Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Asszony pajtás home officeban van hónapok óta, most szólt a főnök, hogy max 4 fős kapacitással szeretné ha mindenki szépen sorban bemenne az irodába is dolgozni vetésforgóban. A helyi irodavezető főnöknője (oltásellenes amennyire csak lehet), közölte, hogy mivel az asszony már be van oltva, sőt mind2 oltást már felvette, legalább még egy hónapig lesz szíves távol maradni az irodától nehogy megfertőzze őt az oltás miatt... Szóval csak azok mehetnek be akik nincsenek beoltva 😂Az ilyenek egyébként hogy lehetnek életképesek? 😂
peach
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Asszony pajtás home officeban van hónapok óta, most szólt a főnök, hogy max 4 fős kapacitással szeretné ha mindenki szépen sorban bemenne az irodába is dolgozni vetésforgóban. A helyi irodavezető főnöknője (oltásellenes amennyire csak lehet), közölte, hogy mivel az asszony már be van oltva, sőt mind2 oltást már felvette, legalább még egy hónapig lesz szíves távol maradni az irodától nehogy megfertőzze őt az oltás miatt... Szóval csak azok mehetnek be akik nincsenek beoltva 😂
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
100 alatt végre a halottak számaTegnap 91 volt, ma 99...
Negritis
több mint 4 éve
Ilyen szempontból nekem szerencsém van, a 18-ból 15 kollégám beoltatta már magát, az egyik még vár hogy hívják és csak kettő olyan van, aki ellenzi a dolgot. De ennyire azért ők sem. 😂Van olyan munkatársam aki konkrétan felszólított, hogy ha megkapom az oltást ne merjek dolgozni menni, mert nem akarja tőlem elkapni a vírust.Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
444.hu/2021/05/10/veletlen-hat-adagnyi-pfizer-vakcinat-adtak-be-egy-olasz-nonek
peterk2005
Mikey
kittli
több mint 4 éve
100 alatt végre a halottak száma
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
biztosan nem szándékos.Ha jó látom a hivatalos oldalról immáron levették azt a mondatot, hogy mennyivel jobban állunk első oltások beadásában, mint az EU-s átlag. 😀Én azt látom, hogy a Mediaworks helyi lapjainak online felületeinek kezdőoldalán "A beoltottak aránya a népesség százalékában" diagramról eltűnt Finnország, aki közvetlenül utánunk következett. Tegnap olyan nyolc százalékra voltak, folyamatosan csökkent az olló. Nem mondom, hogy szándékos, de azért fura.
Vrij6
zinedine5
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha jó látom a hivatalos oldalról immáron levették azt a mondatot, hogy mennyivel jobban állunk első oltások beadásában, mint az EU-s átlag. 😀Én azt látom, hogy a Mediaworks helyi lapjainak online felületeinek kezdőoldalán "A beoltottak aránya a népesség százalékában" diagramról eltűnt Finnország, aki közvetlenül utánunk következett. Tegnap olyan nyolc százalékra voltak, folyamatosan csökkent az olló. Nem mondom, hogy szándékos, de azért fura.
Vrij6
több mint 4 éve
Ha jó látom a hivatalos oldalról immáron levették azt a mondatot, hogy mennyivel jobban állunk első oltások beadásában, mint az EU-s átlag. 😀Nem akarnak dicsekedni. Ha szeretek valamit a Fideszben, akkor az a szerénység.
Vrij6
több mint 4 éve
Ha jó látom a hivatalos oldalról immáron levették azt a mondatot, hogy mennyivel jobban állunk első oltások beadásában, mint az EU-s átlag. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/10/who-egyelore-ugy-tudjuk-hogy-a-vedooltasok-az-indiai-varianssal-szemben-is-mukodnek
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Van olyan munkatársam aki konkrétan felszólított, hogy ha megkapom az oltást ne merjek dolgozni menni, mert nem akarja tőlem elkapni a vírust.Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
peterk2005
Mikey
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 4 éve
Így van! Sajnos a 3. hullámban covidos lett. Nem élte meg az oltást, pedig alapbetegsége volt bőven. Közel 40 év munkaviszony 😕 Május 19-én lesz a temetés.a visszatanulas ideje alatt legalább nem kell hajnalozni/éjszakázni, de kb minden második nap megyek már innentől*Nah...ma én is dolgoztam...mikor leszel legközelebb?@r.baggio hany atvirrasztott hajnal? 😁És mától újra beszálltam a mókuskerékbe
Ventura
r.baggio
Én holnap éjjel, aztán pénteken 😊
Klaci79
és hogy ne legyek itt teljesen off, hallottam ma pletykát, hogy nálatok a OPS-on meghalt valaki koronavírusban (valamilyen Zsuzsa talán?)...
* ja ez kapásból nem igaz, szombaton már lenyomok egy reggeli műszakot egy jó kis szegedi túra előtt közvetlen
r.baggio
több mint 4 éve
a visszatanulas ideje alatt legalább nem kell hajnalozni/éjszakázni, de kb minden második nap megyek már innentől*Nah...ma én is dolgoztam...mikor leszel legközelebb?@r.baggio hany atvirrasztott hajnal? 😁És mától újra beszálltam a mókuskerékbe
Ventura
r.baggio
Én holnap éjjel, aztán pénteken 😊
Klaci79
és hogy ne legyek itt teljesen off, hallottam ma pletykát, hogy nálatok a OPS-on meghalt valaki koronavírusban (valamilyen Zsuzsa talán?)...
* ja ez kapásból nem igaz, szombaton már lenyomok egy reggeli műszakot egy jó kis szegedi túra előtt közvetlen
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ahogy öregszem egyre kevesebb az alvásigényem.Van rá valami tuti módszered, vagy szimplán a szervezeted olyan jó?Hahh.Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
Én eddig fél4kor keltem.
Az új melóhelyemen kettőre járok majd.
Van bennem para, de én viszonylag jól bírom a koránkelést.
Bazzani
Én harmadik éve képtelen vagyok megszokni a 3:40-et... sőt, csak egyre rosszabb lesz.
Mikey
Mondjuk nálunk 9kor takarodó van.
több mint 4 éve
www.gamestar.hu/extralife/tobb-szaz-evnyi-covid-19-kutatast-sporoltak-meg-a-tudosoknak-az-eve-online-jatekosai-294027.html
több mint 4 éve
tudom, én linkeltem 😀Korábban már volt linkelve, de hogy ne kelljen keresni, itt az ominózus cikk róla:floridában konkrétan azért lett kitiltva egy tanár az iskolából mert beoltották ...Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
peterk2005
Mikey
Negritis
www.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.html
bogec7
több mint 4 éve
Korábban már volt linkelve, de hogy ne kelljen keresni, itt az ominózus cikk róla:floridában konkrétan azért lett kitiltva egy tanár az iskolából mert beoltották ...Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
peterk2005
Mikey
Negritis
www.nytimes.com/2021/04/26/us/florida-centner-academy-vaccine.html
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 4 éve
floridában konkrétan azért lett kitiltva egy tanár az iskolából mert beoltották ...Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
peterk2005
Mikey
több mint 4 éve
Van rá valami tuti módszered, vagy szimplán a szervezeted olyan jó?Hahh.Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
Én eddig fél4kor keltem.
Bazzani
Én harmadik éve képtelen vagyok megszokni a 3:40-et... sőt, csak egyre rosszabb lesz.
több mint 4 éve
Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:Vagy nemcsak a vírust, hanem az embereket is. Olvastam, hogy oltásellenesek között azzal riogatnak, hogy veszélyes oltott ember közelébe menni, mert már az is életveszélyes lehet. 😀
peterk2005
több mint 4 éve
Én inkább kelek korán minthogy délután dolgozzak. Amúgy meg minden munka ugyanolyan jó.ott már nem is érdemes lefeküdni 😊Hahh.Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
Én eddig fél4kor keltem.
Bazzani
(huh én amúgy rohadtul sajnálom az ilyen embereket, kb meg is ölték az egész napját ezzel)
NB2
több mint 4 éve
Ez az immunrendszer nem csak nem fertőződik meg, de visszatámad és a környezetében is kiírt minden koronavírust:444.hu/2021/05/10/veletlen-hat-adagnyi-pfizer-vakcinat-adtak-be-egy-olasz-nonek

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
@r.baggio hany atvirrasztott hajnal? 😁ott már nem is érdemes lefeküdni 😊Hahh.Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
Én eddig fél4kor keltem.
Bazzani
(huh én amúgy rohadtul sajnálom az ilyen embereket, kb meg is ölték az egész napját ezzel)
NB2
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------