
warr_b
Majd hajnalban.
zinedine5
Úgyis kelek 3/4 5-kor.
warr_b
Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊
MC12
Hahh.
Én eddig fél4kor keltem.
Az új melóhelyemen kettőre járok majd.
Van bennem para, de én viszonylag jól bírom a koránkelést.
Bazzani
Van rá valami tuti módszered, vagy szimplán a szervezeted olyan jó?

Én harmadik éve képtelen vagyok megszokni a 3:40-et... sőt, csak egyre rosszabb lesz.
Mikey
Ahogy öregszem egyre kevesebb az alvásigényem.
Mondjuk nálunk 9kor takarodó van.

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 881
Ventura
r.baggio
több mint 4 éve
 www.gamestar.hu/extralife/tobb-szaz-evnyi-covid-19-kutatast-sporoltak-meg-a-tudosoknak-az-eve-online-jatekosai-294027.html

több mint 4 éve
peterk2005
Mikey
floridában konkrétan azért lett kitiltva egy tanár az iskolából mert beoltották ...
Negritis
Korábban már volt linkelve, de hogy ne kelljen keresni, itt az ominózus cikk róla:
 www.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.html
bogec7
tudom, én linkeltem 😀

több mint 4 éve
bogjosi New England Patriots 2 017
peterk2005
Mikey
floridában konkrétan azért lett kitiltva egy tanár az iskolából mert beoltották ...
Negritis
Korábban már volt linkelve, de hogy ne kelljen keresni, itt az ominózus cikk róla:
 www.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.html

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
peterk2005
Mikey

több mint 4 éve
warr_b
Majd hajnalban.
zinedine5
Úgyis kelek 3/4 5-kor.
warr_b
Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊
MC12
Hahh.
Én eddig fél4kor keltem.
Bazzani
Van rá valami tuti módszered, vagy szimplán a szervezeted olyan jó?

Én harmadik éve képtelen vagyok megszokni a 3:40-et... sőt, csak egyre rosszabb lesz.

több mint 4 éve
peterk2005

több mint 4 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 088 — Axel Foley
warr_b
Majd hajnalban.
zinedine5
Úgyis kelek 3/4 5-kor.
warr_b
MC12
Hahh.
Én eddig fél4kor keltem.
Bazzani
ott már nem is érdemes lefeküdni 😊
(huh én amúgy rohadtul sajnálom az ilyen embereket, kb meg is ölték az egész napját ezzel)
NB2
Én inkább kelek korán minthogy délután dolgozzak. Amúgy meg minden munka ugyanolyan jó.

több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 537 — The only discipline that lasts, is self discipline

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
Ventura

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 649 — 🏈🐬🐂🤘🏽
warr_b
Majd hajnalban.
zinedine5
Úgyis kelek 3/4 5-kor.
warr_b
MC12
Hahh.
Én eddig fél4kor keltem.
Bazzani
ott már nem is érdemes lefeküdni 😊
(huh én amúgy rohadtul sajnálom az ilyen embereket, kb meg is ölték az egész napját ezzel)
NB2

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------