Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Csip mindegyikben van, nem? Alap, anélkül nem is kéne 😊A chipes verzió.Nah janssent megkaptamAmúgy a Janssen milyen típusú? Mrns, adeno, vagy elölt, vagy valami új?
Negritis
bcsarli
nagylaza
több mint 4 éve
Oldaltól függetlenül ez az a cikk, ami szerintem semmire nem jó egyébként...jah vmit elszámoltak mert 8.5-re jön ki per millióindex.hu/kulfold/2021/05/07/astrazeneca-verrogkepzodes-anglia-koronavirus-vakcina-oltas/Valahogy nagyon nem jön ki a matek...
Matthew99
"A brit Gyógyszerengedélyezési Hatóság (MRHA) legutóbbi számai azt mutatják, hogy egymillió oltásra vetítve 10,5 vérrögképződéses eset fordult elő.
Április 28-ig 242 ilyen esetet diagnosztizáltak; a beadott vakcinák száma 28 millió volt."
Meg aztán a brit koronaoldal szerint majdnem 35 millióan kaptak már első oltást. Nem hiszem, hogy a 3/4-e AZ lett volna...
warr_b
és amúgy sztem de ennyien kaptak ott AZ-t elvégre "hazai"
valamint azt is nézd hogy ebben sztem a második oltások is benne vannak
Negritis
Az nem lehet, hogy a 40 év alattiakra van az egyik szám, mint ahogyan a címben jelölve van?
Ráadásul célszerű elkülöníteni a vérrögképződést és a vérrögképződés okozta halált (nem nagyon értek ehhez, de ez két külön eset nem?).
Egyébként ilyenkor mindig a közlekedés jut eszembe: halálos kimenetelű közlekedési balesetek száma (2020 I-IV. negyedév: 423) -> 10 millió főre, mindenki utazhat vonattal...
több mint 4 éve
jah vmit elszámoltak mert 8.5-re jön ki per millióindex.hu/kulfold/2021/05/07/astrazeneca-verrogkepzodes-anglia-koronavirus-vakcina-oltas/Valahogy nagyon nem jön ki a matek...
Matthew99
"A brit Gyógyszerengedélyezési Hatóság (MRHA) legutóbbi számai azt mutatják, hogy egymillió oltásra vetítve 10,5 vérrögképződéses eset fordult elő.
Április 28-ig 242 ilyen esetet diagnosztizáltak; a beadott vakcinák száma 28 millió volt."
Meg aztán a brit koronaoldal szerint majdnem 35 millióan kaptak már első oltást. Nem hiszem, hogy a 3/4-e AZ lett volna...
warr_b
és amúgy sztem de ennyien kaptak ott AZ-t elvégre "hazai"
valamint azt is nézd hogy ebben sztem a második oltások is benne vannak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/05/07/astrazeneca-verrogkepzodes-anglia-koronavirus-vakcina-oltas/Valahogy nagyon nem jön ki a matek...
Matthew99

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A chipes verzió.Nah janssent megkaptamAmúgy a Janssen milyen típusú? Mrns, adeno, vagy elölt, vagy valami új?
Negritis
bcsarli
több mint 4 éve
adeno vektorNah janssent megkaptamAmúgy a Janssen milyen típusú? Mrns, adeno, vagy elölt, vagy valami új?
Negritis
bcsarli
több mint 4 éve
Nah janssent megkaptamAmúgy a Janssen milyen típusú? Mrns, adeno, vagy elölt, vagy valami új?
Negritis
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/05/07/astrazeneca-verrogkepzodes-anglia-koronavirus-vakcina-oltas/242 / 28m, egyszerre sok és kevés
Matthew99
több mint 4 éve
index.hu/kulfold/2021/05/07/astrazeneca-verrogkepzodes-anglia-koronavirus-vakcina-oltas/

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
24.hu/tudomany/2021/05/07/koronavirus-vakcina-vedettseg-elso-oltas-immunrendszer-genetika-antitestek-sejtes-immunitas-nyitas/amit ugye jópáran mantrázunk
több mint 4 éve
amúgy eddig semmi reakció (azon kívül hogy néha behaluzom hogy lázam van, fáj a fejem, ... _😀 )
több mint 4 éve
ha az kell akkor egy zsák krumpli, 2 rúd pick szalámi meg 1 üveg kisüstivagy egy zsák krumpli?Szerbia már pénzt ad mindenkinek aki oltakozik. Azoknak is, akiket már beoltottak....már csak összegben más ez, mint a Momentum ötlete....lehet hülyézni őket 😊jah már linkeltem tegnap
Klaci79
asszem 3000 dínér ~ 9k huf
amúgy egy 10-20ks kaja utalvány már bőven elég lenne
Negritis
Volt, ahol már bejött 😊
hden
több mint 4 éve
vagy egy zsák krumpli?Szerbia már pénzt ad mindenkinek aki oltakozik. Azoknak is, akiket már beoltottak....már csak összegben más ez, mint a Momentum ötlete....lehet hülyézni őket 😊jah már linkeltem tegnap
Klaci79
amúgy egy 10-20ks kaja utalvány már bőven elég lenne
Negritis
Volt, ahol már bejött 😊
több mint 4 éve
vedettsegi igazolvanyhoz kotott dolgok mikor kezdenek el nyitni a valosagban?mozik 4.5 asszem
ezt is olyan kurva jol megszerveztek az elmult honapok alatt, hogy gondolom rendszer sincs ra es ellenorizhetetlen h valid e a kartya, es azert nincs semmi...
minek
több mint 4 éve
vedettsegi igazolvanyhoz kotott dolgok mikor kezdenek el nyitni a valosagban?ezt is olyan kurva jol megszerveztek az elmult honapok alatt, hogy gondolom rendszer sincs ra es ellenorizhetetlen h valid e a kartya, es azert nincs semmi...
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=Za_SEbftEUQEsetleg a Müszi-t is meg lehetne keresni 🤣Jövő héten így hirdet az Albacomp 😉Az igaz. Gondolom, ebben már benne vannak az "ehhez szükséges eszközök, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal" is.Orbán, 2020. december 18.:És szerinted az OT nem alkotta meg?
„az operatív törzs már hónapokkal ezelőtt megalkotta, hogy ha egy hétvége alatt kellene mindenkit beoltani, arra képesek lennének. Ma egy általános, országos, egy-két nap alatt történő, teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll, az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel, mindennel készen vagyunk, a vakcina hiányzik. Most azért nem tudjuk ezt a rendszert megindítani, mert nincs annyi vakcina.”
nagylaza
Pláne nem hónapokkal azelőtt?
Megalkotom én neked 2 perc alatt:
Szombat délelőtt: Tiszántúl és Buda,
Szombat délután: Duna-Tisza köze és Pest,
Vasárnap: Dunántúl,
Tartalékidőpont: Vasárnap este.
Tessék, meg van alkotva.
Sobri Jóska
nagylaza
clbass
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/05/06/kulfoldi-allampolgar-vakcina-oltas-vedettsegi-igazolvanyVannak itt csavarok 😁

több mint 4 éve
Esetleg a Müszi-t is meg lehetne keresni 🤣Jövő héten így hirdet az Albacomp 😉Az igaz. Gondolom, ebben már benne vannak az "ehhez szükséges eszközök, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal" is.Orbán, 2020. december 18.:És szerinted az OT nem alkotta meg?
„az operatív törzs már hónapokkal ezelőtt megalkotta, hogy ha egy hétvége alatt kellene mindenkit beoltani, arra képesek lennének. Ma egy általános, országos, egy-két nap alatt történő, teljes átoltásnak a föltételei megvannak, az oltási tervünk rendelkezésre áll, az ehhez szükséges eszközökkel, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal, helyszínkijelöléssel, mindennel készen vagyunk, a vakcina hiányzik. Most azért nem tudjuk ezt a rendszert megindítani, mert nincs annyi vakcina.”
nagylaza
Tessék, meg van alkotva.
Sobri Jóska
nagylaza
clbass

több mint 4 éve
Jövő héten így hirdet az Albacomp 😉Az igaz. Gondolom, ebben már benne vannak az "ehhez szükséges eszközök, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal" is.Orbán, 2020. december 18.:És szerinted az OT nem alkotta meg?
nagylaza
Tessék, meg van alkotva.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
És még a helyszínkijelölés is meg a minden is.Az igaz. Gondolom, ebben már benne vannak az "ehhez szükséges eszközök, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal" is.Orbán, 2020. december 18.:És szerinted az OT nem alkotta meg?
nagylaza
Tessék, meg van alkotva.
Sobri Jóska
nagylaza
több mint 4 éve
Az igaz. Gondolom, ebben már benne vannak az "ehhez szükséges eszközök, számítógépes nyilvántartással, adatbázissal" is.Orbán, 2020. december 18.:És szerinted az OT nem alkotta meg?
nagylaza
Tessék, meg van alkotva.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
semmi gond, nekem is sok maradt ki az elmúlt 2 napőban utazás miattbocsánat, annyi az elfoglaltság, hogy nem jut elég időm olvasni Titeket 😊Szerbia már pénzt ad mindenkinek aki oltakozik. Azoknak is, akiket már beoltottak....már csak összegben más ez, mint a Momentum ötlete....lehet hülyézni őket 😊jah már linkeltem tegnap
Klaci79
Negritis
Klaci79
több mint 4 éve
Szerbia már pénzt ad mindenkinek aki oltakozik. Azoknak is, akiket már beoltottak....már csak összegben más ez, mint a Momentum ötlete....lehet hülyézni őket 😊Mondjuk őket gyakrabban lehet, mint nem 😛
Klaci79
több mint 4 éve
Orbán, 2020. december 18.:És szerinted az OT nem alkotta meg?
nagylaza
Tessék, meg van alkotva.
több mint 4 éve
bocsánat, annyi az elfoglaltság, hogy nem jut elég időm olvasni Titeket 😊Szerbia már pénzt ad mindenkinek aki oltakozik. Azoknak is, akiket már beoltottak....már csak összegben más ez, mint a Momentum ötlete....lehet hülyézni őket 😊jah már linkeltem tegnap
Klaci79
Negritis