Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
minden oltas ugyanolyan jo.444.hu/2021/05/10/tudta-hogy-van-egy-ikertestvere-a-magyar-jarvanyugyi-adatoknak-a-lengyelCopy paste bajnokok. Elképesztő.
hát ez kegyetlen. 😀
Vrij6
Amadeus
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/10/tudta-hogy-van-egy-ikertestvere-a-magyar-jarvanyugyi-adatoknak-a-lengyelCopy paste bajnokok. Elképesztő.
hát ez kegyetlen. 😀
Vrij6
több mint 4 éve
444.hu/2021/05/10/tudta-hogy-van-egy-ikertestvere-a-magyar-jarvanyugyi-adatoknak-a-lengyelhát ez kegyetlen. 😀
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210510_koronavirus_jarvany_aldozat_magyarorszagMegvizsgàltak minden halottat? 😊
Magyarországon az IHME elemzése alapján 37 177-en haltak meg a járványban május 2-ig, vagyis 9476-tal többen, mint amennyit a hivatalos tájékoztatásban regisztráltakNegritis
több mint 4 éve
hvg.hu/tudomany/20210510_koronavirus_jarvany_aldozat_magyarorszagMagyarországon az IHME elemzése alapján 37 177-en haltak meg a járványban május 2-ig, vagyis 9476-tal többen, mint amennyit a hivatalos tájékoztatásban regisztráltak
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
www.reuters.com/world/europe/slovak-health-ministry-says-sputnik-v-doses-tested-hungary-satisfactory-2021-05-09/Deköcsög
Negritis
több mint 4 éve
ott már nem is érdemes lefeküdni 😊Hahh.Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
Én eddig fél4kor keltem.
Az új melóhelyemen kettőre járok majd.
Van bennem para, de én viszonylag jól bírom a koránkelést.
Bazzani
(huh én amúgy rohadtul sajnálom az ilyen embereket, kb meg is ölték az egész napját ezzel)
több mint 4 éve
Hahh.Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
Én eddig fél4kor keltem.
Az új melóhelyemen kettőre járok majd.
Van bennem para, de én viszonylag jól bírom a koránkelést.
több mint 4 éve
www.reuters.com/world/europe/slovak-health-ministry-says-sputnik-v-doses-tested-hungary-satisfactory-2021-05-09/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ilyen nincs, bazmeg. Na, befejezem az OFF-ot.A nagy tét nyomasztólag hat a fiúkra...Csak a szokásos fostenger...Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
Cáfolják. Úgyhogy készülhetsz.
zinedine5
warr_b
nagylaza
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
A nagy tét nyomasztólag hat a fiúkra...Csak a szokásos fostenger...Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5
warr_b
nagylaza
warr_b
több mint 4 éve
Csak a szokásos fostenger...Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5
warr_b
nagylaza

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Mégis tudok majd Vasas - DVTKra menni az király lenne 😀Katasztrófa. Félidőben 1-0-ra vezetnek a Vasas ellen.Mi történik?Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5
warr_b
nagylaza
Toca
nagylaza
több mint 4 éve
Katasztrófa. Félidőben 1-0-ra vezetnek a Vasas ellen.Mi történik?Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5
warr_b
nagylaza
Toca
több mint 4 éve
Mi történik?Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5
warr_b
nagylaza
több mint 4 éve
Ennél nagyobb baj, ami Nyíregyházán történik éppen.Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5
warr_b
több mint 4 éve
Reméltem is hogy nem egy korán-kelés fetisisztával hozott össze a sors...😊Gondolod jókedvemben? Rühellem. De meló...Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Szopjanak lovat mindenesetre 😁m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
zinedine5

több mint 4 éve
Gondolod jókedvemben? Rühellem. De meló...Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
MC12

több mint 4 éve
Sose értettem ezt a koránkelés dolgot...amikor nekem kellett gyűlöltem nagyon. A nejem rosszabb napjain 4kor normális napjain 3-fél 4kor kel. Engem a gyerekek keltenek fél 8kor hogy jó lenne ha elvinném őket bölcsibe. Tökéletesen kiegészîtjuk egymást 😊Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
m.hvg.hu/itthon/20210509_koronavirus_jarvany_pfizer_vakcina_vedooltas_idopontfoglalasÚgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5
warr_b
több mint 4 éve
Úgyis kelek 3/4 5-kor.Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
zinedine5

több mint 4 éve
Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁Majd hajnalban.
warr_b
több mint 4 éve
Eddig sehol semmi, se sms, se pfizerre lehetőség 😁

több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/05/09/koronavirus-jarvany-vilag/itt-a-vege-az-europai-bizottsag-nem-hosszabbit-szerzodest-az-astrazenecaval/