Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez oké adom isEltaláltad! Nem fogadtam volna el. De soha senkit nem beszéltem le róla azzal, hogy a Pfizer jobb. Nekem ez a véleményem, de nem vagyok szakértő. Nem is kell annak lennem, de mivel nem kötelező, dönthettem így.Most ugye csak viccelsz ?Egy pfizeres sem fogja azt mondani, hogy ne oltasd magad keletivel...hajrá!Ez ha jól értem 14 ezer??Én nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊
somoskovigEngem ugyan úgy brutál keményen 0RH +vagyokAkkor ennyit az elméletemről. 😊
VvAlekosz
Viszont meglett az antitestvizsgálatom két héttel a második sputnik után, teljesen elégedett vagyok vele:
És még az AK megbízható 47-es száma is meglapul az eredmény számai között.
Sobri Jóska
Akkor tényleg nem értem mi ez a nagy pfizer őrület?Hisz a keleti is ugyan olyan jó
VvAlekosz
Nem is értem, hogy miért kell ezen lovagolnod.
Klaci79
Bármibe fogadok te semmi eshetőségre se fogadtál el volna egy Szputnyikot
Sőt biztos vagy abban is hogy a Pfizer a jobb("Mindenoltasegyforma)
De azért kíváncsi lennék neked mennyi az antitested? Bár az durva lenne ha kevesebb mint Sobrinak.
Na szerintem van itt pár ember aki a keletir-re igen is nemet mond ...."
VvAlekosz
Klaci79
De biztos vagyok benne hogy jobbnak tartod a Pfizert mint a Sputnyikot.
(LégyoszintetopictÁrs)
Én az alapjÁN választok ételt autót nőt hogy ki a jobb vagy ki tetszik jobban de ebbe nálam mindig a minőség a döntő kivéve nő ott azért néha az alkohol is tud játszani Na,,...:
több mint 4 éve
Új duatlon, egymásra lőnekDik, nekem 10 ezer volt...Akkor te sportlövővizilabdázó vagy
Ventura
Peszinter Ferenc
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 4 éve
Eltaláltad! Nem fogadtam volna el. De soha senkit nem beszéltem le róla azzal, hogy a Pfizer jobb. Nekem ez a véleményem, de nem vagyok szakértő. Nem is kell annak lennem, de mivel nem kötelező, dönthettem így.Most ugye csak viccelsz ?Egy pfizeres sem fogja azt mondani, hogy ne oltasd magad keletivel...hajrá!Ez ha jól értem 14 ezer??Én nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊
somoskovigEngem ugyan úgy brutál keményen 0RH +vagyokAkkor ennyit az elméletemről. 😊
VvAlekosz
Viszont meglett az antitestvizsgálatom két héttel a második sputnik után, teljesen elégedett vagyok vele:
Sobri Jóska
Akkor tényleg nem értem mi ez a nagy pfizer őrület?Hisz a keleti is ugyan olyan jó
VvAlekosz
Klaci79
De azért kíváncsi lennék neked mennyi az antitested? Bár az durva lenne ha kevesebb mint Sobrinak.
VvAlekosz
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Most ugye csak viccelsz ?Egy pfizeres sem fogja azt mondani, hogy ne oltasd magad keletivel...hajrá!Ez ha jól értem 14 ezer??Én nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊
VvAlekosz
Sobri Jóska
VvAlekosz
Klaci79
több mint 4 éve
Egy pfizeres sem fogja azt mondani, hogy ne oltasd magad keletivel...hajrá!Ez ha jól értem 14 ezer??Én nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊
VvAlekosz
Sobri Jóska
VvAlekosz
több mint 4 éve
Jut is, marad is.Irigy vagy mert neked még nem küldött a petya mi,? 😀
"Több mint 400 lélegeztetőgépet ajándékozott el eddig a kormány abból a 16 ezerből, amelyet a járvány első hulláma alatt vásároltak. Az RTL Híradó összesítése szerint ez azt jelentheti, hogy a 300 milliárd forint közpénzből beszerzett gépek közül nagyjából 8 milliárd forint értékűt adott át a kormány ingyen más országoknak. Eladni még mindig nem sikerült egyetlen egyet sem."
rtl.hu/rtlklub/hirek/425-lelegeztetot-adtak-ajandekba-koronavirus-egeszsegugy
nagylaza
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ez ha jól értem 14 ezer??Én nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊
VvAlekosz
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Jut is, marad is.Kicsit bővebben ugyanez:
"Több mint 400 lélegeztetőgépet ajándékozott el eddig a kormány abból a 16 ezerből, amelyet a járvány első hulláma alatt vásároltak. Az RTL Híradó összesítése szerint ez azt jelentheti, hogy a 300 milliárd forint közpénzből beszerzett gépek közül nagyjából 8 milliárd forint értékűt adott át a kormány ingyen más országoknak. Eladni még mindig nem sikerült egyetlen egyet sem."
nagylaza
index.hu/belfold/2021/05/08/kormany-lelegeztetogep-ajandek/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Jut is, marad is."Több mint 400 lélegeztetőgépet ajándékozott el eddig a kormány abból a 16 ezerből, amelyet a járvány első hulláma alatt vásároltak. Az RTL Híradó összesítése szerint ez azt jelentheti, hogy a 300 milliárd forint közpénzből beszerzett gépek közül nagyjából 8 milliárd forint értékűt adott át a kormány ingyen más országoknak. Eladni még mindig nem sikerült egyetlen egyet sem."
több mint 4 éve
Én hétfőn kaptam meg a második szputnyikot, a feleségem kedden, apósom is hétfőn, egyikünknek sem volt semmi tünetünk. Az első után mindegyikünknek volt valami olyan tünet, amit az oltásra fogtunk. Apósom egy kicsit megszédült aztán fél napot feküdt, feleségem két napig torokfájás, nyirokcsomó duzzanat, de láz nem. Én meg másfél napig hasmenéssel küzdöttem az oltást követő második éjszakától.
több mint 4 éve
Vizipisztolyos sportlövőDik, nekem 10 ezer volt...Akkor te sportlövővizilabdázó vagy
Ventura
Peszinter Ferenc
több mint 4 éve
Meg nem tudtam atvenni, de kivancsi vagyok. Bar mar a gulash fele platinum club card is meglesz.Dik, nekem 10 ezer volt...Akkor te sportlövővizilabdázó vagy
Ventura
Peszinter Ferenc
Minden utokartyat meg kell szerezni a lays csipszbol. Szereted meg hat mind.
Szerkesztette: Ventura
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
Dik, nekem 10 ezer volt...Akkor te sportlövővizilabdázó vagy
Ventura
több mint 4 éve
Tegnap lementem kondizni hamár megkaptam a kártyámat.Dik, nekem 10 ezer volt...
Nem voltak szerencsére sokan.
Jött egy ismerős, dumálgattunk az oltásról.
Mondta, hogy ő még nem kapta meg.
Mondom akkor, hogy tudsz lejárni.
Haver: -Sportoló vagyok.
Én: -Milyen sportoló?
Haver: -Nem tudom, asszem vízilabdás.
Harmadik srác (aki hallotta, hogy miről beszéltünk): Mennyit fizettél? 4000et vagy 6000et?
Haver: Asszem hatezret.
Harmadik srác: Ha hatezret akkor vízílabdás vagy. A 4000 a sportlövő.
Bazzani
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
több mint 4 éve
Tegnap lementem kondizni hamár megkaptam a kártyámat.Nem voltak szerencsére sokan.
Jött egy ismerős, dumálgattunk az oltásról.
Mondta, hogy ő még nem kapta meg.
Mondom akkor, hogy tudsz lejárni.
Haver: -Sportoló vagyok.
Én: -Milyen sportoló?
Haver: -Nem tudom, asszem vízilabdás.
Harmadik srác (aki hallotta, hogy miről beszéltünk): Mennyit fizettél? 4000et vagy 6000et?
Haver: Asszem hatezret.
Harmadik srác: Ha hatezret akkor vízílabdás vagy. A 4000 a sportlövő.
több mint 4 éve
Én nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊
somoskovig
Engem ugyan úgy brutál keményen 0RH +vagyokAkkor ennyit az elméletemről. 😊
VvAlekosz

több mint 4 éve
Napi új fertőzöttek száma: 1376 (az előző naphoz képest: -165)Nulla elvégzett tesztből. 😊 Holnap majd oda kell figyelni, hogy a holnapi számot (gondolom akkor javítják majd) két napra kell leosztani.
warr_b
A napi 55k első vakcina egyébként egész szép teljesítmény a körülményekhez képest.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Engem ugyan úgy brutál keményen 0RH +vagyokÉn nullás vagyok, ettől még letarolt a 2. Szputnyik. 😊Akkor úgy módosítom az elméletemet (nekem nincs B-s ismerősöm), hogy a nullásoknál enyhe az oltási reakció, sokszor nincs is semmi, a nemnullásoknál meg sokszor van és sokszor erősebb.Az orosz oltásnál én A-s vagyok, feleségem B-s, neki keményebb immunreakciója volt, mint nekem.Feleségem komolyan megdöntötte a 2. adag Pfizer...Nekem az az elméletem, hogy a nullás vércsoportúak jobban viselik, az A minuszosoknál erősebb az oltási reakció.
Tegnap d.e. kapta, majd estére hidegrázás, fejfájás, izomfájdalom, 38.5 láz, és ez azóta is tart kisebb testhő ingadozással. Mintha átment volna rajta egy úthenger. A Rubophen semmit nem használt, az Aspirin C talán végre igen!
Érdekes merítés lehet, hogy anyukám, húgom, sógorom szintén aznap kapták a 2. Pfizer dózist...
Anyukám zéró tünet. Húgom, sógorom, hasonlóan trottyon vannak egy fokkal enyhébb tünetekkel. Ők decemberben igazoltan átestek a fertőzésen.
Bennünk felvetődött a kérdés, hogy vajon feleségem is hordozott már antitesteket, vagy ez csak egy normál intenzív reakció?
clbass
Legalábbis a környezetemben nagyrészt lévőkre igaz ez a leosztás.
Más összefüggést, hogy kit úthengerez le az oltás, ki teljesen tünetmentes nem találtam.
Sobri Jóska
csi77
Sobri Jóska
somoskovig
több mint 4 éve
Orosz csip installálva.Csak gyarapítani tudom a pozitív élmények sorát, minden nagyon flottul ment a Rókusban, végtelen kedvesség és profi munka minden résztvevőtől.
több mint 4 éve
Azért mondtam a sinot mert arra tudsz eesztben foglalniAham, de Janssen csak vidéken vab, meg a buszról, nem? Bp-ieknek az szerintem nem játszik...Amúgy amióta megy az eeszt-ben az időpontfoglalás, van akit behívtak attól függetlenül első oltásra? Vagy ezt most már leszarják, mondván ott az időpontfoglalósdi, tessék ott jelentkezni?Én emailben kaptam egy sinopharm időpontot szerda reggel úgy H kedden hívtak a csütörtöki janssen miatt
warr_b
Negritis
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Aham, de Janssen csak vidéken vab, meg a buszról, nem? Bp-ieknek az szerintem nem játszik...Amúgy amióta megy az eeszt-ben az időpontfoglalás, van akit behívtak attól függetlenül első oltásra? Vagy ezt most már leszarják, mondván ott az időpontfoglalósdi, tessék ott jelentkezni?Én emailben kaptam egy sinopharm időpontot szerda reggel úgy H kedden hívtak a csütörtöki janssen miatt
warr_b
Negritis

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Amúgy amióta megy az eeszt-ben az időpontfoglalás, van akit behívtak attól függetlenül első oltásra? Vagy ezt most már leszarják, mondván ott az időpontfoglalósdi, tessék ott jelentkezni?Én emailben kaptam egy sinopharm időpontot szerda reggel úgy H kedden hívtak a csütörtöki janssen miatt
warr_b
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Igen, Pfizert.olyat nem illik ajandekozni, amit nem hasznalnak.1,2 millió (!!) kínai vakcina érkezett, mert miért is neLesz mit odaajándékozni kipcsak testvéreinknek.
r.baggio
warr_b
több mint 4 éve
április 28-án teszteltek antigénnel (előtt való nap kedden jelentettem a házi orvosnak, s az azt megelőző nap este - hétfő - fáztam), értelemszerűen pozítiv lett - így már PCR nem is készült. Tegnap visszatesztelést kért a házi orvos (az elmúlt néhány napban elkezdtem érzeni ismét illatokat, ízeket - még ha nem is az eredeti állapotában), és ismét pozitv lett az antigén teszt, ujabb karantén. Kérdésem az lenne, hogy fertőzés után nem magától értetődik, hogy pozitiv lesz az ember tesztje?
több mint 4 éve
1,2 millió (!!) kínai vakcina érkezett, mert miért is nePeti volt kint érte? 😀
r.baggio

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞