Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Tökéletesen egyetértek.telex.hu/koronavirus/2021/05/07/india-goa-allam-minden-masodik-fertozottTorrente után Ford Fairlane jut eszembe: "Ott kéne atomot robbantani".
warr_b
Sobri Jóska

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/05/07/india-goa-allam-minden-masodik-fertozottTorrente után Ford Fairlane jut eszembe: "Ott kéne atomot robbantani".
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/05/07/india-goa-allam-minden-masodik-fertozott

több mint 4 éve
Lengyeleknél ha megbasznak, akkor meg vagy baszva, nincs visszaút.Ja, értem. Az nem sérti gondolom, hogy nem döntheti el, hogy akar-e szülni 😊De ez a személyes jogaikat sérti!Lengyeleknél az nem egyik városban már kötelezővé tennék az oltást. Mondjuk aki kitalálta már rendőrségi védelem alatt áll, annyi fenyegetést kapott 😀Bezzeg azzal nem nagyon volt problémája a sok agyhalott poláknak, hogy ha tetszik, ha nem, márpedig nincs abortusz, szüljed csak megfele a beteg, sérült, akár életképtelen babát is.
index.hu/kulfold/2021/05/07/koronavirus-penteki-hirosszefoglalo-covid-19-vakcina-oltas/rendorsegi-vedelmet-kapott-egy-a-kotelezo-vedooltast-szorgalmazo-lengyel-polgarmester/
kapitnono
warr_b
Ritkán sétálok napközben, ezt a jelzős szerkezetet tegnap csíptem el, miközben az egyik fiatal srác magyarázta bőszen a másiknak, hogy ő miért nem akar oltást.
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Ja, értem. Az nem sérti gondolom, hogy nem döntheti el, hogy akar-e szülni 😊De ez a személyes jogaikat sérti!Lengyeleknél az nem egyik városban már kötelezővé tennék az oltást. Mondjuk aki kitalálta már rendőrségi védelem alatt áll, annyi fenyegetést kapott 😀Bezzeg azzal nem nagyon volt problémája a sok agyhalott poláknak, hogy ha tetszik, ha nem, márpedig nincs abortusz, szüljed csak megfele a beteg, sérült, akár életképtelen babát is.
index.hu/kulfold/2021/05/07/koronavirus-penteki-hirosszefoglalo-covid-19-vakcina-oltas/rendorsegi-vedelmet-kapott-egy-a-kotelezo-vedooltast-szorgalmazo-lengyel-polgarmester/
kapitnono
warr_b
Ritkán sétálok napközben, ezt a jelzős szerkezetet tegnap csíptem el, miközben az egyik fiatal srác magyarázta bőszen a másiknak, hogy ő miért nem akar oltást.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
De ez a személyes jogaikat sérti!Lengyeleknél az nem egyik városban már kötelezővé tennék az oltást. Mondjuk aki kitalálta már rendőrségi védelem alatt áll, annyi fenyegetést kapott 😀Bezzeg azzal nem nagyon volt problémája a sok agyhalott poláknak, hogy ha tetszik, ha nem, márpedig nincs abortusz, szüljed csak megfele a beteg, sérült, akár életképtelen babát is.
kapitnono
warr_b
több mint 4 éve
Lengyeleknél az nem egyik városban már kötelezővé tennék az oltást. Mondjuk aki kitalálta már rendőrségi védelem alatt áll, annyi fenyegetést kapott 😀Bezzeg azzal nem nagyon volt problémája a sok agyhalott poláknak, hogy ha tetszik, ha nem, márpedig nincs abortusz, szüljed csak megfele a beteg, sérült, akár életképtelen babát is.
kapitnono

több mint 4 éve
Lengyeleknél az nem egyik városban már kötelezővé tennék az oltást. Mondjuk aki kitalálta már rendőrségi védelem alatt áll, annyi fenyegetést kapott 😀index.hu/kulfold/2021/05/07/koronavirus-penteki-hirosszefoglalo-covid-19-vakcina-oltas/rendorsegi-vedelmet-kapott-egy-a-kotelezo-vedooltast-szorgalmazo-lengyel-polgarmester/

több mint 4 éve
Ja, ilyen vízjel, oké.Ezt találtam most hirtelen, amivel telón is össze tudtam dobniKöszi, de jó nekem a mostani, ez túlságosan a pillanatnak szól.Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.Tessék Sobri, itt az új aláírásod
Anyád p.......!!! 😀
Klaci79
r.baggio
Mi az a Kapwing?
Sobri Jóska
r.baggio
Én amikor telón csinálok valami képszövegezést (Typoramat szeretem), utána mindig levágom a vízjelet és eleve úgy komponálom meg a képet, hogy az alsó része levágható legyen.
több mint 4 éve
Ezt találtam most hirtelen, amivel telón is össze tudtam dobniKöszi, de jó nekem a mostani, ez túlságosan a pillanatnak szól.Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.Tessék Sobri, itt az új aláírásod
Anyád p.......!!! 😀
Klaci79
r.baggio
Mi az a Kapwing?
Sobri Jóska

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Ebből a lepattanóból klasszikus lesz meglátjátok 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Köszi, de jó nekem a mostani, ez túlságosan a pillanatnak szól.Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.Tessék Sobri, itt az új aláírásod
Anyád p.......!!! 😀
Klaci79
r.baggio
Mi az a Kapwing?
több mint 4 éve
Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.Tessék Sobri, itt az új aláírásod
Anyád p.......!!! 😀
Klaci79

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
biztos a Rácz Zsófia találta ki ezt a fiatalos mondatot.Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.A Köznevelésért felelős államtitkár egyszerre buzdít ivásra és kurvítja el a magyar nyelvet. Itt kell élned, hogy elhidd
Anyád p.......!!! 😀
Klaci79
Vrij6
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.A Köznevelésért felelős államtitkár egyszerre buzdít ivásra és kurvítja el a magyar nyelvet. Itt kell élned, hogy elhidd
Anyád p.......!!! 😀
Klaci79
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Az államtitkár minden 16–18 közötti fiatalt arra kért, hogy regisztráljon az oltásért a péntek éjféli határidőig. „No vakcina, no party” – váltott végül nagyon fiatalosra Maruzsa.Anyád p.......!!! 😀
több mint 4 éve
De akinek elég kemény feje van, arról is lepattan aDe legalább jó harci analógiákat mondana bazdmeg (ugye az oltás után lassan minden hülye tudja, hogy nem rögtön alakul ki a védettség), abba már komolyabban bele se megyek, hogy a mellényről se csak úgy "lepattan" a lövedék...Es ugye 10-ből 9 golyóálló mellény amúgy sem ér semmit, ha fejbelőnek
r.baggio
shawnka

több mint 4 éve
De legalább jó harci analógiákat mondana bazdmeg (ugye az oltás után lassan minden hülye tudja, hogy nem rögtön alakul ki a védettség), abba már komolyabban bele se megyek, hogy a mellényről se csak úgy "lepattan" a lövedék...Es ugye 10-ből 9 golyóálló mellény amúgy sem ér semmit, ha fejbelőnek
r.baggio
több mint 4 éve
index.hu/belfold/2021/05/07/koronavirus-ujrainditas-beoltottak-kormanyrendelet-modositas-magyar-kozlony-sport-szakkor-oktatas/nemtom volt-e
edit:
átnézve nem értem hogy ez mit akar jelenteni
November 3-tól újra életbe lépett az ingyenes közterületi parkolás az egész országban. November 23-tól pedig a parkolóházak éjszakai használata is ingyenes.
ez most megszűnik vagy marad vagy mi?!
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
De legalább jó harci analógiákat mondana bazdmeg (ugye az oltás után lassan minden hülye tudja, hogy nem rögtön alakul ki a védettség), abba már komolyabban bele se megyek, hogy a mellényről se csak úgy "lepattan" a lövedék...

---
több mint 4 éve
Egyszerű emberekhez egyszerűen kell szólni 😊jézus fasza ....Ezek szívnak. De legalább jó anyagot...
Negritis
Matthew99
több mint 4 éve
jézus fasza ....Ezek szívnak. De legalább jó anyagot...
Negritis

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
jézus fasza ....The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Jó, de akkor már legyen blue chip...😊Csip mindegyikben van, nem? Alap, anélkül nem is kéne 😊A chipes verzió.Nah janssent megkaptamAmúgy a Janssen milyen típusú? Mrns, adeno, vagy elölt, vagy valami új?
Negritis
bcsarli
nagylaza
bcsarli